Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η λύση στην κρίση χρέους: 1 ΔΡΧ = 1000 ευρώ


XRIMANEWS.GR…όπως Πούτιν;

Η “ελληνική κρίση” έχει πολλές κρυφές πτυχές τις οποίες εντέχνως όσοι, λιγοστοί, πολιτικοί αξιωματούχοι γνωρίζουν έχουν κρατήσει στη σκιά, εμποδίζοντας τη Βουλή και τον ελληνικό λαό να τις πληροφορηθεί. Κάποιες από αυτές αφορούν στη διαπραγματευτική δύναμη της Ελλάδας απέναντι στην Τρόικα και τους ιδιώτες δανειστές της.

Στο πρώτο τμήμα της τρέχουσας σειράς άρθρων αποκάλυψης των μεγαλύτερων μυστικών της ελληνικής κρίσης αναφέρθηκα στο δίκαιο που διέπει τα ελληνικά ομόλογα, ένα θέμα το οποίο είχα αναδείξει με το άρθρο “Το κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας για το χρέος της” από τον Ιούλιο του 2010 (βρίσκεται στο βιβλίο “Υπόθεση Ελληνική Κρίση, Περίεργες Συμπτώσεις” εκδόσεις Λιβάνη), παρουσιάζοντας μία σειρά σχετικών με το θέμα εκθέσεων κορυφαίων πανεπιστημίων και νομικών εταιριών.

Οι αποκαλύψεις στο συγκεκριμένο άρθρο προκάλεσαν αίσθηση αλλά δεν ήταν παρά δεκαπέντε μήνες αργότερα που το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, όταν σε μία σειρά άρθρων και δημοσιεύσεων στοXrimaNews.gr παρουσιάστηκαν στοιχεία που υποδείκνυαν πως η ελληνική κυβέρνηση είχε συμφωνήσει στη μετατροπή του δικαίου που ρυθμίζει τα ελληνικά ομόλογα από το ελληνικό στο αγγλικό, ως αντάλλαγμα για την εξασφάλιση του PSI+ που περιλαμβάνει κούρεμα τμήματος του ελληνικού χρέους κατά 50%.

Κάλεσμα στην Ολομέλεια του Σ.τ.Ε Παρασκευή πρωί 02/12/11 – Όχι στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.


Η ιθαγένεια των μεταναστών θα κριθεί στο ΣτΕ

Οι Ελληνικές, παγκόσμιες ιδέες του ανθρωπισμού επιβάλλουν αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες και όχι στους “Οικονομικούς μετανάστες” που παρουσιάζονται ως “ιερές αγελάδες” του καπιταλισμού. Καμμία αλληλεγγύη στους μαντράχαλους που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους “για να κονομήσουν”. Ανοιχτή αγκαλιά μόνο για τις οικογένειες προσφύγων. Αφ’ ενός γιατί οι Έλληνες γνωρίζουμε από προσφυγιά και γενοκτονία, αφ’ ετέρου γιατί τα γυναικόπαιδα έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Όχι η πέμπτη φάλαγγα της κάθε “Υπατίας”.
Του Κρίτωνος
Καλείται ο κάθε Σκεπτόμενος Έλληνας να δράσει (κατ’ ελάχιστο)με την παρουσία του στις 02/12/11 Παρασκευή πρωί στην Ολομέλεια του Σ.τ.Ε, (Πανεπιστημίου 47-49 )προκείμενου να εκφρασθεί πραγματικά το κοινό περί δικαίου αίσθημα, καθότι ήδη η θετική απόφαση του 4ου τμήματος κατά του νόμουαποτελεί ΚΟΛΑΦΟ, για τον συντάκτη του επίμαχου νόμου 3838/2010.
Μιά άλλη διάσταση του προβλήματος που ανακύπτει εάν ισχύσει ως έχει ο νόμος αυτός είναι η τραγωδία που θα βιώσουν όλοι οι Ευρωπαικοί λαοί που ανήκουν στην Ε.Ε. διότι οι λαθροεισβολείς μόλις μετατραπούν σε ευρωπαίους πολίτες δύνανται να απολαμβάνουν όλα όσα προβλέπει η συηθήκη ΣΕΓΚΕΝ και ως κοινοτικοί κάτοικοι θα πλημυρίσουν τις πλουσιότερες αυτή την στιγμή Ευρωπαικές χώρες νόμιμα. Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο κ.λ.π. Έτσι θα ολοκληρωθεί το σχέδιο της κατάργησης των εθνικών κρατών…..

