Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

"ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...

Hellenic Frenzyness

BLACK OUT!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ THN ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Putin against NWO
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας γνωρίζει ότι σκόπιμα ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ παραπλανεί τον κόσμο προτρέποντας τον να κάνει προμήθειες για 10 μέρες καθώς εκείνο που κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την ιστορία σκόπιμα δεν αποκαλύπτεται. Σκόπιμα επίσης κινδυνολογεί για επικείμενες καταστροφές προκαλώντας το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα εκφοβισμού.
food supply
Όλη αυτή η εκστρατεία έχει σαν επίμαχο σημείο την ψυχολογική προετοιμασία για την πιθανότητα ενός σχεδιαζόμενου γενικού black out που θα μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές που γίνονται online, θα καταστρέψει τις αποθηκευμένες ποσότητες τροφίμων και γενικά θα παραλύσει όλη την

Έτσι θα φτιάξετε ασφαλή passwords- 6+1 συμβουλές

Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου πολλές φορές δεν γίνονται αντιληπτοί σε μερικούς χρήστες, που έχουν μεγαλώσει στην εποχή που δεν υπήρχε Internet και κοινωνικά δίκτυα, σε αντίθεση με τις νέες γενιές που μεγαλώνουν στην ψηφιακή εποχή και είναι πιο υποψιασμένες.
Θέλοντας να βοηθήσει τους ανυποψίαστους χρήστες, ο Ondrej Kubovic, IT Security Specialist της ESET, προσφέρει μερικούς βασικούς κανόνες για ασφαλή passwords.

1. Δημιουργήστε ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης για κάθε λογαριασμό και μην το μοιραστείτε με κανέναν.
2. Ο κανόνας είναι: όσο μεγαλύτερος ο κωδικός πρόσβασης, τόσο πιο ασφαλής.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον Γεωργίου

Σχόλιο ιστολογίου:
παραθέτουμε ένα δημοσίευμα που δεν συμφωνούμε απόλυτα, όμως δίνει την άποψη ότι και να δικαστεί ο Γεωργίου δεν θα αλλάξει τίποτα στη χώρα.
Φυσικά και πρέπει να αποδοθεί η δικαιοσύνη και πλέον να αναλάβουν την ευθύνη τους όσοι έφταιξαν για αυτή την κατάντια που ζει ο Ελληνικός λαός. Ο κύριος Λακόπουλος αναφέρει ότι η ευθύνη είναι μονάχα των πολιτικών, άραγε οι τραπεζίτες δεν συμμετέχουν καθόλου; η Ε.Ε. δεν έχει μερίδιο ευθύνης; μήπως τελικά ο Γεωργίου πραγματικά μαγείρεψε τα νούμερα για να μας βάλει ο ΓΑΠ στο ΔΝΤ;
Η "κρίση" είναι καθαρά λογιστική, ξεκίνησε από τις τράπεζες των ΗΠΑ και μετέπειτα προχώρησε στην Ευρώπη όπου "ξαφνικά" διαπίστωσαν ότι τα χρήματα σε φυσική μορφή που διάθεταν στα ταμεία τους οι τράπεζες έφταναν το 1-5 %, τα οποία άδειασαν όταν ο κόσμος φοβισμένος άρχισε να κάνει ανάληψη των οικονομιών του. Το bank-run ήταν αναμενόμενο και πολύ εύκολο να δημιουργηθεί, όμως αυτό ήταν η αιτία να δίνουν δισεκατομ. Ευρώ στις ιδιωτικές τράπεζες χρεώνοντας τον Ελληνικό λαό, στο σώσιμο του κάθε λογής ιδιώτη τραπεζίτη. Φαίνεται ότι ο κυρ. Λακόπουλος τα ξέχασε αυτά, όπως και ότι με αυτή την ληστρική φορολογία που για τον μισθωτό αγγίζει το 70% του μισθού του και για τον ιδιώτη το 90% των εσόδων του, τελικά το χρέος αυξάνει και μειώνεται το ΑΕΠ, δύο σχέσεις που είναι αλληλένδετες και που για να φτιάξει η οικονομία της χώρας θα πρέπει να αναστραφεί η πορεία τους.
Η λύση δεν είναι οι επενδύσεις από τους έξωθεν αλλά η αύξηση της εγχώριας παραγωγής και η ελαχιστοποίηση των εισαγωγών, αυτό από ότι φαίνεται θα επιτευχθεί με την έξοδο από την Ε.Ε. και με την στήριξη των Ελληνικών επιχειρήσεων με εθνικό νόμισμα.
Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία απαιτεί θυσίες, καιρός να ξεσυνηθίσουμε από την Ευρωπαϊκή νοοτροπία, της μίζας και της απάτης, της ομοφυλοφιλίας και της κτηνοβασίας, να παλέψουμε, να σταθούμε στα πόδια μας, πρώτα από όλα ζητώντας ευθύνες στα κόμματα που στήριξαν την απάτη της ΕΛΣΤΑΤ και μετά με στους εταίρους μας που μας μετέτρεψαν σε πόρνες της Ευρώπης.



Του Γιώργου Λακόπουλου 

Αν αποκαλύπτει κάτι η "υπόθεση Γεωργίου" είναι ότι οι κακές συνήθεις του εγχώριου πολιτικού συστήματος δεν λένε να σταματήσουν και κάθε τόσο κακοφορμίζουν. 

Θα μπορούσε να είναι μια ακόμη εσωτερική παθογένεια,  σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει και δεν μας ενοχλούν πλέον, αν δεν είχε περάσει ήδη τα σύνορα. Πολύ περισσότερο αν δεν έτεινε να επαναφέρει τις ελληνοκοινοτικές σχέσεις στην πέτρινη εποχή της καχυποψίας.

Σε μια φυσιολογική χώρα, με τη διάκριση των εξουσιών της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ότι ένας πρώην κρατικός αξιωματούχος παραπέμπεται σε δίκη με απόφαση μάλιστα που λαμβάνεται στο ανώτατο επίπεδο της συντεταγμένης Δικαιοσύνης δεν θα απασχολούσε παρά τον ίδιο και τους δικηγόρους του.

Αυτό που συμβαίνει με τον κύριο Γεωργίου δεν είναι ούτε παράδοξο, ούτε πρωτότυπο και πολύ περισσότερο δεν είναι παράνομο.  Θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον φυσικό δικαστή του, με συγκεκριμένη κατηγορία. Αν υπερασπιστεί τον εαυτό του θα απαλλαγεί και θα πάει στο καλό του. Αν κριθεί ένοχος, θα αξιολογηθούν οι συνεπείες των πράξεων που τον βαρύνουν. Αν έχουν και πολιτικές συνέπειες θα αξιολογηθεί τότε. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Ο ορυμαγδός που προκαλεί αυτή η υπόθεση δεν αφορά αυτό καθ εαυτό το κατηγορητήριο. Αφορά την κεκτημένη συνήθεια της πολιτικής τάξης από τη μια να παραπέμπει πολιτικές διαφορές στη Δικαιοσύνη και από την άλλη να δέχεται μόνο τις αποφάσεις της που είναι αρεστές. 

