Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μπλόγκερς: Η μοναδική "γραμμή άμυνας" εναντίον του ξεπουλήματος της Χώρας

Οι πολιτικοί ξεπουλούν την Χώρα, όχι τώρα εδώ και χρόνια!
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται πλήρως από το σύστημα και τις προσταγές της Νέας Τάξης!
Η  Εκκλησία περιορίζεται μόνο στο να μοιράζει φασολάδες σε εξαθλιωμένους ενώ έχει απαρνηθεί τον αληθινό πνευματικό της ρόλο!
τι απέμεινε; Οι μπλόγκερς!

 Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε για τους "Μπλόγκερς" ο αείμνηστος φλογερός πατριώτης και αληθινός ΕΛΛΗΝΑΣ καθήγητης Νεοκλής Σαρρής,μας λείπει...


Rafail.org

O μεγαλύτερος εχθρός του ελληνισμού δεν είναι οι Τούρκοι, ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνισμού ευρίσκεται εντός των τειχών και ακούει στο όνομα Κομματοκρατία.

Τα ειπαμε χιλιαδες φορες και εκει εχουμε μεινει, να τα ξανα-λεμε να βρισκομαστε σε κουβεντα. Η πρωτη δουλεια ειναι να πεταξετε εξω απο τα συνορα , Εβραιους, Εβραιοσυγγενεις, Εβραιοφιλους και πασης φυσεως Εβραιολατρεις, ετσι και μονον ετσι θα σωθει η Ελλαδα, προς τουτο χρειαζομαστε ισχυρους συμμαχους αφου δεν εχουμε εμεις την δυναμην και αυτοι σπανιζουν την σημερον ημεραν. Φυονται δε μονον εις την Ανατολην και ουχι εις την Δυσιν οπου βλακωδως τους αναζητουμαι τουλαχιστον τα τελευταια 10 χρονια (2005-2015). Λεγω δε τουτο διοτι τα 10 χρονια πριν απο αυτα (1995-2005) αρχισαν να διαφαινονται στον οριζοντα οι μεγαλοι προδοτες με τις μεγαλες προδοσιες.  
Γιαννης Δημητρουλας Μελβουρνη Αυστρ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ                                

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_pybtfaqb5CFlVOwbgqQIj5QLti5tNHrfUWnNMy0YhkYffQEw906JXKTp6I5ElguicMEnYj08PgtU4Kwjnsx-9axA0ZqtItt-nNdbQ6SBnmHF7h8E3zORYqoq71RgpcEVtmBCcP30DM4q/s1600/549510_101417159991596_1253340682_n.jpg

  Μπροστά στην μεθοδικότητα, διορατικότητα και πατριωτισμό των Τούρκων σε εθνικά θέματα και θέματα οικονομίας, οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου έχουν  να αντιπαραβάλουν την προχειρότητα, την ηλιθιότητα και την απατεωνιά. Σαν αποτέλεσμα αυτού η Τουρκία σήμερα είναι πανίσχυρη τόσο οικονομικά όσο και στρατιωτικά ενώ Ελλάδα και Κύπρος έχουν οδηγηθεί στην πτώχευση και υποτάσσονται στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας. 
   Βρισκόμαστε σήμερα στην υλοποίηση της 5ης και τελικής φάσης του περιβόητου σχεδίου, εκ πέντε σημείων, που συνέταξε ο δαιμόνιος Τούρκος

"Σφαγή" εργαζομένων στον ΑΝΤ1 -30 άτομα απολύθηκαν σε 2 ώρες! Δεν βγαίνουν δελτία ειδήσεων

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, εν μέσω αδειών, η τεχνική διεύθυνση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να απολύσει 30 άτομα, όλοι τεχνικοί. Στην ουσία ξηλώνει όλο το τμήμα των Συνεργείων Εξωτερικών Μεταδόσεων, αφού από τα 27 άτομα - εκ των οποίων ένας προϊστάμενος και 2 βοηθοί Desk - διώχνει τους 16!

Σύμφωνα με πληροφορίες τον δρόμο του λογιστηρίου παίρνουν άλλα 4 άτομα από το τμήμα του μοντάζ και 10 τεχνικοί από τα πλατώ.

Αυτή τη στιγμή, επικρατεί αναβρασμός στο κανάλι. 

Οι τεχνικοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να κλείσουν το κανάλι και να παύσουν την μετάδοση όλων των δελτίων ειδήσεων προκηρύσοντας επαναλαμβανόμενες απεργίες ενώ στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι δημοσιογράφοι του σταθμού με την πλήρη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
klassikoperiptosi.blogspot

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λαϊκή εντολή για το μνημόνιο

«Ποτέ δεν διανοηθήκαμε ότι αυτή η κυβέρνηση θα φέρει το χειρότερο μνημόνιο»

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λαϊκή εντολή για το μνημόνιο
Δριμύτατη επίθεση για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει λαϊκή εντολή να αλυσοδέσει τη χώρα με το μνημόνιο.
«Δεν διανοηθήκαμε ποτέ ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα μπορούσε να φέρει μέσα σε 14 ημέρες τρία κατεπείγοντα νομοσχέδια σε λιγότερο από 24 ώρες, να προετοιμάζεται να φέρει το χειρότερο μνημόνιο στη μνημονιακή ιστορία, να αναγκάζεται να προσκαλεί την

Το ελληνικό χρέος εκτινάσσεται στο 200% του ΑΕΠ και οι τράπεζες ξανά κατεστραμμένες – Χωρίς τους ιδιώτες δεν υπάρχει λύση

Από το 2011 που τέθηκε για πρώτη φορά τόσο επιτακτικά η ανάγκη για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους έως και σήμερα το ελληνικό χρέος μειώνεται βαίνοντας αυξανόμενο....
Το ελληνικό χρέος εκτινάσσεται στο 200% του ΑΕΠ και οι τράπεζες ξανά κατεστραμμένες – Χωρίς τους ιδιώτες δεν υπάρχει λύσηΤο χρέος θα εκτιναχθεί στο 200% του ΑΕΠ και θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο με όρους χρέους προς ΑΕΠ στον πλανήτη μετά της Ιαπωνίας ενώ οι τράπεζες έχουν στην κυριολεξία καταστραφεί καθώς λόγω του νέου αδιεξόδου της ελληνικής οικονομίας χρειάζονται για 4η φορά από το 2009 ανακεφαλαιοποίηση.
Από το 2011 που τέθηκε για πρώτη φορά τόσο επιτακτικά η ανάγκη για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους έως και σήμερα το ελληνικό χρέος μειώνεται βαίνοντας αυξανόμενο.
Το PSI+ που κατέστρεψε τις ελληνικές τράπεζες, μείωσε την δυναμική αύξησης του χρέους.... αλλά πρακτικά δεν έλυσε το πρόβλημα.
Όπως αποδείχθηκε μπορεί η μείωση του χρέους να ήταν 105 δισεκ. λογιστικά αλλά πρακτικά το χρέος μειώθηκε μόλις 26 δισεκ. λόγω των νέων δανείων που σύναπτε η Ελλάδα από τους μηχανισμούς στήριξης.
Ότι κέρδισε από το κούρεμα, το έχανε από τα νέα δάνεια....φαύλος κύκλος.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η ΕΕ αλλάζει, γίνεται πιο κτηνώδης


