Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ - ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.  

Υποτίθεται ότι δεν είναι αληθινά, είναι μηχανικά φτιαγμένα από ένα καλλιτέχνη για ευαισθητοποίηση.



Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.  Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.


Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

(από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Διαβάζοντας περισσότερο τους συνδέσμους για τα ζωντανά ανθρωποειδή, αισθανθήκαμε μια αηδία για αυτά τα τερατουργήματα, ζωντανοί οργανισμοί που δεν μοιάζουν με παιχνίδια αλλά με τέρατα, για να εξοικειωθούν τα παιδιά μας με τι; Με μελλοντικά εξελιγμένα ανθρωποειδή; Πόσο αρρωστημένος είναι αυτός που τα δημιούργησε; Η προπαγάνδα για να προωθήσουν αυτά τα τέρατα στην αγορά έχει αρχίσει μέσα από το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ θα βάλουν το χεράκι τους διαφημίζοντας τα και ο κόσμος συνηθισμένος να αγοράζει ότι του πλασάρουν θα ενεργήσει άμεσα με την αγορά του. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε στην δημιουργική αθλιότητα της βιο-μηχανικής τεχνολογίας, αδυνατούμε να αναπτύξουμε άλλα σχόλια, είμαστε σοκαρισμένοι .... 

Κάγκελα παντοῦ…


Καὶ τὰ μυαλὰ στὰ κάγκελα, ἀόρατου ἐχθροῦ….
ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΗ ΠΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΘ!
4.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΚΙΝΗΤΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ» ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ!
 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!  
10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Μέσα από το Θάνατο βρίσκουμε τη Ζωή μας, την Πατρίδα μας την παντοτινή





Ου γαρ έχομεν ώδε μένουσαν πόλιν, αλλά την μέλλουσαν επιζητούμεν (Προς Εβρ, 13,14).
Το μόνο σίγουρο και αληθινό είναι ότι θα απέλθομε από την πρόσκαιρον ζωήν προς την αιώνιον, ατελεύτητον και αθάνατον, εκεί όπου είναι η Ζωή, το Φως, ο Χριστός.
"Ποία του βίου τρυφή, διαμένει λύπης αμέτοχος; ποία δόξα έστηκεν, επί γης αμετάθετος; πάντα σκιάς ασθενέστερα, πάντα ονείρων απατηλότερα. Μία ροπή, καί ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται. Αλλ' εν τω φωτί Χριστέ του προσώπου σου, και τω γλυκασμώ της σης ωραιότητος, ον εξελέξω, ανάπαυσον ως φιλάνθρωπος."
Γύρω μας καθημερινώς φεύγουν άνθρωποι είτε από το δικό μας στενό περιβάλλον είτε ξέν

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.

Ἡμέρα γενεθλίων ἤ Ὀνομαστική ἑορτή;



Μέσα στό πλαίσιο τῆς οἰκογένειας, τῆς Ἐκκλησίας τοῦ οὐρανοῦ, ἔχω μόνο ἕνα ὄνομα· ὅλοι μας ἔχουμε ἕνα μόνο ὄνομα. Τό αἰώνιο ὄνομά μας, πού πήραμε κατά τή βάπτισή μας. Κι εἶναι ἅγιο, γιατί δόθηκε ἀπό τό Θεό καί καταγράφτηκε ἀπό τούς ἀγγέλους.


Γι’ αὐτό λοιπόν, ἐμεῖς οἱ πιστοί πρέπει, νά ἑορτάζουμε τήν ὀνομαστική μας ἑορτή κι ὄχι τήν ἡμέρα τῆς γέννησής μας, ὅπως γιορτάζουν σήμερα οἱ περισσότεροι κάτοικοι τῆς γῆς.
Ἐκτός ἀπό αὐτό, ὑπάρχει κι ἄλλος λόγος, γιά τόν ὁποῖο πρέπει νά τιμοῦμε τήν ὀνομαστική μας ἑορτή.