Έρευνα: Οι γονείς δεν ξέρουν τι βλέπουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο

Έρευνα: Οι γονείς δεν ξέρουν τι βλέπουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυοΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Μικρό είναι το ποσοστό των εφήβων στις ΗΠΑ που πιστεύουν ότι οι τους κατανοούν πώς χρησιμοποιούν το , σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, υπάρχει μια «ψηφιακή αποσύνδεση» μεταξύ και ενηλίκων, αφού μόλις το 13% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι γονείς τους γνωρίζουν πώς χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Οι γονείς των εφήβων στις ΗΠΑ που ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το Ίντερνετ έχουν σε μεγάλο βαθμό άγνοια σχετικά με τη δραστηριότητα των παιδιών τους στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη νέα έρευνα η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της υπηρεσίας National Cyber Security Alliance (NCSA).

O Max Keiser κυριολεκτικά «ΞΕΣΚΙΖΕΙ» τον Mario Draghi...




Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


     Ο Max Keiser είναι ένας ρηξικέλευθος, αντί συστημικός, εκτός κλασικής γραμμής Αμερικανός δημοσιογράφος που ζει στο Λονδίνο και μαζί με τη σύζυγό του Stacy Herbert παρουσιάζει μια εικονοκλαστική, δυναμική οικονομικού περιεχομένου εκπομπή πολύ υψηλών τόνων στο Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι παγκόσμιας εμβέλειας ‘RT’ (RUSSIA-TV).

Ο Keiser έχει τη δική του εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου και αρθρογραφεί στο γνωστό δημοσιογραφικό οργανισμό Huffington post

Κατά γενική ομολογία ΟΛΕΣ οι εκπομπές του Max Keiser και της συζύγου του Stacy Herbert είναι επιθετικές, δυναμικές, αναλυτικές και τεκμηριώνονται με σχετικά δημοσιευμένα στοιχεία σε έγκυρες πηγές και ΜΜΕ.

Η τελευταία του εκπομπή με προβλημάτισε ιδιαίτερα καθώς αναφέρεται στις λεγόμενες ‘Κεντρικές Τράπεζες’ και τους ‘Κεντρικούς Τραπεζίτες’ και λέει πολλά ανατρεπτικά και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον ρόλο τους στα Διεθνή Οικονομικά δρώμενα…

Γεριτσίδου – Συμπληρωματικά στοιχεία στην προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

medium_65522
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ανοίγουμε τον 2ο και καθοριστικό γύρο
ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στο ΔΠΔΧ
(Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χάγης)
        Το 2011 στείλαμε την 1η Προσφυγή στο ΔΠΔΧ που καταμαρτυρούσε το συνεχές και ακόμα εκτελούμενο έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ στο Πρόσωπο του Ελληνικού Λαού, η οποία άνοιξε τον δρόμο για ακόμα πέντε Έλληνες συμΠολίτες και έναν Πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συ-στρατευθούν με τις δικές τους Προσφυγές.
          Το 2012 ο Εισαγγελέας του ΔΠΔ της Χάγης άνοιξε την υπόθεση μόνιμα αλλά ζήτησε πιο επίσημα, πιο τρανταχτά, πιο σοκαριστικά στοιχεία για να κινηθεί, μη ενδιαφερόμενος να αποτρέψει μαζικούς θανάτους και ανεπανόρθωτες καταστροφές σε μια εθνική ομάδα όπως είναι οι Έλληνες της Ελλάδας, σε πείσμα όλων των κειμένων που έλαβε (όχι μόνο από τους επισήμως προσφεύγοντες  αλλά και από πλήθος συμΠολιτών που δήλωσαν στήριξη και προσυπέγραψαν με διάφορους τρόπους τις κινήσεις προς την Χάγη) και σε πείσμα των υποχρεώσεων του.
          Πλέον σήμερα, το 2016, έχουμε πληθώρα επισήμων εγχωρίων και διεθνών στοιχείων και μελετών με τρομαχτικούς αριθμούς και δείκτες για το αίμα που ήδη έχουν κοστίσει τα τρία Μνημόνια και ακόμα πιο σοκαριστικά στοιχεία προβολών του άμεσου μέλλοντος των Ελλήνων στην Ελλάδα και του Κράτους της Ελλάδας.
          Σήμερα λοιπόν, 29 Αυγούστου 2016, στείλαμε όλα αυτά τα στοιχεία, όλα τα γεγονότα, όλους τους τρομαχτικούς αριθμούς θυμάτων και καταστροφών και την αντίστοιχη σχετική νομολογία του ιδίου του ΔΠΔΧ, καλώντας τον Εισαγγελέα να ενεργήσει άμεσα.
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ.
ΑΥΤΟΣ Ο 2ΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
          Όπως είχαμε επανειλημμένα πει χρειάζονται πολλοί μάρτυρες που θα στηρίξουν το κατηγορητήριο ενάντια σε όλους όσους συνέβαλαν, επέβαλαν, προπαγάνδισαν,

Τσίπρας, «o φίλος των εφοπλιστών».

Όταν ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, οι έλληνες πλοιοκτήτες έτρεμαν ακόμη την κυβέρνηση του αριστερού Αλέξη Τσίπρα. Οι εποχές αυτές όμως έχουν παρέλθει, σχολιάζει σήμερα η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Με αφορμή την κατάργηση των φοροαπαλλαγών που ζητά η Κομισιόν για
τους έλληνες πλοιοκτήτες, η Süddeutsche Zeitung φιλοξενεί σήμερα εκτενές άρθρο για το ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης των ελλήνων εφοπλιστών υπό τον τίτλο «Ο φίλος των εφοπλιστών».

Σχολιάζοντας την παρουσία του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια», η SZ παρατηρεί: «Μέχρι πρότινος το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τόσο αγαπητό στους κύκλους των

Γερμανία: Εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες – Τους δίνουν 80 λεπτά ωρομίσθιο!

