Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Pampers ή «Αγοράζουμε Ελληνικά»; Μια κρίσιμη επιλογή που πρέπει να γίνεται συνειδητά!       ή                ;

Δεκάδες χιλιάδες Ελληνικών νοικοκυριών σπεύδουν καθημερινά στα ράφια των καταστημάτων λιανικής για να αγοράσουν βρεφικές πάνες  και άλλα είδη φροντίδας του  μωρού της οικογένειας, με μια ιδιαίτερη και χαρούμενη διάθεση, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει πλέον σχεδόν κάθε Ελληνική οικογένεια.  
Πόσοι όμως από αυτούς τους καταναλωτές επιλέγουν τα απαραίτητα είδη της βρεφικής φροντίδας συνειδητά; Πόσοι είναι εκείνοι που κάνουν τις αγορές τους σαν πειθαρχημένα στρατιωτάκια μιας διαφημιστικής «πλύσης εγκεφάλου» που υποστηρίζεται από μαζική «κατάληψη» των αντίστοιχων ραφιών των μεγαλυτέρων αλυσίδων λιανικής; 

Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων καταναλωτών λειτουργεί με τα γνωστά «κριτήρια»: Την διαφημιστική «πλύση εγκεφάλου» που δέχεται συνεχώς από τα ΜΜΕ αγοράζοντας αυτό που βρίσκει μπροστά στα μάτια του από την μαζική «κατάληψη» των ραφιών στα καταστήματα λιανικής! 

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη: Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

 
Η αλήθεια δεν είναι πάντα ευχάριστη, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ιού ΗIV. Το pentapostagma.gr μετά από έρευνα σας παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι το AIDS δημιουργήθηκε σε εργαστηριακές συνθήκες και χρησιμοποιήθηκε για να καθυποτάξει την ανθρωπότητα στον φόβο και να οδηγήσει σε σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η παρακάτω φωτογραφία αποτελεί επίσημο έγγραφο που βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.Το έγγραφο αποδεικνύει ότι ο ιός του HIV δημιουργήθηκε σε εργαστηριακές συνθήκες από το Υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α.

Νόμος Κατσέλη: Νέοι όροι με το 10% και για τους πριν.ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 459 Τρίτη 30.07.13


Νόμος Κατσέλη Οδηγίες μετά από την τροποποίηση Ιουνίου 2013
Εισήχθη το Πρόγραμμα διευκόλυνσης που προβλέπει καταβολή του 10% της τελευταίας ενήμερης δόσης η την απόδειξη πως υπάρχει στέρηση δυνατότητας οποιασδήποτε καταβολής.
Για όσους έχουν υποβάλλει από το παρελθόν Αίτηση Εξωδικαστικού και Δικόγραφο και πήραν μακρινή δικάσιμο, με η χωρίς Προσωρινή Διαταγή μη καταδιωκτικών μέτρων, ισχύουν πλέον και η υποχρέωση Υποβολής σε συζήτηση σε σύντομο Δικαστήριο Ειρηνοδικείο, δήλωσης καταβολής του 10%, η, απόδειξης αδυναμίας καταβολής οποιουδήποτε ποσού.

Η «υπνωτίστρια» Μέρκελ και το… κούρεμα που έρχεται

4tet433ef34«Στη διάρκεια των οκτώ ετών της στην καγκελαρία, η Ανγκελα Μέρκελ έχει εφησυχάσει με επιδεξιότητα τους Γερμανούς, και τους έχει κάνει να στραφούν από την πολιτική αντιπαράθεση στην προσωπική τους άνεση», έγραφε το Spiegel τον περασμένο Μάιο και συμπλήρωνε: «Στερώντας την γερμανική δημοκρατία από τον δυναμισμό της, η «Μαμά Μέρκελ» την οδήγησε σε μαρασμό. Πρόκειται για μία παραλυτική συναίνεση.». 

Η τραπεζοασφαλιστική χούντα ανταμοίβει τους πράκτορές της.

 
 
30 Ιουλίου 2013
 
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΑΪΦ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  — ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ:
— «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,
— Αυτός ο Σημιτο-κολλητός του ΙΚΑ ξέρεις που είναι τώρα;
— Ο τύπος «πουλάει» ασφάλειες ζωής -και DAF του…. τρίτου πυλώνα- στην International Life του Φωκίωνα Μπράβου.
— Είναι κι” αυτός -με τον τρόπο του- ένας από τους «επιβήτορες-βιαστές» της Κοινωνικής Ασφάλισης.»

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ "ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

1της Στέλλας Μεϊμάρη

Ο πολιτικός διοικητής της Αθωνικής Πολιτείας κ. Αρίστος Κασμίρογλου μιλά στο "Αγιορείτικο Βήμα" για τα τεκταινόμενα στη Μονή Εσφιγμένου.

