Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/

Tο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεδρίασε στις 23 Μάη στις Βρυξέλλες, με ημερήσια διάταξη την Περιφερειακή Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Συρία, το Ιράκ και την καταπολέμηση της Da΄esh, καθώς και την πορεία εφαρμογής της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας της 18ης Μαρτίου, όπως μας ενημερώνει το ελληνικό ΥΠΕΞ. Σ' αυτή τη συνεδρίαση συμμετείχε κι ο Έλληνας υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Στις 27 Μάη, ανακοινώνεται πως "Η ΕΕ παρατείνει τις κυρώσεις κατά του καθεστώτος" (εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και της δημοκρατικά εκλεγμένης από τον λαό της χώρας κυβέρνηση). Διαβάζουμε λοιπόν, πως η δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει την "επιβολή κυρώσεων κατά του καθεστώτος και των υποστηρικτών του εν όσω συνεχίζεται η καταστολή"...  και μέχρι την "εφαρμογή της παύσης των εχθροπραξιών στη Συρία".
Θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για θέατρο του παραλόγου, για τον απόλυτο σουρεαλισμό, αλλά ας προσγειωθούμε στην τραγική πραγματικότητα.
Συνεδριάζουν οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ε.Ε., υπό την προεδρία της "αριστερής" και ανεπάγγελτης κυρίας Φεντερίκα Μογκερίνι (Τα κροκοδείλια δάκρυα... της Federica Mogherini), για να αντιμετωπιστεί το "ισλαμικό κράτος", η Αλ Κάιντα -όπως οι ίδιοι επισημαίνουν στην πρόσκληση της συνεδρίασης- κι αποφασίζουν δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και τεκμηριώνουν το έγκλημά τους με φράσεις όπως...

Κατοχικό, παράνομο και αντισυνταγματικό το φορολογικό καθεστώς που έχει επιβληθεί στη χώρα

 Ο αγώνας όσων συμμετέχουν σε στάση πληρωμών σύμφωνα με το Σύνταγμα συνεχίζεται. Το κράτος ήδη έχει χάσει 90 δις από ανεξόφλητα χρέη προς το δημόσιο, και αναμένεται να αυξηθεί με τα νέα απάνθρωπα μέτρα της τελευταίας υπογραφής του μνημονίου…

Αποτέλεσμα εικόνας για κοινωνικη εκρηξη
του Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Αυτό που πρέπει να γνωστοποιηθεί σε όλους τους φορολογούμενους είναι ότι το καθεστώς του φόρου, δεν σχετίζεται με των τραπεζών, και οι νόμοι περί κατασχέσεων ή παρακράτησης μισθών, δεν αφορούν τα…


χρέη προς την εφορία.
Συνταγματικά, ο φόρος για κάθε φορολογούμενο είναι το το ποσό που προκύπτει από το εισόδημα, για την λειτουργία του δημοσίου και των δημόσιων έργων. 
Σήμερα ο φόρος αυτός δεν χρησιμοποιείται για την λειτουργία του κράτους, αλλά για την αποπληρωμή του παράνομου χρέους προς τους δανειστές. Το δημόσιο λειτουργεί με νέα δάνεια τα οποία φορτώνονται οι πολίτες και συνεπώς βλέπουμε συνεχώς αυξήσεις με νέους φόρους και μειώσεις μισθών.

Νέες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στη Γερμανία

Νέες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στη ΓερμανίαΗ αστυνομία διευκρίνισε ότι ερευνά προκειμένου να εξακριβώσει εάν οι δράστες στόχευαν επίσης να τις ληστεύσουν
Είκοσι έξι γυναίκες, που παρακολουθούσαν ένα φεστιβάλ μουσικής στο Ντάρμστατ κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ανακοίνωσε η αστυνομία που προσήγαγε και στη συνέχεια άφησε ελεύθερους τρεις Πακιστανούς.

AdTech Ad
Η αστυνομία του Ντάρμστατ διευκρίνισε ότι προς το παρόν έχουν κατατεθεί συνολικά 14 μηνύσεις. Το πρωί της Τρίτης (31/05), ένας προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 18 θύματα.

Οι άστεγοι της Αθήνας: Έλληνες το 62% των ανθρώπων που αναγκάζονται να κοιμούνται στο δρόμο

Ιδιαίτερα διαφωτιστικά τα στοιχεία έρευνας του Δήμου Αθηναίων, αναφορικά με το προφίλ των αστέγων της πρωτεύουσας. Την τελευταία πενταετία βρέθηκε στο δρόμο το μεγαλύτερο ποσοστό των αστέγων
Adtech Ad
Εντυπωσιακά τα ευρήματα έρευνας του Δήμου Αθηναίων για τους αστέγους, στα πλαίσια του προγράμματος "Καταπολέμηση της Φτώχειας και της Κοινωνικής Περιθωριοποίησης". Σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηνών,  Γιώργος Καμίνης, 62% των ανθρώπων που αναγκάζονται να κοιμούνται στο δρόμο είναι Έλληνες, ενώ 1 στους 2 εξηγεί πως η βασική αιτία που έμειναν στο δρόμο είναι η απώλεια της εργασίας τους.
Σε άλλα στοιχεία, εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα που θέλουν το 85,4% να είναι άνδρες, με την πλειοψηφία τους να ανήκει στη δυναμική ηλικιακή ομάδα 35 με