Γερμανία: Εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες – Τους δίνουν 80 λεπτά ωρομίσθιο!Πανεπιστημιακές και δημοσιογραφικές έρευνες αποκαλύπτουν το μέγεθος της εργασιακής εκμετάλλευσης των προσφύγων στη Γερμανία. Έως και το 30% των προσφύγων φέρεται να εργάζεται παράνομα στη γερμανική αγορά.
Τεκμηριωμένα στοιχεία για την αδήλωτη εργασία δεν υπάρχουν, παρά μόνο εκτιμήσεις. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των προσφύγων. Ενώ οι γερμανικές αρχές καταγράφουν δέκα σχετικές παραβιάσεις το μήνα, επιστημονικές και δημοσιογραφικές έρευνες παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα.
Σε μια ανάλυση των Πανεπιστημίων του Τίμπινγκεν και του Λιντς εκτιμάται ότι

«Θέλω και εγώ κανάλι» - Τα ευτράπελα των αδειών

«Θέλω και εγώ κανάλι» - Τα ευτράπελα των αδειώνΠΡΟΚΑΛΕΣΕ  
Η μάχη για τις στη Γενική Γραμματεία Τύπου είχε ξεκινήσει, τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κτίριο δρακόντεια, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε μια που προκάλεσε αίσθηση.
Κρατούσε στα χέρια της έναν φάκελο και είχε μόνο ένα αίτημα: να δώσουν και σε εκείνη ένα κανάλι.

Η εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης



Η ανακομιδή της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου, άλλοι λένε ότι έγινε από το βασιλιά Αρκάδιο και άλλοι από το γιο του Θεοδόσιο τον Β'.

 Η μεταφορά έγινε από την Ιερουσαλήμ στην και την τοποθέτησαν σε μια χρυσή θήκη, που ονομάσθηκε αγία Σωρός. Όταν πέρασαν 410 χρόνια, ο βασιλιάς Λέων ο Σοφός άνοιξε την αγία αυτή Σωρό για τη βασίλισσα σύζυγο του Ζωή, που την διακατείχε πνεύμα ακάθαρτο. Όταν λοιπόν άνοιξε την αγία Σωρό, βρήκε την τίμια Ζώνη της Θεοτόκου να ακτινοβολεί υπερφυσικά. Και είχε μια χρυσή βούλα, που φανέρωνε το χρόνο και την ήμερα που μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Αφού λοιπόν την προσκύνησαν, ο Πατριάρχης άπλωσε την τιμία Ζώνη επάνω στη βασίλισσα, και αμέσως αυτή ελευθερώθηκε από το δαιμόνιο. Όποτε όλοι δόξασαν το Σωτήρα Χριστό και ευχαρίστησαν την πανάχραντη Μητέρα Του, η οποία είναι για τους πιστούς φρουρός, φύλαξ, προστάτις, καταφυγή, βοηθός, σκέπη, σε κάθε καιρό και τόπο, ήμερα και νύκτα.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Επενδύσεις στα Ελληνικά αεροδρόμια της Fraport από τους ταξιδιώτες, δεν μας τα είπανε να γίνουμε και εμείς επενδυτές!!!

«Αεροδρομιόσημο» 13 ευρώ σε κάθε εισιτήριο υπέρ Fraport - ΟΧΙ αυτό είναι καλό, γιατί το θεσπίζει κυβέρνηση της... Αριστεράς - ΌΧΙ, δεν είναι γερμανοτσολιάδες, οι άλλοι ήταν...




Κοινή Υπουργική Απόφαση Σπίρτζη και Τσακαλώτου
Αεροδρομιόσημο 13 ευρώ το οποίο θα επιβαρύνει τα αεροπορικά εισιτήρια, θα καλούνται να πληρώνουν από τις αρχές του 2017 οι επιβάτες που θα μετακινούνται από και προς τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, τα οποία λειτουργεί η γερμανικη Fraport.
Σύμφωνα με τα Νέα, αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και Οικονομικών, Ευκλείδη Τσκαλώτου, η οποία εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα και καθορίζει τη διαδικασία χρέωσης, είσπραξης, διαχείρισης, ελέγχου-παρακολούθησης και ρύθμισης όλων των τεχνικών θεμάτων για τα νέα τέλη των αεροδρομίων.
Πρόκειται για απόφαση που προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Σύμφωνα με αυτή, το τέλος των 13 ευρώ ανά αναχωρούντα επιβάτη θα μπορεί να διατηρηθεί στο συγκεκριμένο ύψος για διάστημα περίπου τεσσάρων χρόνων, κατά το οποίο η κοινοπραξία της Fraport καλείται να υλοποιήσει συνολικές επενδύσεις 330 εκατ. ευρώ και στα 14 αεροδρόμια.

Στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των επενδύσεων, το αεροδρομιόσημο των περιφερειακών αεροδρομίων προβλέπεται να φτάσει ακόμα και τα 18 ευρώ.
ΒΗΜΑ


infognomonpolitics.blogspot


Σχόλιο ιστολογίου:
ότι δεν άγγιξαν οι άλλες κυβερνήσεις το διαπράττει η αριστερο-φασιστική ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με αεροδρόμιο ο λαός θα πληρώσει τις επενδύσεις, έτσι γινόμαστε και εμείς επενδυτές. Δεν πρόκειται για παραμύθι αλλά για εσχάτη προδοσία, στο Γουδί ρε Τσίμπλα μαζί με τον Καιμένο, όπως φωνάζατε κάποτε για τους γερμανοτσολιάδες των άλλων κυβερνήσεων ...


Η αλήθεια με αριθμούς:
σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ στο πρώτο πεντάμηνο του 2016 έχουμε:
συνολικά 13,6 εκατομμύρια επιβάτες όπου 1,8 εκατομ. επιβάτες στην Αθήνα, έτσι οι υπόλοιποι είναι στα περιφερειακά αεροδρόμια δηλαδή 11,8 εκατομμύρια επιβάτες, πληρώνοντας 13 € ανά πτήση επί 4 χρόνια επί δύο εξάμηνα θα εισπράξουν:

11,8 Χ 13 Χ 4 Χ 2 = 1,23 δις Ευρώ και από αυτά θα κάνουν επενδύσεις 330 εκατομ. Ευρώ, έτσι θα τους μείνουν στην τσέπη τους περίπου 900 εκατομμύρια Ευρώ, δηλαδή θα βγουν με κέρδος του τριπλάσιου των επενδύσεων.

Τελικά οι επενδυτές με το ΣΥΡΙΖΑ τρώνε με χρυσά κουτάλια, και ας μην ξεχνάμε Fraport είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, για αυτό φωνάζουμε από την αρχή της "κρίσης" δεν είναι κρίση αλλά Γερμανική Κατοχή.

(Πηγή πληροφοριών πτήσεων: money-tourism.gr )

Από αλλού περιμέναμε τον φασισμό κι από αλλού μας έρχεται


σωρρας-ολυμπιαΈχουν αναρτηθεί στο internet φωτογραφίες και βίντεο από την τελετουργία του Σώρρα και των «παιδιών» του στην αρχαία Ολυμπία. Οι περισσότερες αναφορές βέβαια στο θέμα είναι ξεκαρδιστικές. Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα όπως φαίνονται, ούτε τόσο γελοία, όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

O τύπος στήνει μεθοδικά έναν φανατισμένο στρατό. Και μη μου πείτε ότι πρόκειται για ηλίθιους. Διότι ένας στρατός φανατισμένων ηλιθίων είναι ότι πιο επικίνδυνο θα μπορούσε να συμβεί σε τέτοιες ακραίες συνθήκες όπως είναι αυτές που διανύουμε.