του Γιώργου Δελαστίκ
images (16)Εκστασιασμένος είναι ο Γερμανός δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας της σοσιαλδημοκρατικής διανόησης, Ντι Τσάιτ, Ματίας Κρούπα, στο ολοσέλιδο άρθρο που γράφει εναντίον της Ελλάδας. «Η σκληρότητα και η αποφασιστικότητα που μαθαίνει τώρα η ΕΕ συνιστούν πρόοδο για την κοινότητα, η οποία συχνά πάσχει από την έλλειψη αυτών των αρετών», γράφει ενθουσιασμένος. «Ποτέ μέχρι τώρα μια σύγκρουση στο εσωτερικό της ΕΕ δεν είχε διεξαχθεί τόσο σκληρά όσο αυτή», τονίζει συνεπαρμένος. «Ποτέ ως τώρα δεν είχε φανεί η πιθανότητα σχίσματος στην ΕΕ, όπως τις προηγούμενες μέρες. Αυτό…….

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

Να γίνει σεβαστή από όλους η βούληση του ελληνικού λαού, όπως εκδηλώθηκε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και να διακοπεί η μνημονιακή πορεία «καταστροφής και υποδούλωσης», το «πρόγραμμα δολοφονίας της Ελλάδας» και «εξανδραποδισμού του ελληνικού λαού».

Αυτό ζητούν, με δραματική έκκλησή τους προς τον ελληνικό λαό και τους λαούς όλου του κόσμου, ο Μίκης Θεοδωράκης, o δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, ο συνταγματολόγος Δημήτρης Μπελλαντής και δεκάδες γνωστές προσωπικότητες της κοινωνικής δράσης, της ακαδημαϊκής διδασκαλίας, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

, την οποία υπογράφουν εκτός του Μίκη, ο ομότιμος Καθηγητής του ΕΜΠ, Βένιος Αγγελόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο καρδιολόγος Γιώργος Βήχας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκ των εμπνευστών και πρωτεργατών του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας, η Κατερίνα Θανοπούλου, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκδότης της εφημερίδας «Αντιφωνητής» της Θράκης Κώστας Καραίσκος, ο Γεώργιος Κασιμάτης, ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρυτικό μέλος και επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς ‘Ενωσης Συνταγματικού Δικαίου, πρώην νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, ο Παπα-Αντρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια της Κρήτης, ο Στάθης Κουβελάκης,  Καθηγητής στο Kings College του Λονδίνου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Νίκος Κουτσού, ένας εκ των δύο Κυπρίων βουλευτών που αντιτάχθηκαν μέχρι τέλους στην ψήφιση των Μνημονίων στην Κύπρο, ο αντιπρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Μάριος Κρητικός, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, συντονιστής της «Πρωτοβουλίας των Δελφών» και μέλος της συντακτικής επιτροπής της διεθνούς επιθεώρησης για την αυτοδιαχείρηση «Utopie Critique» («Κριτική Ουτοπία»), ο οικονομολόγος και συγγραφέας Σπύρος Λαβδιώτης, πρώην στέλεχος της Κεντρικής Τράπεζας του Καναδά, το στέλεχος του ΠΑΚ και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ο Γιάννης Μαύρος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ



Στην Ελλάδα των ROTHSCHILDS συμβαίνουν τρελά πράγματα. Όποιος πολιτικός αίρεται σε ανώτερες σφαίρες Πατριωτισμού, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από τους ντόπιους γραικύλους, δοσίλογους πολιτικούς, και από τα καρτέλ των ΜΜΕ που είναι πιστά στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση.
Η περίπτωση ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ τα εξηγεί όλα. Όποιος πολιτικός εμφορείται από Εθνικά Πατριωτικά ιδεώδη, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τα πάσης φύσεως όργανα αυτής.
Τα τοπικά πολιτικά κόμματα της Αντιπολιτεύσεως, ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Ελίτ των περιούσιων Ιουδαίων & Φαρισαίων Μεγιστάνων, πνέουν μένεα κατά ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, και ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι, διατασσόμενοι προς τούτο από τη Σιωνιστική Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)
Τα τοπικά μεγάλα κανάλια, με τους μεγαλοδημοσιογράφους, λυσάξανε εναντίον του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, κινούμενα για τα συμφέροντα της Ελίτ των Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων.
Όποιος πολιτικός κάνει το Εθνικό Πατριωτικό καθήκον του, διώκεται από τους

Τα κουπόνια σίτισης τα σήκωσες σήμερα;;; Η Ελλάδα ειναι μια πολυ φτωχή Γερμανική αποικία

Αν είχατε πραγματικά καταλάβει ότι είστε μια φτωχή, υπό γερμανική κατοχή αποικία, θα πηγαίνατε για μπανάκι κάθε μεσημέρι για να δροσιστείτε;;; Πηγαίνοντας για το μπανάκι να περάσετε από τα ΑΤΜ για να πάρετε τα ελάχιστα χρωματιστά κουπόνια σίτισης σας…αυτά που σας υποβάλουν οι κατακτητές σας.