Και ο δημόσιος τομέας στους δρόμους του Βελγίου


Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα στο Βέλγιο πραγματοποιούν σήμερα απεργία στις δημόσιες μεταφορές, διαμαρτυρόμενοι για τις δημοσιονομικές περικοπές και αυξάνοντας την πίεση στην κυβέρνηση που αντιμετωπίζει ήδη τις κινητοποιήσεις των δεσμοφυλάκων και των σιδηροδρομικών.
Και ο δημόσιος τομέας στους δρόμους του ΒελγίουΕργαζόμενοι στην τοπική και την ομοσπονδιακή διοίκηση, την ταχυδρομική υπηρεσία, την πρώην κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τα σχολεία πραγματοποίησαν διαδηλώσεις στις Βρυξέλλες και άλλες μεγάλες βελγικές πόλεις.
Η Κρις Ρενιέ, πρόεδρος του σοσιαλιστικού συνδικάτου ACOD στη Φλάνδρα, δήλωσε πως η ………


διαμαρτυρία πραγματοποιείται κατά των μειώσεων στο προσωπικό, τις επενδύσεις στις δημόσιες υπηρεσίες και τους μισθούς, καθώς και για τις συνθήκες εργασίας και τις συντάξεις.

Αυξημένο ενδιαφέρον από ξένους αγοραστές για ακίνητα στην Αθήνα

ATHENS PANORAMIC VIEW 
Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από Ευρωπαίους, Αμερικανούς και Άραβες για σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, με το 30% των αγοραπωλησιών να γίνονται από αυτούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής»

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η μεγαλύτερη ζήτηση για το κέντρο της Αθήνας παρατηρείται από Ευρωπαίους (Γερμανούς, Ιταλούς και Γάλλους) και Αμερικανούς και σε μικρότερο ποσοστό από Άραβες, ενώ ενδιαφέρον εκδηλώνεται και από Κινέζους, αλλά για τα παραθαλάσσια νότια προάστια. Οι Αμερικανοί και οι Άραβες δίνουν έμφαση στην παραμονή της χώρας στη ζώνη Σένγκεν. 

Τα πρόσωπα της «Πολύχρωμης Επανάστασης»


«Θα πετάξετε σήμερα μπογιές;» ρωτώ τη Μιριάνα Μπρανιόλιτσα, άνεργη ανύπαντρη μητέρα, η οποία ζει στην πόλη των Σκοπίων και συμμετέχει στις επίμονες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συνταράσσουν τον τελευταίο ενάμιση μήνα την ΠΓΔΜ. «Οπωσδήποτε», απαντά και, κρατώντας μια πλαστική βουβουζέλα, χάνεται στο ποτάμι των διαδηλωτών. Κάθε απόγευμα στις έξι, η Μιριάνα αφήνει τη δωδεκάχρονη κόρη της στους γονείς της και κατεβαίνει στη λεγόμενη «Πολύχρωμη Επανάσταση». Στο μεγαλύτερο κύμα διαμαρτυρίας της 25ετούς ιστορίας του φτωχού κράτους στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, οι διαδηλωτές βανδαλίζουν με χρώματα τα εθνικιστικά κιτς αρχαιοελληνικά αγάλματα και μνημεία, για τα οποία η κυβέρνηση Γκρούεφσκι δαπάνησε σκανδαλώδη ποσά.

Άδειασε η Ειδομένη αλλά γέμισε σκηνές το Πολύκαστρο – Δεν πάνε στα hotspot

Άδειασε η Ειδομένη αλλά γέμισε σκηνές το Πολύκαστρο – Δεν πάνε στα hotspotΣε διάφορα σημεία στο Πολύκαστρο Κιλκίς έχουν μεταφέρει τις σκηνές τους χιλιάδες πρόσφυγες μετά την εκκένωση του άτυπου καταυλισμού της Ειδομένης. Αρνούμενοι να μεταβούν στους νέους χώρους φιλοξενίας, περιμετρικά της Θεσσαλονίκης, έχουν γεμίσει ασφυκτικά τα δύο βενζινάδικα στο Πολύκαστρο και τον χώρο έξω από το ξενοδοχείο PLAZA, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα.

Πολλοί αγρότες της περιοχής έχουν εντοπίσει καταυλισμούς προσφυγικούς καταυλισμούς σε χωράφια και σε διάφορα άλλα σημεία, δίπλα στην Ειδομένη.
Πάντως, έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσης και του καυταλισμού που έστησε η Ύπατη Αρμοστεία μαζί με άλλες οργανώσεις δίπλα στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ. Οι ΜΚΟ αρχίζουν να απομακρύνουν τις σκηνές τους/.
«Εχουμε ξεκινήσει να ξεστήνουμε τις σκηνές και να αποσυναρμολογούμε τον

Κοινοβουλευτική διακυβέρνηση/ Σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ/Δηλώσεις μελών