Φοβόμασταν την φασιστική έξαρση να έρχεται από την Χρυσή Αυγή. Όμως κάναμε λάθος. Ο φασισμός που γεννιέται στις τάξεις του Σώρρα είναι απερίγραπτος. Και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φρεναριστεί. Πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο φανατισμένο πλήθος, που είναι πεπεισμένο ότι έχει τους Θεούς μαζί του, ότι κατάγονται από τον Σείριο, που ορκίζονται σε «Ελλάνια πρωτόκολλα», τα οποία έχουν συντάξει κάποιες θεϊκές οντότητες του γαλαξία και ότι είναι οι κληρονόμοι και ιδιοκτήτες του πλανήτη;
Τις προάλλες μου έλεγε ένας δικός τους ότι διεξάγεται στον γαλαξία μια δεύτερη τιτανομαχία, την οποία κερδίζουμε και σύντομα θα ξαναπάρουμε πίσω τον πλανήτη από τους Κρόνιους. Όλα αυτά τα πιστεύουνε. Και κόβουν φλέβες γι’ αυτή την πίστη.

Μη μου πείτε ότι όλα αυτά είναι αστειότητες. Το ίδιο αστειότητες ήταν και εκείνα που έλεγε ο Χίτλερ για Θούλη, Υπερβόρειους και Άρεια φυλή. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι αυτό που γεννιέται εκεί πέρα, θα μπορούσε να καταστεί πραγματικός εφιάλτης.

Έχει γίνει ξέκωλο πιά η Κλεψιά της Ελλάδας από την Ε.Ε.

ΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 601 30.08.2016


Η Λαγκάρντ με τα Sodocu της, η κάθε Τίσεν με το will-o'-the-wisp Eurostat σαν μαντέμι και όχι ατσάλι, και τον Γεωργίου της και οι μεθυσμένοι και ο Ντάϊσενμπλούν που θα μας κλείσουν τις τράπεζες.

Έχει παραγίνει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός της κάθε Λαγκάρντ με τα Sodocu της και της κάθε Τίσεν με το θείον βρέφος της την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, το Super Market που ακουμπάει ο κάθε ένας τα αλαλούμ του και μετά οι Ντϊσενμπλούν που θα μας κλείσουν τις τράπεζες αν δεν υπογράψει ο Τσίπρας, η θα του κάμουν ότι έκαμαν στον ……………………...

Ε λοιπόν κύριε Τσίπρα πες τους ότι μια ναι δύο ναι, τώρα είναι η σειρά για κιούγκι. 
Πήγαινε να τους εξηγήσεις.
Η μάλλον να μην πάς, πες σε εμάς ότι τελειώσαμε με αυτούς.
Μπορούμε και μόνοι μας, μπορούμε και ανάδελφοι.

Με την Ευρωπαϊκή αλητεία που ενσωματώνει όλες τις προηγούμενες εκδοχές, κάνοντας την Σχολή του Σικάγο νηπιαγωγείο ο κίνδυνος για τους Έλληνες έγινε μέγας.

Είναι ώρες κύριε Πρωθυπουργέ, που ασφαλώς παίζεται και η ζωή σου.

Διάλεξε.
Φτύστους και ξαναφτύστους
Σας κράζει όλη η Ελλάδα, κουφοί είστε ????

ΓΡΑΜΜΟΣ 2016. ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ οι ΠΕΣΟΝΤΕΣ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που συνέτριψαν την κομμουνιστική ανταρσύα 1946-1949. Ρεπορτάζ, φωτογραφίες, ΒΙΝΤΕΟ. Επίμαχα σχόλια.


ΓΡΑΜΜΟΣ 2016

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 
ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1946-1949.
Την Κυριακή 28-08-2016 τελέσθηκε με λαμπρότητα η εθνικοθρησκευτική εκδήλωση μνήμης - Επέτειος της Νίκης του Στρατού μας στο Γράμμο και το Βίτσι έναντι των κομμουνιστοσυμμοριτών του «Δ.Σ.Ε.» που αιματοκύλησαν την πατρίδα κατά τα έτη 1946-1949. Στο Γράμμο (Βούρμπιανη Κονίτσης) έγινε το καθιερωμένο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων Αξιωματικών , Υπαξιωματικών και Οπλιτών του Ελληνικού Στρατού καθώς και των Πεσόντων της, θρυλικής ,Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής ιερουργούντος του Μητροπολίτη Δρυινπουπόλεως Πωγωνιανής κ Κονίτσης κ. κ. Ανδρέα.


Εκατοντάδες προσκυνητών (άνω των 1.000 ατόμων) κατέκλυσαν τη Βούρμπιανη με δεκάδες λεωφορεία να φέρνουν προσκυνητές από όλη την Ελλάδα. Διοργανωτής της εκδήλωσης μνήμης ήταν η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ) παρ/μα Ιωαννίνων. 
Επίσης παρέστησαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπαρμπαρούσης Κων., Παππάς Χρήστος και ο Ευρωβουλευτής-Αντιστράτηγος ε.α. Επιτήδειος Γεώργιος .

Σεπτεμβριανά 1955: Το φονικό πογκρόμ στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης

....να ξαναθυμηθούμε πάλι, να μην πάψουμε να θυμόμαστε, να μάθουμε στα παιδιά μας να θυμούνται  (Ηλίας Βενέζης (1904-1973)







Σεπτεμβριανά 1955:

Το φονικό πογκρόμ στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης





«Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν πολύ καλά οργανωμένη ενέργεια

και ωφέλιμη για να καθαρίσει η χώρα μας από το Ελληνικό στοιχείο

που είναι ένας βραχνάς»



Ισμέτ Ινονού, Αρχηγός Τουρκικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,

 9 Σεπτεμβρίου 1955



***

«Τη νύχτα αυτή η Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε

σε τόπο της Αποκάλυψης. Δεν υπάρχουν λέξεις,

ούτε συγκρίσεις που να μπορούν να δώσουν μια εικόνα της φρίκης»



Ελβετική Εφημερίδα Α-Ζ, 15 Σεπτεμβρίου 1955



***



ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΜΑΚΗ*






Τον Απρίλιο του 1955 η Κύπρος ήταν αποικία της Βρετανίας – το 1878  την απέκτησε από την οθωμανική αυτοκρατορία η οποία την είχε υποδουλώσει  το 1571. 



Την εποχή εκείνη ο Κυπριακός λαός διεκδικούσε επίμονα το δικαίωμα αυτοδιάθεσης που είχε παραχωρηθεί σε δεκάδες άλλους λαούς της πάλαι ποτέ Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Η βούληση του Κυπριακού λαού είχε ήδη εκφραστεί με το δημοψήφισμα του 1950, το οποίο οργάνωσε ο γηραιός Μητροπολίτης Κυρήνειας Μακάριος ο Β’ και το αποτέλεσμα του οποίου ζητούσε, σε ποσοστό 95,7%, την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. 



