Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

--Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Νικολόπουλος καταγγέλλει, αναλύει και τεκμηριώνει τον τρόπο με τον οποίο καταλύθηκε το Ελληνικό Σύνταγμα, όπως επίσης αναλύει τι σημαίνει το άρθρο 120 του Συντάγματος (ακροτελεύτια διάταξη). Είναι όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και ιερή υποχρέωση των Ελλήνων να αντισταθούν με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να το καταλύσει με την βία. Κι εδώ, όπως πολύ σωστά τεκμηριώνει ο ανώτατος δικαστής, όπως και πολλοί άλλοι, έχουμε βία.

Στο άρθρο 3.1 του Συντάγματος ορίζεται η «Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος… τηρεί απαρασάλευτα τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις». Εκκλησία είναι κλήρος και λαός. Και επειδή υπάρχουν Κανόνες της Εκκλησίας, Διατάξεις του Συντάγματος αλλά και το Ποινικό Δίκαιο, μπορούμε οι Έλληνες να δούμε τον τρόπο στη φράση «με κάθε μέσο» (άρθρο 120) και να απαιτήσουμε να αποκατασταθεί το Δίκαιο και η Τάξη στην Ελλάδα.



Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και ως Βασιλεύουσα μπορεί να δικάσει τους πολιτικούς στην προδοσία και παρανομία τους. «Σκοπός της Εκκλησίας είναι η σωτηρία του γένους των ανθρώπων και η αποκατάσταση της Βασιλείας του Θεού επί της γης, της υπό της αμαρτίας διαταραγμένης και η επικράτηση της αγάπης, της χαράς και της ελευθερίας επί γης», Άγιος Νεκτάριος. Και σήμερα η κοινωνία μας διαταράχθηκε με νόμους της ανωμαλίας και της κατάλυσης της φύσεως του Ανθρώπου, αλλά και αλλοίωσης του Έθνους μας.
Ως Έλληνες πολίτες και προστάτες του Συντάγματος των Ελλήνων, αλλά και ως μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας, μπορούμε να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι Νόμοι προς Ανάσταση του Έθνους μας. Είναι ιερή υποχρέωσή μας να απαιτήσουμε τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. «Το αίμα φέρνει αίμα, η αγάπη ειρήνη», για αυτό θέλει προσοχή στον τρόπο («κάθε μέσο») με τον οποίο απαιτούμε. Μην ξεχνάμε ότι θα βόλευε την νέα τάξη να πιάσουμε τα όπλα, για να μας περιμένουν στην γωνία και να μας εξοντώσουν μέσα στον γενικό χαμό.

SOCRATESNIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)