Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ THN EΛΛAΔA ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. 


Γράφει ο Υποστράτηγος ε. α. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Μετά την πρόσφατη τραγωδία το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Για το λαό υπάρχει υπεύθυνος που πρέπει επί τέλους να λογοδοτήσει. Πρόκειται για το ανίκανο κλεπτοκρατικό πολιτικό μας σύστημα που μας έχει χρεοκοπήσει.


Είναι τόσο επικίνδυνο που βάλθηκε  να μας εξαφανίσει από το πρόσωπο τής γης. 

 Υπεύθυνοι τής  πρόσφατης  τραγωδίας είναι όλοι οι μεταπολεμικοί υπουργοί ΥΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών, οι δήμαρχοι τής κατεστραμμένης περιοχής και όχι μόνον αυτής αλλά και όλης τής επικράτειας επειδή αμέλησαν, όταν έρρεε ο πακτωλός τών κονδυλίων τής Ε. Ε και τών  δανείων να εκτελέσουν τα στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα, στην ύπαιθρο και αλλού. Τότε τα έτρωγαν.

Το εγκληματικό πολιτικό μας σύστημα έχει νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα (όπως πρόσφατος νόμος) ακόμη και αυτά που βρίσκονται εντός μπαζωμένων ρευμάτων και χειμάρρων.  Πολλά και ατιμώρητα εγκλήματα   διαπράττονται  στη  χώρα και κανένας δεν είναι ποινικά υπεύθυνος παρά μόνον φέρουν… “πολιτική ευθύνη”.  


Η ατιμωρησία έχει αποθρασύνει τους εγκληματίες. Έτσι, κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τις πυρκαγιές. Φταίνε μονάχα οι εμπρηστές και ο άνεμος. Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για την πανωλεθρία στις εθνικές οδούς. Φταίει η ταχύτητα.

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο τής νεολαίας μας εξ αιτίας τών ναρκωτικών και την διάδοση των.  Φταίνε οι έμποροι τών ναρκωτικών, οι Τούρκοι και οι Αλβανοί  Όμως τους χαρίζουν την ποινή και τους βγάζουν από την φυλακή.

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για την αυτονόμηση τής αναρχίας.  Το παρακράτος τών Εξαρχείων  καλά κρατεί. Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τα εγκλήματα και τη βία κατά τής κοινωνίας που διαπράττουν οι ξένοι κακούργοι και οι  αναρχικοί. Φταίνε  οι καιροί.

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για την καταλήστευση τού δημόσιου πλούτου (βλ.  Χρηματιστήριο,   Ολυμπιακοί Αγώνες, μίζες, θαλασσοδάνεια  κομμάτων-συμμοριών, συνεταιρισμοί, εξοπλιστικά προγράμματα,  λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων κ. ά.)  Μόνος υπεύθυνος ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα εξοπλιστικά. 

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τον Αττίλα 2 στην Κύπρο. Μόνη υπεύθυνη για το πραξικόπημα είναι η Χούντα. Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τα Ίμια, το γκριζάρισμα τού Αιγαίου, την διάσκεψη τής Λισσαβώνας, την αναγνώριση Τουρκικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και άλλων προδοτικών πράξεων.  Φταίει ο αέρας που άρπαξε την Ελληνική σημαία στα Ίμια.


Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για το μέγα έγκλημα των μνημονίων, την πρόσκληση του ΔΝΤ, χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός, το κούρεμα τών ασφαλιστικών ταμείων κ.ά.  Πολιτικοί υπεύθυνοι, αλλά όχι ποινικά.  είναι μονάχα οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και ας υπάρχουν νεκροί, φτωχοποιημένο  και κατεστραμμένο  το μεγαλύτερο ποσοστό τού ελληνικού πληθυσμού. 

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τις ανακεφαλαιοποιήσεις τών τραπεζών. Μόνος υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που τον υποχρέωσαν να πληρώσει την ανακεφαλαίωση και τα χρέη. (δήλωση Ντάισεμπλουμ).


Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για την εξαγωγή τών καταθέσεων από τις τράπεζες και την αποστολή των στην Ελβετία και στους λοιπούς φορολογικούς παραδείσους.  Φταίει στο κίνημα «δεν πληρώνω» η Εφορία, τα Διόδια  , αλλά όχι πολιτικοί.

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για το άνοιγμα τών συνόρων στους λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση τών νησιών τού Αιγαίου, τού κέντρου τής Αθήνας και τής επαρχίας. Φταίει ο πόλεμος στην Συρία και ας είναι οι πιο πολλοί τριτοκοσμικοί.

Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για την φτωχοποίηση ενός λαού   χωρίς πόλεμο,  για την μαζική μετανάστευση τών νέων και την αυτοκτονία χιλιάδων συμπατριωτών μας. Υπεύθυνος ο σπάταλος και οκνηρός  Έλληνας. 

Αυτά είναι ελάχιστα από τα εγκλήματα της πολιτικής εξουσίας (Κυβερνήσεων- Βουλευτών) και κανένας πολιτικός δεν λογοδοτεί. 

Κύριε εισαγγελέα, η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.

Οι πολίτες περιμένουν  να ξυπνήσει από τον λήθαργο η Δικαιοσύνη για να βάλει το διεφθαρμένο και εγκληματικό πολιτικό κατεστημένο στη φυλακή. Η χώρα χρειάζεται έναν Αντώνιο Ντιπέτρο για να εκκαθαρίσει την  κόπρο τού Αυγείου και τα κόμματα-συμμορίες που μας εξαπατούν  και μας καταστρέφουν. 

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε. α. - Συγγραφεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)