Η διπλή ονομασία του…ΦΠΑ


flyingeurosΣτα Τάρταρα θα οδηγηθεί η ιδιωτική κατανάλωση, σε έναν από τους πιο ευαίσθητους και ευμεγέθεις τομείς της ελληνικής οικονομίας επ’ αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει το ΦΠΑ στο 23% στον κλάδο της εστίασης από το 13% που είναι μέχρι σήμερα και 8% που ήταν πριν τρία χρόνια. Πρόκειται για μια απόφαση που θα αποβεί καταστροφική για την απασχόληση και την οικονομία, ενώ τα αποτελέσματά της στον τομέα των δημοσίων εσόδων θα αποδειχθούν εξαιρετικά αβέβαια.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός - Δικτατορία Νέας τάξης.


Δικτατορία Νέας Τάξης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 12:00
Χριστόδουλος Ξηρός
Την Πέμπτη 6 Μαΐου ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!) η άνευ όρων παράδοση της χώρας στους επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Για τη νέα αυτή κατοχή δεν χρειάστηκαν οι μεραρχίες της Βέρμαχτ, ούτε οι ορδές των πεζοναυτών, που εκτός των άλλων ξεσηκώνουν με την παρουσία τους τις αντιδράσεις των ιθαγενών (και κοστίζουν και ένα σωρό λεφτά). Όλα έγιναν με κομψό και πολιτισμένο τρόπο, από κουστουμαρισμένους γιάπηδες που πέτυχαν την άλωση της χώρας από την άνεση του κλιματιζόμενου γραφείου τους, χειριζόμενοι με το ποντίκι του υπολογιστή τους τους υμέτερους τυφλοπόντικες.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Δες το πριν πεθάνεις...




Δες το πριν πεθάνεις.
6000 πόντοι για τον ουρανό.
Πολύ καλή ταινία μικρού μήκους.

O κ. Weber είναι ένας εντελώς φυσιολογικός άνθρωπος. «Κάνε το σωστό και μην αποφεύγεις κανένα» είναι το σύνθημα της ζωής του. Αλλά μια μέρα ξυπνά ξαφνικά στον προθάλαμο του ουρανού. Εδώ τώρα πρέπει να αποφασίσει που θα περάσει την αιωνιότητα. Για να ανοίξει για εκείνον η πόρτα του ουρανού, χρειάζεται «6000 πόντους...»

Πόσα καλά έργα μπορούν να χαρίσουν στον άνθρωπο τον παράδεισο;
Φτάνει άραγε να είσαι καλός άνθρωπος;
Φτάνει εαν κρατάς τις 10 εντολές;
Μπορεί άραγε ο άνθρωπος να κρατήσει τις 10 εντολές;
Η μήπως το μυστικό είναι γραμμένο εδώ και 2000 χρόνια στην Καινή Διαθήκη;


Εργασιακή εφεδρεία και χιλιάδες απολύσεις από τον Σεπτέμβριο.


dhmosio_17_450xΣαρωτικές αλλαγές έρχονται στον δημόσιο τομέα από τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης έναντι της τρόικας, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο μεταξύ της τρόικας και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα τεθούν επί τάπητος οι προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα των μεταρρυθμίσεων, ενώ θα γίνει απολογισμός των ήδη εφαρμοσμένων μέτρων.

Η επιτάχυνση των διαδικασιών είτε στη μείωση των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα είτε στη διαμόρφωση ενός ευέλικτου κρατικού μηχανισμού θα επιφέρει σαρωτικές μετατάξεις υπαλλήλων. Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης έχουν μπει 1.500 Οργανισμοί, ενώ από τον Οκτώβριο αναμένεται να ενταχθούν στον σχεδιασμό για την κατάργηση, συγχώνευση και αναδιοργάνωση των Οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα 10 μεγάλοι φορείς εκτός της ΕΡΤ.