Ο κ. Κασμίρογλου τονίζει ότι όσα συμβαίνουν δεν συνάδουν με την πνευματικότητα του Αγίου Όρους και ότι όλοι οφείλουν να σεβαστούν πρωτίστως τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κασμίρογλου έχει ως εξής:

"Τα γεγονότα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την πνευματικότητα και τον ησυχαστικό χαρακτήρα του Αγίου Όρους, το οποίο αποτελεί μοναδικό φάρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε ολόκληρη την Οικουμένη.

Τα συμβάντα έχουν στεναχωρήσει όλους μας.

Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στις αποφάσεις των δικαστηρίων και την ανάγκη τήρησης τους, οι δε πράξεις που συνέβησαν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του κυρίου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει τηρήσει -από όσο γνωρίζουμε- με ιδιαίτερη ευλάβεια τον νόμο και τις προυποθέσεις εφαρμογής του".  
Άρση του τραπεζικού απορρήτου με ΦΕΚ που υπογράφει ο διοικητής της Τράπεζας της Ἐλλάδος και εκτελεί ο Στουρνάρας

  Ο κύριος Στουρνάρας αποφασίζει για την άρση του τραπεζικού απορρήτου, αγνοώντας την εθνική, διεθνή και Ευρωπαϊκή νομοθεσία σε μια εποχή όπου ο κύριος στόχος είναι η παρακολούθηση και το φακέλωμα των πολιτών. Σε αυτό το παραλήρημα παρακολούθησης τόσο από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες (NSA κλπ) συμβάλει ενεργά και ο κύριος Στουρνάρας, φυσικά ζει το όνειρο του εγκάθετου πολιτικού που βρίσκεται υπεράνω νόμων και δικαστικών αποφάσεων, είναι ο άνθρωπος που νομίζει ότι είναι θεός.
Δεν είναι όμως μόνο η εξαθλίωση της δημοκρατίας αλλά και της δικαιοσύνης αφού πλέον οι τελευταίες κυβερνήσεις ενεργούν παράνομα, αντισυνταγματικά με επεμβάσεις πολιτικών προσώπων όπως ο Στουρνάρης βασικός συνεργάτης των Γερμανών και της Γερμανικής κατοχής που βιώνει η χώρα μας.
Σας παραθέτουμε την απόφαση  αρ. 281/5/17-3-2009 (ΦΕΚ. 650/Β/9-4-2009) που υπογράφει ο κύριος Προβόπουλος διευθυντής της ιδιωτικής επιχείρησης με ονομασία «Τράπεζας της Ελλάδος» και που προφανώς έγινε νόμος χωρίς να περάσει καν από την Βουλή των Ελλήνων. Ας μην ξεχνάμε τα προνόμια που έδωσαν στην ιδιωτική τράπεζα της Ελλάδος, όπου οι αποφάσεις του διευθυντή τους εκτυπώνονται άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  
Το παρακάτω νομοθέτημα στοχεύει στον έλεγχο μικροποσών, δηλαδή μερικά εκατοντάδες ευρώ, αντίθετα οι μεγάλοι φοροφυγάδες δεν διακινούν χρήματα στις εσωτερικές τράπεζες της Ελλάδας. Άλλωστε ποιος επαγγελματίας απατεώνας θα εμπιστευόταν την φερεγγυότητα των Ελληνικών τραπεζών, αφού βρισκόμαστε σε ένα επερχόμενο κούρεμα και σε μια μελλοντική εξάλειψη των μετρητών.  


Ακολουθεί το δημοσίευμα σχετικά μη την εφαρμογή αποφάσεων ιδιωτικών επιχειρήσεων όπως η Τράπεζα της Ελλάδος και που ενεργεί ανεξέλεγκτα και μυστικά ευρισκόμενη υπεράνω νόμων αλλά με δυνατότητα διαχείρισης αυτών.  Συγκεκριμένα ο Στουρνάρας (υπουργός οικονομικών) υπέγραψε την απόφαση (και αυτή προφανώς εκτός Βουλής και νόμιμων διαδικασιών) για την άρση του τραπεζικού απορρήτου σε συνεργασία τραπεζών και γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, πατώντας στην απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος αρ. 281/5/17-3-2009 που παραθέσαμε ανωτέρω.


Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι η Μέρκελ αναφέρθηκε πρόσφατα στην διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων, ενώ παράλληλα πριν ένα χρόνο ο Σόιμπλε ζήτησε από τις τράπεζες πλήρη αναφορά για τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.
Με πρόσχημα την τρομοκρατία και την φοροδιαφυγή μας ετοιμάζουν το μεγάλο φακέλωμα και την παρακολούθηση μας. Ας μην ξεχνάμε ανακοινώσανε ότι όποιος δεν ενεργεί όπως αυτοί θέλουν, μέσα στα δικά τους καλούπια και συνήθειες, τότε είναι ύποπτος για τρομοκρατία και διακίνηση μαύρου χρήματος.