– Νίκος Βούτσης
24/08/2015 Αν δεν εκλεγούμε θα καταψηφίσουμε μέτρα του Μνημονίου
24/02/2016 Για τους προπηλακισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ φταίνε τα κανάλια 
26/05/2016 Στα όρια της συνταγματικότητας η διάταξη της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά
– Κοτζιάς:
Εαν καταρρεύσει η Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές
– Χριστοδουλοπούλου
14/04/2015: Δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται
– Γεροβασίλη
04/09/2015: Θα συνεργαστούμε με όποιον θεωρεί καταστροφικό το Μνημόνιο 
26/03/2015, (δημοσιογράφος: πως θα εξασφαλίσει η χώρα χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες της για το 2015;) “Να μην κάνουμε μελλοντολογία
– Φίλης
03/11/2015: Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων, αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία  
24/06/2015 (για αύξηση ΦΠΑ) Δηλαδή, πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος, για να βγάλουμε την αύξηση 10% στις δαπάνες του; 
26/08/2015 Η σύμβαση δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει, ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα 
(αδελφός Φίλης: Βγάλτε τις Καραμπίνες αν έρθουν να σας πάρουν τα σπίτια…)
– Αποστόλου
01.12.2015 Φέρνω τροπολογία αλλά δεν θα την εφαρμόσω – Καταλαβαίνετε .…
– Γ. Δημαράς
21/05/2016 Θρηνώ για την Αριστερά αλλά… υπερψηφίζω.
– Σεβαστάκης
21/10/2015 Δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση
– Καραγιαννίδης
04/01/2013 Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού
17/12/2015 Απεχθάνομαι τους πολύτεκνους, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια
– Μπαλαούρας
29/01/2016 Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου
– Θεοπεφτάτου
19/05/2016 δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες. Δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό. Και γι’ αυτό μοιράστηκε έτσι (το πακέτο)
– Ελένη Αυλωνίτου
27/04/2016 Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013.
– Δρίτσας
10/04/2016 Η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα. 
19/05/2016 Δεν πολιτεύτηκα εναντίον της COSCO 
13241205_592571857578906_8407730220110923614_n
– Συρμαλένιος
20|05|2016 Διαφωνώ με τα μέτρα αλλά θα ψηφίσω για να μην κάνω το χατίρι της αντιπολίτευσης
– Καμμένος
16/03/2016 …οι θέσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα (ο Κ.Μητσοτάκης) είναι “ναι” στο σχέδιο Ανάν, είναι “ναι” στο να βρούμε σύνθετο όνομα για την Μακεδονία.
10/03/2015 Αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, θα στείλουμε τους μετανάστες Βερολίνο
ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω”  και αφού ψήφισε δυο επανωτές αυξήσεις.. “Εγκληματική και αντισυνταγματική η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά.”
Δεν θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Είναι μία φορολογία που δεν στέκει πουθενά, ούτε σε Ελληνικά, αλλά ούτε και σε

Handelsblatt: Όποιος ισχυρίζεται τώρα ότι η Ελλάδα έχει αφήσει τα δυσκολότερα πίσω της, λέει παραμύθια.

Η συμφωνία που προέκυψε από την τελευταία συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για την Ελλάδα παραμένει θέμα σχολιασμού στον γερμανικό Τύπο. 

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Eurogroup η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επισημαίνει:
«Είναι αλήθεια ότι οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ έκαναν ένα αμοιβαίο βήμα προσέγγισης. 

Το Ταμείο δεν επιμένει πλέον στο να αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι ήδη από τώρα μία νέα ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα. Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε να λάβει την άδεια του γερμανικού κοινοβουλίου.

Έτσι ο χριστιανοδημοκράτης Σόιμπλε γλιτώνει μέχρι τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2017 αυτό το εξαιρετικά αντιδημοφιλές στην ΚΟ

«Η διαχρονική τουρκική απειλή έναντι του Ελληνισμού και άλλων λαών στην Εγγύς Ανατολή»

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ

ΔΙΑΔΟΣΙΝ ΚΑΙ ΑΘΡΟΑΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΝ:
«Η διαχρονική τουρκική απειλή έναντι του Ελληνισμού
και άλλων λαών στην Εγγύς Ανατολή»

Πολεμικό Μουσείο
1 Ιουνίου 2016, ώρα 18.30

30.5.2016

Πιστεύοντας ἀπολύτως ὅτι ὅλοι οἱ ὑγιῶς ὀρθόδοξα καὶ ἐθνικὰ σκεπτόμενοι Ἕλληνες - ἄνθρωποι ἐπιβάλλεται νὰ ἐμφοροῦνται ἀπὸ τὸ δόγμα «ἡ ἰσχὺς ἐν τῇ ἑνώσει», σπεύδουμε νὰ ἀποδείξουμε τοῦτο ἐμπράκτως.

Πρὸς τοῦτο ἀναρτοῦμε τὴν ἀνακοίνωσι τοῦ Ποντιακοῦ Συλλόγου «Ἀργώ» μὲ θερμὴ παράκλησι, ὅπως καὶ ἄλλες ἔγκυρες καὶ ἔγκριτες ἱστοσελίδες προτρέψουν ὄχι μόνο Ποντίους ἀλλὰ καὶ ὅλους τοὺς Ἕλληνες νὰ προσέλθουν στὴν ἐν λόγῳ ἡμερίδα.

Εὐχαριστοῦντες γιὰ ἔμπρακτη κατανόησι.



Σωματεῖο οἱ Φίλοι τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
fotgrammi.gr

Αποκλειστικές φωτογραφίες από αναπαράσταση στα οχυρά της γραμμής Μεταξά (Ρούπελ και Ιστίμπεη)

Πριν από 75 χρόνια, οι λιγοστοί υπερασπιστές των 21 οχυρών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αντιστάθηκαν γενναία στις σιδηρόφρακτες ναζιστικές ορδές. Η απάντηση στους Γερμανούς εισβολείς, του διοικητή του Ρούπελ Α/νχη Γεώργιου Δουράτσου, εξακολουθεί να συγκινεί : 

«Τα οχυρά δεν παραδίδονται αλλά καταλαμβάνονται».
Παρά το ανελέητο σφυροκόπημα το Ρούπελ δεν καταλήφθηκε από τον εχθρό.

