Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Έδωσαν "μέρισμα" σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη;

ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Τα Χριστούγεννα των αντιθέσεων: Το συγκλονιστικό βίντεο του iefimerida.gr με τα στολίδια και τους άστεγους στην Αθήνα
Τα Χριστούγεννα των αντιθέσεων: Το συγκλονιστικό βίντεο του iefimerida.gr με τα στολίδια και τους άστεγους στην Αθήνα


Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν, η Αθήνα έχει φορέσει ήδη τα καλά της.
Τα Χριστούγεννα των παιδιών, με τα πολλά δώρα, τα χαμόγελα και τα οικογενειακά τραπέζια σε όλα τα σπίτια. Ομως, υπάρχει και η διαφορετική εικόνα των Χριστουγέννων και των λαμπερών εορτών. Οι άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας, σε δρόμους που περπατούν ζευγάρια, γονείς με παιδιά για να ψωνίσουν, οι ίδιοι με σκυμμένο το κεφάλι λόγω της κατάστασης τους και της δύσκολης καθημερινότητας τους. Για τους ίδιους τα Χριστούγεννα δεν προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Ίσως ένα πιάτο φαγητό, τις εορταστικές ημέρες στα κατά τόπους συσσίτια. Μέχρι εκεί.
Το iefimerida.gr σας παρουσιάζει σε ένα συγκλονιστικό βίντεο τη δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας τις ημέρες των εορτών. Δίπλα στα λαμπερά φωτάκια και τις βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων, οι άστεγοι με τα υπάρχοντα τους στην άκρη του δρόμου.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)