Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.



Γράφει,
ο Νίκος Σχοινάς
«Πολίτης»

  Ο σφόδρα αντιμνημονιακός (μέχρι το 2012) Α. Σαμαράς με το κόμμα της ΝΔ και ο μνημονιακός Ε. Βενιζέλος με το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκαν άψογα την τελευταία τριετία με την «προγραμματική» συμφωνία ο πρώτος να Πρωθυπουργεύει και ο δεύτερος να κυβερνά.
Μία Κυβέρνηση συνεργασίας που υπάκουε πλήρως στους εκπροσώπους των δανειστών (την τρόικα) και νομοθετούσε όσα τους υπαγόρευε αυτή, ακόμη και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αγνοούντες τις συνέπειες (φτωχοποίηση των Ελλήνων, ανεργία, ύφεση, κλπ).
Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο ευθύνονται για τρείς βασικές «εγκληματικές» παραλήψεις:
• Σε πολιτικό επίπεδο, δεν έπεισαν τον λαό με επιχειρήματα για την ορθότητα (όπως ισχυρίζονταν) του βηματισμού τους, αλλά προτίμησαν την κινδυνολογία.
• Σε οικονομικό, δεν πίεσαν δυναμικά-μεθοδικά τους δανειστές και με

NORMAN ATLANTIC: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Norman Atlantic: Μαρτυρία σοκ μετανάστηΟ νεαρός Σύρος είχε μπει παράνομα στο πλοίο – Το χάος με τον αριθμό των αγνοούμενων των επιβαινόντων στο Norman Atlantic επιβεβαιώνει με τη μαρτυρία του.


Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο νεαρός, ο οποίος εγκατέλειψε τη Συρία, δήλωσε πως μαζί του υπήρχαν ακόμα 10 μετανάστες που αγνοούνται.
«Φορέσαμε ένα σωσίβιο σε ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω πού βρίσκεται», κατέθεσε ο Σύρος στην αστυνομία του Μπάρι.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε πως οι τουλάχιστον 10 μετανάστες που είχαν επιβιβαστεί παράνομα στο πλοίο κατέληξαν στη θάλασσα, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν έχουν διασωθεί.
Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του εισαγγελέα του Μπάρι, Τζουζέπε Βόλπε, ο οποίος εξέφρασε ανησυχίες για αύξηση στον αριθμό των νεκρών, καθώς υποστήριξε ότι μέσα στο Norman Atlantic ενδέχεται να είχαν επιβιβαστεί δίχως απαραίτητα έγγραφα και εισιτήρια και άλλοι μετανάστες.
Εξάλλου, ο ίδιος επισήμανε πως τουλάχιστον τρεις είναι οι μετανάστες που έχουν ταυτοποιηθεί, εκ των οποίων ένας Αφγανός και ένας Σύρος, από τους οποίους ένας από αυτούς έχει ήδη ζητήσει πολιτικό άσυλο.


Σχόλιο ιστολογίου:
Ακούσαμε και είδαμε πολλά σχετικά με την τραγωδία στο επιβατηγό οχηματαγωγό Ferry Boat (πλοίο γραμμής) Norman Atlantic.
Ένα πολύ μεγάλο (σχεδόν 180 μέτρα μήκος) σύγχρονο πλοίο, κατασκευής 2009  φαίνεται να καίγεται στον ανοιχτό χώρο γκαράζ, όταν διαβάζουμε για κατάμπαρα και τέτοιες ασυναρτησίες, ενώ έχει γίνει γνωστή η πυρκαϊά από τις 5:30 το πρωί και ενώ το πλοίο βρισκόταν γύρω στα 30 ναυτικά μίλια από την Κέρκυρα, οι Ελληνικές αρχές ενέργησαν σαν να περίμεναν να βγει έξω από τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, για να απαλλαγούν της ευθύνης τους.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική κυβέρνηση αποποιείται των ευθυνών της, αλλά για τις κρίσιμές στιγμές  της αρχής της πυρακαϊας θα μπορούσαμε να μην είχαμε θρηνήσει κανέναν νεκρό, εάν είμασταν έτοιμοι να επέμβουμε. Με αυτή την εσκεμμένη καθυστέρηση το μόνο που συμπεραίνουμε είναι ότι ο κρατικός μηχανισμός και τα πολιτικά πρόσωπα ενεργούν δολοφονικά και με την συνεργασία των ΜΜΕ αναφέρθηκαν μόνο στους Έλληνες πολίτες του πλοίου, σαν όλοι οι άλλοι να μην έχουν ψυχή.
Θα επανέλθουμε με πλήρη έρευνα για αυτήν την εγκληματική ενέργεια που διέπραξε η Ελληνική κυβέρνηση και που κόστισε την ζωή σε 100 και πλέον ανθρώπους που είτε κάηκαν είτε πέθαναν από υποθερμία βουτώντας στην παγωμένη θάλασσα.