Στα παιδιά σας εξηγήσατε οτι ο κατακτητής αυτη την φορα ειναι ενας παλιός γνωστός βορειοευρωπαιος που δεν θα φύγει ούτε και μετα απο 5 χρονια κατοχής; Οπως κατα την τελευταία ιστορική περίοδο του μεγάλου τελευταίου δολοφονικού πολέμου;

Τα γερμανικά φυλάκια αγαπητοί μου, υπό γερμανική κατοχή ελληνες, δεν εχουν στηθεί απο στρατιώτες αλλα απο δανειστές! Με τα μηχανήματα παραγωγης

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΥΡΩΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ


Η αποπροσανατολιστική αντιπολίτευση της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» στην εγκληματική απάτη
​ ​
του ΣΥΡΙΖΑ


ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
11221856_845556832166241_5039610663331750030_n
Τόσο η εσωκομματική αντιπολίτευση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Αριστερή πλατφόρμα κ.α.) όσο και η εξωκομματική αντιπολίτευση (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ, Κίνηση “ΟΧΙ μέχρι το τέλος” κλπ), στην πραγματικότητα, ανήκουν στην παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» εφόσον δεν αμφισβητoύν την ίδια τη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, και επομένως η κριτική τους είναι άσφαιρη, εάν όχι εντελώς παραπλανητική.[1]
Έτσι, μιλούν μεν για άμεση έξοδο από την Ευρωζώνη αλλά όχι και από την ΕΕ, για την οποία συνήθως απαιτούν ρήξη, αποδέσμευση κλπ, αλλά ποτέ άμεση έξοδο από αυτήν. Ακόμη και όταν κάποτε αναφέρονται σε έξοδο από την ΕΕ, συνήθως την αναφέρουν σαν…παρεπόμενο, αφού δεν μιλούν ποτέ για τη κατάργηση των «4 ελευθεριών» για τις αγορές και την αναγκαία συνακόλουθη ρήξη με τους θεσμούς της παγκοσμιοποίησης (ΠΟΕ, ΔΝΤ, ΠΤ, ΝΑΤΟ κλπ). Ακόμη σημαντικότερο, δεν αναφέρονται ποτέ στην ανάγκη δημιουργίας μιας αυτοδύναμης (όχι αυτάρκους) οικονομίας, που είναι η αναγκαία και επαρκής

Μιλάμε για τα Λαμόγια, για τους προδότες! Μα εμείς είμαστε τα πρώτα λαμόγια και προδότες!

Απολύονται τα λαμόγια & οι αχρείαστοι ...Μιλάμε για το ακριβοδίκαιο, μιλάμε για δικαιοσύνη, μιλάμε για ισοπολιτεία, μιλάμε για κάθαρση, μιλάμε και τι δεν μιλάμε, για ένα δεν μιλάμε για τις δικές μας ευθύνες!
Μιλάμε σε συγκεντρώσεις, στις καφετέριες για παντός επιστητού, μιλάμε στα κόμματα που ανήκει ο καθένας και τα υπερασπιζόμαστε , χωρίς να ενδιαφερόμαστε από ποιους απαρτίζετε και τη μητρώο έχουν οι εκπρόσωποί μας , με τι προσόντα;;;
Κάνουμε απεργίες για την τιμή των όπλων 24 ώρες μην χάσουμε και το μεροκάματο και είμαστε αναπαυμένοι ότι κάναμε το καθήκον μας, συμμετέχουμε σε παράθυρα των προδοτικών ΜΜΕ, τρέχουμε πίσω από φανερούς προδότες και τους χαιρετάμε, και τους αναδεικνύουμε σε διαχειριστές μας και της πατρίδος μας, και κριμένοι πίσω από το δάχτυλο μας ξεχνάμε το χθες και θυμόμαστε μόνο το σήμερα!
Μας έπιασε ο πόνος για την σημερινή προδοτική κυβέρνηση των 6 μηνών και με μια γόμα σβήσαμε όλες τις προδοσίες και τους προδότες από την μνήμη μας και βλέπουμε μόνο μπροστά φορώντας παρωπίδες!
Η δικαιοσύνη και η λογική λέει αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι ότι θα έρθει και αυτών που κυβερνούν σήμερα η ώρα να τιμωρηθούν αν είναι αποδεδειγμένα προδότες.
Αλλά για να φτάσεις στην τιμωρία αυτών θα πρέπει να είσαι άμεμπτος, ηθικά και ιστορικά με την συνείδησή σου.
Είμαστε εντάξει με την ηθική μας συνείδηση;;;
Φυσικά όχι.
Όλα αυτά τα κόμματα που πέρασαν από αυτήν την ιερή βουλή των Ελλήνων είχαν ένα χαρακτηριστικό, έναν λαό… που άλλος δεν πήγαινε να ψηφίσει και ο άλλος ψήφιζε και οι δυο έχουν την ίδια ακριβώς ευθύνη, που μεταφράζετε

Ψηλαφείται ο Θεός και το σχέδιό Του με την ύπαρξη εκατομμυρίων κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία [ομιλία]

Τι Θεός Μέγας, ο Θεός ημών των Ελλήνων Ρωμιών!

Ο από καταβολής κόσμου σωτηριολογικός ψιθυρισμός του Τριαδικού ημών Θεού στα πνευματικά ώτα των Ελλήνων (αρχαίων και νέων), έως και τις μέρες μας, αποδεικνύει το ακατάλυτο σχέδιο του Δημιουργού, ν’αναδειχθεί το γένος ημών των Ελλήνων Ρωμιών, διδάσκαλος του επανευαγγελισμού της ανθρωπότητος, όταν σε λίγο έρθει το πλήρωμα του χρόνου της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Η ύπαρξη εκατομμυρίων κρυπτοχριστιανών στις σκλαβωμένες πατρίδες του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Καππαδοκίας, και ο πόθος στις καρδιές των να λατρεύσουν ελεύθερα το Χριστό μας, αλλά και η οσονούπω απελευθέρωση της Κύπρου μας και της Βορείου Ηπείρου μας, αποδεικνύουν το μυστήριο Του Θείου ψιθυρισμού στα πνευματικά αυτιά των σκλαβωμένων.

Ακούγοντας την από καρδιάς και διανοίας τεκμηρίωση της κ.Ζωής Γκενάκου (επικούρου καθηγητρίας της Φιλοσοφικής Σχολής στο πανεπιστήμιο της Κρήτης) με θέμα «Κρυπτοχριστιανοί - Το Θαύμα Της Πίστεως στις Αλησμόνητες Πατρίδες» κι έχοντας υπόψιν την παρακαταθήκη που μας άφησε ο θεολογικότατος νους του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως (την έχω αναρτήσει στο παρόν blog, την έχω αναφέρει στα κηρύγματά μου στη Γερμανία και στην Αμερική, ενώ ένα μικρό μέρος είναι δημοσιευμένο στο περιοδικό «Αθωνίτης» τεύχος 91), εβεβαιώθη στην καρδιά μου του λόγου και του γεγονότος το αληθές.

