Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΚ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!-ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!! ( ΜΕΡΟΣ Γ' )


ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ,  ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΔΙΑΒΟΛΟΣ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!

Γερμανοι και Ελληνες νεοναζί παρεούλα...

ΜΕΡΟΣ Γ΄




Το Ναζιστικό Κόμμα και τα Ες Ες ειδικότερα αποτελούσαν ένα δόγμα, όπως ακριβώς το είχαν σχεδιάσει ο Χίτλερ και ο Χίμλερ. Επιπλέον, ήταν ένα από τα πιοκαλά οργανωμένα και αποτελεσματικά δόγματα στην παγκόσμια ιστορία. Ο κόσμος εξακολουθεί να είναι αιχμάλωτος του μίσους του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται μια ρητορική μίσους μεταξύ και των «ελλήνων εθνικιστών» περί ανωτερότητας μιας υποτιθέμενης «αρχαίας ελληνικής άριας» φυλής (ακόμη και με εξωγήινη καταγωγή) και οι παλιοί Ναζί επανέρχονται διακηρύσσοντας μια εβραιομασονική συνωμοσία που ως σκοπό της έχει να κυριαρχήσει στον κόσμο, όπως τότε στη ναζιστική Γερμανία. 



Το Ναζιστικό Κόμμα πάντα θεωρούνταν ανατρεπτικό κίνημα, το πρώην μέλος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής και ιδρυτής του σύγχρονου σατανισμού, ο Βρετανός Άλιστερ Κρόουλι, με την κήρυξη του πολέμου το 1914 έμενε στη Νέα Υόρκη, όπου τον προσέλαβε ο Γερμανός κατάσκοπος Τζορτζ Βίρεκ και έγραφε για τη φιλογερμανική εφημερίδα “The Fatherland”που αποτελούσε

 φυσική πηγή για μεγάλο μέρος αυτής της προπαγάνδας. Άλλωστε και η κορυφαία βρετανική μυστική εταιρεία της Χρυσής Αυγής λέγεται ότι είχε δημιουργηθεί στην ίδια τη Γερμανία, με το πλαστό «κρυπτογραφημένοχειρόγραφο» κάποιας ανύπαρκτης ή υπαρκτής φροϊλάιν Α. Σπρένγκελ (A. Sprengel)(ΜΕΡΟΣ Α΄). Ήταν σημαντικό για τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής - τον Γουίλιαμ Γουίν Γουέστκοτ, τον Μακγκρέγκορ Μάδερς και τον Γουίλιαμ Ρ. Γούντμαν — να δείξουν ότι η Εταιρεία τους είχε γερμανική καταγωγή, επειδή η αναβίωση του αποκρυφισμού στα τέλη του 19ου αιώνα δεν λάμβανε χώρα στην Αγγλία, στη Γαλλία ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ευρώπης, αλλά στην ίδια τη Γερμανία, στη χώρα που  ιδρύθηκε η Ιερά Εξέταση το 1231, η γενέτειρα του κινήματος των Ροδόσταυρων, των Τευτόνων Ιπποτών, των lluminaten Orden, (Ιλλουμινάτι) του Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Adam Weishaupt) στη Βαυαρία το 1776, η Ανθρωποσοφική Εταιρεία του Ρούντολφ Στάινερ, κ.ο.κ.. Από τη Γερμανία επίσης προήλθε και το διάσημο τάγμα που συνδέεται επίσης με τον Κρόουλι και το οποίο επιβιώνει ακόμα και σήμερα: το τάγμα  της “σεξουαλικής μαγείας” OrdoTempli Orientis ή αλλιώς ΟΤΟ.
OrdoTempli Orientis ή αλλιώς ΟΤΟ.