Ευχαριστούμε πολύ τον φωτογράφο Γ.Κ., που μετά από παράκληση μέλους της ομάδος μας, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, δέχθηκε να μας παραχωρήσει άμεσα ολόκληρο το αρχείο του από την 2ήμερη αναπαράσταση των μαχών στα οχυρά του Ρούπελ και του Ιστίμπεη, της "γραμμής Μεταξά" (γράψαμε εδώ).

Επιλέξαμε τις παρακάτω φωτογραφίες να  παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας (περιλαμβάνονται φωτογραφίες από περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή)

 

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός":



Υστερα από μία κουραστική μέρα, μας είναι απαραίτητη η βραδυνή προσευχή

Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου
Το βράδυ, κατάκοπος καθώς είμαι από το μόχθο της ημέρας, δεν έχω όρεξη για προσευχή.

Άλλωστε, γιατί να προσευχηθώ;
Μα πως είναι δυνατό!
Να μην έχει κανείς διάθεση επικοινωνίας με τον Κύριο, έστω και εξουθενωμένος σωματικά;
Μήπως οι οποιεσδήποτε διασκεδάσεις ξεκουράζουν τον άνθρωπο;
Όχι, αυτές τον καταπονούν περισσότερο, ενώ η προσευχή έλκει τη θεία χάρη, που αναπαύει σώμα και ψυχή.


Δεν προσεύχεστε, λοιπόν...
Ή είστε θυμωμένοι με το Θεό ή πιστεύετε ότι δεν Τον έχετε ανάγκη.
Γιατί να προσευχηθώ;
Αναρωτιέστε.
Νιώθετε αυτάρκεια και αυτοϊκανοποίηση.
Είστε χορτάτοι!
Και δεν θέλετε να ζητάτε...

Κάθε βράδυ, όσο κουρασμένοι κι αν είστε, μην παραλείπετε να καταφεύγετε σ' Εκείνον.
Να προσεύχεστε γονατιστοί ή καθισμένοι.
Και όταν μπορείτε, να σηκώνεστε όρθιοι.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Παντελής Λαζαρίδης: Κακώς κατηγορούν την κυβέρνηση. Ο νόμος είναι βαθιά ταξικός, γιατί αφορά τις offshore των αριστερών αγωνιστών.

«ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»


PARETITHITE_3005Η αφίσα μιας εκδήλωσης πολιτών, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες.

Με πρόταγμα το «Παραιτηθείτε» η ομάδα πολιτών που διοργανώνει τη συγκέντρωση καλεί όλους τους πολίτες, που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο και δεν ανέχονται άλλο αυτό το ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», όπως αναφέρουν, στο Σύνταγμα στις 15 Ιουνίου.
Μάλιστα, υπάρχει και σχετική σελίδα στο facebook, όπου επισημαίνονται τα εξής:……….
«Μια Συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά αντί για ΤΑΝΚΣ χρησιμοποίησε αναρίθμητα ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.

● Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ.
● Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ.
● Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ κάποιων ανεύθυνων πολιτικών.
● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος.
● Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης.
● Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας.
Λέμε ΌΧΙ στην δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.
Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση.
Η ακριβής θέση της χώρας μας στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ μπορεί να συζητηθεί ΜΟΝΟ όταν μπορέσει η Οικονομία μας να βρεθεί επιτέλους σε συνθήκες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ».

Δείτε εδώ τη σελίδα στο facebook
«Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 20:00 μ.μ. πάμε ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να βροντοφωνάξουμε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ», τονίζουν και όπως ενημερώνουν  «προαιρετικά την συγκεκριμένη ημέρα και για να υπάρχει μια σχετική ομοιομορφία, μπορούμε να φοράμε ένα ΛΕΥΚΟ ρούχο ή μπλουζάκι (με στάμπα ή χωρίς) το οποίο και θα συμβολίζει τον ΕΙΡΗΝΙΚΟ χαρακτήρα της συγκέντρωσης».

tolimeri.wordpress.com 

Έκθεση-«βόμβα» της Europol: Μετανάστες με τρομοκρατικές διασυνδέσεις στην Ελλάδα

Έκθεση-«βόμβα» της Europol: Μετανάστες με τρομοκρατικές διασυνδέσεις στην ΕλλάδαΓια μετανάστες, που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, με τρομοκρατικές και εγκληματικές διασυνδέσεις κάνει λόγο η Europol.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sunday Mail, στην απόρρητη έκθεση της Europol επισημαίνονται δύο περιπτώσεις μεταναστών που πέρασαν σε ελληνικό έδαφος και πιστεύεται ότι έχουν διασυνδέσεις με τη διεθνή τρομοκρατία
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγγραφο που διέρρευσε αναφέρει πως η Europol ταυτοποίησε 68 άτομα που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων της με ύποπτους εγκληματίες

Εκ των δύο υπόπτων για τρομοκρατικές διασυνδέσεις, τουλάχιστον ένας σχετίζεται και με διακινητές Σύρων προσφύγων που δραστηριοποιούνται στη διαδρομή του Αιγαίου μεταξύ Τουρκίας και ελληνικών νησιών.

Πρωτοφανές κυνήγι πολιτών: 10.000 κατασχέσεις λογαριασμών την ημέρα - Έγγραφο φωτιά!!!

Σχόλιο ιστολογίου:
η έκφραση "1η φορά αριστερά", μετά τις δεύτερες εκλογές έγινε "2η φορά αριστερά" με κατασχέσεις, με ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, με αύξηση των φόρων, του ΦΠΑ, με μειώσεις μισθών και συντάξεων, με το ΕΝΦΙΑ να συνεχίζεται αυξημένος, με νέα μνημόνια, με capital controls και άλλα πολλά.
Φοβόμαστε εάν τριτώσει το κακό δεν θα μας σώζει τίποτα ...



