Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οι άχρηστοι στην Ελλάδα αναλαμβάνουν θέσεις κλειδιά: Και νέες αρμοδιότητες στον Χάρη Θεοχάρη

Nέες αρμοδιότητες παρέχονται στον γενικό γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών Χ. Θεοχάρη, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων θα έχει πλέον αρμοδιότητα για τις εξής πράξεις:

- Αποφάσεις μεταφοράς πίστωσης από έναν κωδικό αριθμό, σε άλλον κωδικό αριθμό, των υπηρεσιών και των φορέων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

- Αποφάσεις ανάληψης υποχρεώσεων μέχρι του ύψους του Προϋπολογισμού Υπηρεσιών και φορέων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

- Συμβάσεις για τα έργα των υπηρεσιών και των φορέων που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, κατόπιν αιτήματος αυτών, συμπεριλαμβανομένων και των ενταγμένων σε συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση δράσεων, μέχρι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων (5 εκατ.) ευρώ.







Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στον τόσο σπουδαίο άχρηστο. Ο κυρ Θεοχάρης απέτυχε να λειτουργήσει η πλατφόρμα TAXIS ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όλα λειτουργούν άψογα. Το «ερωτικό» δίδυμο Θεοχάρη –Στουρνάρη φαίνεται ότι την βρίσκουν και συμβαδίζουν αρμονικά για την καταστροφή της χώρας μας. Ας μην ξεχνάνε ο Θεοχάρης πριν γίνει Γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομικών εργάστηκε σε δύο εταιρείες που κατέρρευσαν οικονομικά. Άντε ρε Χαρούλη και πρωθυπουργός, δεν σου λείπει τίποτα από τα λαμόγια που κυβέρνησαν την χώρα μας, γιατί να τρώνε οι ίδιοι, ας μπει και νέο αίμα στην Βουλή, η χώρα μας αντέχει ακόμα να την μασουλάνε οι κηφήνες πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)