Ο λόγος του Αγίου Νεκταρίου ότι «από καταβολής κόσμου ο Θεός εδημιούργησε το γένος των

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Το πραγματικό πολίτευμά της χώρας είναι: Μοναρχικού τύπου εκλόγιμη Ολιγαρχία

 ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ,"ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ "ΕΣΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ΣΗΜΕΡΑ ένας άξιος πρωθυπουργός της Ελλάδος και να παράγει έργο όμως το υπάρχον πολιτικό σύστημα "δεν το επιτρέπει".

(ασφαλώς και δεν είναι ο μόνος, άξιοι άνθρωποι υπάρχουν τους "αποβάλλει" όμως το σάπιο πολιτικό σύστημα- άλλωστε και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να συνεργαστούν με αυτό)


Το ερώτημα  είναι υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από τις ανεπάγγελτες

"Bόμβα" από το ΔΝΤ: "Δεν θα συμμετάσχουμε στο τρίτο Μνημόνιο - Το χρέος δεν είναι βιώσιμο"

"Βόμβα" έσκασε πριν από λίγο από το ΔΝΤ το οποίο αρνείται να συμμετάσχει στο τρίτο Μνημόνιο και δνε θα προσφέρει χρήματα για την εφαρμογή του, προκαλώντας έτσι το ερώτημα πως θα χρηματοδοτηθεί ησυμφωνία.

Το Ταμείο μάλιστα είναι σαφές απέναντι στο Βερολίνο λέγντας ότι χωρίς "ελάφρυνση χρέους" δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

Το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είπε στην Αθήνα ότι τα υψηλά επίπεδα χρέους και η φτωχή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων αποκλείουν την Ελλάδα από ένα τρίτο πρόγραμμα διάσωσης του Ταμείου, εγείροντας νέα ζητήματα αναφορικά με το εάν το Ταμείο θα συμμετάσχει στην

Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης;

Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης; Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο ελληνικός λαός περιμένει... καρτερικά τη στιγμή που πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδας θα κληθούν από την ελληνική δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους, τη διαχείριση των δημοσίων εσόδων – εξόδων και την εφαρμογή της αδιέξοδης πολιτικής τους, η οποία σήμερα τους έχει όλους ξεγυμνώσει - Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος ξεσκεπάζει τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη.
Με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα www.olympia.gr , ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Δημήτρης Καμμένος, σπεύδει να ζητήσει ουσιαστικά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη, παρουσιάζοντας μια σειρά πεπραγμένων της κυβέρνησής του. Και ομολογουμένως, όσα καταγράφονται στο συγκεκριμένο άρθρο από τον κ. Καμμένο, είναι εξοργιστικά συγκλονιστικά και αποδεικνύουν το ξέφρενο... πάρτι δισεκατομμυρίων που πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του τότε πρωθυπουργού.
Του πολιτικού που και αυτός έσπευσε να βγει στην... επιφάνεια πριν το

Αγορές μέσω Internet και πληρωμή με κάρτα; Που βάζουν «κόφτη» τα capital controls

Αγορές μέσω Internet και πληρωμή με κάρτα; Που βάζουν «κόφτη» τα capital controlsΘες να ανανεώσεις την συνδρομή σου στο Spotify; Θες να κατεβάσεις μια εφαρμογή από το App Store ή το Google Play και να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα; Μπορείς. Θες να αγοράσεις cloud ή παπούτσια από το εξωτερικό και πάλι να πληρώσεις με την πιστωτική σου; Λυπούμαστε, αλλά μάλλον, δεν μπορείς…

Γράφει: 
Η πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επιτρέπει την χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για αγορές από το εξωτερικό, αλλά πολλές συναλλαγές… πέφτουν σε τοίχο και δεν ολοκληρώνονται λόγω των capital controls.
Καταρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορεί να γίνει χρήση της πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας για αναλήψεις μετρητών στην Ελλάδα και

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: 2,8 δισ. την εβδομάδα οι απώλειες από τα capital controls


Δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας περιλαμβάνει έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα, στο κείμενο γίνεται λόγος για απώλειες 4-10 δισ ευρώ στο ΑΕΠ της χώρας το 2015, αναλόγως με το ποσοστό της ύφεσης, βάσει και των

Η ΒΝP δοκιμάζει την τεχνολογία του bitcoin


σχόλιο ID-ont: Γενικότερα αρχίζουν να "παίζουν" με την τεχνολογία της "Χωρίς Μετρητά" Κοινωνίας...

Μεγάλοι τραπεζικοί οργανισμοί του κόσμου μεταξύ των οποίων και η ΒΝP, φαίνεται πως εξετάζουν την υιοθέτηση της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί το bitcoin.

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, η BNP Paribas βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου των διαδικασιών ώστε να εντάξει το bitcoin ως ένα από τα μέσα συναλλαγών. Σημειώνεται πως το bitcoin συνοδεύεται και από μία συγκεκριμένου τύπου τεχνολογία (blockchain technology ) η οποία καθιστά τη

Πρόταση νόμου – κόλαφος από τους ΑΝΕΛ: Να κατάσχεται η προσωπική περιουσία υπουργών που ζημιώνουν το δημόσιο!


Πρόταση νόμου με την οποία επιχειρείται να ανοίξει ο δρόμος για την αστική δίωξη μελών κυβέρνησης και υφυπουργών, κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Οι ΑΝΕΛ εισηγούνται να θεσμοθετηθεί «μία ειδική, σύντομη, ασφαλής και δίκαιη διαδικασία διεκδίκησης και αναγκαστικής είσπραξης αστικών αποζημιώσεων από μέλη κυβέρνησης και υφυπουργούς όταν η ζημία του Δημοσίου προήλθε από δόλο».
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης, δημοσιοποιώντας την πρόταση νόμου του κόμματός του, δήλωσε ότι με την ψήφισή της υπάρχει δυνατότητα υπέρβασης των περιορισμών του άρθρου 86 του Συντάγματος περί της ειδικής αποσβεστικής προθεσμίας η οποία έχει οδηγήσει στην παραγραφή πολλών αδικημάτων κυβερνητικών προσώπων. Κι αυτό διότι – όπως εκτιμά ο

