Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μηνύματα ΘΑΝΑΤΟΥ , προς Έλληνες/δες καταναλωτές μέσω των Ελληνικών κατοχικών ΜΜΕ στέλνουν οι ηγέτες της MERCEDES...;;;

  Κύριοι ,
Στην ΕΛΛΑΔΑ κανένας δεν φταίει , ή μάλλον φταίει ο προηγούμενος ......!!!!!!!!!!!!
http://static.dimokratiki.gr/uploads/2014/09/5-744x418.jpgΑκούστε, για να φρίξετε  την ίδια  στιγμή που στην κατοχική Ελλάδα σκοτώνονται οι ΑΘΩΟΙ πολίτες απο ελαττωματικά MERCEDES , όπου κανένας από την Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη , αφού χάνονται τα στοιχεία μέσα απο τα συρτάρια των ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ τους , αλλά ούτε  έχουν τέλος οι οικονομικές καταστροφές που έχουν υποστεί στα σπίτια τους  από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,  ο  ΤΟΥΡΚΟΣ επικεφαλής της Γερμανικής αυτοκινητιοβιομηχανίας  Dr. DIETER ZETSCHE παρουσιάζει το πιο σύγχρονο αυτοκίνητο του κόσμου , ενώ στην Ελλάδα οι καταναλωτές-πελάτες του πεθαίνουν αβοήθητοι απο  ελαττωματικά  MERCEDES , που ο ίδιος ομολογεί ότι είναι ελαττωματικά ........https://www.youtube.com/watch?v=n3SpT5tQF_4&feature=youtu.be
ΧΑΟΣ στην  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ....!!!!! Ο Έλληνας Βουλευτής Αξιότιμος Κύριος Νικολοπουλος ρωτάει ο΄άνθρωπος ........ Τι συμβαίνει και το Πανελλήνιο θρηνεί  ΝΕΚΡΟΥΣ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός τι κάνει για να μην έχουμε και άλλους ΝΕΚΡΟΥΣ ...;;;;;;; (βλέπε σχετ. ΒΟΥΛΗ αναφορά κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟς)
Σας ενημερώνω ότι η υπόθεση εναντίον της αυτοκινητοβιομηχανίας   MERCEDES BENZ  όπου διαπιστώθηκε ότι πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα ΔΕΝ έχει τελεσιδικήσει , αυτό ισχύει και για την Ιαπωνική κολοσσιαία αυτοκινητοβιομηχανίας της ΤΟΥΟΤΑ MOTOR CORPORATION θυγατρικής της εταιρείας TOYOTA –ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.  ……!!!!