Το μεγαλύτερο μέρος της ηγεσίας των ναζί, συμπεριλαμβανομένου του Adolf Hitler, ανήκαν είτε σε ένα μίγμα επιστημονικών θεωριών, ιδιαίτερα του κοινωνικού δαρβινισμού, είτε στο μυστικισμό και τον αποκρυφισμό, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ισχυρός στα SS. Και οι δύο αυτές ομάδες ως κεντρική πίστη είχαν τη γερμανική (λευκή σκανδιναβική) φυλετική υπεροχή. Θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η προέλευση του εθνικιστικού σοσιαλισμού βρίσκεται στην παγανιστική, απόκρυφη και αντιχριστιανική σκέψη. Η αποκρυφιστική εταιρία Θούλη στήριξε το γερμανικό Εργατικό Κόμμα, το οποίο τελικά μετατράπηκε σε NSDAP το 1920.
 Ο Ντίτριχ Έκαρτ (23 Μαρτίου 1868 - 26 Δεκεμβρίου 1923) 

Γερμανός δημοσιογράφος, φίλος και σημαντικός σύντροφος του Αδόλφου Χίτλερ (το σύνθημα των Ναζί "Ξύπνα Γερμανία!" -Deutschland erwache!- είναι δική του επινόηση).
Είναι αυτός που πήρε τον Χίτλερ υπό την προστασία του και τον σύστησε στην ελίτ της κοινωνίας του Μονάχου. Ο Ντίτριχ 'Εκαρτ ήταν ένας ναρκομανής αποκρυφιστής, ρατσιστής, αντισημίτης και οριακά ψυχοπαθής, πλασιέ του Χένρι Φορντ και μέντορας του Χίτλερ, που είχε δική του εφημερίδα. Ο εν λόγω  ήταν μέλος της "Εταιρείας της Θούλης", για την οποία έγραφε και δημοσίευε άρθρα με ακροδεξιό και αντισημιτικό περιεχόμενο. Ο Έκαρτ πίστευε στην ιδέα της κοσμικής συνείδησης (άτμαν), καθώς επίσης και στην ιδέα ότι ο ορατός, απτός κόσμος είναι μια αυταπάτη (μάγια). Ο όρος «άτμαν» παραποιήθηκε από κάποιους αποκρυφιστές που του απέδωσαν την έννοια ενός ανώτερου Εαυτού που αναφέρεται στο επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης, κάτι που, φυσικά, στην ουσία αποτελούσε στρατηγικό στόχο των Ναζί καθώς και την ουσία των πιο βασικών τους πιστεύω. Λέγεται επίσης ότι ο 'Εκαρτ και ο Χίτλερ λάμβαναν μέρος σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις, στις οποίες εμφανίζονταν απόκοσμες εκτοπλασματικές μορφές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο 'Εκαρτ προετοίμασε τον Χίτλερ για το ρόλο που επρόκειτο να παίξει αργότερα, και μεθόδευσε την άνοδό του στην εξουσία. Ο 'Εκαρτ ήταν εκείνος που έκανε τους απαραίτητους διακανονισμούς για τη χρηματοδότηση του νεογέννητου Ναζιστικού Κόμματος από Ευρωπαίους και Αμερικανούς βιομηχάνους, μεταξύ των οποίων και ο Χένρι Φορντ. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Χένρι Φορντ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ
Ήδη από το 1920-1921, αντιπρόσωποι του Αμερικανού αυτοκινητοβιομήχανου είχαν προσεγγίσει τον 'Εκαρτ. Ο Φορντ ήταν γνωστός αντισημίτης και είχε γράψει μάλιστα και ένα βιβλίο «το Ο Διεθνής Εβραίος» που ήταν πολύ δημοφιλές στη Γερμανία. Η υποστήριξη του Χένρι Φορντ ήταν σημαντική για την επιβίωση του Ναζιστικού Κόμματος τον πρώτο καιρό.
Ο ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ 
(Σύγχρονοι Οπαδοί της Θούλης)
Λίγα χρόνια μετά την στρατιωτική ήττα του ναζισμού, τη δεκαετία του 1950 γεννήθηκε στην Αμερική το νεοναζιστικό κίνημα (κυρίως ως αποτέλεσμα του λυσσαλέου αντικομμουνισμού) με καθαρά πολιτικό χαρακτήρα, όμως πολλές από αυτές τις οργανώσεις είτε σχημάτισαν έναν δικό τους εσωτερικό, αποκρυφιστικό κύκλο, είτε ανέπτυξαν δεσμούς με μυστικά δόγματα και παράξενες θρησκείες και υιοθέτησαν καθαρά ναζιστικά χαρακτηριστικά.