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Γάλατα από την μακρινή Τσεχία και Ουγγαρία. Γάλατα από την βιομηχανοποιημένη Γερμάνια, Γαλλία, και Ιταλία μας προτείνουν οι γαλακτοβιομηχανίες Δέλτα και Φάγε για να ταΐσουμε τα παιδιά μας την ώρα που το Ελληνικό αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα αγγίζει ποιοτικά να είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.
Χρόνια τώρα οι άλλοτε μεγαλύτερες βιομηχανίες γάλακτος Δέλτα και Φάγε έλεγχαν την μεγαλύτερη πίτα της αγοράς. Τα τελευταία χρόνια η τεράστια προσπάθεια των μικρών τοπικών γαλακτοβιομηχανιών για ακόμη καλύτερο Ελληνικό φρέσκο γάλα ανάγκασαν τις δυο εταιρίες να προσφύγουν στην αγορά της Ευρώπης και να αγοράζουν ακόμη φθηνότερο γάλα και να το

Ποινικό αδίκημα η άρνηση της Ευρώ-Κατοχής μας


Μνημονιακό πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη για την ενοχοποίηση και την ποινικοποίηση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κατά του ευρώ: 

Ποινικοποίηση όχι μόνο της πράξης, αλλά και της άποψης.
Τα δωσίλογα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, με εμπροσθοφυλακή τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία, την εγκληματική ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΜΜΕ, χαρακτηρίζουν «εγκληματική οργάνωση» όλους εκείνους που υπερασπίζονται μια λύση ΕΚΤΟΣ ευρώ.


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ανδρεικέλων εκτελεστών του ελληνικού λαού, οι δουλικοί υπηρέτες των τοκογλύφων επιχειρούν, αφηνιασμένα, να ….

κατασκευάσουν ένα νέο ΙΔΙΩΝΥΜΟ το οποίο θα παρουσιάζει ως εσχάτη προδοσία κάθε ΑΣΚΗΣΗ πολιτικής και κάθε ΛΟΓΟ έξω και πέρα από τα όρια του ευρώ.
Αυτοί που διέπραξαν, κατά εξακολούθηση, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εσχάτης προδοσίας

Κατερίνα Σαββαΐδου: Ο λύκος που φυλάει τους λύκους #LuxLeaks #EUsummit


Του Νικόλα Λεοντόπουλου

savaidou1415492907Σε έναν κόσμο λογικής, οι αποκαλύψεις του ICIJ σχετικά με τα LuxLeaks, και η συμμετοχή σε αυτά ελληνικών εταιρειών, θα οδηγούσε τις ελληνικές αρχές σε επείγουσα δράση εναντίον του «κυκλώματος»: εναντίον των εμπλεκόμενων εταιρειών αλλά και εναντίον της PwC, της εταιρείας δηλαδή που έστησε όλο αυτό το σύστημα.


Η Γενική Γραμματέας Εσόδων, δηλαδή ο υπ. αριθμ. 1 αρμόδιος στη χώρα για την είσπραξη φόρων, ήταν ανώτατο στέλεχος στην PwC στα 4 χρόνια που αυτή έστηνε σχήματα φοροαποφυγής για τις μεγαλύτερες ελληνικές πολυεθνικές. Για τη θέση της Γ.Γ. την πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών, ο πρώην εργοδότης του οποίου επίσης εμπλέκεται στα LuxLeaks. Και αυτό δεν είναι παρά η άκρη του μίτου της διαπλοκής μεταξύ PwC και δημοσίου
Σε αυτόν τον κόσμο, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, ο άνθρωπος που νυχθημερόν ασχολείται με τη συλλογή εσόδων, θα ήταν τώρα (ή πιο σωστά από καιρό) επί ποδός πολέμου κατά της PwC.Ας μεταβούμε λοιπόν νοερά στο αρχηγείο αυτού του πολέμου. Εκεί, στην οδό Καραγεώργη Σερβίας 8,

Περιβαλλοντική βόμβα στη Θήβα - «Θάβουν» μόλυβδο και κάνουν κέρδη εκατομμυρίων

Περιβαλλοντική βόμβα στη Θήβα - «Θάβουν» μόλυβδο και κάνουν κέρδη εκατομμυρίωνΠεριβαλλοντικό έγκλημα κατά συρροήν εις βάρος του Ασωπού και των κατοίκων της Θήβας. Πολλές από τις βιομηχανίες της περιοχής στο όνομα του εύκολου και γρήγορου κέρδους – κάτι που αποδεικνύεται από τους δημοσιευμένους ισολογισμού τους – συνεχίζουν να βάζουν περιβαλλοντικές «βόμβες», υποθηκεύοντας το μέλλον και την υγεία μιας ολόκληρης περιοχής.
Γράφει: 
Τέτοιο είναι το παράδειγμα της «Ι. ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ - Γ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ - ΜΕΤΠΛΑΠ Α.Β.Ε.Ε.», η οποία λειτουργεί βιομηχανία ανακύκλωσης συσσωρευτών και παραγωγής προϊόντων κυνηγιού και ανακυκλωμένου πλαστικού στο 69° χλμ, Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θηβών, στη θέση «Χαραϊντίνι» Θηβών Ν. Βοιωτίας. Πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Περιβαλλοντικής Ανασυγκρότησης, είναι καταπέλτης για τις παραβάσεις της βιομηχανίας μετά από ελέγχους, η οποία κατά τα άλλα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα (1,3 εκατ. ευρώ κέρδη 2013 από 1,2 εκατ. το 2012, με αποτέλεσμα τα κέρδη εις νέον να ανέρχονται σε 14,519 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον ισολογισμό που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της http://metplast.gr/proionta-site/wp-content/uploads/2014/06/ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.pdf).

Η Πράξη Βεβαίωσης αναφέρεται σε πέντε παραβάσεις της συγκεκριμένης βιομηχανίας και συγκεκριμένα:
1. Χρήση μη αδειοδοτημένης γεώτρησης

Τι ρόλο παίζει η Τουρκία και γιατί ξαφνικά την «αγάπησαν» τόσο πολύ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ;

Τι ρόλο παίζει η Τουρκία και γιατί ξαφνικά την «αγάπησαν» τόσο πολύ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ;Η Τουρκία βρήκε το απόλυτο «άλλοθι» για να σβήσει από το χάρτη τους Κούρδους. Από τυπικός εταίρος του συνασπισμού εναντίον των τζιχαντιστών (του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους) γίνεται βασικός παίκτης και κερδίζει γεωπολιτικούς «πόντους» με την ευλογία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Με πρόσφατη απόφασή της η Τουρκία δίνει πρόσβαση στο συνασπισμό να χρησιμοποιεί τις αεροπορικές της βάσεις. Ο συνασπισμός εναντίον του ΙΚ τελεί υπό τη στήριξη των ΗΠΑ. Οι πρώτες αεροπορικές επιθέσεις έγιναν στις αρχές της εβδομάδας μόνο που οι στόχοι ήταν πιο κοντά στο PKK. Η επίθεση στα στρατόπεδα των Κούρδων ανταρτών ουσιαστικά ακυρώνουν την ειρηνευτική διαδικασία με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Ο Κούρδος ηγέτης Σελαχατίν Ντεμιρτάς με δηλώσεις του στο BBC υποστηρίζει πως η Άγκυρα θέλει να δημιουργήσει μια λωρίδα ασφαλείας στα σύνορα με τη Συρία για να ανακόψει την πορεία του κουρδικού λαού στη δημιουργία ενός κράτους.