Δείτε το έγγραφο με το οποίο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ζητά από τις τράπεζες  να αυξηθεί κατά 50% ο αριθμός των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων ανά ημέρα.

Ενώ τα μέλη της κυβέρνησης επισημαίνουν δημοσίως ότι δίνουν σκληρές μάχες για να υπερασπιστούν τους μη έχοντες, όσους έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση και τους ανήμπορους, ενώ στο οικονομικό επιτελείο διατείνονται ότι αγωνίζονται για να μην αφήσουν τα κόκκινα δάνεια να περιέλθουν στα «κοράκια» και ενώ υποτίθεται ότι προστατεύουν την πρώτη κατοικία όσων δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ» αποτυπώνει τη σκληρή και ωμή πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει τσουνάμι κατασχέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο! Η μυστική κυβερνητική πολιτική για τις κατασχέσεις αποκαλύπτεται σε έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα το «ΘΕΜΑ». Πρόκειται για επιστολή της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών προς τις τράπεζες-μέλη της με θέμα: «Αίτημα της

«Παραδίδουν» την ΕΛΒΟ σε Γερμανούς;


«Παραδίδουν» την ΕΛΒΟ σε Γερμανούς;Ανησυχητικές καταγγελίες για το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων έχουν φθάσει στα γραφεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν πρωτοβουλίες προκειμένου η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της αναφορικά με την μονάδα που έχει σημαντικές δυνατότητες παραγωγής, αναφέρουν πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ (tilegrafima.gr).
Σύμφωνα με πληροφορίες του βουλευτές αρκετών κομμάτων έχουν δεχθεί καταγγελίες εργαζομένων της ΕΛΒΟ που μιλούν για κυβερνητικό σχέδιο «παράδοσης» τουλάχιστον του 65% της εταιρείας στην γερμανική εταιρία «Krauss Maffei Wegman».

Ἐπιστολή τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος Ἁγίου Ὄρους πρός τόν Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαῖο γιά τήν ἐπερχόμενη Πανορθόδοξη Σύνοδο (pdf)




 http://www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2013/08/411144-411143-45.jpg 

Οἱ πιστοί ἐπίσης ζητοῦμε τήν ΣΥΝΟΔΙΚΗ καταδίκη: 1. Τοῦ Οἰκουμενισμοῦ,  καί 2. Τῆς Μασονίας.




Τό Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ σᾶς ἀναφέρουμε ἐπιγραμματικά τά βασικά σημεῖα πού ζητᾶ ἡ Ἱερά Κοινότης Ἁγίου Ὄρους, ὅπως τά ξεχωρίσαμε ἐκ τῆς Ἐπιστολῆς: 

Ἡ Ἱερά Κοινότης Ἁγίου Ὄρους ζητεῖ:
1. Τήν ἀντικατάσταση τοῦ ὅρου "Ἐκκλησία" γιά τούς ἑτεροδόξους, μέ τόν ὅρο: "χριστιανικά δόγματα" ἤ "ὁμολογίαι". 
2. Τήν ἀντικατάσταση τοῦ ὅρου 'ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία "ἀναγνωρίζει"...', μέ τόν ὅρο "γνωρίζει", ὅσον ἀφορᾶ τήν ὕπαρξη ἄλλων χριστιανικῶν ὁμολογιῶν.
3. Ἡ Σύνοδος νά ὁμιλεῖ περί ἐπιστροφῆς τῶν αἱρετικῶν στό Σῶμα τῆς Ἐκκλησίας, ὥστε νά ἰσχύει τό· "ἵνα ὦσιν ἕν" "καθώς ἡμεῖς ἕν ἐσμέν".
4. Τήν ἀναδιατύπωση τῆς φράσεως: "τῆς ἀπωλεσθείσης ἑνότητος τῶν Χριστιανῶν" μέ τήν ἑξῆς: "τῆς ἐπανόδου ἐν ἀληθείᾳ τῶν ἀπομακρυσθέντων ἐξ αὐτῆς Χριστιανῶν". (Σχόλιο Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: μποροῦμε νά καλοῦμε "Χριστιανούς" τούς αἱρετικούς;...).
5. Τήν μή συμμετοχή τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας στό Π.Σ.Ε. διότι δέν δέχεται τίς συμπροσευχές καί τίς κοινές λατρευτικές ἐκδηλώσεις μέ τούς ἑτεροδόξους.
6. Τήν ἀναγνώριση "ὡς ἔσχατον κριτήν ἐπί τῶν θεμάτων πίστεως" τό πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας (μεμονωμένα πρόσωπα ἤ σύνοδοι ἱεραρχῶν ἤ ὁ πιστός λαός) πού οἱ ἀπόψεις τους ἐπικυρώνονται διά τῶν συνοδικῶν ἀποφάσεων, βάσει τῆς ἐκκλησιαστικῆς παράδοσης.
7. Τήν ἀναφορά στίς Συνόδους τοῦ Μ. Φωτίου καί τοῦ Ἁγ. Γρηγορίου τοῦ Παλαμᾶ.
8. Γιά τήν "σχέση μέ τόν σύγχρονο κόσμο"  τήν πλήρη ἀναφορά τῶν δογματικῶν καί ἐκκλησιολογικῶν διαφορῶν τοῦ Ὀρθοδόξου κόσμου μέ πλήρη διάκριση ἀπό τόν ὑπόλοιπο κόσμο καί τίς δοξασίες του.

Ἀκολουθεῖ ἡ Ἐπιστολή:

Εκδήλωση του Ιερού Λόχου 2012, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για την μαύρη επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης. Φωτογραφίες και βίντεο.