Γερμανία: Αρχισε η δίκη του Focus για προσβολή ελληνικών συμβόλων


Άρχισε σήμερα στο Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη των δημοσιογράφων και αρθρογράφων του γερμανικού περιοδικού "Focus", οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους.

Γερμανία: Αρχισε η δίκη του Focus για προσβολή ελληνικών συμβόλων
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν στο εξώφυλλο της 22ας Φεβρουαρίου 2010, στο οποίο απεικονιζόταν το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία με το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού, αλλά και της διαδικτυακής του έκδοσης ,να χαρακτηρίζει τους Έλληνες "απατεώνες".

Από τους συνολικά 13 Γερμανούς κατηγορουμένους, παρόντες ήταν μόνο οι επτά, στους οποίους επιδόθηκαν νομίμως οι κλήσεις για να εμφανιστούν στο δικαστήριο, ενώ για τους υπόλοιπους έξι, το δικαστήριο αποφάσισε τον διαχωρισμό της υπόθεσης .

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Για όποιον δεν ξέρει γλώσσα, ή δεν πιστεύει στην ισότητα αντρών γυναικών, ή τρέχει υπερβολικά με το αυτοκίνητο δεν δίνεται άδεια παραμονής
Η κυβέρνηση της Ελβετίας έκανε το πρώτο βήμα για την εξολοκλήρου αλλαγή του νόμου περί μετανάστευσης. Με τον νέο νόμο όποιος δεν ξέρει την γλώσσα, τρέχει με το αυτοκίνητο, δεν πιστεύει στην ισότητα ανδρών-γυναικών ή δεν υιοθετεί τις αξίες της Ελβετίας δεν θα παίρνει άδεια παραμονής.
Η υπουργός Δικαιοσύνης Σιμονέτα Σμαρούγκα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου τις αλλαγές που έγιναν στον νόμο περί μετανάστευσης. Ο νέος νόμος ετοιμάστηκε με βάση την εναρμόνιση κα θέτει ως θεμελιώδες κριτήριο την γνώση μιας από τις γλώσσες της Ελβετίας.
……………………..
Με τον νέο νόμο επέρχονται οι εξής αλλαγές :
Παράλληλα με την υποχρέωση για γνώση γλώσσας για να παρασχεθεί η προσωρινή ή μόνιμη άδεια παραμονής, θα ερευνείται και αν υπάρχει συμμόρφωση με τις αξίες της Ελβετίας.
Όλοι οι μετανάστες επιβάλλεται να ξέρουν μια από τις γλώσσες της Ελβετίας. Θα ενθαρρύνονται τα μαθήματα γλώσσας.
Δεν θα ανανεώνεται η άδεια παραμονής σε όσους τρέχουν με το αυτοκίνητο, δεν πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων και κινούνται ανάλογα.
Σχετικά με την επανένωση οικογενειών, για χώρες εκτός Ε.Ε. (όπως η Τουρκία) θα εφαρμόζεται το προαπαιτούμενο της γλώσσας. Δεν θα δίνεται άδεια παραμονής σε όποιον δεν μπορεί να αποδείξει πως ξέρει μια από τις γλώσσες της Ελβετίας ή πως έχει προχωρήσει σε μαθήματα γνώσης της γλώσσας αυτής. Ο όρος αυτός θα εφαρμόζεται και για τα τέκνα που έχουν υπερβεί το 18ο έτος ηλικίας τους.
…………….
Εφ. Χουριέτ 27-11-2011

Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων διέγραψε το 93% των χρεών δανειολήπτριας. - - - Μεγάλη επιτυχία του ΙΝ.ΚΑ. Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε την 17-11-2011 η υπ’ αριθμ. 1/2011 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ζίτσας Νομού Ιωαννίνων, η οποία διέγραψε τα χρέη δανειολήπτριας μέλους του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου κατά ποσοστό 93%.