Ο καλικάντζαρος Αντώνης και ο καλικάντζαρος Βαγγέλης

Σαμαράς-ΒενιζέλοςΒγαίνουν λέει τέτοιες μέρες οι καλικάντζαροι στη γη. Δεν ξέρω αν έχουν ονόματα οι καλικάντζαροι, αλλά ας πούμε πως έναν τον λένε Αντώνη και τον άλλο Βαγγέλη. Όλο το χρόνο είναι χωμένοι στα βάθη της γης και σύμφωνα με την παράδοση πριονίζουν το δέντρο που τη στηρίζει. Κόβει από τη μία η Αντώνης, κόβει από την άλλη ο Βαγγέλης. Μεγάλη καταστροφή. Σχεδόν έχουν ολοκληρώσει τη ζημιά, όταν αποφασίζουν για λίγο να βγουν από τα έγκατα στην επιφάνεια.
Τριγυρνάνε στα σοκάκια, στα γεφύρια, στους δρόμους και τα αεροδρόμια που έφτιαξε ο Μπόμπολας, και αγριεύουν τον κόσμο. Οι άνθρωποι φοβούνται μην τυχόν και συναντήσουν όλα τα κακά που ακούνε πως φέρνουν μαζί τους οι

Κινδυνολογία χωρίς όριο

TVXS Ανάλυση



«Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε». Το πρώτο προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ που βγήκε στον αέρα μπορεί να μεταφραστεί και ως άρνηση της πραγματικότητας. Γιατί με την Grexit παίζουν και μάλιστα χωρίς ταμπού. Όπως όλα δείχνουν, στο Μέγαρο Μαξίμου κατέληξαν ότι η προεκλογική τους καμπάνια θα επικεντρωθεί στην κινδυνολογία και στην υποστήριξη της απειλής ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει χρεοκοπία, ακόμη και έξοδο από την ευρωζώνη και την ΕΕ.
 

Παρόλο που, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και αντίθετες εισηγήσεις, ότι θα πρέπει να μεταδοθεί κυρίως ένα θετικό μήνυμα, γιατί η τρομολογία πια δεν «πουλάει», επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να επιδιωχθεί συσπείρωση μέσα από τον εκφοβισμό των ψηφοφόρων που παίρνουν στα σοβαρά τα σενάρια

Μετρό: Πώς επιστρέφουν από το παράθυρο οι 280 απολυμένοι

116518-t_77761_102146.jpgΤου Δημήτρη Δελεβέγκου

2009. Λίγο πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και σε διάστημα μόλις 23 ημερών, το διοικητικό συμβούλιο της Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας (ΑΜΕΛ) προσέλαβε «από το παράθυρο» 210 άτομα.  Πρόκειται για προσλήψεις που με έρευνά του, τον Μάρτιο του 2010, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής έκρινε παράνομες.
Και όχι άδικα, καθώς αριθμός αυτών είχε στηριχθεί, μεταξύ άλλων, σε βιογραφικά και αιτήσεις πρόσληψης με χειρόγραφες σημειώσεις όπως «έχεις καμιά θέση κατά νου;» «την είδε ο πρόεδρος» και… αξιοκρατικά κριτήρια, όπως ο κωδικός ψηφοφόρου και ο τόπος άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Ένα τέτοιο έγγραφο που είχε αποσταλεί με φαξ στο γραφείο του τότε διευθυντή της

ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
mme-ergolavoi2Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο «κράτος εν κράτη» στην Ελλάδα είναι τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. Από την δεκαετία του ενενήντα έχουν πάρει κυριολεκτικά πραξικοπηματικά την εξουσία και από τότε την ασκούν δικτατορικά για να στήσουν ένα διεφθαρμένο, προδοτικό, πολιτικό σύστημα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου τα μεγλοκάναλα λειτουργούν παράνομα, χωρίς κανόνες και νόμιμες άδειες, με τον νόμο του ισχυρού, με τον νόμο της αποκλειστικότητας στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, φυσικά υπέρ των συμφερόντων αυτού του συστήματος.

Τώρα έχουν εξαπολυθεί για να μας πείσουν, δηλαδή να μας επιβάλλουν την άποψη ότι οι προσεχείς εκλογές θα είναι η ταφόπετρα αυτής της χώρας. Κατά τα άλλα υποτίθεται πως η ύψιστη λειτουργία μιας δημοκρατίας είναι η λαϊκή ψηφοφορία. Σύμφωνα με τα μηνύματα και τις θεωρίες τους που θέλουν να τις επιβάλλουν στο μυαλό των πολιτών αυτής στη δύσμοιρης χώρας, αν πάμε σε

Συρία: Tο ισλαμικό κράτος εκτέλεσε τουλάχιστον 2.000 ανθρώπους μέσα σε έξι μήνες.


topic Από την ίδρυση του υποτιθέμενου «χαλιφάτου» του μέχρι σήμερα, το ισλαμικό κράτος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 2.000 θανατικές εκτελέσεις, σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η καταγραφή των εκτελέσεων αναφέρει τον θάνατο  1.878 ανθρώπων από τα χέρια του ισλαμικού κράτους στη Συρία.Επίσης,η συγκεκριμένη καταγραφή εκτελέσεων μετράει από την ημέρα της ανακοίνωσης του «χαλιφάτου» στις 28 Ιουνίου μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου.


  Βέβαια ο προαναφερόμενος αριθμός των θυμάτων σίγουρα δεν είναι και ο πραγματικός διότι υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν έχουν καταγραφεί επίσημα.Ενώ παράλληλα εκατοντάδες άνθρωποι λείπουν από τις φυλακές των τζιχαντιστών,γεγονός που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα έχουν εκτελεστεί.

  olympia.gr

Μάθανε ότι οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και άρχισαν την προπαγάνδα του χρέους.

Ισπανία προς Έλληνες: Όταν πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε σε ποιον χρωστάτε

Ισπανία προς Έλληνες: Όταν πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε σε ποιον χρωστάτε Σχόλιο ιστολογίου:

Χαφιέδες, κερδοσκόποι και δωσίλογοι παραδίδονται στην Γερμανική κατοχή, Ισπανοί και Έλληνες πολιτικοί. Ο πλανήτης πλήττεται από μια παγκόσμια τραπεζική κρίση που μέσα στην κυριαρχία της καταδυναστεύει λογιστικά ολόκληρους λαούς. 
Σύμφωνα με τον Ισπανό σφουγκοκωλάριο η χώρα μας έλαβε 210 δις Ευρώ, αλλά δεν πήγαν στου μισθούς και στις συντάξεις, τα παράδωσαν στους ιδιώτες τραπεζίτες, χρεώνοντας τον κάθε πολίτη αφού μετατρέψανε το τραπεζικό χρέος σε δημόσιο.

Η Ισπανία εξέφρασε την Τρίτη την ελπίδα οι Έλληνες να θυμηθούν όταν πάνε να ψηφίσουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ότι η ευρωπαϊκή και η ισπανική αλληλεγγύη επέτρεψαν στον δημόσιο τομέα της χώρας τους να εξακολουθεί να λειτουργεί…
Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίνδος υπενθύμισε ότι η Ελλάδα ωφελήθηκε από την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών και της