Chips που μιμούνται τον ανθρώπινο εγκέφαλο ετοιμάζει η IBM


Τη δημιουργία chips που μιμούνται τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου σχεδιάζει η IBM σε εφαρμογή ενός ιδιαίτερα φιλόδοξου σχεδίου, που έχει σκοπό να φέρει το μέλλον πιο κοντά.

Η εταιρεία, σε συνεργασία με την υπηρεσία ερευνών του αμερικανικού στρατού (D.A.R.P.A.) καθώς και με επιστημονικά ιδρύματα έχει ήδη προχωρήσει στην κατασκευή "νευρωνικών" chips, τα οποία μιμούνται τη λειτουργία των νευρώνων του εγκεφάλου και των συνάψεων που δημιουργούνται μεταξύ τους.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός υπολογιστή, η "συνδεσμολογία" του οποίου θα ξεπερνά κατά πολύ αυτή του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Το ταξίδι των ελληνικών λέξεων· ιστορικές & ετυμολογικές αναφορές.


    Όλοι γνωρίζουμε ότι η ελληνική γλώσσα είναι η παλαιότερη από όλες τις σημερινές ευρωπαϊκές γλώσσες. Είναι πολύ αρχαιότερη απ' ότι μας δίδαξαν στο σχολείο. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους πίνακες που για χιλιάδες χρόνια ήταν θαμμένοι στην ελληνική γη και αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα (ο τελευταίος πίνακας βρέθηκε στο Δισπηλιό της Καστοριάς και χρονολογήθηκε τουλάχιστον στο 5000 π.Χ). Δεν είναι μόνο γνωστό αλλά και προφανές ότι όλες οι τέχνες και οι επιστήμες γεννήθηκαν, αναπτύχθηκαν και ακόμα διευθύνονται απ' το αγνό ελληνικό λεξιλόγιο. Χωρίς καμία εξαίρεση σε όλες τις ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) γλώσσες η συντριπτική πλειοψηφία της καθημερινής ομιλίας εμπεριέχει ελληνικής προελεύσεως λέξεις. Η "λεξιλογική ανάλυση", που είναι η ετυμολογική και ιστορική ανάλυση μιας λέξεως, φανερώνει τον αρχαίο αλλά οικείο ελληνικό λόγο. 

Αγανακτισμένοι και Νεα ταξη πραγμάτων. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ




ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι γνωστό ότι οι "Αγανακτισμένοι" εμφανίσθηκαν ένα απόγευμα, και από τότε μας είπανε πολλά για αυτούς. Είπανε ότι ήταν μια ιδέα ενός 18χρονου, ήταν η αφορμή από τους Ισπανούς και από τις ανακοινώσεις τους για τους Έλληνες.


Ενημερωθήκαμε και ψάξαμε, προσέξαμε και την πραγματική λεπτομέρεια, το σύστημα τους έκανε γνωστούς παρασύροντας αυθόρμητα τον Ελληνικό λαό να αντιδράσει και να τους ακολουθήσει.


Το πρώτο τους εργαλείο ήταν το ΦΒ (φατσο βιβλίο), μετά το CNN που τους διαφήμισε και ακολούθησαν και τα Ελληνικά κανάλια. Στο διαδίκτυο ολόκληρη καμπάνια Live streaming  (απευθείας μεταδόσεις από την πλατεία Συντάγματος) και τρομερή οργάνωση.