Η αποικιοκρατική Βρετανία δεν είχε καμιά διάθεση να εγκαταλείψει τις ανεκτίμητης γεωστρατηγικής αξίας βάσεις της στο αβύθιστο αεροπλανοφόρο της Μεσογείου. Από τον Ιούλιο μάλιστα του 1964, η  κυνική, ύπουλη και πρόστυχη πολιτική της Βρετανίας στην Κύπρο διακηρύχτηκε πανηγυρικά όταν ο Υφυπουργός Αποικιών της Βρετανίας Χένρυ Χόπκινσον δήλωνε με τον πιο ωμό τρόπο στην Βρετανική Βουλή, πως η αρχή της αυτοδιάθεσης για την Κύπρο δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. 

H TV, oι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και ο «Πάμπλο Εσκομπάρ»

mesa1_5_1
Του Γιώργου Καραμπελιά, πρώτη δημοσίευση στο liberal.gr 
Η τρέχουσα απόπειρα ελέγχου του τηλεοπτικού τοπίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται προφανώς σε μια στρατηγική ολοκληρωτισμού η οποία, παραδόξως, από πρώτη άποψη, δεν συναντά κάποια ιδιαίτερη αντίδραση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δανειστές, που συνήθως τόσο κόπτονται για την «πολυφωνία».
Τωόντι, ενώ αρκετοί ανέμεναν μια σθεναρή αντίδραση των ευρωπαϊκών οργάνων, και είχαν εναποθέσει πολλές ελπίδες στην «επέμβαση της Commission», ώστε να βάλει φραγμό στον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης, τέτοια αντίδραση δεν υπήρξε.
Και αυτό σε πλήρη αντίθεση με τη συμπεριφορά των ίδιων οργάνων απέναντι στην πολύ ηπιότερη προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή, παλαιότερα, με τον «βασικό μέτοχο», να παρέμβει στο χάος της διαπλοκής κατασκευαστών, καναλαρχών και πολιτικής εξουσίας. Τότε, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί αντέδρασαν με πρωτοφανή βιαιότητα και τελικώς εμπόδισαν οποιαδήποτε παρέμβαση.

«Τα mails της προδοσίας» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της ΕΛΣΤΑΤ

«Τα mails της προδοσίας» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της ΕΛΣΤΑΤΑπασφάλισε με βόμβες για αλλοιωμένα στοιχεία στο έλλειμμα της χώρας ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» με τίτλο «τα MAILS της προδοσίας» δίνει άγνωστες πτυχές του μείζονος εθνικού ζητήματος της ΕΛΣΤΑΤ.

Στην πρώτη φάση αναθεώρησης του ελλείμματος, απόντος του κ. Γεωργίου (δεν είχε διοριστεί ακόμα στην ΕΛΣΤΑΤ), το ΔΝΤ με mail, το οποίο έστειλε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, Μπομπ Τράα, ζήτησε να αναθεωρηθούν τα στατιστικά στοιχεία, ακόμα και αυτής της επιτροπής που είχε συγκροτήσει το υπουργείο Οικονομικών, μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9FM» ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος κάνει αυτή την αποκάλυψη σε άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα και οι νοσηλευτές

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα και οι νοσηλευτέςΜΕΤΑ ΤΟΥΣ
Μετά το κύμα φυγής στο εξωτερικό των γιατρών που βίωσε και βιώνει η στα χρόνια της κρίσης φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για τους να εγκαταλείψουν τη χώρα σε αναζήτηση του δικού τους εργασιακού Ελ Ντοράντο.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ πάνω από 1700 νοσηλευτές έβγαλαν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το εξωτερικό τη διετία 2014 - 2016. Από αυτούς οι 920 είναι πτυχιούχοι σχολών ΑΕΙ-ΤΕΙ και οι υπόλοιποι είναι βοηθοί νοσηλευτών.

Πίσω από τον πόλεμο της Συρίας κρύβεται μια σκληρή μάχη για τον έλεγχο των αγωγών φυσικού αερίου

της Νατάλια Σάντσα *
Παρόλο που στη σημερινή Συρία το πετρέλαιο συνδέεται με τα οικονομικά του Ισλαμικού Κράτους, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η μάχη για την ενέργεια είναι ένας από τους καταλύτες του πολέμου. Η κατασκευή των αγωγών είχε φέρει πριν από τον πόλεμο αντιμέτωπα δύο μεγάλα περιφερειακά πολιτικά σχέδια: από τη μια πλευρά ήταν οι σουνιτικές μοναρχίες του Κόλπου και η Τουρκία κι από την άλλη το Ιράν, η Συρία και το Ιράκ. Τα δύο αυτά στρατόπεδα αντιπαρατίθενται και σήμερα στη χώρα, με την Ουάσινγκτον να υποστηρίζει το πρώτο και τη Μόσχα το δεύτερο.

«Οι περισσότερες από τις εμπόλεμες χώρες στη Συρία εξάγουν φυσικό αέριο και τα συμφέροντά τους είναι συνδεδεμένα με τους αγωγούς που θα περάσουν από τη χώρα για να διοχετεύουν αέριο είτε του Κατάρ είτε του Ιράν στην Ευρώπη», σημειώνει ο Αμερικανός ειδικός Μίτσελ Ορενστάιν σε μια ανάλυση που

Ράμφος καλοκαιρινός.

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Napoleon LinardatosΝαπολέων Λιναρδάτος

Στην εποχή που οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι περιορισμένες είναι ευχάριστο να βλέπεις προσπάθειες που καταφέρνουν πολλά με λίγα. Η τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Στέλιου Ράμφου ίσως ήταν η καλύτερη σατιρική παραγωγή του καλοκαιριού. Η ποιότητα της σάτιρας ήταν ιδιαίτερα υψηλή μιας και οι συμμετέχοντες έδιναν την εντύπωση ότι ήταν εντελώς ανύποπτοι του γεγονότος. 



Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο κ. Στέλιος Ράμφος είναι ο ιδεολογικός γκουρού της αυτοανακηρυχθείσας πεφωτισμένης Ελλάδας. Αυτή η Ελλάδα είναι κατά δήλωσίν ευρωπαϊκή, προοδευτική, κοσμοπολίτικη και  μεταεθνική. Το μέγιστο ηθικό της προτέρημα είναι η διαφοροποίηση της από την πλέμπα, ή τα «ευρέα λαϊκά στρώματα» για να χρησιμοποιήσουμε τον όρο του κ. Ράμφου. Τα οποία ενίοτε έχουν το θράσος να απορρίπτουν τις επιλογές της πεφωτισμένης «ελίτ». 