Η αφίσα της εκδήλωσης (τοιχοκολλήθηκε στην περιοχή του Ευόσμου)
Το φυλλάδιο της εκδήλωσης (διανεμήθηκε σε 1200 αντίτυπα, στον Εύοσμο)
Βίντεο από την εκδήλωση :

Κατακραυγή από όλα τα κόμματα για τις offshore υπουργών που επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

 Σχόλιο ιστολογίου:

οι υποκριτές της αντιπολίτευσης ξεσηκώνονται ενάντια της κυβέρνησης για την νομιμοποίηση του μαύρου χρήματος, του χρηματισμού και της μίζας, σαν να μην είναι και οι ίδιοι συνένοχοι στα σκάνδαλα και στην κλεψιά της δημόσιας περιουσίας και των εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

300 μέλη συμμορίας μαζεμένα στην Ελληνική Βουλή, 300 απατεώνες διοικούν το πιο διεφθαρμένο κράτος, μια διαφθορά που ηγούνται οι ίδιοι και όχι ο λαός...

ΠΡΟΣΟΧΗ προσπαθούν να επιβάλουν το πλαστικό χρήμα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την ίδια ώρα νομοθετούν τις off shore για να φοροδιαφεύγουν οι ίδιοι

 ΝΔ: «Ντροπή! Η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί» - ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να αποσύρει την σκανδαλώδη διάταξη -  Ποτάμι: «Ξεπλένει» τους πολιτικούς των offshore ο ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ: Ανοίγει ο δρόμος για αποποινικοποίηση παλιών υποθέσεων - Παπανδρέου: Σκάνδαλο! Ποιους θέλουν να καλύψουν; - Λεβέντης: Το αριστερό μόρφωμα ξαναχτυπά - Το υπ. Δικαιοσύνης παραδέχεται ότι οι υπουργοί μπορούν να έχουν offshore(!!!) και ισχυρίζεται ότι εφαρμόζει τη διεθνή νομοθεσία

Κατακραυγή από όλα τα κόμματα για τις offshore υπουργών που επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑΠολιτική θύελλα σηκώνει η αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» για την προκλητική ρύθμιση που ανατρέπει όλα τα δεδομένα καθώς επιτρέπει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να έχει offshore εταιρείες. Πρόκειται για το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή και προβλέπει πως υπουργοί, βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι μπορούν πλέον να μετέχουν σε εξωχώριες εταιρίες  αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμα και αν οι χώρες αυτές

Στο σκαμνί τεχνοκράτες του ΤΑΙΠΕΔ για απιστία – Μεταξύ τους και Ευρωπαίοι

Στο σκαμνί τεχνοκράτες του ΤΑΙΠΕΔ για απιστία – Μεταξύ τους και ΕυρωπαίοιΣτο τελευταίο Eurogroup, o επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ, εξέφρασε έντονη δυσφορία στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για τη δίωξη που αντιμετωπίζουν –με την κατηγορία, μάλιστα, της απιστίας– οι εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση και επαναμίσθωση 28 ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου.

Παρά, όμως, τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσακαλώτου, το θέμα δεν επιλύθηκε, και την ερχόμενη Παρασκευή οι εμπειρογνώμονες καλούνται να καταθέσουν στα δικαστήρια.

Με επιστολή που έχει στη διάθεσή της η «Καθημερινή», η οποία εστάλη την περασμένη Παρασκευή στα μέλη του Euroworking Group, τα ενημερώνει ότι «παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσακαλώτου ότι θα αλλάξει τον νόμο μέσα σε 2-4 εβδομάδες για το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, δίνοντας ασυλία στους εμπειρογνώμονές μας, αυτοί έχουν κληθεί να καταθέσουν την Παρασκευή».

Φίλαθλοι βάζουν τσιπάκι στο χέρι για να μπαίνουν στα γήπεδα

Το τσιπάκι τοποθετήται στο μπράτσο των φιλάθλων που έχουν και ένα τατουάζ της ομάδας τους και το ονομάζουν παθιασμένο εισιτήριο. Εμείς θα λέγαμε κολασμένο εισιτήριο διότι με αυτά τα εισιτήρια πέρνουμε το χειρότερο της κολάσεως.Με αυτούς τους τρόπους θέλουν να μας σφραγίσουν και να φέρουν τον μεσία τους οι Εβραίοι σιωνιστές.Εδώ στην Ελλάδα επειδή είναι ακόμα πίσω σε αυτά προωθούν την πλαστική κάρτα του φιλάθλου,αν μπορούσαν θα τους έβαζαν και εδώ τσιπάκια.



Σχόλιο ιστολογίου:
είναι πρόοδος λένε το να σου εμφυτεύουν τσιπάκι για να μπεις στο γήπεδο, είναι πρόοδος λένε να χρησιμοποιούμε μοναχά το πλαστικό - λογιστικό - εικονικό χρήμα και όχι τα μετρητά, είναι πρόοδος λένε να στηρίζουμε οικονομικά τους λαθρομετανάστες και να αφήνουμε να πεθαίνουν οι συμπολίτες μας.
Όταν δεν υπάρχει καμία ηθική αξία, όταν η ανθρώπινη ζωή δεν έχει σημασία, όταν τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται, όταν η ιστορία, η κουλτούρα, τα έθιμα του κράτους εξαφανίζονται, όταν τα κράτος δικαίου και πρόνοιας είναι απών τότε μονάχα αυτή η πρόοδος επικρατεί, είναι η πρόοδος των απολίτιστων.

