Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τελικά η Αριστερά μας πήρε τα σπίτια (αφού πρώτα η σοσιαλδεξιά μας καταχρέωσε)

Του Στρατή Μαζίδη


Τελικά η Αριστερά θα μας πάρει τα σπίτια και ό,τι γενικώς μπορεί να μας κατάσχει. Για σκεφθείτε λίγο. Διαβάζουμε ότι κάθε μέρα γίνονται 1.000 κατασχέσεις από το Δημόσιο. Για να γίνω λίγο Βέγγος στο "θα σε κάνω βασίλισσα" στο δεκαήμερο 10.000, στο τρίμηνο κοντά 100.000.

Χρέη σε τράπεζες, ταμεία, εφορίες έρχονται να καταφάνε τα πάντα. Και για τους απερίσκεπτους δε θα πούμε ότι είναι άδικο αλλά για εκείνους που φορτώθηκαν πλασματικά - κατασκευασμένη χρέη λόγω της υπερφορολόγησης;

Τι θα γίνει άραγε όταν η κατασχετική λαίλαπα κατακάψει τα πάντα; Αναρωτιέται κανείς;

Το συμπέρασμα είναι ότι τελικά η Αριστερά μας παίρνει τα σπίτια είτε για να τα δώσει σε funds είτε για να βάλει λίγα χρήματα στον κορβανά για να ταΐσει το πελώριο δημόσιο. Και δεν ξέρω γιατί αλλά όλο αυτό αφήνει μια εσάνς μίσους. 

Όλα αυτά βέβαια αφού η σοσιαλδεξιά μας καταχρέωσε συστήνοντας στον κόσμο να δανειστεί άνετο το...φθηνό ευρώ που τώρα πληρώνει πανάκριβα.

Μάλλον δεν υπάρχει ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Συνέταιροι στις καταστροφές ήταν, είναι και θα είναι κι οι δύο. Ο ένας ανοίγει το δρόμο, ο άλλος ολοκληρώνει. 

Ίσως τώρα που θα μείνουμε όλοι γυμνοί στο δρόμο, να μπορούμε απαλλαγμένοι από τις μέριμνες να επαναθεωρήσουμε ορισμένα ζητήματα.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)