Ψήνουν κατάργηση της προσευχής στα σχολεία;

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί ένα άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ που συχνά απηχεί τις κυβερνητικές απόψεις σχετικά με την πρωινη΄προσευχή στα σχολεία. Το άρθρο με τίτλο "Και αν τα παιδιά δεν κάνουν την προσευχή στο σχολείο;" και συντάκτρια την ιστορικό Αιμιλία Σαλβάνου προπαγανδίζει την κατάργηση της προσευχής, στρέφεται κατά της Εκκλησίας που αντιδρά και απλώνει την...προοδευτική απόχη του και στο μάθημα των Θρησκευτικών... Άραγε έχουμε να κάνουμε με λαγό της κυβέρνησης λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της νεάς σχολικής χρονιάς για να ξεχαστούν τα τεράστια προβλήματα σε υποδομές, βιβλία κλπ; 
Διαβάστε το άρθρο:
Πάνε σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, ένα από τα πιο πολυπολιτισμικά σχολεία της Αθήνας, έγινε ένα ενδιαφέρον πείραμα.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ποια ανάπτυξη; Η ύφεση βαθαίνει και η κυβέρνηση θριαμβολογεί επάνω στα συντρίμμια της οικονομίας

Ποια ανάπτυξη; Η ύφεση βαθαίνει και η κυβέρνηση θριαμβολογεί επάνω στα συντρίμμια της οικονομίαςΗ ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Β’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016

Κόλαφος για τα πεπραγμένα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το ΑΕΠ - Αναθεωρείται επί τα χείρω η εικόνα της οικονομίας - Καταρρίπτεται πλήρως το αφήγημα του Τσίπρα περί δήθεν ανάπτυξης

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και για ακόμη μία φορά έρχονται να διαψεύσουν τη θριαμβολογία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί δήθεν ανάπτυξης: Η Ελληνική Στατιστική Αρχή έδωσε σήμερα, Δευτέρα (29/08/2016) στη δημοσιότητα δυσμενέστερα στοιχεία σε ό,τι αφορά την πορεία του ΑΕΠ της χώρας για το β΄τρίμηνο του 2016.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η ύφεση κατά το β’ τρίμηνο άγγιξε το 0,9%, όταν η αρχική εκτίμησή της έκανε λόγο για μείωση του ΑΕΠ σε ποσοστό 0,7%. 
Με απλά λόγια: πάμε από το κακό στο χειρότερο!

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 2014 - Άραγε αυτοί που κρατούσαν το πανό, που είναι κρυμμένοι τώρα; Ντρέπονται καθόλου;

Ημίμετρα στην υπόθεση "Γεωργίου" δε χωρούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργίουΤο θέμα "Γεωργίου" είναι, θα έλεγα χωρίς υπερβολή, το σπουδαιότερο ελληνικό, και θλίβομαι διότι υπάρχουν άτομα και ομάδες, που είτε προσποιούνται αδιαφορία, είτε καταβάλλουν καταδικαστέες προσπάθειες για τη συγκάλυψή του. Είναι πράγματι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά, διότι χωρίς αμφιβολία η καταδίκη Γεωργίου, αν την χειριζόμασταν σωστά, θα αποτελούσε το "διαβατήριο" της χώρας για τη σωτηρία της. Διότι θα αποδείκνυε περίτρανα, την έξωθεν (ε, ας το πούμε χωρίς φόβο και πάθος) συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας, με τη χρησιμοποίηση ανθρώπων-κλειδιών, που θα εξασφάλιζαν τις προϋποθέσεις της καταστροφής της.
 
Πιστεύω ότι ήδη τα όσα έχουμε βιώσει με την υπόθεση αυτή, που δυστυχώς χρονίζει ανεπίτρεπτα, αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία για το ότι "κάτι δεν πάει διόλου καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας". εκτός από την παραπομπή Γεωργίου για κακούργημα, από τον Άρειο Πάγο, τι άλλη απόδειξη χρειαζόμαστε από την απροκάλυπτη υποστήριξή του, και μάλιστα σε κατάσταση πανικού, και μάλιστα αδιάκοπη, των "εταίρων μας" για να μην καταδικαστεί και, προφανώς κυρίως, για να μην εξαναγκαστεί να μιλήσει..... Αν όλα τα σκοτεινά παρασκήνια, που θέλουν την Ελλάδα στον τάφο, δημοσιοποιηθούν, έτσι που ο κάθε κάτοικος αυτής της χώρας να πληροφορηθεί ποιοι και γιατί  τον έχουν εξαθλιώσει, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Οι "εταίροι μας" μπροστά στη γενικευμένη κατακραυγή δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσουν.

Προτείνω την κατάρτιση ομάδας, που να συντάξει ένα κείμενο (νομικής και οικονομικής στήριξης). όσο γίνεται πιο προσεγμένο και με όσο γίνεται περισσότερες αποδείξεις (αλλά όχι εκτενές), το οποίο να κυκλοφορήσει στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, σε 24ωρη βάση. Να σταλεί προς εξέχουσες προσωπικότητες του εσωτερικού και του εξωτερικού, με ερωτηματολόγιο που να τους αναγκάζει να πάρουν θέση. Να επιστρατευθούν όλα τα ΜΜΕ (που δεν είναι πουλημένα), ώστε να ξεσηκωθεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός.

Αυτή την ευκαιρία, που δίνει υπόσχεση  οριστικής εξόδου από την κόλαση των μνημονίων, της τρόικας/κουαρτέτου κλπ., προς Θεού, να μην τη  χάσουμε (όπως συνέβη και με πολλές άλλες). Και στην πορεία, ο κάθε πολιτικός θα αποδείξει με το μέρος ποιού/ποιών κινείται.  Με αυτό της Ελλάδας και των Ελλήνων, ή........;;;;;;;

Ημίμετρα στην υπόθεση αυτή δε χωρούν. Δεν υπάρχουν "ναι μεν άλλα", αλλά ούτε και ελαφρυντικά για ένα έγκλημα ειδεχθές και κατ' εξακολούθηση. Ακόμη "εφησυχάζουμε";

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 

Δρ Δημοσθενης  Κωνσταντατος

Σε διεθνές προτεκτοράτο μετατρέπονται τα νησιά του Α. Αιγαίου!- Επικίνδυνα τετελεσμένα ξένης κηδεμονίας!


 
Χάνουμε τήν Ἑλλάδα μας ἐκ τῶν ἔσω!
Εἴμαστε σέ κατάσταση ἐκτάκτου ἀνάγκης
ὅσον ἀφορᾶ τήν ἐθνική μας κυριαρχία
καί κοιμώμαστε ὄρθιοι!