Είναι όχι μόνο πρωτοφανές αλλά και μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο αδιαφορίας των αρμοδίων σε όλα τα πόστα , είτε κρατικά Υπουργεία που είναι παντελώς ανίσχυροι και δεν διαθέτουν τεχνικά,  τα μέσα όπως μηχανήματα που διενεργούν ελέγχους  αλλά και μηχανολογικά Τεχνικούς με εμπειρία , είτε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  οι διαβόητοι καναλάρχες με εκατομμύρια κέρδος που συνεχώς αλληλοκατηγορούνται  , είτε Δικαστές και Εισαγγελικές Αρχές που δεν έχουν γνώση των Νόμων του Ελληνικού κράτους  , που έχει διαπιστωθεί σε μια χώρα που τα οικονομικά σκάνδαλα (ορισμένων ) έχουν βυθίσει εκατομμύρια πολίτες  μέσα στα χρέη , εντούτοις υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν μπορούν να αγνοήσουν την απειλή , την απειλή του ΘΑΝΑΤΟΥ από τα ελαττωματικά αυτοκίνητα των MERCEDES & TOYOTA  που μόνο το δαχτυλάκι τους να κινήσουν , χρεοκοπούν οι πάντες , τόσο αδίστακτοι είναι , μπρός στο κέρδος δεν υπολογίζουν την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΉ ….!!!
Είναι  πάρα πολύ μεγάλο το ρίσκο που έχετε πάρει , εσείς στο ΣΤΑΡ αφού , μέσω των διαφημίσεων που συνεχώς βομβαρδίζεται τους ανυποψίαστους καταναλωτές  και τους πείθεται ότι,  τα αυτοκίνητα  της  Γερμανικής MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLER είναι ασφαλή , όπως και τα αυτοκίνητα της ΤΟΥΟΤΑ  ….!!!!
Από το 2006 συνεχώς πληροφορούσα όλα τα κανάλια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ότι,  η ηγεσία της κολοσσιαίας αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES-BENZ- DAIMLER-CHRYSLER  τόσο από την  Γερμανία ( με τους Γερμανούς Τεχνικούς Επιθεωρητές της ) αλλά και άλλο τόσο με τους επισκευαστές της ( Ειδικά καταρτισμένους Τεχνικούς Επιθεωρητές τους στην Ελλάδα,  και είναι οι  νόμιμοι διανομείς του εταιρεία του ΛΑΪΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., εταιρεία του ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ Α.Ε., εταιρεία της Ε.Κ.Κ.Α. ΑΕ,  εταιρεία της MERSER A.E. αλλά και με την συμμετοχή της θυγατρικής τους εταιρείας MERCEDES-Benz- ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. έχουν κινήσει Γη και ουρανό για να εντοπίσουν τον λόγο που τα οχήματά τους ακινητοποιούνται απροειδοποίητα όταν είναι σε κίνηση ή επιταχύνουν ή άλλοτε επιβραδύνουν αιφνιδιαστικά  το μέχρι σήμερα  τρομακτικό αποτέλεσμα  είναι ότι έχουν σκοτωθεί καταναλωτές και με τις διαφημίσεις σας που συνεχώς ενημερώνετε ανυποψίαστους – απροστάτευτους καταναλωτές  δημιουργείτε τις προϋποθέσεις να εμπιστευτούν οι καταναλωτές τις συγκεκριμένες αυτοκινητοβιομηχανίες και να αγοράσουν τα αυτοκίνητά τους……… Μα εύλογα να σας κινήσει την περιέργεια να μάθετε τον λόγο ……. ΔΕΝ θα με ρωτούσατε……….«  πως μας αναφέρεις τι να κάνουμε με τις διαφημίσεις που οικονομάμε εκατομμύρια όταν διαφημίζουμε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ποιος θα μας δώσει χρήματα να πληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας ..;;»  για να σταματήσουμε να διαφημίζουμε ελαττωματικά αυτοκίνητα , δεν πρέπει να μάθουμε αν πράγματι είναι ελαττωματικά ….;;;;; Και τέλος πάντων θα ρωτούσατε …..  «γιατί σας ενημερώνω εγώ και όχι κάποιος κρατικός υπεύθυνος φορέας   όπως είναι από το Υπουργείο Μεταφορών το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας ή η Γενική Δ/νση Προστασίας του Καταναλωτή ….;;;; , ώστε να ΜΗΝ διαφημίζουμε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα των   MERCEDES & TOYOTA αν έχουν στοιχεία , έτσι ΔΕΝ θα κινδυνεύουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.//;;;;;; Σωστά , αλλά ακούστε γιατί δεν σας ενημερώνουν οι αρμόδιοι , που εισπράττουν εκατομμύρια μισθό για να προστατεύουν το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας ..!!
Φυσικά όταν , ακούς να τσακώνονται στα ίδια κανάλια, στα παράθυρα καθημερινά ,  που ταυτόχρονα διαφημίζουν τα ελαττωματικά MERCEDES  ως ασφαλή, οι Έλληνες πολιτικοί , για το ποιος θα κυβερνήσει ένα κατοχικό κράτος  για να εισπράττει εκατομμύρια μισθό , δεν σου κάνει εντύπωση ότι την ίδια στιγμή οι φιλικοί μεταξύ τους καναλάρχες και κουμπάροι διαφημίζουν ελαττωματικά αυτοκίνητα ως ασφαλή για να εισπράττουν εκατομμύρια από τις διαφημίσεις …;;;;  αλλά η δική μου επιμονή στο να σας ενημερώνω σας καθιστά υπεύθυνους για το αν ένας έστω καταναλωτής σκοτωθεί από τα ελαττωματικά αυτοκίνητα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και των ΙΑΠΩΝΩΝ που πουλάνε τα ΤΟΥΟΤΑ. Αφού ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει  περιέλθει σε πλήρη αδιαφορίας γιατί μέχρι να τελεσιδικήσει κάποια από αυτές τις τρομακτικές υποθέσεις μπορεί να έχει αντικατασταθεί ,  έτσι η ευθύνη περιφέρεται από γραφείο σε γραφείο επί δεκαετίες, αλλά και εξαιτίας των ΑΝΑΒΟΛΩΝ κανένα δικαστήριο δεν έχει ευθύνη …..!!!!!!
Τα ερώτημα επιπλέον που σίγουρα έχει ο κάθε ένας ανυπεράσπιστος – απροστάτευτος πολίτης είναι…. « ακόμα και όσο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως τα  ακηδεμόνευτα blogs αναρτούν κάποια νόμιμα στοιχεία , αλλά μετά από λίγο  μυστηριωδώς τα κατεβάζουν , έτσι δεν έχει πραγματική ενημέρωση ο καταναλωτής…. Είναι ή δεν είναι  άδικο αυτό  αφού τα γνωστά ΜΜΕ με τα θαλασσοδάνεια δεν έχουν την ικανότητα να στηρίξουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και ας ονομάζονται αληθινά για να σε ξεγελάνε …;;;;   
Λοιπόν οι ΝΕΚΡΟΙ από τα αυτοκίνητα της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ  MERCEDES , δεν έχουν την δύναμη να παλέψουν για να  αποκατασταθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ , αφού εξαιτίας των διαφημίσεων από τα ΜΜΕ   πίστεψαν ότι δεν κινδυνεύει η ΖΩΗ ΤΟΥΣ  , και ότι  αν,  αγοράσουν ένα MERCEDES  ΔΕΝ θα πεθάνουν ……!!!!

