Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Και άλλος γυμνοσάλιαγκας που μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ !!!!Μόσιαλος: Κανονικότητα μόνο με εμβόλιο!!! (2 video)...Σαν τα σαλιγκάρια βγαίνουν ένας ένας για να μας πουν ότι η Κανονικότητα θα επανέλθει μόνο με το εμβόλιο..Αυτό δήλωσε και ο κ.Hλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της Ελλάδος σε Διεθνείς Οργανισμούς για την Πανδημία που μπορείτε να δείτε στο video. 
Αυτη είναι η γραμμή των Νεοταξιτών για τον πλήρη ελεγχο των λαών.

Στην Κανονικότητα δεν πρόκειται να επιστρέψουμε ποτέ αν δεν εμβολιαστούμε μας δήλωσε πριν λίγες μέρες και ο Υπουργός εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκος όπως και άλλοι λαγοί στο Πλανήτη..Ο νέος Μωυσής (Κυριάκος Μητσοτάκης )μας είπε ότι από τον Σεπτέμβριο ο ιός θα έρθει πιο δυνατός .
Όλοι παίζουν το βρώμικο παιχνίδι με τις κατασκευασμένες Πανδημίες με τελικό στόχο τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού με το εμβόλιο που θα ελέγχει πόσο θα ζεις π.χ έως τα 50 και πόσα παιδιά θα κάνεις δηλαδή μέχρι ένα..
Η τρίτη ηλικία στη πυρά..Πρέπει να πεθαίνουν νωρίτερα..

Αυτά είναι τα σχέδια των οπαδών της μείωσης πληθυσμού που
εφαρμόζονται…Και το πετυχαίνουν στο πληθυσμό με το Μένουμε Σπίτι. Με το διχασμό και τα Μέσα Εξαπάτησης με τους νόμους που ήδη ψήφισαν για υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών με ποινή έως και 10 χρόνια Φυλάκιση αν δεν το κάνεις και απενεργοποίηση του ΑΦΜ σου και με όλους αυτούς που έχουν δεχθεί το παραμύθι και θα είναι εναντίον σου όταν αρνηθείς..

Δες εδώ και τον “Βαγγέλα” για το εμβόλιο που ετοιμάζονται να στο φέρουν......
3 σχόλια:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)