Η είδηση ότι η Europol στέλνει στην Ελλάδα τουλάχιστον 200 αξιωματικούς στην Ελλάδα προκειμένου να ανακαλύψουν πυρήνες της εγκληματικής οργάνωσης της ISIS στα στρατόπεδα αλλοδαπών που βρίσκονται στα νησιά του Α. Αιγαίου προκαλεί σοβαρά ερωτήματα.
Ερωτήματα τα οποία αφορούν τον πραγματικό σκοπό της αποστολής των συγκεκριμένων στελεχών, αλλά και κατά πόσο υπάρχει πλέον απώλεια Εθνικής κυριαρχίας και στη νησιά του Α. Αιγαίου.
Μάλιστα το σύνολο των ΜΜΕ περιγράφουν την αποστολή του νέου αυτού σώματος λίγο πολύ έως… φυσιολογική κάτι που πριν από λίγα μόλις χρόνια θα ήταν απλά αδιανόητο να συμβεί.
Δυστυχώς η οικονομική καταστροφή της χώρας, η οποία επιτείνεται χρόνο με τον χρόνο, αντί να διαφαίνεται έστω μία χαραμάδα ελπίδας και η απόλυτη κυριαρχίας, σε όλα τα επίπεδα που ασκεί η ΕΕ στην διοίκηση της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τις γεωπολιτικές/γεωστρατηγικές τεχνονικές μεταβολές στα ανατολικά της χώρας, αποτελούν ένα μίγμα που οδηγεί σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στο Α.Αιγαίο.

Συγκλονιστική επιστολή: «Μας κόβετε, μας κόβετε και δε θα αφήσετε σάλιο στο στόμα»

Συγκλονιστική επιστολή: «Μας κόβετε, μας κόβετε και δε θα αφήσετε σάλιο στο στόμα»ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Ένα γράμμα που απευθύνεται στους 300 της Βουλής, έστειλε μια από την που εργάζονταν για 31 χρόνια ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομεία στην Αθήνα και στο Ρέθυμνο και τώρα, μετά από τόσα χρόνια κόπων για μια αξιοπρεπή σύνταξη, βλέπει τους κόπους της να... επιστρέφονται στα δημόσια ταμεία.
«Δούλεψα με άσχημες συνθήκες. Τώρα είμαι μισός άνθρωπος και γενικά όλοι οι συνταξιούχοι και περιμέναμε από το κράτος ιδιαίτερη μέριμνα και αντί αυτού μας ξεζουμίσατε. Μας κόβετε, μας κόβετε και όπου να ‘ναι δε θα αφήσετε σάλιο στο στόμα. Ντροπή, ντροπή! Αν μπορούσατε θα αφαιρούσατε και το οξυγόνο που αναπνέουμε. Προσπαθήστε λίγο ακόμα και ίσως το κατορθώσετε και αυτό», λέει η Θεοδοσία Σαββάκη εκφράζοντας όπως σημειώνει το παράπονό της σε αυτούς που τάχα μας κυβερνούν. Το γράμμα καταλήγει:
«Δε θέλω ελεημοσύνη, δε ζητώ τον μισθό σας ή την περιουσία σας. Θέλω αυτά που απέκτησα με τίμιο ιδρώτα να μη μου διαταράσσετε κι έτσι θα είμαι η πιο ευτυχισμένη. Αυτή είναι για μένα ευτυχία. Δεν μπορώ να κοιμηθώ από την απογοήτευση»

Διαβάστε τι γράφει η ηλικιωμένη γυναίκα

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΨΗΦΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όσο περισσότερους φόρους βάζουν τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η παραοικονομία, το μαύρο χρήμα και η φοροδιαφυγή. Όσο πιο πολύ κυνηγούν τις τραπεζικές καταθέσεις με κατασχέσεις, τόσο πιο πολύ θα μειώνονται οι καταθέσεις.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν
απομένει άλλος δρόμος, από το να οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη ψηφιοποίηση των συναλλαγών από το πρώτο ευρώ. Θα το δείτε.
Ίσως τελικά, αυτό στην ουσία να επιδιώκουν ως δήθεν λύση ανάγκης…

hassapis-peter.blogspot

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Παναγίωτης Ήφαιστος
Εκπληκτικά στοιχεία.
Το μείζον βέβαια είναι το εξής: Το σύγχρονο νεοελληνικό εξαρτημένο κράτος το οποίο τους δύο τελευταίους αιώνες κυβερνάται από εγχώριους μεταπράτες της εξάρτησης δεν καταφέρνει να διεκδικήσει αυτό που ανήκει στους πολίτες του. Καθότι τέτοια συμβαίνουν εδώ και πέντε χιλιάδες χρόνια γνωστής ιστορίας. Η διαφορά έγκειται στο σύγχρονο κρατοκεντρικό διεθνές σύστημα του ΟΗΕ είτε για λόγους υποκρισίας είτε για λόγους ανάγκης η σταθερότητα δια μέσου ισορροπίας δυνάμεων και εξισορροπητικών πολέμων συνοδεύεται από «κατακτήσεις» ή κατακτήσεις στην βάση των οποίων τα θύματα μπορούν να διεκδικήσουν κάποια πράγματα. Τέτοια είναι τα εγκλήματα πολέμου.

Το γιατί το νεοελληνικό κράτος μετά το 1945 δεν κατόρθωσε το μείζον είναι μέγα θέμα.

Το ίδιο ισχύει τόσο για την Κύπρο όσο και για το Ελλαδικό κράτος όσον αφορά τα εγκλήματα της Τουρκίας όταν εκμεταλλευόμενη την αφροσύνη κάποιων «Ελλήνων» εφόρμησε, εκτέλεσε παράνομη εισβολή, κατάλαβε ξένα εδάφη που δεν της ανήκουν, έκανε αναρίθμητα εγκλήματα πολέμου καταγεγραμμένες σε εκθέσεις διεθνών οργανισμών και τελικά, τι έγινε!

Περιουσιολόγιο: Το άκρον άωτον της ανοησίας και του δόλου.


Σχόλιο ιστολογίου:
το περιουσιολόγιο, ο ΕΝΦΙΑ, η μείωση των μετρητών στις συναλλαγές μας κλπ ήταν προτάσεις του Βενιζέλου και άλλων Πασοκικών εκτρωμάτων, ας μην ξεχνάμε τους υπαίτιους.
Φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ ζει μέσα από την πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, βιώνουμε την μετα-εποχή των Σοσιαλ-λιστών. 
Αναρωτιόμαστε θα απαλλαχθούμε ποτέ από αυτά τα βρωμερά πολιτικά μούτρα; Φυσικά μπορούμε ρίχνοντας "μαύρο" στις επερχόμενες εκλογές και επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τα ρουσφέτια ...
 
Τα όσα αφήνεται να διαρρεύσουν από παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών για το υποχρεωτικό για όλους από τον Φεβρουάριο του 2017 Περιουσιολόγιο μπορούν να χαρακτηριστούν απλά δόλιες ανοησίες.