 Η Γερμανία μετά τον Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ δεν ήταν ποτέ κράτος κυρίαρχο,  αλλά εταιρεία ελεγχόμενη από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών και μάλιστα με την ακόλουθη διεύθυνση:
 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε. BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D 60439 FRANKFURT/MAIN ΤΗΛ.: + 4969 25616 0 FAX : + 4969 25616 1476 
E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de                                       
                                                                                                                     Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN ......                                    Είμαι αντιμέτωπος με μια κολοσσιαία ΕΤΑΙΡΕΙΑ.. την ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τους δεκάδες εκαντοντάδες δικηγόρους τους που δεν γνωρίζουν ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ομολόγησαν την αλήθεια .;;;; http://www.ballas-pelecanos.com/clients/    ........    http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B5/                                       

ΑΥΤΗ είναι η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που Ξελασπώνει τη ΜERCEDES ...

www.makeleio.gr › ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Aug 23, 2014 - ... ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που Ξελασπώνει τη ΜERCEDES και τη ΤOYOTA από τα Κατασκευαστικά ΛΑΘΗ και που ΘΕΛΕΙ να με ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ- .       ΣΔΕΕ | ΜΠΑΛΛΑΣ, ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΣΤΙΚΗ ... sdee.org.gr/μπαλλασ-πελεκανοσ-συνεργατεσ-αστικη/
Translate this page Εκπρόσωπος: Γεώργιος Μπάλλας. Διεύθυνση: Σόλωνος 10 & Ηρακλείτου, 106 73 Αθήνα. Τηλ: 210 3625943. Fax: Website: www.ballas-pelecanos.com.

