Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Νίκος Καραμούζης: «Στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγειά των κορόιδων»

Σχόλιο ιστολογίου:
μια ερώτηση θα θέλαμε να απευθύνουμε σε αυτό το κύριο: οι τράπεζες τι προσφέρουν; τι παράγουν εκτός από λογιστικό χρήμα; 
Αναφέρεται σε πλειστηριασμούς επειδή δεν έλαβαν πίσω σε πραγματική μορφή χρήματος τα δάνεια που έδωσαν χωρίς να κατέχουν αυτά τα χρήματα.
Έδωσαν αέρα και τώρα θέλουν να λάβουν σε ύλη αυτό που πραγματικά δεν έδωσαν. 

Πρέπει να έχουν μεγάλο θράσος όσοι τραπεζίτες ή πρόεδροι τραπεζών κάνουν δηλώσεις, ήταν η αφορμή για την υποδούλωση μας και την διάλυση της οικονομίας μας.

Με μία ανάρτησή του στο twitter «καυτηριάζει» τους κακοπληρωτές ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Eurobank  στην οποία τονίζει σχετικά: Χωρίς πλειστηριασμούς, συνεπείς πελάτες αδικούνται, στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγεία των κορόιδων, υπονομεύοντας τράπεζες, χρηματοδότηση, οικονομία, ανάκαμψη.

To 2009 έγιναν 58.849 πλειστηριασμοί και δεν υπήρξε αντίδραση, τονίζει μέσω twitter ο πρόεδρος της Eurobank. Το 2017 έγιναν 6.900, με πολλαπλάσια NPLs, και υπήρξαν έντονες αντιδράσειs.
Οπως σημειώνει, χωρίς πλειστηριασμούς, συνεπείς πελάτες αδικούνται, στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγεία των κορόιδων, υπονομεύοντας τράπεζες, χρηματοδότηση, οικονομία, ανάκαμψη.
«Ποιος ωφελείται;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)