Δεν είναι πολιτισμός η τεχνολογία, για αυτό οι Έλληνες αντιδρούν, για αυτό οι Έλληνες φίλαθλοι δεν παίρνουν την κάρτα φιλάθλου και κανένα τσιπάκι δεν βάζουν στο δέρμα τους. Για αυτό η φοροκάρτα απότυχε, για αυτό τα μετρητά είναι και θα είναι η κύρια πηγή της ελευθερίας μας...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗΗ ελευθερία και η εθνική αξιοπρέπεια  δεν κατακτώνται χωρίς θυσίες , ούτε και χαρίζονται από δήθεν συμμάχους και μάλιστα άλλης θεολογίας.

Τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την υπογραφή των λεγομένων μνημονίων και την παράδοση της Πατρίδας μας αμαχητί στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, έρχονται τα γεγονότα και τα πρόσωπα της Άλωσης, να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα , να φωτίσουν τις διάνοιές μας και να μας διδάξουν ότι η ελευθερία και η εθνική αξιοπρέπεια  δεν κατακτώνται χωρίς θυσίες , ούτε και χαρίζονται από δήθεν συμμάχους και μάλιστα άλλης θεολογίας.
Το παραπάνω μήνυμα, μας το στέλνει, μέσω επιστολής του προς τον ναύαρχο Νοταρά, κατευθείαν ο ίδιος ο Γεννάδιος Σχολάριος, ο οποίος, επειδή αρνήθηκε τότε να υπογράψει τις ανίερες συμφωνίες της Φερράρας, χαρακτηρίστηκε από τους παπικούς και από τους δικούς μας ενδοτικούς, ως δήθεν προδότης. Τα γεγονότα μοιάζουνε τόσο πολύ με τα σημερινά!

Απόφαση ελληνικής Ιεραρχίας: Η Ρωμαιοκαθολική δεν είναι Εκκλησία

Απόφαση ελληνικής Ιεραρχίας: Η Ρωμαιοκαθολική δεν είναι Εκκλησία«Είναι αιρετικοί και δεν μπορούμε να τους δώσουμε εκκλησιαστικότητα» υποστήριξαν Μητροπολίτες
Της Μαρίας Αντωνιάδου 

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν είναι Εκκλησία αλλά ομολογία ή κοινότητα, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες γνωστές Εκκλησίες όπως είναι η Αγγλικανική και η Λουθηρανική.
«Είναι αιρετικοί και δεν μπορούμε να τους δώσουμε εκκλησιαστικότητα»

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Δημοψήφισμα τώρα, με το ερώτημα «Στάση πληρωμών ή Υποτέλεια»

analyst.gr 141
Με τα μέτρα ύψους 5,4 δις € που αποφάσισε η κυβέρνηση, προβλέπεται μείωση του ΑΕΠ στα επόμενα τρία χρόνια κατά 8,1 δις € με συντελεστή 1,5 – σύμφωνα με τον οποίο για κάθε 1 € μέτρα, το ΑΕΠ μειώνεται κατά 1,5 €. Εάν προσθέσουμε εδώ την άνοδο της παραοικονομίας τουλάχιστον κατά 1% λόγω της υπερβολικής αύξησης των φόρων, η οποία δεν καταγράφεται στο ΑΕΠ, τότε η μείωση του θα είναι περί τα 13,5 δις € (συνολικά 7,5% του ΑΕΠ).

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι, θα τεθεί σε λειτουργία ο αυτόματος μηχανισμός (κόφτης), ο οποίος θα μειώσει ακόμη περισσότερο το ΑΕΠ – οπότε θα συνεχιστεί το σπιράλ του θανάτου, έως ότου η χώρα καταστραφεί εντελώς. Επειδή δε στο διάστημα αυτό θα έχει ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία, μέσα από το Υπερταμείο που θεσμοθετήθηκε, ενώ θα έχει κατασχεθεί ένα μέρος της ιδιωτικής από το κράτος, τις τράπεζες κοκ., η Ελλάδα μετά από τρία χρόνια θα βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση, από ότι σήμερα.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις - απεργίες στη Γαλλία - Ο Βαλς δήλωσε ότι δεν θα υποχωρήσει

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς είναι αποφασισμένος να μην προσθέσει το όνομά του στη μακρά λίστα των πολιτικών που υποχώρησαν απέναντι στους διαδηλωτές, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Journal Du Dimanche (JDD).

Το συνδικάτο CGT έχει διοργανώσει διαδηλώσεις, απεργίες στους σιδηρόδρομους και αποκλεισμούς διυλιστηρίων ώστε να πιέσει την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τα σχέδιά της που θα καταστήσουν πιο εύκολο για τις επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν και να απολύουν εργαζομένους.
"Αν ενδίδαμε στον δρόμο και στο CGT επειδή μας απασχολούσε επίμονα η σύντομη περίοδος μέχρι το 2017 (οπότε θα διεξαχθούν προεδρικές εκλογές) θα χάναμε τα πάντα", δήλωσε ο Βαλς στη γαλλική εφημερίδα.
Στα μέσα της δεκαετίας του '90 ο πρωθυπουργός Αλέν Ζιπέ είχε προκαλέσει τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις των προηγούμενων δεκαετιών επειδή δεν υποχωρούσε σε ένα σχέδιο συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης ωστόσο στο τέλος υποχώρησε έπειτα από εβδομάδες απεργιών και διαδηλώσεων.
Η κυβέρνηση πιέζεται να εξεύρει λύση στην τελευταία αντιπαράθεση πριν από τις 10 Ιουνίου, οπότε ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Euro 2016) στη Γαλλία.

Ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν επέμεινε στην κυβερνητική στάση.
"Πρώτα και πάνω απ΄όλα πρέπει να είμαστε σταθεροί", είπε ο Σαπέν σε συνέντευξή του στο Ρόιτερς και σε τρεις ευρωπαϊκές εφημερίδες. "Αν κάνουμε κάτι άλλο θα ήταν λάθος ως προς τα (υπόλοιπα) συνδικάτα, τα περισσότερα από τα οποία υποστηρίζουν το κείμενο".

Το ΣΥΡΙΖΑ καπιταλιστική αριστερά με νομιμοποίηση της μίζας και του χρηματισμού.

Σχόλιο ιστολογίου: Για όσους πιστεύουν στην ιδεολογία των κομμάτων, καιρός είναι να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Πως οι αντιμνημονιακοί αριστεροί μετατράπηκαν σε συμμορία απατεώνων, κερδοσκόπων, δοσίλογων και προδοτών είναι πολύ μαγικό.
Σίγουρα η απογοήτευση έχει θεριεύσει, αφού έσβησαν και την τελευταία ελπίδα με την αριστερά. Αυτό που μένει είναι να ενωθούμε σαν μια γροθιά και να δημιουργήσουμε ένα λαϊκό πολιτικό κίνημα…
 

«Νόμιμα» υπουργοί & βουλευτές θα κατέχουν Offshore

Με ρύθμιση που πέρασε στο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα αίρεται η καθολική «απαγόρευση» σε υπουργούς και βουλευτές να διατηρούν offshore.
nomima-upourgoi--bouleutes-tha-katexoun-offshore   Με ρύθμιση που πέρασε στο πολυνομοσχέδιο των 7.500 σελίδων για τα προαπαιτούμενα που ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία αίρεται η καθολική απαγόρευση του νόμου και επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις πλέον σε υπουργούς και βουλευτές να διατηρούν offshore.

Η αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα προκαλεί ήδη σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία δεν είχαν αντιληφθεί (;) και σίγουρα πάντως δεν είχαν αντιδράσει στη διάταξη ενώ αυτή ψηφιζόταν.
Η κυβέρνηση με το άρθρο 178  τροποποίησε τον νόμο του 2003 ο οποίος προέβλεπε γενική απαγόρευση συμμετοχής σε εξωχώριες εταιρείες και ποινές φυλάκισης, χρηματικά πρόστιμα και έκπτωση από δημόσια αξιώματα.

Τι προβλέπει η διάταξη   

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το άρθρο 178 προβλέπει ότι υπουργοί, βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι μπορούν πλέον να μετέχουν σε εξωχώριες εταιρίες  αρκεί η

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ…?


putin-praying-APΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι ο πιο καταστροφικός από όλους τους άλλους στην ανθρώπινη ιστορία ???
00-putin-christmas-2014-church-of-the-icon-of-christ-not-made-by-hands-sochi-rf-14-01-14-777x437
Ένα τρομακτικό ερώτημα που αιωρείται πάνω από την συριακή τραγωδία, από την κρίση στην Ουκρανία και γενικότερα. Η ομιλία του Ρώσου προέδρου από την Αθήνα ήταν σαφής στις προθέσεις των δυτικών να εγκαταστήσουν τα πυραυλικά τους συστήματα στα σύνορα της Ρωσίας στοχεύοντας την. Η ρωσική απάντηση θα είναι ανάλογη.

Η όλη ιστορία της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010 η οποία είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.

Ιδιωτικές ασφάλειες εναντίον ΑΘΩΩΝ , στην Ελλάδα που επικρατεί το ΧΑΟΣ ...!!!

TROIKA –ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ στην βασανισμένη Ελλάδα…. Ιδιωτικές ασφαλίσεις για ΟΛΟΥΣ…!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για τράπεζα πειραιώςΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., έχει διαδώσει τα καλά νέα , για το τι θα πάθει ο ΑΘΩΟΣ αν τυχόν παραπονεθεί αν το ιδιωτικό του συμβόλαιο , που αφορά την περίθαλψή του έχει ακυρωθεί παράνομα…!!!!

Υποχρεώνουν ΑΘΩΟΥΣ  σε άνισους δικαστικούς αγώνες, αν ο ιδιωτικός ασφαλιστικός φορέας τους  προσκομίσει πλαστά έγγραφα στο δικαστήριο, θα κερδίζει την δίκη αν έχει παρανόμως  ακυρώσει  το ιδιωτικό συμβόλαιο επειδή ήταν ή έχει μετατραπεί σε  ζημιογόνο εξαιτίας ατυχήματος  ….. Λαμπρό 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.παράδειγμα η ασφαλιστική  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., του πιο γνωστού για τα αισχρά κατορθώματά του Έλληνα τραπεζίτη κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ που ξεφτίλισε τους Σεβαστούς Δικαστές , στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, Μονομελές Αθηνών, Πολυμελές Αθηνών, Εφετείο Αθηνών, και τέλος τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, για να ΜΗΝ τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις ενός ιδιωτικού ασφαλιστηρίου που αφορούσε αιματολογικές εξετάσεις και επισκέψεις γιατρών κατ’ οίκον.   Σαν αυτά που υποχρεωτικά θα επιβάλλουν στους ΑΘΩΟΥΣ Έλληνες/δες πολίτες. Διαβάστε τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που είδαν το φώς της δημοσιότητας  της απολύτου ανάπηρης , που είχε την κακή τύχη να υπογράψει ιδιωτική ασφάλιση με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