Τότε είναι σίγουρο ότι θα με πετσοκόψουν μπροστά στα μάτια σας, μέχρι να έλθει ή σειρά σας, για να σας πετσοκόψουν και ΕΣΑΣ!!!
Θα εξαφανίσουν ΟΛΟΥΣ όσους αντιστέκονται που δεν θέλουν να πεθανουν   .......Όπως εξαφανίστηκαν τα έγγραφα   από τα κατοχικά Ελληνικά Υπουργεία    .......;;;;;;;

 http://3.bp.blogspot.com/-8IIJNbT9UdE/VTFAk6TxrcI/AAAAAAADNTw/SZsZD8ER9Is/s1600/4853%2BMERCEDES.jpg

Inline image 5


Εκτός αν βοηθήσετε και συνεχώς τους ξεσκεπάζετε !!! Ξέρετε η ιστορία δεν έχει συναισθήματα , ότι γράφει μένει για ΠΑΝΤΑ ....!!!!!!! Θα σας αναφέρει ότι δεν αντισταθήκατε αλλά και δεν βοηθήσατε αυτούς που αντιστέκονται ........Πολύ θλιβερό για λίγα ευρώ να χάσεις την ανθρωπία σου ....ε..;;;; Απάνθρωπος ....!!!!!!!!
 Έχετε ευθύνη για τους ΝΕΚΡΟΥΣ καταναλωτές όσοι ΔΕΝ διαδίδετε την ΑΛΗΘΕΙΑ , σπέρνετε ανέμους θα θερίσετε θύελλες …!!!!! Εξαιτίας σας ΠΕΝΘΕΙ το Πανελλήνιο, κάνατε πολύ μεγάλο κακό στους συναθρώπους σας , πόσο απάνθρωπος να είσαι ... ;;;;;;;;      http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/05/139-600x450.jpg
Inline image 3


Τα εκατομμύρια που κερδίζετε από τις διαφημίσεις του ΘΑΝΑΤΟΥ , είναι θανατηφόρο μπούμερανγκ ...!!!!! ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ...!!!!! Σταματήστε να διαφημίζετε τον ΘΑΝΑΤΟ ...!!!

http://static.dimokratiki.gr/uploads/2014/09/5-744x418.jpg  
Inline image 4Inline image 6Inline image 7
1η ΜΗΝΥΣΗ ενατιον της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ αυτοκρατορίας - αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES -BENZ.........!!!!!!

https://gm1.ggpht.com/O2A4zIWl3XOYQM1eEoFxnDiY4X2ZNHH5C11Q4He646Ioq0-s8fRRuEOHCwFYTDjJM6gWyfLoyfGkJsO684pADyh4aImsIsf4o7ZRZx2YqYqMlSB0P-4i1H10SRjHodZ1n586O_QPty71G00U7iRAYegAK9AXGGzZrLrXduQ6cvpYkeMYq8LHQ6pluOYDFZdNTPsJb_hJEj1SBkRAaIWQghgrxmgPp6xac2TWn7bRR1n-4LeBq3zozUxOWDqNto6QpGkpDxLpemhWU7rbcBNwiU7mOUw2Jm2hOEQm0K3QfhCdn2R8Lxjyor9q-kPHgCuubJ0toBUQG_x1SF5ZgHAakFcJp9YzXJHRIrzoQ_yuapephsdQ3Wu-pDbg3JMleba5353rK_bMILwQMG7AIWlRMhkkQ2Vmm1pc-9XQlGB2s-YXzoVqkSGyrgFAFORYM75lLyZqtiuiOF4BjvtP8YSO9zDVhfL_0lrDMQIRVkabHgP4uu1KoFgzny7klq6TcZ_5jvnry5K1mBVMMHaxVbeJCVZVQdyAwrF5nvRwYTfQpggEORnD8LHyojJ3Y0XMHIVnBAvkuFOq5N7yQ5FYeL8FhtWotyeCH8KWAAJwj4WbE4V6EEfP-gG4wzsnkRCzT2z9LhITycQvCcUG6dqbLBoAmuISbUiAJEZ8PwyNsqO3I-KzzUW3xp5yywjThghJlAt9SM31Jj8og06s22fAEHKPxdabCa5rXdM=w610-h880-l75-ft