Το ναζιστικό-αποκρυφιστικό Κόμμα Εθνικής Αναγέννησης του Τζέιμς Μάντοουλ (James H. Madole) που ιδρύθηκε στην Αμερική - στήριξε ολόκληρη την ιδεολογία του όχι μόνο στα γραπτά του Λιστ, του Λίμπενφελς και του Σεμπότεντορφ, αλλά και στην Μπλαβάτσκι και, σε κάποιο βαθμό, ακόμα και στον Αλέιστερ Κρόουλι και τον Άντον Λαβέι (ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά). Ο Τζέιμς Μάντοουλ, μέχρι το θάνατό του, έζησε σε ένα διαμέρισμα που αποτελούσε συνδυασμό σατανιστικού ναού, ινδικής Ασράμας και αρχηγείου Ναζιστικού Κόμματος. Το όραμά του για την ιδανική κοινωνία ήταν ένας συνδυασμός απόψεων του Πλάτωνα και της Μπλαβάτσκι. Οραματιζόταν μια κοινωνία δομημένη σύμφωνα με το ινδικό σύστημα των καστών, σε μια «πυραμίδα εξουσίας» όπως την αποκαλούσε, με τους κοινούς εργάτες στη βάση να στηρίζουν τα διάφορα επίπεδα που θα απαρτίζονται από εμπόρους, πολεμιστές και Βραχμάνους, και στην κορυφή τοποθετούσε το Μάτι που Βλέπει τα Πάντα, το οποίο απαντά σε μασονικά σχέδια και στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου. Το νεο-ναζιστικό Εθνικό Κόμμα Αναγέννησης θεωρούσε ότι, πίσω από την αμερικανική κυβέρνηση, κρύβεται μια «σιωνιστική» εξουσία και με το εκτενές φιλοσοφικό του πλαίσιο ασκούσε επιρροή σε άλλες ρατσιστικές οργανώσεις που δεν διέθεταν τα ψευδοπνευματικά θεμέλια εκείνου. Μετά το θάνατο του Madole το 1979, το κόμμα εξαφανίστηκε τελείως.
Ανεπτύχθησαν ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στην Κου Κλουξ Κλαν (Ku Klux Klan, KKK) και στο Κόμμα Εθνικής Αναγέννησης, αφού και η ίδια η Κου Κλουξ Κλαν ήταν οργανωμένή πάνω σε αποκρυφιστικές αρχές. Ο Αλμπερτ Πάικ (Albert Pike), πρώην στρατηγός στον Ομοσπονδιακό Στρατό του Ρόμπερτ Ε. Λι και αρχηγός αντικατασκοπίας, ανέλαβε τη σύνταξη του καταστατικού της νέας οργάνωσης σε μια συνάντηση των αρχηγών της Κλαν που πραγματοποιήθηκε στο Νάσβιλ το 1867. Εκείνη την περίοδο, ο Πάικ ήταν μασόνος του Σκοτικού Δόγματος και επικεφαλής της Νότιας Δικαιοδοσίας. Ήταν επίσης μαθητής του Γάλλου αποκρυφιστή Ελιφάς Λεβί, ο οποίος ασκούσε μεγάλη επιρροή στη Μαρί Γκέμπχαρτ τη Γερμανίδα προστάτιδα της Μπλαβάτσκι. 
Οι Κου Κλουξ Κλαν  δημιούργησαν δεσμούς με σατανιστικές ομάδες της Αμερικής και του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων λέσχες μοτοσικλετιστών αποκρυφιστικού προσανατολισμού και, φυσικά, λέσχες σκίνχεντ. Επίσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην Αμερική η οργάνωση  Κου Κλουξ Κλαν αναφέρεται δράση της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα για τα εγκαίνια των γραφείων τους στη Νέα Υόρκη, αλλά και για το παρακλάδι της παράταξης που λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. (Φωτογραφικά ντοκουμέντα με χρυσαυγίτες να χαιρετούν ναζιστικά ποζάροντας μπροστά από το έμβλημα της Χρυσής Αυγής με την περιβολή της Κου Κλουξ Κλαν)




Ένας άλλος σύγχρονος οπαδός της Θούλης είναι ο διαβόητος αρχηγός του κινήματος Αντίσταση Λευκών Αρίων (White Aryan Resistance WAR), ο Τομ Μέτζερ (Tom Metzger) απέρριψε τον Χριστιανισμό ως μορφή Ιουδαϊσμού,  η οργάνωση αυτή έχει συνδεθεί με επικίνδυνα άτομα καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της.


