Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

To video από την «επαφή» του ελληνικού με το τουρκικό πλοίο στα Ίμια

Τηλεοπτικό υλικό από το σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα στα Ίμια, έδωσαν στη δημοσιότητα τουρκικά ΜΜΕ. Ειδικότερα, στο video φαίνεται η τουρκική ακτοφυλακίδα να προσεγγίζει την κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού και τελικά να έρχεται σε επαφή.
Δείτε το video από το «επεισόδιο»:
Υπενθυμίζεται ότι γύρω από τις βραχονησίδες έχει ξεκινήσει μέρες τώρα η “ναυμαχία της τσιπούρας”, με ελληνικά και τουρκικά αλιευτικά να προσπαθούν να ψαρέψουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή.

Σήμερα η κατάσταση ξέφυγε και στην περιοχή εμφανίστηκε η Κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, η Κανονιοφόρος “ακούμπησε” με τουρκική ακτοφυλακίδα, χωρίς κανένα από τα δύο σκάφη να υποστούν ζημιές.
ΓΕΕΘΑ για «θερμό επεισόδιο»: Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό
Στην υποβάθμιση του «θερμού επεισοδίου» ανοιχτά των Ιμίων προχώρησαν κύκλοι του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιας κλίμακας περιστατικό» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πηγές του ΓΕΕΘΑ.
«Η επαφή της ελληνικής κανονιοφόρου με την τουρκική ακταιωρό ήταν άστοχος χειρισμός της τουρκικής πλευράς» εξηγούσαν.

liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)