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη*                      30.12.2014
==============================
σήμερα με εθνική υπερηφάνεια ...Μέσα σ’αυτά τα τελευταία έξη χρόνια η Ελλάδα υπέστη τα πάνδεινα, ως πειραματόζωο, από το οποίο οι φανατικοί νεοφιλελεύθεροι της υφηλίου ανέμεναν την  ύστατη δικαίωσή τους. Πίστευαν, δηλαδή,  αφελώς, ότι το παντελώς και πανταχού αποτυχημένο μοντέλο τους της λιτότητας, θα είχε επιτέλους κάποια θετικά αποτελέσματα στην ελληνική περίπτωση.  Οι ελπίδες τους, όμως,  όπως άλλωστε θα έπρεπε να θεωρείται εκ των προτέρων βέβαιο, αποδείχθηκαν και τη φορά αυτή φρούδες και  αντί του θριάμβου, που προσδοκούσαν, η Ελλάδα κατέρρευσε και ο λαός της εξαθλιώθηκε. Η καταστροφή σημαντικού τμήματος της παραγωγικής βάσης της οικονομίας φαίνεται ανεπανόρθωτη, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει κατά 30% και πλέον το ΑΕΠ της, σε σύγκριση με το αντίστοιχο επίπεδο πριν από την κρίση, και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της να επιστρέψει σε αυτό του 1980. Η επίσημη ανεργία έφθασε στο δυσθεώρητο ύψος του 27% ενώ η πραγματική υπερβαίνει το 30% του ενεργού πληθυσμού, ένα στα τρία καταστήματα έχουν βάλει λουκέτο  και ο λαός έχει πλήρως και από πολλές οπτικές γωνίες εξαθλιωθεί.

Οι αμετανόητοι θιασώτες των μνημονίων, που ενσωμάτωσαν αυτήν την απάνθρωπη μακροοικονομική πολιτική, προσπαθούν να αποδείξουν επιτυχίες, εκεί που υπάρχουν μόνο συντρίμμια, και τολμούν να προβάλλουν ως επίτευγμα ένα αμφιλεγόμενο και αιμοσταγές πρωτογενές πλεόνασμα, που (άκουσον-άκουσον) προέρχεται από καταποντιζόμενο και όχι, όπως θα όφειλε, από ανερχόμενο εισόδημα. Ωστόσο, αυτό που

«Επιχείριση Νοθεία»



  ΠΡΟΣ  ΑΝΩΤΑΤΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
   -----------------------------------------------
          ΑΝΟΙΧΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ
              -------------------------------
                 Θέμα: «Επιχείριση Νοθεία»
                     -----------------------------------
  Σεβαστοί  Κύριοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης
    ---------------------------------------------------------------------
Εκλογές έρχονται. Ας υποθέσουμε πως ο Ελληνικός  Λαός ψηφίσει και δώσει π.χ. ένα 20%  στη  φυλακισμένη ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ, (Βλέπε  τρέχουσα πρόσφατη δημοσκόπηση της ηλεκτρονικής  εφημερίδος NEWSBOMB), στη περίπτωση αυτή,   ποία είναι η θέση  της Ανωτάτης Δικαιοσύνης;;;;;;
Θα προέλθετε σε αντιπαράθεση με τον Ελληνικό Λαό;;;
δεδομένου ότι η πολιτική αυτή παράταξη μετρά ήδη δύο νεκρούς!!! Η φυλάκιση του κόμματος αυτού, θυμώνει τον Ελληνικό Λαό, που είναι ο εργοδότης σας.
Η φυλάκιση είναι η καλλίτερη πολιτική διαφήμιση, για το κόμμα αυτό. Όπως έγραψαν τα ΜΜΕ η φυλάκιση του πατριωτικού αυτού κόμματος , ήταν εντολή της A. J. C. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων της Γης.

Η πιο σύντομη και πανίσχυρη προσευχή

Η κάτωθι σύντομος προσευχή είναι παντοδύναμον όπλον κάθε χριστιανού:
 
- «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλόν».


- «Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς».