Η Τουρκία ανακοίνωσε την απόφασή της να εισέλθει στον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούκ όπου 32 ανθρώποι, κυρίως Κούρδοι, έχασαν τη ζωή τους. Ταυτόχρονα ανέφερε τα περί

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..

KAMMENOS-TSIPRAS-15
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:…..


tolimeri.wordpress.com

Ο Σύριζα ως «καταστρόϊκα»


mak267-thumb-large
Του Γιώργου Καραμπελιά
Εν τέλει, ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκαλύπτει τον Αλέξη Τσίπρα. Δηλώνει πως, σύμφωνα με εντολή του τελευταίου, από τον περασμένο Δεκέμβριο, προετοίμαζε μυστικό σχέδιο για το πώς θα ελέγξει κρυφά τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων έτσι ώστε να μπορεί, μέσα σε μία μέρα, να μετατρέψει το νομισματικό σύστημα της χώρας και να περάσει από το ευρώ στη δραχμή, χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι οι πολίτες της χώρας. Παρότι ο Βαρουφάκης διαθέτει πλούσια φαντασία, είναι μυθομανής και διακρίνεται για τις μπαρούφες του (εξ ου και το τόσο ταιριαστό γι’ αυτόν όνομά του, που φαίνεται πως κρατάει από κάποια μακρά οικογενειακή παράδοση), είμαι πεισμένος πως αυτό το σχέδιο ήταν πραγματικό, στο πλαίσιο βέβαια  πάντα της συριζαίικης “πραγματικότητας”!
Το ότι είναι πραγματικό και όχι αποκύημα της φαντασίας του Βαρουφάκη  καταδεικνύεται από μία πληθώρα στοιχείων. Πρώτα και κύρια, από το γεγονός ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν τολμούν να τονδιαψεύσουν, ενώ συναρτάται άμεσα με την κήρυξη του δημοψηφίσματος και το κλείσιμο των τραπεζών, ως το προοίμιο για τη μετάβαση στη δραχμή. Μόνο που, την τελευταία στιγμή, ο Τσίπρας, κάτω από ποικίλες πιέσεις τις οποίες έχουμε αναλύσει σε

Σε απόλυτη φτώχεια 4 στους 10 Ελληνες

Το ποσοστό της μη ηθελημένης μερικής απασχόλησης είναι εξαιρετικά υψηλό και πλησιάζει το 70%. Μια απορρυθμισμένη αγορά εργασίας και μια κοινωνία που φτωχοποιείται υπό το βάρος των πολιτικών λιτότητας περιγράφουν οι επιστημονικοί συνεργάτες της ΓΣΕΕ στη μελέτη τους που διαβιβάστηκε στον πρωθυπουργό, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Το ποσοστό της μη ηθελημένης μερικής απασχόλησης είναι εξαιρετικά υψηλό και πλησιάζει το 70%.
Οι αριθμοί που αποτυπώνονται στη μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της Συνομοσπονδίας σκιαγραφούν με τα μελανότερα χρώματα τις συνέπειες των πολιτικών που ακολουθήθηκαν την τελευταία 5ετία, τη στιγμή, μάλιστα, που οι θεσμοί επιστρέφουν στην Αθήνα,

39 προβλήματα των Capital Controls που «σκοτώνουν» την Ελλάδα



Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν ή εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα λόγω των capital controls ζητούν με κοινή επιστολή προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο πέντε επιχειρηματικοί φορείς και η ΓΣΕΕ, τονίζοντας ότι "η ραγδαία πτώση στην οικονομική δραστηριότητα, λόγω των τραπεζικών περιορισμών, έχει επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στη λειτουργία των επιχειρήσεων, με την πτώση των πωλήσεων να κυμαίνεται από 30% ως 80%, ανάλογα με τον κλάδο".
Οι κοινωνικοί εταίροι (ΕΒΕΑ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ και ΓΣΕΕ) κατέγραψαν λίστα με 39 συγκεκριμένα προβλήματα που προκάλεσαν οι περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων και κάνουν λόγο για κατεπείγουσα και επιτακτική ανάγκη στήριξης και σταθεροποίησης της οικονομίας, προκειμένου να αποφευχθεί η παγίωση των επιπτώσεων στις επιχειρήσεις και την απασχόληση.
Τα μέτρα που προτείνουν αφορούν στη ρευστότητα, στις φορολογικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, στη διευκόλυνση των εξαγωγών και των επενδύσεων. Ζητούν μεταξύ άλλων μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς τις

ΣΥΡΙΖΕΙΚΗ «ΘΟΛΟΥΡΑ»!! ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΕΡΩΤΟΥΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΗ


Για τεράστια και αδικαιολόγητη οικονομική ζημία κάνουν λόγο 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τους αρμόδιους υπουργούς, σχετικά με τη δρομολογούμενη εκποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική κοινοπραξία Fraport AG – Slentel Ltd.
Το ελληνικό κράτος θα έχει τετραπλάσια έως και πενταπλάσιααπώλεια εσόδων, υποστηρίζουν οι βουλευτές, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενοι την πρόταση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αερολιμενικών με αρ. Πρωτ. 02/06-04-2015, αλλά και τους όρους «της αδιαφανούς ως προς τη μεθόδευση και το σύνολο των τεχνοοικονομικών αναλύσεων» Σύμβασης Παραχώρησης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport AG – Slentel Ltd, αναφέρουν πως προκύπτουν προκλητικά αντικειμενικά συμπεράσματα. Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «η Fraport AG – Slentel Ltd για τη

Το μόνο παρακράτος είναι η τρόικα

Τελικά είμαστε ή δεν είμαστε «κάθε λέξη του Συντάγματος»;

