Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Κόλπο εκατομμυρίων με τα συσσίτια των λαθρομεταναστών: Ασύλληπτες ΜΠΙΖΝΕΣ με τα λεφτά των Ελλήνων…

Μία βιομηχανία τεράστιων αποκλίσεων στις μερίδες φαγητού σε σχέση με τον αριθμό των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας την περίοδο 2017-2018: αναλύσαμε εκατοντάδες διακηρύξεις σίτισης με απ΄ ευθείας αναθέσεις του υπ. Εθνικής Αμυνας καθώς και στοιχεία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.
ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ «ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ», ΤΟΤΕ ΑΣ
ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ!
(ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!)
Το συμπέρασμα: ξοδεύτηκαν εκατομμύρια περισσότερα από το αναγκαίο – χωρίς να ξέρουμε με σαφήνεια (προς το παρόν) πού κατέληξαν…
Κάτι… σάπιο υπήρχε στο «βασίλειο» της τροφοδοσίας των προσφύγων. Το Protagon ανέλυσε εκατοντάδες διακηρύξεις σίτισης σε κέντρα φιλοξενίας για τα οποία αρμόδιο είναι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), βρήκε καταμετρήσεις του πλήθους φιλοξενουμένων στα κέντρα και εντόπισε τη φωτιά πίσω από τον καπνό:
Aπό το 2017 και μετά, και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενάμιση χρόνου, συστηματικά διακηρύσσονταν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού κατά 50%-100% από τον αριθμό των προσφύγων στα πλαίσια απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες catering.
Σε μία περίπτωση μάλιστα, ενώ από στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ φαίνεται ότι το πλήθος των προσφύγων που είχαν δεχθεί βοήθεια δεν ξεπερνούσε τους 60 και η γενική εκτίμηση για τον αριθμό τους δεν ήταν πάνω από 120, η διακήρυξη σίτισης για τη δομή όπου φιλοξενούνταν έκανε λόγο για 450 άτομα.
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)