Λέγε, αδελφέ μου, με τα χείλη και με την καρδίαν σου συνεχώς τα σωτήρια αυτά λόγια, διότι φωτίζουν τον νούν, γαληνεύουν την καρδίαν, καίουν την αμαρτίαν, μαστίζουν και εκδιώκουν τους Δαίμονας.
«Όπου επισκιάζει η χάρις σου Αρχάγγελε, από εκεί διώκεται η δύναμη του διαβόλου.
Διότι δεν μπορεί να μείνει κοντά στο Φώς σου ο εωσφόρος που έπεσε στο σκοτάδι και παραμένει σ’ αυτό.
Γι' αυτό Μιχαήλ Αρχάγγελε, σε παρακαλούμε να σβήνεις τα βέλη του που είναι γεμάτα πυρ και κινούνται εναντίον μας»

«Μίλα όταν έχεις κάτι καλύτερο από την σιωπή». 

tilegrafima.gr 

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Σε άρθρο με τίτλο «Πώς να σωθεί τώρα η Ελλάδα», το πρακτορείο Bloomberg, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, καλεί τους γραφειοκράτες της Ε.Ε, να πάρουν στα σοβαρά τις απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ελάφρυνση των μέτρων σε βάρος της Ελλάδας ή να ρισκάρουν τη μετατροπή ενός πολιτικού δράματος σε μια οικονομική κρίση !!!
ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΕΙ ΟΤΙ :
είναι μια τρομακτική λύση, καθώς το κόστος της διαγραφής θα καταλήξει τελικά στις πλάτες των ευρωπαίων φορολογουμένων, αλλά είναι η καλύτερη από κάθε άλλη εναλλακτική στον ορίζοντα !!!
 

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, φέρνει ξανά την αναταραχή στην Ευρώπη. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αποτρέψει την πλήρη κρίση της ύπαρξης της αν αναγνωρίσει ότι ο οικονομικός "πόνος" της

ΕΥΑΓΓΕΛΕ - ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ

Θα είναι η ώρα που ένα επικίνδυνο θρασίμι Ευάγγελε, θα παραδώσει τα κλειδιά της θωρακισμένης BMW, και θα απλώσει τα χοντρά του χέρια μπροστά σε κάτι ανθρωπάκια με μπλε στολή, που έχουν κάτι βραχιολάκια μούρλια να του περάσουν...
«Η ώρα της αλήθειας έφτασε» - Αυτό έσπευσε να δηλώσει ο Βενιζέλος, μετά την κατάρρευση του συγκυβερνώντος θιάσου. Και είναι φανερό πως όταν ο Βενιζέλος μιλά για αλήθεια, αυτό σημαίνει πως ετοιμάζεται να επιστρατεύσει ποταμούς ψέματος με στόχο τη μαζική εξαπάτηση των πολιτών.
Το ελπίζουμε Ευάγγελε να έφτασε η ώρα της αλήθειας, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά. Τη γαμημένη την αλήθεια, την αντιλαμβανόμαστε με τρόπο εντελώς διαφορετικό εμείς, και διαφορετικά ένας μανιακός εξουσιοπαράφρονας που επιχειρεί προς ίδιον όφελος να την συγκαλύψει.
Για μας Ευάγγελε, η ώρα της αλήθειας πρώτα απ όλα θα έρθει αγκαζέ με το δικαστή. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα είναι αλήθεια, αλλά μια θλιβερή καρικατούρα της.
Για μας Ευάγγελε, ή ώρα της αλήθειας θα έρθει αγκαζέ με την παραδειγματική τιμωρία. Μ

Δεν έχει μόνο η Ελλάδα υδρογονάνθρακες… Όλος ο πλανήτης έχει!


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Όλος ο πλανήτης έχει. Γιατί οι ΗΠΑ επιμένουν να αγοράζουν επι τόσα χρόνια απο τον ΟΠΕΚ;
Γιατί όλος ο πλανήτης αγόραζε και πρέπει ακόμη να συνεχίσει να αγοράζει απο τον ΟΠΕΚ; Έχει χαμηλές τιμές;
Γιατί η ΕΕ εισάγει σε τριπλάσια τιμή απο την αξία του το φυσικό αέριο στην επικράτειά της; Γιατί πολλά μάτια είναι τόσο ερμητικά κλειστά; H απάντηση είναι απλή. Όλοι κρύβουν μια Ελλάδα μέσα τους. Παντού υπάρχουν τα κανάλια, τα κοπρό, οι μειοδότες και οι ανίκανοι.

