Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΧΙΤΛΕΡΙΚΕ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΕ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ» ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΒΙΤΣΑ ....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΧΙΤΛΕΡΙΚΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ» ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ (ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Καλημέρα» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΑΥΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 20/1/2018 ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΒΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μία και Ελληνική είναι η Μακεδονία όπως Μία και Ορθόδοξη είναι η Εκκλησία μας
Μία και Ελληνική Είναι η Μακεδονία όπως Μία και Ορθόδοξη Είναι η Εκκλησία μας εφόσον η Ορθοδοξία συνοδεύεται από την Ορθοπραξία μας http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm για την Σωτηρία της Αθάνατης Ψυχής μας με την Χάρη του Θεού γιατί πάντα ως Ορθόδοξοι Έλληνες πολεμάμε Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.
Το Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 21η Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών http://www.pontos-news.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-01/deltio_typoy_-_syllalitirio_gia_ti_makedonia.pdf (την οποία επισυνάπτω) από την σελίδα http://www.pontos-news.gr/article/173902/syllalitirio-gia-ti-makedonia-skeptiko-ton-diorganoton .
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΧΙΤΛΕΡΙΚΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ» ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ (ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Καλημέρα» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΑΥΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 20/1/2018 ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΒΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου http://www.ελεύθερηβούληση.gr ​, http://www.freevolition.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)