Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!
Η επιστημονική επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων, οι Έλληνες, Ενωμένοι για την Μακεδονία μας και με την ηθική στήριξη από τις Παμμακεδονικές οργανώσεις της Ελληνικής Ομογένειας του εξωτερικού και τον Παγκόσμιο Ελληνισμό, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, σας καλούμε με ενότητα και αδελφοσύνη, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, με πανελλήνια κινητοποίηση από όλα τα μέρη της Ελλάδος, να συμμετέχετε στα Συλλαλητήρια της Αθήνας στις 28 Ιανουαρίου 2018 ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος και στο ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην Αθήνα στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ώρα 12:00 στο Σύνταγμα, όπου κάτω από τον ήλιο της Ελλάδος, με Φως, θα υπερασπισθούμε την Μακεδονία, την μνήμη και το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Εθνική μας Κυριαρχία, το Σύνταγμα, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, το αίμα των Ελλήνων ηρώων!!!
Σε συνδυασμό με όλες τις προσπάθειες και κινητοποιήσεις, όπως την συλλογή υπογραφών από το onomasia.gr και τις Παμμακεδονικές οργανώσεις, τις διπλωματικές πιέσεις και την ενημέρωση του λαού, τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ αποτελούν το πιο δυναμικό μέσο πίεσης των βουλευτών και της κυβέρνησης και τρόπος υποστήριξης των Εθνικών ζητημάτων, αφού εκεί φαίνεται η δύναμη των Ελλήνων και της Ελλάδος, η ομόνοια και η έκφρασή της σε όλο της το μεγαλείο, πράγμα το οποίο δείχνει σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλους τους λαούς, την θέση και δύναμη του Ελληνισμού.
Αυτό φοβούνται οι εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων!Έχουμε κάθε νόμιμο Εθνικό, Συνταγματικό, Δημοκρατικό Δικαίωμα να εκφρασθούμε πανεθνικά με μεγάλα Συλλαλητήρια!Φοβούνται τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ και συγκεκριμένα για το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το οποίο υπερασπίστηκαν αποτελεσματικά οι ΈΛΛΗΝΕΣ το 1992 ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ!
Αποφασίσαμε να γίνει και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, την Βουλή, διότι είναι το διοικητικό κέντρο της Πατρίδος μας και εκεί λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις για την Μακεδονία μας, ενώ η πίεση θα είναι μεγάλη προς τους εξουσιαστές, ενώ επίσης θα δώσουμε την ευκαιρία στους ΈΛΛΗΝΕΣ της Νοτίου Ελλάδος, να υπερασπισθούν αποτελεσματικά την Μακεδονία. την Ιστορία μας, τα εδάφη μας, την Ελλάδα μας!
Δεν παραδίδουμε σπιθαμή του ονόματός μας, του ονόματος της Μακεδονίας!
Δεν δεχόμαστε την χρήση σύνθετης ονομασίας που εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία, ούτε παράγωγο ή ομόρριζο αυτού!ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, της Ελληνικής Ιστορίας, της Εθνικής μας Κυριαρχίας και Ενότητας!ΝΑΙ στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των Ελλήνων!!!
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!
Μια εβδομάδα πριν,
1α Ο Θεός, θα μας έχει ανοίξει τον «δρόμο» η ίδια η Μακεδονία μας,
όταν θα έχει πραγματοποιηθεί ο αντίστοιχος ξεσηκωμός στην Θεσσαλονίκη!!! (εδώ …) και στο…Λονδίνο (Big Ben)!!! (εδώ …)
Οι άνθρωποί μας εκτός Ελλάδας μιλούν για αντίστοιχους ξεσηκωμούς σε ΗΠΑ, Γερμανία και Ο Θεός μόνο γνωρίζει και που αλλού!!!
Είναι αυτό που λένε πως «ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ»..
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)