Στη συνέχεια θα δούμε πιο συγκεκριμένα τί κοιτάσματα υπάρχουν στην ΕΕ.
Τα δεδομένα στα οποία βασίζεται η ανάλυσή μας προέρχεται απο πρόσφατες μετρήσεις Μαγνητικών Ανωμαλιών που έκαναν στις ΗΠΑ με αεροπλάνα (σαν αυτά τα ηλεκτρονικά της Τουρκίας που αλωνίζουν το Αιγαίο). Όλοι οι χάρτες του

Ανοιχτή επιστολή στον κύριο Κλικλίκο της digea και λοιπούς ακόλουθους...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Αγαπητέ μου κύριε Κλικλίκο της διάσημης πλέον οικογένειας Κλικλίκου της Digea ( πολύ πετυχημένη και προβεβλημένη η διαφήμιση, δεν μπορώ να μην το πω).

Από καιρό ήθελα να σου γράψω δύο λόγια για την πολυδιαφημισμένη Digea, το ψηφιακό σήμα με την HD ανάλυση και την αγορά των αποκωδικοποιητών Mpeg4... και να που ήρθε η ευκαιρία.
Καταρχήν θέλω να σε ρωτήσω αν η οικογένειά...
σου ( οικογένεια κλικλίκουυυυ) και εσύ,  θεωρείς ότι η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και μερικές ακόμη μεγαλουπόλεις είναι η Ελλάδα.
Καταννοώ ότι πρέπει από αυτές τις πόλεις, εφόσον ζει το μεγαλύτερος μέρος του πληθυσμού της χώρας, να ξεκινήσει και εδραιωθεί η ψηφιακή τηλεόραση, όμως στον χάρτη υπάρχουν και άλλες πιο "μικρές κουκίδες"...

"Βιασμένες" εκλογές, βιασμένοι θεσμοί

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η χώρα οδηγείται - για μία ακόμη φορά τα τελευταία 7 χρόνια - σε πολύ πρόωρες εκλογές. Σε περιόδους κρίσης πολιτικής και οικονομικής, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι συνήθης σε καθεστώτα όπου η δημοκρατία απλά δε λειτουργεί υποδειγματικά. Αυτή, δε η εύκολη παράκαμψη θεσμών (πρόωρες εκλογές, πολιτικά παιχνίδια πάνω στην εκλογή ΠτΔ, καταστρατήγηση του Συντάγματος κ.ο.κ) συνιστά την πιο χαρακτηριστική εικόνα ενός πολιτικού καθεστώτος που ευρίσκεται σε συνεχή παρακμή.

 Οπωσδήποτε υπάρχουν λόγοι που ο κ. Σαμαράς επέλεξε να εκβιάσει την εκλογή του ΠτΔ και, άρα, και να θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Αυτοί, βέβαια δεν είναι ούτε το... εθνικό συμφέρον, ούτε η ευθύνη (!) που αισθάνεται ο ηγέτης της ΝΔ για τον τόπο! Ποιοι, λοιπόν είναι οι λόγοι που οδηγηθήκαμε, για άλλη μία φορά, σε πρόωρες εκλογές;

Α. Η ανάγκη να προληφθούν ταχύτατες πολιτικές εξελίξεις και σχηματισμοί νέων κομμάτων. Ιδιαίτερα στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται κανένας πολιτικός φορέας που να μπορεί να τον εκπροσωπήσει σοβαρά. Η Χρυσή Αυγή μοιάζει να βρίσκεται έξω από τη συνήθη της δράση, οι

ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ


Νίκου Κατσαρού
Επιστημονικού Συνεργάτη ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Η αιθαλομίχλη επεκράτησε στην διάρκεια του Δεκεμβρίου και μια σειρά απο μέτρα που ανακοίνωνε η κυβέρνηση δεν έφεραν  το ποθητό αποτέλεσμα. Τα μέτρα θα εφαρμόζονταν όταν οι τιμές της αιθαλομίχλης θα ξεπερνούσαν το όριο των 100 μικρογραμμαρίων ανά κυβικό μέτρο αέρα (όριο συναγερμού;).