Συγκεκριμένα, από συνολική οφειλή της δανειολήπτριας έναντι των τραπεζών ύψους 67.374,35 Ευρώ, διέγραψε 62.574,35 €. Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση η αιτούσα υποχρεούται να καταβάλλει στις πιστώτριες τράπεζες κάθε μήνα και επί μια τετραετία, το ποσό των 100 Ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην συγκεκριμένη απόφαση, το Δικαστήριο έκρινε μεταξύ άλλων τα εξής:...


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (29/11) ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ 1979.

Σε όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του ως μέλους της Aγιοταφικής αδελφότητας o π. Φιλούμενος έζησε αθόρυβα και ταπεινά. H ασκητική ζωή και η ακρί­βεια της τήρησης των μοναχικών ιδεωδών ήταν τα κυ­ριότερα χαρακτηριστικά που τον διέκριναν. Έχοντας μυηθεί στην πνευματική παράδοση της Εκκλησίας μας από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όπου μόναζε στο Σταυροβούνι, φρόντιζε πάντοτε να μη δημιουργεί εντυπώσεις γύρω από το όνομά του. Κύριο και βασικό μέλημά του ήταν να ζει απερίσπαστα, αθόρυβα και τα­πεινά την εν Χριστώ ζωή και να προοδεύει πνευματι­κά. Αυτοί που δεν τον γνώριζαν καλά, έμεναν ανυπο­ψίαστοι από το ορθόδοξό του ήθος και την πνευματι­κή του ζωή. Πολλές φορές μάλιστα έκανε και το σαλό για να κρύβεται από τον κόσμο. Αναφέρεται ανάμεσα στα άλλα πως για οκτώ χρόνια που ασκήτευε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Λύδδης Υμέναιο δεν κάθισαν πο­τέ σε τραπέζι για να φάνε, αλλά έτρωγαν όρθιοι και μέσα σε κατσαρόλα για άσκηση και απλότητα.


Στο τελευταίο του διακόνημα, στο Φρέαρ του Ια­κώβ, τον επισκέπτονταν τακτικά φανατικοί Εβραίοι, οι όποιοι απαιτούσαν να βγάλει το Σταυρό και τις ει­κόνες από την εκκλησία, αφού το θεωρούσαν προσκύνημα της Ιουδαϊκής θρησκείας. Μάλιστα ένας από αυτούς το επισκεπτόταν καθημερινά και προσευχόταν σ' αυτό. Ο π. Φιλούμενος, πιστός θεματοφύλακας των παραδοσιακών θεσμίων του Παναγίου Τάφου στο χώ­ρο της Παλαιστίνης, εξηγούσε με το ταπεινό και πράο του ύφος πως το Φρέαρ του Ιακώβ ανήκε στους χριστιανούς από πολλούς αιώνες. Θέλοντας μάλιστα να αποφεύγει εντελώς τις προκλήσεις, όταν ο Ε­βραίος αυτός εισερχόταν στην εκκλησία για να προ­σευχηθεί, σταματούσε τις ακολουθίες και τις συνέχιζε αργότερα. Στόχος του Εβραίου αυτού, όπως και των άλλων φανατικών, ήταν να μετατραπεί το Φρέαρ του Ιακώβ σε Ιουδαϊκό προσκύνημα με κάθε τρόπο. Έ­τσι, στις 29 Νοεμβρίου 1979, μέρα που η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Φιλουμένου, του επιτέ­θηκαν με τσεκούρι και τον δολοφόνησαν, ενώ τελού­σε τον εσπερινό. Στη συνέχεια λεηλάτησαν την εκκλησιά και φεύγοντας έριξαν χειροβομβίδα, ολοκλη­ρώνοντας το βέβηλο έργο τους. Ανακοίνωση της α­στυνομίας έλεγε πως η δολοφονία έγινε με τσεκούρι και χειροβομβίδα «από αγνώστους». Και βέβαια ουδέ­ποτε εξιχνιάστηκε.
Η κηδεία του νεομάρτυρα αρχιμανδρίτη Φιλουμέ­νου του Κυπρίου έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 1979, από το ναό της Αγίας Θέκλας. Τάφηκε στο κοιμητήριο της αγιοταφικής αδελφότητας στην Αγία Σιών μέσα σε συνθήκες βαρύτατου πένθους. Τέσσερα χρόνια αρ­γότερα, κατά την κηδεία θανούντος μέλους της αδελφότητας, ανοίχθηκε ο τάφος του π. Φιλουμένου, για να γίνει ανακομιδή των οστών. Όλοι τότε οι παρευρι­σκόμενοι αντίκρυσαν ένα εξαίρετο και θαυμαστό θέαμα. Το σώμα του νεκρού Αρχιμανδρίτη ήταν ανέπαφο και ευωδίαζε, όπως συμβαίνει και με πάρα πολλά λεί­ψανα Αγίων, όπως του αγίου Σπυρίδωνα, του αγίου Ιωάννου του Ρώσσου και άλλων. Ξανακλείσανε τον τάφο μέχρι τα Χριστούγεννα του 1984, οπότε κατά την κηδεία του αρχιεπισκόπου Πέλλης Κλαυδίου α­νοίχθηκε και πάλι. Το σώμα συνέχισε να είναι αναλ­λοίωτο και να ευωδιάζει, ένδειξη ότι ο ταπεινός δούλος του Θεού Φιλούμενος είχε καταταγεί «εν χώρα ζώντων» ως ένας από τους Αγίους Του. Το λείψανο τοποθετήθηκε με κάθε ευλάβεια σε γυάλινη λειψανοθήκη στο βόρειο τμήμα του Αγίου Βήματος στον ιερό ναό της Αγίας Σιών, όπου και γίνεται αντικείμενο προσκύνησης από χιλιάδες πιστούς.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ε­πίσημη πράξη αναγνώρισης της αγιότητάς του, ο πι­στός λαός θεωρεί τον π. Φιλούμενο ως άγιο και ως τέτοιον τον τιμά. Η αγία του ζωή, ο μαρτυρικός του θά­νατος, το άφθαρτό του σώμα, τα ομολογούμενα θαύματα που έγιναν σε πιστούς μετά το θάνατό του αποτε­λούν αναντίρρητες μαρτυρίες για την αγιοσύνη του. Η μνήμη του ας είναι αιώνια.