Inline image 1

https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2014/09/doc005.pdf


2η ΜΗΝΥΣΗ εναντίον της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ αυτοκρατορίας - αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLER
 
Αλλαγή εγκεφάλου ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ Α.Ε. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ  στις 1/9/2010  http://2.bp.blogspot.com/-qaO2dacV9wI/VdhIZ_lxsaI/AAAAAAAAw4c/sQT_7uoFJSs/s1600/unnamed.jpg
Στις 30/9/2010 παρουσιάζει ξανά την ίδια βλάβη , με τον καινούργιο εγκέφαλο-κινητήρα που είχε αλλάξει ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ Α.Ε. , το επιβεβαιώνει  η Δ/νση της Αττικής Οδού , επίσης ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ Α.Ε. εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της  MERCEDES στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που κατέθεσε στο δικαστήριο , ενώ είχε διαπιστώσει ηλεκτρολογική βλάβη στον εγκέφαλο –κινητήρα και τον άλλαξε , με σύμφωνη γνώμη της  MERCEDES-BENZ-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. , στο δικαστήριο όμως άλλαξε γνώμη και ισχυρίστηκε άλλα,  με κατηγορεί ότι δεν τους υπέδειξα ποιο ήταν το ανύπαρκτο κατασκευαστικό λάθος ,  που δεν το αποκατάστησε , εδώ όλα τα έγγραφα   https://patratora.gr/wp-content/uploads/2016/06/MERCEDES-BEZ-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91.pdf 
MERSER A.E. Μαχαίρας Α.Ε.Ε.Ε. επισκευαστής της MERCEDES εντοπίζει βλάβη με το από με αριθ. παραστατικό τους ΑΠΥ 373526 στις 12/9/2011 http://4.bp.blogspot.com/-DRfW4N1Y8Uw/VdhJ3BPVXaI/AAAAAAAAw5Y/16TVdYljBd8/s1600/unnamed.jpg
E.K.K.A.  επισκευαστής εντοπίζει βλάβη με το από με αριθ. 12Κ 4191 στις  στις 22/08/2012  http://4.bp.blogspot.com/-cnK--C8oBqY/VdhJ_t9nyLI/AAAAAAAAw5g/f5vZJE2QIqc/s1600/unnamed.jpg

MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. δια στόματος του Έλληνα Δ/ντα Συμβούλου τους κου. Σ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ και του Τεχνικού Επιθεωρητού τους κου. Γ.ΓΟΥΛΑΡΑ,   georgios.goularas@daimler.com     στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail)  στο Τμήμα Οδικής Ασφάλειας  του Υπουργείου Μεταφορών υπόψη της κας. ΠΑΛΑΜΑΡΗ  ομολογούν ότι τα αυτοκίνητά τους πάσχουν αθεράπευτα μέσα στην εγκέφαλο –κινητήρα n.palamari@yme.gov.gr με αριθ. πρωτ. 43435/3961   http://katohika.gr/wp-content/uploads/2015/11/117.jpg
  
MERCEDES PDF ----ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ..https://patratora.gr/wp-content/uploads/2016/06/MERCEDES-BEZ-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91.pdf    
Ο Τούρκος επικεφαλής της  MERCEDES Dr. DIETER ZETSCHE , ενημερώθηκε από το ηλεκτρονικό μήνυμά μου μέσω της γραμματέας του κας.  HEIDI NYBOE  ότι πουλάει τον ΘΑΝΑΤΟ  heidi.nyboe@daimler.com

From: heidi.nyboe@daimler.com [mailto:heidi.nyboe@daimler.com]
Sent: Friday, June 12, 2015 12:51 PM
To:
anthisi@otenet.gr
Subject: Our reference: 1-5069521993 – Your email dated June 11h addressed to Dr Zetsche

