Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ηττήθηκαν Τσίπρας και Ιερώνυμος - 500.000 λαού με προγόνους λιοντάρια απέδειξαν ότι δεν είναι κότες

Του Στρατή Μαζίδη


Πολέμησαν με κάθε τρόπο το Συλλαλητήριο από τα συστημικά ΜΜΕ, έγραψαν σελίδες ντροπιαστικής ιστορίας με τον Ιερώνυμο να μποϊκοτάρει την πρωτοβουλία, η άθλια ΕΡΤ αποσιώπησε το σπουδαίο αυτός γεγονός.

Δεν έφτασαν όμως...

500.000 λαού με προγόνους λιοντάρια απέδειξαν ότι δεν είναι κότες και έδωσαν το "παρών" παρά το κλίμα τρομοκρατίας, τις ετικέτες περί "εθνικισμού" και το κλείσιμο των διοδίων στα Μάλγαρα όπου μπλοκαρίστηκαν αμέτρητα λεωφορεία σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Τσίπρας, Ιερώνυμος, Παυλόπουλος, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Καμμένος, Γενηματά,
Θεοδωράκης και ο άβουλος Μητσοτάκης ηττήθηκαν. Κι αν δεν έχουν το σθένος να παραιτηθούν από μόνοι τους, πλέον μετρούν πολιτικά αντίστροφά.

Ας αναλάβουν κι αυτοί που κινητοποίησαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες τη συνέχεια για να υπάρξει μια χαραμάδα ελπίδας. Ο Αλέξανδρος και η Μακεδονία μας ενώνουν όλους, Μακεδόνες και μη. Δεν πεθάναμε ακόμη.











freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)