Παρακολουθείστε την τελετή Αγιοκατάταξης του Αγίου Φιλουμένου
http://www.youtube.com/watch?v=GcoqfRXzr4k


ΣΧΟΛΙΟ
Θα ήθελα να τονίσω ότι σε όλα τα ελληνορθόδοξα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων κυματίζει περήφανα η Ελληνική Σημαία και ο μαρτυρικός θάνατος του Αγίου Φιλουμένου έρχεται σαν αποστωμοτική απάντηση για όσους κατηγορούν την Ορθοδοξία μας σαν Ιουδαιοχριστιανισμό...

Αποκάλυψη: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας «όρκος τιμής» που κάλυψε την ιστορική ατιμία

Ανοιχτή επιστολή προς τον Γ.Α.Παπανδρέου από τον εξομολόγο του Ανδρέα Παπανδρέου πατ. Τιμόθεο Ηλιάκη

Γιώργο ,εγώ νομίζω ότι μπορώ να σε προσφωνώ απλά με το όνομά σου γιατί είμαι εκείνος που έκλεισε τα μάτια του Πατέρα σου,είμαι εκείνος που στάθηκα μέχρι το τέλος δίπλα του χωρίς καμία υστεροβουλία,είμαι εκείνος που δέχθηκε ,με την ανοχή σου,ύβρεις και επιθέσεις από τους ανθρώπους που επιθυμούσαν και τον φυσικό και τον πολιτικό θάνατο του πατέρα σου και που ,δυστυχώς, και στήριξες και αγκάλιασες και συνεχίζεις να τους έχεις δίπλα σου.Είμαι εκείνος που δέχθηκε την εξομολόγησή του και του μετέδωσε τα Άχραντα Μυστήρια,παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις σας.Πριν συνεχίσω θέλω να διαβάσεις ένα κείμενο που έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και πολύ καιρό αλλά ουδεμία αντίδραση υπήρξε από μέρους σου.Βέβαια δεν ξέρω αν σε ενημέρωσε ο Ν.Αθανασάκης,ο άνθρωπος όλων των καταστάσεων και σημερινός σου Σύμβουλος..αλλά ας δούμε το κείμενο και τα λέμε ξανά. :

Τι δεν πρόλαβε να πει ο Ανδρέας Παπανδρέου;