Dear Mr Spinoulas,
Thank you for your email addressed to Dr Dieter Zetsche, Chairman of the Board of Management of Daimler AG and Head of Mercedes-Benz Cars.
Due to the fact that this issue raised by you falls solely into the responsibility of the Mercedes-Benz Hellas S.A. we’ve forwarded your
correspondence to the After Sales team in Greece, and they will contact you accordingly. We thank you for your correspondence and regret that in this instance
we cannot be of any further assistance

Yours sincerely,
Heidi Nybö
Daimler Team for the Board of Management /
Daimler Kundenbetreuungsteam für den Vorstand

phone +49 (0) 711 2176 8003
fax +49 (0) 69 95 30 74 14
mailto:
heidi.nyboe@daimler.com

From: crm_mbh@daimler.com [mailto:crm_mbh@daimler.com]
Sent: Monday, June 27, 2011 11:57 AM
To: anthisi@otenet.gr
Subject: AΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ
Αγαπητέ κύριε Σπίνουλα,
όπως έιχαμε επικοινωνήσει και προφορικά τηντελευταία φορά
μετά από έλεγχο στα αρχεία του τμήματός μας βρήκαμε και σας
αποστέλλουμε παλαιότερο αντίγραφο επιστολής που σας έιχε αποσταλλεί ήδη.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.
From: fleetsales@daimler.com [mailto:fleetsales@daimler.com ]
Sent: Wednesday, May 25, 2011 1:08 PM
To: anthisi@otenet.gr
Subject: WG: Kontaktanfrage von mb.com/fleet/en
Dear Mr. Spinoulas,
Thank you for your e-mail.
In order to help you in your particular concern we forwarded your e-mail to the Customer Assistant/Service Center.
Due to the large number of inquiries, please be patient with the response.
Kind regards
The International Corporate Sales Team
—– Weitergeleitet von Anita Mrsic/000/INT/EEC am 25.05.2011 12:07 —–
anthisi@otenet.gr
25.05.2011 11:36 An fleetsales@daimler.com
Kopie
Thema Kontaktanfrage von mb.com/fleet/en
Kontaktanfrage DE
Anrede Titel Vorname Nachname Email Firma Funktion Stra?e Nr. PLZ Ort Sprache Land Nachricht
Mr personal Panagiotis Spinoulas anthisi@otenet.gr
persolal Owner Lykourgou 20 15351 Athens english Greece
Nachricht: Dear sir, On your behalf it is NOT polite not respond to your customers. When you will get the decision of the Greek Justice. I’ m sure that you will !!!!! Everyone must KNOW how you ALL behave to customers. thank you best regards Panayiotis Spinoulas. TO: From: Panayotis Spinoulas ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Lykourgou 20 Kantza 15351 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ tel.2106041224 MINISTRY OF EKONOMY ,COMPETITIVENESS GENERAL SECRETARIAT FOR CONSUMERS SUBJECT: Concerning a “very serious security defect” of a car manufactured by the German company “MERCEDES- BENZ”. Dear Sirs, I have purchased a car manufactured by the “MERCEDES- BENZ” company of the model type“SMART” whose engine, breaks and steering wheel deactivate while in motion at 70-100km/hour. The problem occurred while the specific car was still under guarantee but because I had previous issues with the company I purchased it from and I had already brought charges against them to General Secretariat for Consumers with protocol Z2-23561-13/10/2008 they never reported the specific problem. Their persistent answer was that the specific problem DID NOT EXIST!!! having reached this conclusion without examining the car with the specialized sensor instruments while I insisted on explaining that it was the case of “unexpected and dangerous deactivation of the engine while in motion”. Having no other choice I consulted another experienced, specialized and specifically trained authorized “MERCEDES BENZ” garage. After a number of visits and consultations with their technicians concerning the on going issue of the “unexpected and dangerous deactivation of the engine while in motion” I realized that they had no answer to my problem either!!! For over 100.000km and two(2) years of ongoing trial and most importantly danger of a DEATHLY ACCIDENT they could not locate the problem and referred to it as non existent. Suddenly after charges I made against them to “MERCEDES- BENZ- HELLAS ΑΕΕ” on the 20/07/2010 they suddenly admit that there is a problem of the car switching off while in motion. They refuse to replace the faulty car they sold us and they refused to admit to any problem while the guarantee was still valid. They could not locate the problem without the sensors they finally used by chance after I had made my written and spoken charge against them on the 20/07/2010 to “MERCEDES- BENZ- HELLAS ΑΕΕ” and more specifically to a. Mrs Fyli b. Mrs Padou c. Mr Giannopoulos d. Mr Sampatzioti e. Mr Kavvadias and finaly to the Managing Director, Mr Paraskevaidis who explained to us that he is the highest executive in charge of the German car manufacturer “MERCEDES BENZ” in Greece. Now they still force us to use a faulty car which is highly dangerous and could cause a DEATHLY ACCIDENT at any time resulting in the loss of human lives. WHO WILL BE RESPONSIBLE THEN? There is no need to lose a HUMAN LIFE for a few Euros!!! I await your answer concerning the very serious issue concerning the German car manufacturer “MERCEDES BENZ”. Thank you. With Regards, Panayotis Spinoulas
Bitte kopieren Sie einfach die untere Datenzeile in Ihr Excel.
Mit freundlichen Gru?en
If you are not the intended addressee, please inform us immediately that you have received this e-mail in error, and delete it. We thank you for your cooperation.
http://www.makeleio.gr/%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF/