Και εδώ είναι το ερώτημα: δηλαδή όταν οι τιμές είναι λίγο χαμηλότερες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση στην υγεία; Επιτέλους πρέπει να γίνει γνωστό οτι  τα όρια δεν είναι όρια ασφαλείας αλλά όρια ανοχής και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία και στις θερμοκρασίες γύρω από την ανώτατη τιμή.

Ενώ η αιθαλομίχλη επικρατούσε σε όλες τις μεγάλες πόλεις, π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα μετρήσεις δεν γίνονταν σε άλλες πόλεις

Γιατί πρέπει να διαγράφετε τα cookies πριν από την είσοδο σας στο Google ή στο Facebook

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Google ή το Facebook χωρίς να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο λογαριασμό σας,  αποθηκεύονται cookies στο τοπικό σας σύστημα.
Είναι ανώνυμα αλλά ακόμη και αυτά αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες πλοήγησης σας στην υπηρεσία που σας τα έστειλε.

Η Google για παράδειγμα, γνωρίζει για το τι έχετε ψάξει, αλλά δεν μπορεί να συνδέσει τις πληροφορίες με εσάς σαν πρόσωπο. Να υπενθυμίσουμε ότι η

Χάκερ διαρρέουν χιλιάδες κωδικούς πρόσβασης γνωστών ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο

How to Install Tor in BackTrack 5 to Surf Anonymously and Bypass Tor ...Μαίνεται ο πόλεμος στον Κυβερνοχώρο, καθώς το Σάββατο, λίγες μόλις ώρες μετά τη διπλή επίθεση που δέχθηκαν η Sony και η Microsoft, μια ομάδα χάκερ, η οποία υποστηρίζει ότι συνεργάζεται με την ακτιβιστική κολλεκτίβα των Anonymous, διέρρευσε ένα αρχείο με 13.000 κωδικούς πρόσβασης αλλά και αριθμούς πιστωτικών καρτών από δημοφιλείς ιστοτόπους, όπως η Amazon και η Walmart.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι χάκερ ανέβασαν ένα αρχείο κειμένου με όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα στη διαδικτυακή πλατφόρμα διαμοιρασμού αρχείων, Ghostbin, την Παρασκευή. Ωστόσο, το Σάββατο, το συγκεκριμένο

Αυστριακοί προς Γερμανούς: Χρωστάτε στους Έλληνες 1,5 τρισ. δραχμές!

Στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα αναφέρεται εκτενώς σε δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα Der Standard.

Με αφορμή την επικείμενη κατάθεση της σχετικής εμπιστευτικής έκθεσης, από την ειδική ομάδα εργασίας στον Υπουργό Οικονομικών, η εφημερίδα αναφέρει: «Οι Γερμανοί στρατιώτες ήταν στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 1941 έως το Σεπτέμβριο του 1944 και πίσω τους δεν άφησαν τίποτε άλλο παρά καμένη γη και την μνήμη σε πείνα, σαδιστικές σφαγές και εκτοπίσεις, η προγιαγιά του

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ : « OI TOYΡΚΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ…..»

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΩΝ

2000 ΔΟΛΑΡΙΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ

10.000 ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ « ΜΑΡΤΥΡΑ”

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ NA ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….. »

Daesh passe aux aveux

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στην αντεπίθεσή τους στο Κομπάνι οι συροκούρδοι μαχητές αιχμαλώτισαν και

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Τυχαίο; Σε νέο "απυρόβλητο" οι καναλάρχες, και νέα παράταση για τις άδειες στο γνωστό πρόβλημα με τις συχνότητες να μπαίνει ξανά "κάτω από το χαλάκι" και να παίρνει παράταση ένα "ακανθώδες" θέμα με πολλούς συνειρμούς...