Καταγγελία του δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα για δημοσίευμα σε εβδομαδιαία Τρικαλινή εφημερίδα

lappas_xristos
Διαβάζω στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ την ρήση του Μάγερ «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης» και αναρωτιέμαι: Ο εκδότης – διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας των Τρικάλων «Ενεργός Πολίτης» κ. Χρήστος Κοντός, δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα; Αν το έκανε, δεν κατάλαβε τίποτε;
Ο συγκεκριμένος κύριος (μέλος της Ένωσής σας όπως πληροφορούμαι), έγραψε στην εφημερίδα του άρθρο με τίτλο «Μήπως κ. Δήμαρχε να τους αλυσοδένατε;». Το κείμενο απευθύνεται σε εμένα προσωπικά και στην Δημοτική Αρχή Τρικκαίων. Αν απευθυνόταν σε εσάς, είμαι σίγουρος πως δύο επιλογές θα είχατε: Να τον στείλετε είτε στο Πειθαρχικό σας Συμβούλιο, είτε στον Εισαγγελέα. Την δεύτερη επιλογή, την σκέφτομαι και εγώ…

Alpha-Eurobank: Εις σάρκαν μιαν!


alphabbΤη μεταξύ τους συμφωνία για συγχώνευση, επιβεβαιώνουν με επίσημη κοινή ανακοίνωσή τους οι διοικήσεις των Alpha Bank και Eurobank.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η σχέση ανταλλαγής καθορίστηκε σε 5 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές Alpha Bank για κάθε 7 κοινές ονομαστικές μετοχές Eurobanκ, ενώ το νέο σχήμα θα έχει ως «πυλώνες» τρεις κύριους μετόχους που εκπροσωπούν την οικογένεια Κωστόπουλου, την οικογένεια Λάτση και η Paramount Services Holding Limited, ο καθένας από τους οποίους υποστηρίζει, τόσο τη συγχώνευση όσο και το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης.

Η συγχώνευση δυο άκρως συμπληρωματικών ιδιωτικών τραπεζών, με σημαντικές συνέργειες και σαφή επιχειρηματική λογική, θα διαδραματίσει καθοριστικής σημασίας ρόλο στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Το ενιαίο σχήμα κατέχει ηγετικά μερίδια αγοράς σε όλους τους σημαντικούς τομείς τραπεζικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.

Η Alpha Bank αναγνωρίζει τα Σκόπια ως.. Μακεδονία!!!


alphabank Η Alpha Bank αναγνωρίζει τα Σκόπια ως.. Μακεδονία!!!
Μπορεί να απαιτούμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ αναφορικά με το όνομα των Σκοπίων, αλλά δυστυχώς κάποιοι στην Ελλάδα επιμένουν να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος.
Η Alpha Bank, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα με 450 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, καθώς και θυγατρικές και  υποκαταστήματα στα Βαλκάνια, στηνιστοσελίδα της αναγνωρίζει απερίφραστα τα Σκόπια ως… Μακεδονία!!

ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2011 ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΠΧΑΖΙΑ


1. Ὡς γνωστόν,
ὁ Διορθόδοξος Σύνδεσμος «ὁ Ἀπόστολος Παῦλος»,
ποὺ εἶναι ὁ ἔμπρακτος φορέας τῶν κοινωνικῶν καὶ ἀνθρωπιστικῶν δραστηριοτήτων καὶ
τοῦ Ἱδρύματος Προασπίσεως θικν κα Πνευματικν ξιν, καθὼς κα
τοῦ Σωματείου «ο Φίλοι το Τάματος τοθνους»,
καὶ ὁ ὁποῖος ἔχει στείλει μέχρι τοῦδε ἄνω τῶν 65.000 τόννων ἀνθρωπιστικῶν βοηθειῶν ἀνὰ τὴν ὑφήλιο, ἔφερε καὶ ἐφέτος ὀρφανὰ καὶ πτωχὰ παιδάκια ἀπὸ τὴν Γεωργία καὶ Ἀμπχαζία, τὰ ὁποῖα φιλοξενοῦνται στὶς κατασκηνώσεις τοῦ Δήμου Ἀθηναίων.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!


Ας σταματήσει το παραμύθι, ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε 70.000 στρέμματα στον Έβρο, ήταν δήθεν τυχαίο γεγονός και προκλήθηκε από τους σπινθήρες εξάτμισης τρακτέρ!

Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει.....




Θα σε ξανάβρω στις πλατείες 3 του Σεπτέμβρη να περνάς!!!



Η ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου είναι μια ιστορική ημερομηνία για τη χώρα μας. Στις 3 Σεπτεμβρίου 1843 στρατός και λαός μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος και απαίτησαν από τον απόλυτο μονάρχη Όθωνα ένα πράγμα. Σύνταγμα για λαϊκή εξουσία.
Από τα τέλη του περασμένου Μαϊου, χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες συγκεντρωθήκαμε σε πολλές πλατείες της χώρας με κυριότερη συγκέντρωση αυτή....
της πλατείας Συντάγματος, με αιτήματα την «Άμεση Δημοκρατία» και «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ». Η συγκέντρωση αυτή διαλύθηκε με τη βία από το αυταρχικό καθεστώς. Ούτε Άμεση Δημοκρατία έγινε, ούτε έφυγε το Μνημόνιο. Τουναντίον ήρθε το Μεσοπρόθεσμο, μπήκαμε σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας και τελευταία το πολιτικό σύστημα παραχωρεί και εγγυήσεις από την δημόσια περιουσία, προκειμένου να λάβει το καθεστώς νέα δάνεια.

Μιχαλολιάκος: Με όπλο την πολιτική υπευθυνότητα απέναντι στην κρατική ανυπαρξία και την ασυδοσία συμφερόντων…


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/vasilios-michaloliakos-mihaloliakos.jpg?w=140&h=207Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται ότι αποτελεί πονοκέφαλο για τους… εγκέφαλους της κυβερνητικής πολιτικής που υποχρεώνονται απλώς να παρακολουθούν την πολιτική του δράση, προσπαθώντας να βρουν (ή να χαλκεύσουν κατά την προσφιλή τους τακτική) κερκόπορτες για να την αναχαιτίσουν. Δεν μπορούν βλέπετε να αποδεχτούν πως η πολιτική δραστηριοποίηση ενός δήμου ακυρώνει τους πυλώνες της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Τα παραδείγματα άπειρα. Η στάση στην μνημονιακή προσέγγιση της δημόσιας περιουσίας που έκανε ακόμα και τον αρμόδιο υπουργό να συμπλεύσει με τις προτάσεις Μιχαλολιάκου για τον ΟΛΠ. Η τεκμηριωμένη διαπραγμάτευση για τα οικονομικά του δήμου που έκανε το αρμόδιο υπουργείο να αλλάξει πολιτική κατεύθυνση για όλη την αυτοδιοίκηση. Η νομική δράση ενάντια στους καταπατητές δημόσιας περιουσίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση παραμένει στις φωτοβολίδες περί αξιοποίησης κλπ.

Απο την Οξφόρδη με αγάπη η βρεταννική παραδοχή της Ελληνικότητας της Μακεδονίας !


Με μια σεμνή τελετή εγκαινίων άνοιξε στο Μουσείο Ασμόλιαν της Οξφόρδης η μεγάλη έκθεση για το βασίλειο των αρχαίων Μακεδόνων, του οίκου των Τεμενιδών, με τίτλο: «Από τον Ηρακλή στο Μέγα Αλέξανδρο: Θησαυροί από τη βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων, ένα ελληνικό βασίλειο στην εποχή της δημοκρατίας».