Αφού καταρρίπτουν το τραπεζικό απόρρητο, αφού εκβιάζουν για απορρόφηση από τις καταθέσεις τα χρέη προς το δημόσιο, αφού το κούρεμα των καταθέσεων συζητιέται και προετοιμάζεται να εφαρμοστεί όπως στην Κύπρο και αφού δεν υπάρχει κέρδος από υψηλά επιτόκια για τις καταθέσεις και αφού είναι η αιτία φακελώματος και παρακολούθησης, γιατί να χρησιμοποιούμε τις τράπεζες ; Φυσικά για να τις κάνουμε πλουσιότερες αφού τα 260 δις ευρώ που έχουν λάβει δεν τους φτάνουν. Ενισχύστε τους καλούς μας ιδιώτες, τους τραπεζίτες και ονειρευτείτε μετά από μερικά χρόνια πόσα ακόμα μνημόνια θα έχουν περάσει για να στηρίξουν τον φτωχό Λάτση και την συνομοταξία του, πόσο φτωχότεροι θα είστε και πόσο πλουσιότεροι όλοι αυτοί.


Άλλωστε η ζωή είναι για τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς, αυτοί φτιάχνουν νόμους, τα φέρνουν στα δικά τους μέτρα και αυτοί ελέγχουν τα ΜΜΕ και την τηλεόραση προπαγανδίζοντας για την κατάρρευση μας με την επιστροφή στη δραχμή.

Από τις τράπεζες στη ΓΓΠΣ τα προφίλ ύποπτων φοροφυγάδων 


Φωτογραφία: Παναγιώτης Τζάμαρος/FosPhotos
Απόφαση με την οποία αρχίζει η διαδικασία αποστολής στοιχείων πελατών των τραπεζών με αυξημένο κίνδυνο φοροδιαφυγής στη γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τη Δευτέρα.

Στην απόφαση ορίζεται το είδος, η διαδικασία, ο χρόνος υποβολής και κάθε άλλο θέμα σχετικά με τα υποβαλλόμενα στοιχεία που αφορούν πελάτες πιστωτικών ιδρυμάτων που εντάσσονται στην κατηγορία υψηλού κινδύνου με αυξημένο κίνδυνο φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου, τα πιστωτικά ιδρύματα υποχρεούνται να διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ αρχεία με στοιχεία οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος, κατ’ εφαρμογή των παραγράφων 2 και 8 του άρθρου 82 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Στην υποχρέωση αυτή εντάσσονται:
 
Ελεύθεροι επαγγελματίες που διατηρούν ή είναι πραγματικοί δικαιούχοι λογαριασμών, στους οποίους πιστώθηκαν κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ποσά συνολικών εισοδημάτων που υπερβαίνουν το εκάστοτε όριο που τίθεται με την απόφαση αρ. 281/5/17-3-2009 (ΦΕΚ. 650/Β/9-4-2009) της Επιτροπής Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.
 
Νομικά πρόσωπα, στους λογαριασμούς των οποίων οι συνολικές καταθέσεις ή αναλήψεις μετρητών κατά το προηγούμενο έτος υπερέβησαν το εκάστοτε όριο του ποσού που τίθεται με την απόφαση αρ. 281/5/17-3-2009 της ως άνω Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, τα πιστωτικά ιδρύματα υποχρεούνται να διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ στοιχεία για κάθε κατηγορία πελατών τους. Η διαβίβαση θα γίνεται απευθείας στη ΓΓΠΣ μέσω ασφαλούς συστήματος μεταφόρτωσης αρχείου με τη χρήση διαδικτύου. Οι προδιαγραφές του αρχείου, ο τρόπος διαβίβασης και το χρονοδιάγραμμα διαβίβασης αρχείων, θα αναρτηθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ.

Η συχνότητα διαβίβασης στοιχείων είναι ετήσια και ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 30η Απριλίου του επόμενου έτους από το έτος αναφοράς.

Τα ιδρύματα διατηρούν τα στοιχεία που αποστέλλουν στη ΓΓΠΣ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών από τη διαβίβασή τους. Η ΓΓΠΣ θα διατηρεί τα στοιχεία για διάστημα έξι ετών από την παραλαβή τους.

Η απόφαση ισχύει για τα στοιχεία της χρήσης 2011 και των επομένων. Ειδικά για την πρώτη εφαρμογή, η αποστολή των στοιχείων που αφορούν το έτος 2011 θα γίνει έως την 30/10/2013 και η αποστολή αρχείων των στοιχείων που αφορούν το 2012 θα γίνει μέχρι την 31/12/2013.

 tvxs.gr

 Επιμέλεια ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 (Αναθεώρηση 21:30 από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)