Αυτή η μειοδοτική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου για άλλη μια φορά τρομοκρατεί τον λαό μας, βλέποντας πως χάνεται ο κόσμος – λέγε με Εξουσία – κάτω από τα πόδια τους. Επαναλαμβάνουν μια πετυχημένη συνταγή που απέδωσε καρπούς στο διάστημα της πρώτης Κυριακής των εκλογών του Μαΐου και της δεύτερης του Ιουνίου 2012. Τότε, που το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου 2012 συντάραξε το Πανελλήνιο, σπέρνοντας τον φόβο στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας. Τότε, που προ της

Το 2030 η Κίνα θα έχει τους περισσότερους Χριστιανούς στον κόσμο

Το 2030 η Κίνα θα έχει τους περισσότερους Χριστιανούς στον κόσμοΤο 2030 η Κίνα θα έχει τους περισσότερους Χριστιανούς απ όλες τις χώρες του κόσμου, υποστηρίζει ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Περντιού, Φενγκάνγκ Γιάνγκ.

Ο καθηγητής υποστηρίζει μάλιστα , ότι μέχρι το 2030 η Κίνα θα έχει αναδειχθεί σε πρώτη χριστιανική χώρα του κόσμου, με περίπου 250 εκατομμύρια πιστούς.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Economist, ο αριθμός των αθέων Κινέζων μειώνεται σταθερά, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει με ραγδαίους ρυθμούς ο αριθμός των Κινέζων που δηλώνουν Χριστιανοί στο θρήσκευμα.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η Βόρεια Ευρώπη όχι μόνο δεν υπερθερμαίνεται, αλλά μάλλον κρυώνει κιόλας όλο και περισσότερο εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια!

Μια εργασία-έκπληξη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό JOURNAL OF QUATERNARY SCIENCE, (Volume 29, Issue 5, July 2014, Pages: 487–494), με τίτλο "Northern European summer temperature variations over the Common Era from integrated tree-ring density records". Η εργασία εξέτασε τους δακτύλιους στους κορμούς κωνοφόρων δένδρων της Βόρειας Ευρώπης για να βρει τις μεταβολές της καλοκαιρινής θερμοκρασίας στη σύγχρονη εποχή και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, καθώς ... πάνε κόντρα στην καθώς-πρέπει "κλιματική παράνοια".

Η εργασία έχει κι ένα ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς στους συγγραφείς περιλαμβάνεται και εκπρόσωπος του Navarino Environmental Observatory (NEO), του Περιβαλλοντικού Παρατηρητήριου που προέκυψε ως συνεργασία του Πανεπιστήμιου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών και του Costa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ «ΠΟΤΑΜΙΟΥ»



Και πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, στο επιτελείο του…


Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούω από κάποιους αδιάφορους και άρα άσχετους περί τα πολιτικά δρώμενα, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνους την ώρα της ψηφοφορίας στις εθνικές εκλογές, που μάλλον πλησιάζουν, ότι αγανακτισμένοι δήθεν, από όλα τα άλλα κόμματα, προτίθενται να ψηφίσουν το «ουδέτερο και ακομμάτιστο» Ποτάμι, οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια περί αυτού, όχι μόνον στους πραγματικά απληροφόρητους, αλλά και στους δήθεν αδαείς και αδιάφορους, που ψάχνουν για «απολωλότα»…
Με λίγη, αλλά αρκετά εμπεριστατωμένη έρευνα που έκανα, βρήκα ονόματα και ενδιαφέροντα στοιχεία αυτών που απαρτίζουν τη σκιώδη κυβέρνηση του Ποταμιού, θα έλεγε κάποιος, καθώς αυτά καταδεικνύουν τί ρόλο παίζει και πού το πάει η Ποταμιά…
Κεντρικό ρόλο σε αυτή την ιδιότυπη σκιώδη κυβέρνηση του Ποταμιού έχουν:
Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Δανέλλης

Καμμένος: «Ενωμένοι να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία!»

Καμμένος: «Ενωμένοι να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία!»«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα. Μια σημαντική μέρα γιατί η παρένθεση Βενιζέλου- Σαμαρά τελείωσε. Το δίδυμο αυτό που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχθηκε να κυβερνάται η χώρα μέσω e-mail και με εντολές από την τρόικα, αποχωρεί πλέον με την ψήφο των Ελλήνων βουλευτών, από την κυβέρνηση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

«Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν, οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων, οι εκβιασμοί κλείσανε. Η