Θεωρείται ίσως η σημαντικότερη αρχαιολογική έκθεση για την Ελλάδα στη Βρετανία. Περιλαμβάνει πρόσφατα ευρήματα από τις συνεχιζόμενες ανασκαφές στις Αιγές, την πρωτεύουσα του βασιλείου του Φιλίππου Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΡΙΣΗ:

Οι ιδιαιτερότητες του Ελληνικού χρέους, η Ουρουγουάη πριν από την κρίση, το ξέσπασμα της καταιγίδας, η διαχείριση της, η αναδιάρθρωση των τραπεζών με τη βοήθεια του ΔΝΤ, ο αντίθετος δρόμος της Αργεντινής και συμπεράσματα για την Ελλάδα - upd Alpha Bank, ELA

Ανάλυση

Πρέπει να αγαπάμε την αρετή – καλό όμως είναι να γνωρίζουμε πως δεν είναι παρά ένα τέχνασμα, επινοημένο από τους ανθρώπους, για να κάνουν βολική τη συμβίωση τους. Αυτό που αποκαλούμε ηθική δεν είναι παρά ένα εγχείρημα απόγνωσης των ομοίων μας, ενάντια στην παγκόσμια τάξη – η οποία είναι η πάλη, η σφαγή και η τυφλή σύγκρουση των αντίθετων δυνάμεων” (Anatole France).

Ουσιαστικά, στη σύνοδο κορυφής της 21ης Ιουλίου αποφασίσθηκε η αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους (εάν φυσικά εφαρμοσθεί – άρθρο μας), μεταξύ άλλων η μείωση του σε ποσοστό της τάξης του 21%. Επειδή τώρα αρκετοί συγκρίνουν τη συγκεκριμένη «διαδικασία» που επιλέχθηκε, με την αντίστοιχη επιτυχημένη στην περίπτωση της Ουρουγουάης, θεωρούμε σκόπιμη μία μικρή ανάλυση της κρίσης της λατινοαμερικανικής χώρας – η οποία, κατά την άποψη μας, ήταν εντελώς διαφορετική.

Εξομολόγηση-Μετάνοια-Θεία κοινωνία




Είπε το στόμα του Χριστού: "Ο τρώγων μου την σάρκαν και πίνων μου το αίμα, ζωήν έχει αιώνιον".

Αλλά και ο τρώγων το σώμα και ο πίνων αναξίως το αίμα του Χριστού είναι εις κρίμα και κατάκριμα. 

Γι' αυτό το λόγο, όταν πρόκειται κάποιος να κοινωνήσει των αχράντων μυστηρίων,  δεν είναι μόνο η νηστεία (αποχή) φαγητών, αλλά προέχει και η "νηστεία" των παθών.

Έτσι, η Θεία μετάληψις πρέπει να γίνεται κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. 

Κύρια και αναγκαία πράγματα είναι: 
1. Ο πνευματικός αγώνας
2. Εξομολόγηση-μετάνοια

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Γιατρός μιλάει για «εγκεφαλικά νεκρό» άνθρωπο που σώθηκε από τη συγκομιδή οργάνων – «ο θάνατος του εγκεφάλου δεν είναι θάνατος»

Πέμ 27 Μαρ 2008
Από τον John Jalsevac

ΟΚΛΑΧΟΜΑ, 27 Μαρτίου 2008 (LifeSiteNews.com) Ο εικοσιενός ετών Ζακ Ντάνλαπ, ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί ως «εγκεφαλικά νεκρός» και ο οποίος ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από το να συλλεχθούν τα όργανά του, λέει τώρα μετά από τέσσερις μήνες από το ατύχημα που τον έφερε στο χείλος του θανάτου, ότι αισθάνεται «πολύ καλά». Η ιστορία του Ντάνλαπ μεταδόθηκε στο NBC αυτή την εβδομάδα όπου ο νεαρός άνδρας έδωσε συνέντευξη.

Ενώ η υπόθεση του Ζακ διαφημίζεται από τα μέσα ενημέρωσης ως «θαύμα», ένας νεογνολόγος και ειδικός στον εγκεφαλικό θάνατο είπε στο LifeSiteNews.com ότι η περίπτωση του Ζακ, ενώ είναι αξιοσημείωτη κατά μία έννοια, δεν είναι τόσο σπάνια όσο την κάνουν να φαίνεται τα επικρατούντα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το μανιφέστο των Αργών Επιστημών.