του ΚΙΜΠΙ
Προσπαθώ να κρατάω την ψυχραιμία μου. Όπως όλοι, υποθέτω. Δεν είναι κι εύκολο. Η μαλακία πάει σύννεφο. Το θράσος πέφτει σαν το χαλάζι. Οι άνθρωποι (λέμε τώρα) που έχουν καταλάβει την εξουσία εδώ και 6 χρόνια πραξικοπηματικά, οι μηχανισμοί που έχουν καταλύσει κάθε έννοια κρατικής και λαϊκής κυριαρχίας, που έχουν εξαφανίσει κάθε ίχνος κοινοβουλευτικού προσχήματος, η συμμορία που δεν λογοδότησε ποτέ για την εν μια νυκτί υποτίμηση της δραχμής τον Μάρτιο του 1998 (12,3% έναντι του ECU) και για την εν μια νυκτί επίσης ανατίμηση (κατά 3,5%, τον Ιανουάριο του 1999, πολλά λεφτά βγήκαν σε λίγους μήνες), οι τύποι που δεν έδωσαν ποτέ λογαριασμό για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, για το ξεπούλημα των τραπεζών με χρήματα των φορολογουμένων, όλοι αυτοί που τρέφονται εδώ και δεκαετίες με το πτώμα της ελληνικής οικονομίας, καρυκευμένο με τα μπαχαρικά του σεσηπότος ευρωπαϊσμού, τώρα κουνάνε το δάχτυλο. Στήνουν σκηνικό ποινικοποίησης οποιασδήποτε αναφοράς σε εναλλακτική λύση πέρα από τα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ.....ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Την εν ψυχρώ ληστεία περιουσίας πολιτών αναγνωρίζει πλέον το Ειρηνοδικείο Αθηνών μέσω δικαίωσης μικρο-ομολογιούχου του Ελληνικού Δημοσίου που είχε προσφύγει κατά τράπεζας.
Πρόκειται για την πρώτη απόφαση δικαστηρίου στην Ελλάδα που δικαιώνει μικρο-ομολογιούχο του Δημοσίου για σχετική υπόθεση και εκδόθηκε κατόπιν αγωγής τραπεζικής υπαλλήλου (ανύπαντρης μητέρας 2παιδιών, εκ των οποίων το ένα...
αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας).

Η ενάγουσα «απώλεσε» 25.000 ευρώ που είχε επενδύσει σε ομόλογα του Δημοσίου, τα οποία διεκδικεί από την «Τράπεζα Πειραιώς», ως διαδόχου της

Πάνε για κούρεμα καταθέσεων με τις τράπεζες ουσιαστικά κλειστές

Του Δημήτρη Καζάκη
Πάνε για κούρεμα καταθέσεων με τις τράπεζες ουσιαστικά κλειστέςΘα έχετε ακούσει φαντάζομαι τον λόγο που προφασίζονται Τσίπρας και λοιποί συνεταίροι για να δικαιολογήσουν την συμφωνία θανάτου που προσυπέγραψαν. Εκβιάζονταν ανοιχτά, λέει, ότι αν δεν συμφωνήσουν, οι Ευρωπαίοι θα έπαιρναν όλες τις καταθέσεις από τις τράπεζες.
Πρόκειται για χονδροειδές ψέμα:
1ο: Την ευθύνη του κλεισίματος των τραπεζών την έχει πρώτα και κύρια η ίδια η κυβέρνηση και προσωπικά ο Τσίπρας. Δεν την επέβαλλαν οι Ευρωπαίοι. Ο Ντράγκι απλά αρνήθηκε να αυξήσει το πλαφόν του ELA, έκτακτης χρηματοδότησης και βρήκε την αφορμή ο Τσίπρας να κλείσει τις τράπεζες. Οι τράπεζες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, ακόμη και χωρίς επαρκή χρήματα στο ΑΤΜ με τη δυνατότητα πλήρους πρόσβασης στις υπηρεσίες τους από τον ιδιωτικό τομέα.
2ο: Το κλείσιμο των τραπεζών συνεχίζεται και μετά την χρηματοδότηση από την ΕΚΤ και τους εταίρους. Γιατί; Διότι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Αντίβαρο στις υψηλές θερμοκρασίες η σωστή ενυδάτωση

Μπορεί ο πολιτικός καύσωνας στην Ελλάδα να επισκιάζει τον κανονικό, ωστόσο, με τον υδράργυρο να φλερτάρει με τις υψηλότερες θερμοκρασίες του φετινού καλοκαιριού, ο οργανισμός εκπέμπει ήδη το δικό του sos. Καθώς ο υδράργυρος σκαρφαλώνει σε νέα υψηλά, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, θυμίζοντας στους πολίτες ότι το καλύτερο αντίδοτο στον καύσωνα είναι η σωστή ενυδάτωση.
 
Η κατακόρυφη αύξηση του υδραργύρου και η άνοδος της θερμοκρασίας του ανθρώπινου οργανισμού που αυτή φέρνει, οδηγεί σε αυξημένη εφίδρωση και καθιστά την αφυδάτωση ορατή για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, η απώλεια υγρών είναι πιο αυξημένη και η αναπλήρωσή τους ακόμη πιο απαιτητική. Συμβουλεύουν δε να αναπληρώνουμε κάθε σταγόνα νερού που χάνεται από το σώμα στη διάρκεια της ημέρας.
Πώς; Την απάντηση σε αυτή εξίσωση δίνει η σωστή και επαρκής ενυδάτωση, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως «ασπίδα» προστασίας απέναντι στην αφυδάτωση και τις παρενέργειές της. Οι ειδικοί του κλάδου της υγείας αναγορεύουν τη συστηματική κατανάλωση υγρών και ροφημάτων σε βασικό όπλο του ανθρώπινου οργανισμού ενάντια στον καύσωνα.
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), σε περιόδους

353 τρις ευρώ διαθέτουν συνολικά οι ελληνικές τράπεζες!

353 τρις ευρώ διαθέτουν συνολικά οι ελληνικές τράπεζες!Δυο σελίδες από τις 120 του ισολογισμού είναι αρκετές για να αναδείξουν το μέγεθος των παραμυθιών που μας πουλούν τόσα χρόνια περί χρεοκοπίας των ελληνικών τραπεζών.
Τους ισολογισμούς για τη χώρα μας φαίνεται να υπογράφουν ο Κάρολος Παπούλιας και ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών, αντί να σώσουν την Ελλάδα μας έβαλαν στα μνημόνια.