Αποκάλυψη: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας όρκος “τιμής” που κάλυψε την ιστορική ατιμία
…σε μια σκηνή ακάθαρτη και οι πιο μικροί άνθρωποι μπορούν να παίξουν τους πιο μεγάλους ρόλους.
Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.
“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.
Η σημείωση εκτείνετο από την Κάρπαθο εως την Γαύδο και συμπεριλάμβανε μία “ασήμαντη” περιοχή όπου λίγο αργότερα έμελλε να γίνει διάσημη: Τις βραχονησίδες “Ίμια”.”Προάγγελος γεγονότων, πρέπει να οργανωθούμε” ήταν η αντίδραση του Ανδρέα. “Εάν εμείς το μαθαίνουμε τώρα, οι Τούρκοι το γνωρίζουν εδώ και εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Άρθρο - αποκάλυψη της Μασωνίας και της Εωσφορικής Συνωμοσίας εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

 Το θέμα της Μασσωνίας είναι τόσον τεράστιον, που ασφαλώς δεν θα επαρκούσαν ογκωδών τόμων, δια να την περιγράψη κανείς σε πλήρη έκτασι. Το θέμα είναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δεν αφορά απλώς μια μικρή ομάδα παρανοϊκών ή ανοήτων ανθρώπων, αλλά κάτι βαθύτερο...

Αφορά ολόκληρη την Εωσφορική Συνωμοσία κατά του Θεού και της Χριστιανωσύνης.
Τι μπορεί λοιπόν κανείς να πρωτογράψη σ’αυτό το μικρό μήνυμα προς τον Ορθόδοξον Ελληνικόν Λαόν; Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος δια τον οποίον παρουσιάζω αυτό τό...

 κεφάλοιον, ὑπό μορφήν δημοσιογραφικῆς συνεντεύξεως μέ τούς ἐν Χριστῷ ἀδελφούς μας.

Ἔτσι ἴσως τούς ὑποβοηθήσωμεν καλλίτερα νά χρησιμοποιοῦν τό «ὑπερόπλον» τό ὁποῖο κατέχομεν, διά τήν συντριβήν τῶν ἐχθρῶν της Ὀρθοδοξίας: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.



ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Πόσα εδη Μασσωνίας χομεν;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Κυρίως ΤΡΙΑ. Τήν λεγομένην ΦΡΑΜΑΣΩΝΙΑΝ (λευθεροτεκτονισμός), τήν ΜΑΥΡΗΝ ΜΑΩΝΙΑΝ,  ποία καμουφλάρεται πό τήν ταμπέλλαν τν «Ροδοσταυρίων» καί τούς ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΑΣ.

Μια φοβερή ανάλυση για το μέλλον της Αμερικής

Αναδημοσιεύουμε, μεταφρασμένη στα ελληνικά, μια φοβερή ανάλυση που αξίζει να διαβάσετε, από τοCulture of Life News για το μέλλον της Αμερικής. Μην τη χάσετε, πραγματικά είναι καταπληκτική:

Ο «χορός του θανάτου» για το χρέος των ΗΠΑ συνεχίζεται με το σύνολο του πληθυσμού να κάθεται, βλέποντας με τρόμο και με ένα όπλο στο μέτωπο, κάτι που είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οξύναμε τον πόλεμο μας κατά της Λιβύης, με το Λονδίνο να πετάει έξω την Λιβυκή κυβέρνηση και εγκαθιστώντας τους αντάρτες σε ένα πραξικόπημα. Η γκρίνια για τον προϋπολογισμό είναι εντελώς εκπληκτική, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Ο Μπους ξεκίνησε τους πολέμους του χαμηλώνοντας τη φορολογία, και τώρα αυτό το τρελό καθεστώς μείωσης των φόρων συνεχίζεται, καθώς οι πλούσιοι αποφεύγουν να πληρώνουν για τους πολέμους τους, τους οποίους θέλουν σαν τρελοί. Έχουν βασικά κηρύξει τον πόλεμο σε όλους σχεδόν τους Μουσουλμάνους, και σχεδιάζουν έναν τεράστιο παγκόσμιο πόλεμο κατά της Κίνας, την ίδια ώρα που κάνουν μπίζνες στην Κίνα. 

Οἱ ἄστεγοι!