THE SLOW SCIENCE MANIFESTO



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:


Tο ακόλουθο κείμενο και μανιφέστο αναδεικνύει το πρόβλημα της σύγχρονης επιστήμης, όπου θεωρείσαι επιστήμονας μόνο όταν έχεις απαντήσεις για τα πάντα, μόνο όταν είσαι μέλος σε μεγάλους οργανισμούς, μόνο όταν έχεις κάνει συγκεκριμένο αριθμό εκδόσεων σε αντίστοιχα περιοδικά (που σημαίνει ότι κάποιος θεώρησε την έρευνά σου σημαντική, αν επέλεγε να μην τη θεωρήσει σημαντική ή ότι είναι αντίθετη με την επικρατούσα επιστημονική γνώμη, θα ήσουν εσύ κι έρευνά σου στα αζήτητα, δηλαδή ανύπαρκτος).


Η γνώση και η επιστήμη πρέπει να δίνεται σε όλο τον κόσμο, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει ισότητα στην έρευνα, επιστήμονας δεν είναι μόνο αυτός που αναγνωρίστηκε και προωθήθηκε από το σύστημα, επιστήμονας είναι αυτός που η σκέψη του είναι μπροστά, αυτός που έχει όνειρα για να πραγματοποιήσει το ακατόρθωτο, αυτός που μπορεί και θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και να μοιράσει τις γνώσεις του. Η ελεύθερη χρήση λογισμικού, αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών και συγγραμμάτων πρέπει να προωθούνται στην κοινωνία με σκοπό την ανάπτυξη και όχι το κέρδος από αυτά.  
Η ελεύθερη σκέψη και η ελεύθερη επιστήμη πραγματοποιείται από τους αφανείς ήρωες που εργάζονται στα εργαστήρια και στις οικίες τους, με τεράστιο ζήλο, μέσα σε ερευνητικές ομάδες και μη, αλλά δεν προωθούνται, δεν τους ξέρει κανείς, επειδή βρίσκονται υπό την σκέπη των αναγνωρισμένων και μεγάλων ονομάτων της επιστημονικής κοινότητας. 



Το μανιφέστο των Αργών Επιστημών


Είμαστε επιστήμονες. Δεν blog-άρουμε. Δεν twit-άρουμε. Παίρνουμε το χρόνο μας.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥ.



Ο πόνος μας για τον θάνατο των πλησίον μας θα ήταν απαρηγόρητος και απέραντος εάν ό Κύριος δεν μας είχε δώσει την αιώνια ζωή. Ή ζωή μας θα ήταν κενή νοήματος αν τελείωνε με τον θάνατο. Τί όφελος, τότε, θα υπήρχε από την αρετή ή τις αγαθές πράξεις; Θα είχαν δίκιο αυτοί πού λένε: «Ας φάμε και ας πιούμε, αύριο πεθαίνουμε!». Αλλά ό άνθρωπος δημιουργήθηκε για αιώνια ζωή, και διά του Άναστάντος Χριστού άνοιξαν οι πύλες της Ουράνιας Βασιλείας, της αιώνιας μακαριότητας, για εκείνους πού πιστεύουν σ' Αυτόν και πού ζουν ενάρετα. Ή επίγεια ζωή μας είναι προετοιμασία για τη μελλοντική μας ζωή, και αυτή ή προετοιμασία τελειώνει με τον θάνατο μας. «Και καθ' όσον απόκηται τοις άνθρώποις άπαξ άποθανείν, μετά δε τούτο κρίσις» (Πρός Εβραίους 9:27). Τότε ό άνθρωπος αφήνει πίσω όλες τις επίγειες φροντίδες του• τον σώμα του διαλύεται για να εγερθεί ξανά κατά τη γενική ανάσταση. Ή ψυχή του, ωστόσο, συνεχίζει να ζει• ούτε για ένα λεπτό δεν σταματάει να υπάρχει.