Δείτε την επόμενη Φωτό με λογαριασμούς εντός Ελλάδας…

Το δούλεμα πάει σύννεφο ενώ τα χειρότερα έρχονται!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός


Δυστυχώς για άλλη μία φορά (3η κατά σειρά μετά τους Παπανδρέου και Σαμαρά) ο Ελληνικός λαός έπεσε θύμα των ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Τσίπρα. Βέβαια ο κ. Τσίπρας αποδείχτηκε "δις" ψεύτης αφού προχώρησε και σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο πρότεινε φανερά το ΟΧΙ αλλά ήλπιζε στο ΝΑΙ λόγω των συνθηκών που δημιούργησαν οι Εταίροι μας (για μένα εν γνώση του και με την συγκατάθεση του) με τις κλειστές τράπεζες και την αισχρή τηλεοπτική τρομοκρατία.
Φυσικά στην συνέχεια (αφού δεν τους βγήκε το σχέδιο) δεν δίστασε το 62% του ΟΧΙ να το μετατρέψει εν μία νυκτί σε ΝΑΙ φέρνοντάς προς ψήφιση ακόμα χειρότερα μέτρα εις βάρος του λαού και της Χώρας.
Τώρα "παραδόξως" απολαμβάνει την ολόθερμη στήριξη των Νταβατζήδων της ενημέρωσης οι οποίοι μας τον προβάλουν ως τον νέο μεγάλο "Ηγέτη" ο οποίος μας εσωσε την δεδομένη στιγμή από τα χειρότερα και θα υλοποιήσει μελλοντικά τα οράματα και τις προσδοκίες όλων μας!
Προκειμένου λοιπόν να τον προστατεύσουν προσωπικά και να μας αποκοιμίσουν για την σκληρότητα και τα αναμενόμενα οδυνηρά αποτελέσματα των νέων

ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ: Δικαιούχοι αλλοδαποί και τσιγγάνοι!

 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article3400206.ece/BINARY/w660/nis060415.jpg 

Τούς πληρώνουμε (τούς λαθρομετανάστες) μέ φόρους ἀπό τήν τσέπη μας
καί μάλιστα σέ περίοδο οἰκονομικῆς καταστροφῆς μας.
Ἀλλοιώνουν τό ὁμόεθνον καί ὁμόθρησκον ταῖς "ευλογίαις" τοῦ ΣΥΡΙΖΑ,
ἀπουσίᾳ  ἀπό πλευρᾶς του θνικῆς στρατηγικῆς  γιά ὁριοθέτηση στήν ὑποδοχή ΝΟΜΙΜΩΝ ἀλλοδαπῶν,
προκειμένου νά διασφαλίζεται ἡ ἐθνική προκοπή 
καί προστασία μας!
Οἱ περισσότεροι εἶναι ἰσλαμιστές (σχεδόν ὅλοι)
καί κάποιοι πυρομανεῖς..., πράκτορες 
καί φανατικοί τζιχαντιστές!!!
Τί δέν καταλαβαίνετε γιά τούς "Ἕλληνες"-"Ὀρθόδοξους"
καί ὄχι Ἑβραϊκῆς καταγωγῆς καί Μασώνους...πολιτικούς μας;...
Μήπως ἔρχονται οἱ λαθρομετανάστες σωρρηδόν 
εἰδικά τώρα πού ἔχουμε πολιτειακή ἀνωμαλία,
μέ προσεχή σκοπό νά γίνει χαμός στό ἐσωτερικό τῆς χώρας 
ἐν εὐθέτῳ χρόνῳ καί νά διαλυθεῖ εὐκολώτερα ἡ Ἑλλάδα;...  "Μπάστε σκύλοι ἀλέστε": ἡ πολιτική τῶν πολιτικῶν μας!

ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 

Αλλοδαποί και γύφτοι καρπώθηκαν τις κάρτες σίτισης..
Έκπληκτοι είδαν οι πολίτες της Θήβας, αλλοδαπούς και γύφτους να γεμίζουν καρότσια με τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ της πόλης..

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Παγκόσμιοι εντολοδότες: Σήμερα θα πεθάνουν τόσοι,αύριο αυτοί!



Η εκπομπή γυρίστηκε πολύ πριν από τα ρεζιλίκια της "κυβέρνησης" Τσίπρα

Δείτε πως δολοφονούν τους Έλληνες χρησιμοποιώντας δήθεν πρωθυπουργούς μιας δήθεν ψευτοδημοκρατίας χωρίς καμία αξία,αφού
ότι και αν ψηφίσεις τελικά θα γίνει αυτό που θέλουν αυτοί (οι παγκόσμιοι εντολοδότες)..
Νίκος Αργυρόπουλος,μοναδικός..Δείτε το βίντεο...


Rafail.org

Ρεκόρ ανεργίας στη Γαλλία

Σε νέο ιστορικό υψηλό εκτινάχθηκε ο αριθμός των ανέργων στην Γαλλία, ο οποίος τον Ιούνιο διαμορφώθηκε στα 3.553.599 άτομα.

Ο αριθμός των ανέργων είναι αυξημένος κατά 1.300 άτομα σε μηνιαίο επίπεδο ή κατά 4,7% σε ετήσιο επίπεδο.
Παρ΄όλα αυτά, βάσει της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας (INSEE), η ανάπτυξη της γαλλικής οικονομίας το β’ εξάμηνο του 2015 θα καταστεί ικανή να ανακόψει την αύξηση της ανεργίας, η οποία σε πανεθνικό επίπεδο παραμένει στο 10%.

tvxs.gr 

ARD: Ποιος θα κερδίσει από τις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων;


ΧΑΤ

Συμφωνίες δισεκατομμυρίων με την Ελλάδα – ποιος θα κερδίσει από τις ιδιωτικοποιήσεις;

Ρεπορτάζ του Georg Restle, έρευνα Jan Schmitt, Kim Otto και Frank Konopatzki για λογαριασμό του ARD, του μεγαλύτερου Γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού και δημοσιογραφικού οργανισμού.

50 δις ευρώ. Τόσα θα πρέπει να συλλέξει η ελληνική κυβέρνηση, μέσω της ιδιωτικοποίησης της κρατικής περιουσίας. κυρίως για την αποπληρωμή χρεών. Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, η Ελλάδα, ήδη έχει αργήσει. Και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που πολλά πλέον από τα «ασημικά» του ελληνικού κράτους προσφέρονται σε εξευτελιστικές τιμές