Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Οι τραπεζίτες τα βάζουν με τον Στουρνάρα, το βρώμικο παρακρατικό σύστημα.

Σε αυτή τη χώρα το μαύρο γίνεται άσπρο και το αντίστροφο, κατηγορούν τον Στουρνάρα για διαρροή πορίσματος, αντί να δικάσουν την τράπεζα Πειραιώς για απάτη και ξέπλυμα χρήματος και παραβίαση νομοθεσίας.
Τελικά τα Capital Controls ήταν μονάχα για το λαό, για να εκβιαστούμε στο δημοψήφισμα και να τρομοκρατηθούμε ώστε να υποκύψουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αλέξη τελικά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις, αποκαλύφθηκε η απάτη σου και αν ακόμα δεν σε έχουν πάρει με τις πέτρες είναι που δεν κυβερνάς σε Αραβική χώρα, εκεί θα σε είχαν κάνει "αδελφή του ελέους" με όλη την σημασία της λέξεως ...

Εισαγγελική έρευνα κατά Γ. Στουρνάρα για διαρροή εγγράφου

Ο εισαγγελέας διαφθοράς εξετάζει αν υπήρξε διαρροή του πορίσματος για την Τράπεζα Πειραιώς από την ΤτΕ. Αρνείται κάθε κατηγορία για την υπόθεση ο κεντρικός τραπεζίτης, μιλώντας στους Financial Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)