Ἕνας ἐφιάλτης ποὺ πλέον εἶναι ἐδῶ.
Ἐπισήμως οἱ ἄστεγοι εἶναι 20.000.
Ἀνεπισήμως ὅμως εἶναι πάρα πολὺ περισσότεροι.

Ἀπὸ τὸν Ἰανουάριο γνωρίζουμε πὼς εἶχαν φθάσει στὶς 60.000 μόνον γιὰ τὴν Ἀθήνα. (Λεπτομέρειες  Τὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστάν σήμερα: ἄστεγοι, πεινασμένοι, νεκροί.)

Τώρα μᾶς μιλοῦν γιὰ μόνον 20.000.
Παιδιὰ ποὺ ἐγκαταλείπονται μέσα σὲ κάδους σκουπιδιῶν.

Ἄλλα πάλι ποὺ ἐγκαταλείπονται σὲ ὀρφανοτροφεῖα.
Κι ἄλλα, πολλὰ περισσότερα, ποὺ παραμένουν ἀσίτιστα καὶ παγωμένα. 
Αὐτὴν τὴν εἰκόνα τοῦ ἀστέγου, τοῦ πεινασμένου, τοῦ παγωμένου δὲν θὰ τὴν δοῦμε στὰ τσοντοκάναλα. 

Μικροί Συνταγματολόγοι: 38



MEPOΣ TETAPTO

Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις

TMHMA A΄

Eιδικές διατάξεις

(συνέχεια)

Άρθρo 107

1. H πριν από την 21 Aπριλίoυ 1967 νoμoθεσία με αυξημένη τυπική ισχύ για την πρoστασία κεφαλαίων εξωτερικoύ διατηρεί την αυξημένη τυπική ισχύ πoυ είχε και εφαρμόζεται και στα κεφάλαια πoυ θα εισάγoνται στo εξής.

Tην ίδια ισχύ έχoυν και oι διατάξεις των Kεφαλαίων A΄ έως και Δ΄ τoυ τμήματoς A΄ τoυ νόμoυ 27/1975 «περί φoρoλoγίας πλoίων, επιβoλής εισφoράς πρoς ανάπτυξιν της εμπoρικής ναυτιλίας, εγκαταστάσεως αλλoδαπών ναυτιλιακών επιχειρήσεων και ρυθμίσεως συναφών θεμάτων».

Νέα απόφαση κατά της ΔΕΗ για το χαράτσι


Ούτε το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης επιτρέπει στη ΔΕΗ να προβεί σε διακοπή ρεύματος σε βάρος 34 ατόμων που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι.




Προσωρινή διαταγή κατά της ΔΕΗ εξέδωσε το μονομελές πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να μην προχωρήσει σε διακοπή ρεύματoς μέρχι τις 16 Δεκεμβρίου σε 34 άτομα.
Πρόκειται για πολίτες που είναι είτε άποροι, είτε άνεργοι, είτε ανάπηροι και σύμφωνα με την απόφαση "η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος συνιστά προσβολή της αξιοπρέπειάς τους".
Με την απόφασή του, το δικαστήριο ζητά να μην υπάρξει καμία επίπτωση κατά των συγκεκριμένων ατόμων μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι ίδιοι κατά της ΔΕΗ, ζητώντας να κηρυχθεί οριστικά παράνομο το μέτρο.
Η απόφαση του πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του πρωτοδικείου Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες και η οποία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργείου οικονομικών.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 'ΠΑΤΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ'

ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ «IMAGE MAKING» KAI TO «STAR SYSTEM»

Του Γιώργου Θεοχάρη
O MHΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓ.ΒΛΑΣΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR-ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ

«Βέλη» σε πολιτικούς αλλά και σε κληρικούς εξαπολύει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου Ιερόθεος σε συνέντευξη του στοagioritikovima.gr. Με αφορμή την  αγωνία και τον πόνο που καταθέτουν οι συνάνθρωποι μας  στον ίδιο και σε Ιερείς της περιφέρειας του ο Ιεράρχης είπε «Είναι αγανακτισμένοι για τους πολιτικούς που ενώ έβλεπαν ή έπρεπε να βλέπουν πιο μακριά, δεν λάμβαναν τα κατάλληλα μέτρα». Να μην παίζουν με τους όρους «image making» και του «star system» καλεί τους κληρικούς εκείνους «που προσπαθούν να εντυπωσιάζουν με τα «πυροτεχνήματα» που χρησιμοποιούν και τις κοσμικές πρακτικές χάρη διαφόρων σκοπιμοτήτων»,όπως χαρακτηριστικά εξηγεί ο κ. Ιερόθεος.
Παράλληλα, υποστηρίζει, «Δυστυχώς, σήμερα επικρατεί μια νέα θρησκεία, δηλαδή, «η θρησκεία της φιλαργυρίας», όπως ευστόχως έχει χαρακτηρισθεί ο καπιταλισμός.»

 

 Σεβασμιώτατε, ο Έλληνας σήμερα καλείται να ανταπεξέλθει σε έναν "γολγοθά". Η ανεργία και η ανέχεια χτυπά όλο και περισσότερες πόρτες. Αυτό τί αντίχτυπο έχει στην Εκκλησία; Τί σας λένε οι συνάνθρωποι μας  που σας πλησιάζουν;

Κ. Υπουργέ Υγείας ,πότε επιτέλους θα νοιαστείς για την υγεία των καρδιοπαθών παιδιών μας ; (2η ανοικτή επιστολή 234 επωνύμων γονέων καρδιοπαθών παιδιών )

Κ. Λοβέρδε ψεύδεσθε  όταν δηλώνετε :

«όλες τις περιπτώσεις τις νοσηλεύει το Ωνάσειο, δίχως ένα ευρώ επιβαρύνσεως, για να είμαστε σαφείς».

Επειδή θέλουμε να είμαστε κι εμείς σαφείς, σας γνωστοποιούμε ότι ανάμεσα στους υπογράφοντες υπάρχουν γονείς εν αναμονή χειρουργείου, στους οποίους, τώρα, τους ζητήθηκαν από το Ωνάσειο, ποσά 7.000 και 40.000 ευρώ!!! (Τα ονόματα στη διάθεσή σας). Θα τους καλύψετε εσείς, κύριε Υπουργέ;

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2011

Γονείς καρδιοπαθών παιδιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4
2η Ανοικτή επιστολή στον υπουργό Υγείας κ.Λοβέρδο

Θέμα: Αμεσο άνοιγμα του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και αποκατάσταση της αλήθειας για τους συκοφαντούμενους Παιδοκαρδιοχειρουργούς του

Κύριε Υπουργέ,
Διαβάσαμε στα πρακτικά της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, συνεδρία της 23.11.2011, τα πολλά ανακριβή που αναφέρατε, τα οποία αναμεταδόθηκαν αρκούντως παραποιημένα από συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Είναι σαφές ότι συνεχίζεται η παραπληροφόρησή σας από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Σαν αποτέλεσμα, συνεχίζετε να σπιλώνετε αδιακρίτως όλους τους Παιδοκαρδιοχειρουργούς του, χρησιμοποιώντας τα ίδια, καθόλου πειστικά, «επιχειρήματα» και να κρατάτε κλειστό το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της χώρας.

1) Η πρωθύστερη (πρώτα τιμωρούμε και μετά ερευνούμε) Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) περατώθηκε. Αν και το πόρισμα αγνοείται τόσο από τους κατηγορούμενους – συκοφαντούμενους γιατρούς, όσο και από εμάς, τους γονείς, ενώ φαίνεται ότι είναι ήδη «γνωστό» σε σας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ουδέποτε έλαβε χώρα διαπληκτισμός γιατρών μέσα σε χειρουργείο πάνω από ναρκωμένο παιδί και αναβολή της επέμβασης για τον λόγο αυτόν.

Εξελέγη ως νέος Προέδρος της Παρατάξεως μας ο κ. Μιχαήλ Ηλιάδης

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 στις 3:00μ.μ. συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή της Παρατάξεως μας και εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο της τον κ. Μιχαήλ Ηλιάδη.


Μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος κ. Ηλιάδης έκαμε την ακόλουθη Δήλωση:






ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 37 442
Φαξ: 210 36 37 012

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310272903 

Γραφεία Άμφισσας
Διεύθυνση: Κ. Σάθα 6
Τ.Κ.: 331 00 - Άμφισσα
Τηλ: 22650 22906