Λένε, π.χ., οι παράγοντες του ΥΠΟΙΚ ότι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν όλα τα μετρητά που έχουν, ακόμη και 100 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μετρητά που βρίσκονται στην τσέπη και όχι στο στρώμα και που η διάρκεια κατοχής τους προτού ξοδευτούν δεν ξεπερνά τις μερικές μέρες στην καλύτερη περίπτωση. Λένε επίσης ότι η δήλωση του Περιουσιολογίου δεν θα γίνεται κάθε χρόνο, αλλά όταν υπάρχει αλλαγή. Αν δηλαδή την επόμενη χρονιά ο φορολογούμενος έχει 150 ή 50 ευρώ στην τσέπη, θα πρέπει πάλι να κάνει δήλωση. Για την ακρίβεια, λένε ότι αν υπάρξει μεταβολή της περιουσίας θα πρέπει μέσα σε έναν μήνα να γίνει ηλεκτρονικά τροποιητική δήλωση. Κάθε μήνα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;

Πρέπει επίσης να δηλωθούν τα τιμαλφή. Ποια τιμαλφή; Τι είναι τα τιμαλφή, πώς ορίζονται, πώς αποτιμώνται; Πόσο κάνει ένα παλιό χρυσό δαχτυλίδι της γιαγιάς, πόσο μια ασημένια φρουτιέρα, πόσο ένας πίνακας ζωγραφικής που βρίσκεται στον τοίχο του οικογενειακού σπιτιού κάποιες δεκαετίες;
 
Πόσο κάνει ένα παλιό κλασικό ρολόι και πόσο ένα παλιό έπιπλο; Πόσο κάνουν τα κεχριμπαρένια κομπολόγια του παππού ή το καριοφίλι του προπάππου; Αυτά είναι τα τιμαλφή που μπορεί να έχει κάποιος σπίτι του και τα οποία καλείται να δηλώσει.

Και να περιμένει στη συνέχεια να δει τι θα κάνει η Εφορία αυτές τις δηλώσεις.

Να περιμένει δηλαδή να του ράψει η Εφορία ένα «κοστουμάκι» όσο της έρθει και να του πει: «Χρωστάς τόσα επειδή τόσα λείπουν από τον δημόσιο κορβανά». Να περιμένει επίσης -αν και όταν φτάσει στο δικαστήριο για ένα χρέος στα ασφαλιστικά ταμεία ή στην τράπεζα- να του πουν: «Κύριε τάδε, εσείς δεν είστε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, έχετε τα τιμαλφή, άρα μας κοροϊδεύετε που δεν πληρώνετε τα χρέη σας». Και σε αυτή την περίπτωση φυσικά θα πρέπει ο κύριος τάδε να τους πετάξει τα τιμαλφή στα μούτρα και να σβήσει το χρέος του.

Ακόμη και τα ακίνητα ή τα αυτοκίνητα (άσε δε τα σκάφη) που έχει κάποιος ως περιουσία δεν μπορούν ποτέ να αποτιμηθούν σωστά. Ενα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που αγοράστηκε 50.000 ευρώ τη δεκαετία του 2000 δεν πουλιέται σήμερα ούτε 3.000 ευρώ. Ενα διαμέρισμα που αγοράστηκε πριν από 10 χρόνια 300.000 ευρώ σήμερα δεν πουλιέται ούτε τα μισά. Οσοι είχαν σκάφη προσπαθούν απεγνωσμένα να τα πουλήσουν όσο-όσο και δεν βρίσκουν αγοραστή παγκοσμίως.

Οι μετοχές και τα ομόλογα; Ολοι κλαίνε τα λεφτά τους. Ακόμα και οι συντηρητικότεροι επενδυτές - αποταμιευτές του κόσμου, οι άνθρωποι που αγόραζαν με τις αποταμιεύσεις τους ομόλογα του Δημοσίου ή τραπεζικές μετοχές και τις κρατούσαν για τα εγγόνια τους, είδαν τις αποταμιεύσεις τους να εκμηδενίζονται από το κούρεμα των ομολόγων και την κατάρρευση των μετοχών. Επομένως για ποιες επενδύσεις και πράσινα άλογα συζητάμε;

Το Περιουσιολόγιο, αν γίνει όπως διαρρέουν οι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, θα είναι ένα κουρελόχαρτο, ένα άχρηστο χαρτί που αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στο να ενοχοποιήσει όλους τους πολίτες έτσι ώστε αν βρεθούν ποτέ απέναντι από δημόσια υπηρεσία ή αν ενοχλήσουν με οποιονδήποτε τρόπο τους «καθεστωτικούς», να κρίνονται αυτομάτως ένοχοι επειδή δεν δήλωσαν τα δυο-τρία κατοστάρικα μετρητά που είχαν στην τσέπη τους ή τα σκουλαρίκια της γιαγιάς τους.
Δυστυχώς, όμως, οι ανοησίες που διαρρέουν οι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών δεν οφείλονται στην αφέλειά τους, αλλά στην πονηριά τους.

Το Περιουσιολόγιο είναι φτιαγμένο έτσι ακριβώς για να μη δουλέψει. Εφτιαξαν κάτι που είναι αδύνατον να ελεγχθεί από την Εφορία επίτηδες. Μπορεί η Εφορία να ελέγξει αν δήλωσες ή δεν δήλωσες τα τιμαλφή, μπορεί να ελέγξει αν έχεις κρυμμένα στο στρώμα 100 ευρώ ή 500.000 ευρώ; Φυσικά και όχι. Αν, όμως, η Εφορία θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να σε ελέγξει, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα σε βρει ένοχο, διότι π.χ. δεν δήλωσες το παλιό ρολόι του παππού σου ή τα 300 ευρώ που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στην τσέπη σου.

Αν είχε το Περιουσιολόγιο οποιαδήποτε χρηστική αξία, θα ήταν πολύ πιο απλό, πολύ πιο λογικό και πολύ πιο ελέγξιμο. Αυτό το Περιουσιολόγιο, όμως, φτιάχνεται έτσι ώστε όλοι να είναι ντε φάκτο ένοχοι προκειμένου να καταδικαστούν όταν το καθεστώς το αποφασίσει. Φτιάχνεται έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ να ελεγχθεί από την Εφορία παρά μόνο αν αυτή θέλει σώνει και καλά να ενοχοποιήσει κάποιον. Φτιάχνεται έτσι για να εξυπηρετήσει τον λαϊκισμό, για να μπορεί να πει η κυβέρνηση στον αφελή ψηφοφόρο: «Είδες; Εμείς φτιάξαμε Περιουσιολόγιο για να πιάσουμε τους πλούσιους».

Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα με αυτή την άθλια πολιτική ηγεσία και αυτή την τρισάθλια δημόσια διοίκηση ακόμη και τα καλά γίνονται στραβά. Επίτηδες. Ποτέ κατά λάθος ή από αφέλεια. Πάντα από δόλο.