Σελίδες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ - ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ακόμα και ο πιό  ηλίθιος  έχει πλέον αντιληφθεί ότι το  πολιτικό σύστημα , αυτή  δηλαδή  η  άρρωστη μήτρα  που έβγαλε  απο Σαμαράδες και Βενιζέλους μέχρι  Καρατζαφέρηδες και Μιχαλολιάκους,έχει  σκηνοθετήσει για άλλη μια φορά  μια   θεατρική παράσταση    με  μοναδικό στόχο  να ελκύσει  το ενδιαφέρον των  τρομοκρατημένων  και  εν πολλοίς  μουδιασμένων   Ελλήνων  στο  ποιός  αποφυλακίστηκε , ποιός προφυλακίστηκε , ποιός  φτύνει καλύτερα  τις κάμερες  κλπ.
 
Είναι προφανές  ότι  δεν μπορούν  οι φασίστες  να αναπτύσουν   αντιφασιστικό λόγο  ούτε  οι  βιαστές  του συντάγματος και της  δημοκρατίας να  καμώνονται  τους  θεματοφύλακες της δημοκρατίας και τους  στρατιώτες  των δυνάμεων  του συνταγματικού  τόξου.
 
Αυτό που  θέλουν  να κάνουν, και  απο εμάς  θα εξαρτηθεί  αν θα το  καταφέρουν, είναι  να  δημιουργήσουν  εκείνες τις  θολές  συνθήκες  που υπήρχαν  το 44, ώστε να μπορέσουν για άλλη μιά φορά  να επιβληθούν μια και έξω, με την βοήθεια πάλι  των  ξένων  εντολέων τους.Να  ανέβουν δηλαδή  ακόμα  ένα σκαλί  στην  κλίμακα του αυταρχισμού και να  καθίσουν  για τα καλά  στον σβέρκο μας , σαν καβαλλάρηδες  - ιππότες  της  "ευνομίας" και "ευταξίας".
 
Αν λοιπόν  την  ώρα που γύρω μας  πεθαίνουν  σωματικά και ψυχικά  δεκάδες χιλιάδες   συμπολίτες  μας , την ώρα που  οι   δυνάμεις  των χορτασμένων  του "συνταγματικού τόξου" στέλνουν  για το "καλό της πατρίδας"  ακόμα περισσότερους  στα κρεματόρια  της  τρόικας και του  κεφαλαίου, εμείς  χαυνωθούμε  με το  reality show  του καθεστώτος , τότε   το επόμενο  που θα δούμε  θα είναι  ο αναβαπτισμός  του  φασισμού και η ολοκληρωτική  επικράτησή  του παντού.

2 σχόλια:

  1. Το κυριότερο όμως στήσιμο είναι η πάταξη της αντίρρησης μέσω του εγκλωβισμού της / στιγματισμού της. Δηλαδή, όποιος έχει αντιρρήσεις και προβάλλει τους εθνικούς, πολιτισμικούς λόγους, θα πρέπει να απολογείται ότι δεν είναι Χρυσή Αυγή.

    Κλασικό φασιστικό τέχνασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί μας φίλοι από το karavaki, η εξέλιξη - πρόοδος είναι η μόνη οδός βελτίωσης στις αναπτυγμένες κοινωνίες όπου επιτυγχάνεται με την κριτική, την αντίρρηση, την αυτοαναίρεση και φυσικά με την έρευνα.
      Δεν είναι όμως μόνο απολυταρχικό το πολιτικό καθεστώς της χώρας μας, αλλά απαράδεχτα φασιστικό, βιώνουμε την Γερμανική κατοχή με προδότες τους ίδιους τους πολιτικούς της χώρας. Το φασιστικό τέχνασμα της « ταμπέλας» σε ομάδες, ανθρώπους και ιδέες είναι ο απόλυτος ρατσισμός, είναι ο άμεσος τρόπος για να απαξιώσουν τον εχθρό τους, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος λογικής για να αντιπαραθέσουν. Η χρήση προπαγάνδας - προβοκάτσιας και η διάχυση τους από τα ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει αρκετούς εμφύλιους τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι γνωρίζουν καλά τις τεχνικές και αυτές μαθαίνουν στους ερασιτέχνες πολιτικούς μας. Το ίδιο ισχύει και με τις εκλογές, μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις.
      Ο μόνος τρόπος να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας είναι ή να ζήσουμε στην απομόνωση μακριά από τις οργανωμένες κοινωνίες (σχεδόν αδύνατο) ή να αποκτήσουμε βαθιά γνώση, ανεβάζοντας το πολιτιστικό και πνευματικό μας επίπεδο, μη δίνοντας σε κανέναν το περιθώριο να μας χρησιμοποιεί. Θεωρώ ότι η επιστροφή στις ρίζες μας, στην αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, γνώση που οδεύει σε μία εσκεμμένη εξαφάνιση από κάποιες Ρεπούσηδες, είναι επιτακτική ανάγκη για να συνειδητοποιήσουμε τον ρόλο του καθενός μας μέσα στην ανθρωπότητα.

      Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας, που μας έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουμε σε λίγες αράδες και την δικιά μας άποψη.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)