Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
«Αγαπητοί Άραβες μείνετε στην χώρα σας, διότι δεν θα ευτυχήσετε εδώ. Σας έφεραν η Αμερική και το Ισραήλ για να καταστρέψετε την Ευρώπη και την οικονομία τις. Για αυτό λοιπόν μείνετε εκεί που είστε, ειδεμή θα δυστυχήσετε σε λίγο καιρό. Θα καταληξετε φτηνοί σκλάβοι που θα αλληλοσκοτώνονται με τους Ευρωπαίους.»



Γι αυτό σε όσους υποστηρίζουν αυτήν την πολιτική, πάρτε τους από τα χοτσποτ και μεταφέρετε 10 σε κάθε σπίτι των πολιτικών, αριστερών οικουμενιστών , φίλων, συμπολιτών. Τέλος σε όλους όσους τους υποστηρίζουν μπορούν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την «αλληλεγγύη» τους και να γίνουν ‘‘καλό’’ παράδειγμα.
Λόγια χωρίς πράξεις…όπλο χωρίς σφαίρες!


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)