Σελίδες

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πορνεία και ναρκωτικά «βασιλεύουν» στο κέντρο της Αθήνας


Έχει μετατραπεί σε απροσπέλαστο γκέτο

Σε «αποθήκες» μεταναστών έχουν μετατραπεί τα διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας, ενώ οι κεντρικότεροι δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν μετατραπεί σε άντρο εμπόρων ναρκωτικών και πορνείας.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:





Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
οι εκλογές έρχονται και οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης προσπαθούν απεγνωσμένα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Πριν περίπου ένα χρόνο κάνανε δημόσια διαβούλευση για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, οι "προοδευτικοί" πολιτικοί τούτου του τόπου, με σκοπό να νομοθετήσουν προστατευτικά για όλους τους μετανάστες/λαθρό και μη. Η γραμμή τους ήταν να δημιουργήσουν μια πολυπολιτισμική χώρα και εξόντωση της θρησκευτικής και εθνικής μας συνείδησης, δυστυχώς για αυτούς η προσπάθεια τους απέτυχε. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να καταστρέψουν την πρωτεύουσα αφήνοντας να ενεργούν σε γκέτα οι μετανάστες, δημιουργώντας φόβο στους κατοίκους του κέντρου αυξάνοντας την εγκληματικότητα. 
Τελικά μαζί με τους μετανάστες όλοι μας γίναμε θύματα των ελεεινών πολιτικών της χώρας μας, μας εγκλώβισαν με ψέματα σε ένα κύκλο απελπισίας και η μόνη νόμιμη λύση είναι οι εκλογές. Ας τους δείξουμε την απέχθεια μας και ας τους δώσουμε την θέση που τους αξίζει, μέσα στα σκουπίδια είναι το πραγματικό τους περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)