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ βόμβα το αυτοκίνητο της ΠΟΛΛΑΤΟΥ που ... - Makeleio

www.makeleio.gr › ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Apr 6, 2016 - ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ βόμβα το αυτοκίνητο της ΠΟΛΛΑΤΟΥ που «ΕΣΚΑΣΕ» στα χέρια της! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το ρεπορτάζ του MAKELEIO το 2014!
You've visited this page many times. Last visit: 2/18/17
6 days ago - AΠΟΚΑΛΥΨΗ – «ΒΟΜΒΑ» του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» για τα έργα του Νίκου Τόσκα που «εξοντώνει» την ΕΛ.ΑΣ! Η κατάσταση έχει ΞΕΦΥΓΕΙ από κάθε ...
Missing: ωρολογιακηπολλατου

Πόρισμα-ΣΟΚ: Ωρολογιακή βόμβα το αυτοκίνητο της Πολλάτου - Contra

Apr 5, 2016 - Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του δυστυχήματος της Άννας Πολλάτου, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ...
You've visited this page 3 times. Last visit: 11/6/16
Apr 6, 2016 - «Βόμβα» το ΙΧ της Άννας Πολλάτου | www.enikos.gr - Κοινωνία ... "To αυτοκίνητο της Πολλάτου αποδείχθηκε ωρολογιακή βόμβα" - ΒΙΝΤΕΟ.
You've visited this page 4 times. Last visit: 11/25/16
Jul 27, 2014 - ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ - ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ - Ανατροπή δεδομένων. Ανατροπή δεδομένων - Πώς ...
Apr 5, 2016 - Στις 14 Μαΐου του 2014, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην εθνική οδό ...
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΟΚ: To αυτοκίνητο της Πολλάτου αποδείχθηκε ωρολογιακή βόμβα (βίντεο), 05/04/2016, by Βούτος Σάκης, in ΑΡΧΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ,
Όσο για τους ηγέτες της ΤΟΥΟΤΑ τι να πεις ....;;;;;; ΘΑΝΑΤΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ σε όλο τον κόσμο,  δεκάδες οι ΝΕΚΡΟΙ καταναλωτές εξαιτίας του κέρδους και των ψευδών διαφημίσεων που πείθουν , έτσι οι ΝΕΚΡΟΙ θα σας καταδιώκουν μέσα στην  συνείδησή σας μέχρι να δικαιωθούν  .....!!!!!!!!!!!
 
(Εστάλη από αναγνώστη)