Το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα ιδρύθηκε το 1974 ως το Εθνικό Σοσιαλιστικό Αμερικανικό Κίνημα Εργατικής Ελευθερίας (America's National Socialist Party ) του Robert Brannen και Cliff Herrington, πρώην μέλη του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος που ιδρύθηκε το 1959 από τον George Lincoln Rockwell. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ενεργό Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Αμερική σήμερα και παρουσιάζεται ως πατριωτικό.


Το Αμερικανικό Ναζιστικό Κόμμα (The American Nazi Party -ANP) βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα πιστεύω και τις πολιτικές του ναζιστικού κόμματος του Adolf Hitler στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εποχής. 

Η ΣΧΕΣΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ
Ο ναζιστικός σατανισμός είναι ασφαλώς το πιο ακραίο παράδειγμα της λατρευτικής αναβίωσης του φασισμού. Εμπνεόμενες από τους Λαβέι και Ακουίνο, οι συγκεκριμένες νεοναζιστικές ομάδες συνδυάζουν τις σατανικές τελετουργίες και τις μαγικές επικλήσεις με τη λατρεία του Χίτλερ και τη ναζιστική ιδεολογία. Οι επιθέσεις των σατανιστών Ναζί κατά του Χριστιανισμού, που γίνονται ακόμη πιο βίαιες από τον αντισημιτισμό τους, πηγάζουν από τις νιτσεϊκές ιδέες περί Υπερανθρώπου και από τις αντιλήψεις του κοινωνικού δαρβινισμούγια τη δύναμη, την κατάκτηση και την επιβίωση του ισχυρότερου, οι οποίες χαρακτηρίζουν τον παλαιό Εθνικοσοσιαλισμό. Από κοινωνική άποψη πάντως, οι πρακτικές αυτές αντιπροσωπεύουν την παραβατική συμπεριφορά των εξτρεμιστικών σεκτών, οι οποίες κάνουν σημαία τους την ίδια τους την περιθωριοποίηση. Πράγματι, αυτή η συνειδητή σύνδεση του Ναζισμού με την ιεροσυλία εκφράζει τη συνειδητή πρόθεση των οπαδών του να τονίσουν ακριβώς το βλάσφημο χαρακτήρα του. 
Όταν οι Ναζί σατανιστές επιδίδονται στις δαιμονικές τελετουργίες τους, με τις αναφορές τους στον Χίτλερ, ενστερνίζονται μια σκοτεινή παρόρμηση για εξουσία και θεατρικοποιούν τις δολοφονικές τους προθέσεις απέναντι στους εχθρούς τους. Σε αυτό το λατρευτικό περιβάλλον, οι απεικονίσεις του Χίτλερ και του Σατανά αντιπροσωπεύουν φορτισμένα σύμβολα ελιτισμού, συνδυασμένου με θυμό και επιθετικότητα ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», τον καπιταλισμό, το Χριστιανισμό, τη δημοκρατία, τις άλλες φυλές και την ανθρωπότητα γενικά («την αγέλη»). Ο αγκυλωτός σταυρός και τα σύμβολα του Τρίτου Ράιχ συνυπάρχουν με τα μαύρα κεριά, τις νεκροκεφαλές και τις μαγικές πεντάλφες, σε έναν πίνακα τελετουργικής παραβατικότητας και αποκλεισμού από την υπόλοιπη κοινωνία
Η Εκκλησία του Σατανά ιδρύθηκε το 1966 (την ημέρα της Walpurgisnacht -όταν μάγισσες συναντιούνται στο βουνό Brocken και γλεντούν με το διάβολο) και δημοσίευσε τελετουργικά που λέγεται ότι ήταν γνήσιες ναζιστικές τελετές. Ο αρχηγός του Ναού του Σηθ, που ήταν παρακλάδι της Εκκλησίας του Σατανά, έκανε ένα ειδικό προσκύνημα στο αποκρυφιστικό κέντρο του Χίμλερ, το Βέβελσμπουργκ, για να λάβει μερικές αστρικές ακτίνες.
Η Εκκλησία της Τελικής Κρίσης - η οποία επιδείκνυε ένα έμβλημα σε στιλ σβάστικας  και, σε τεύχη του επίσημου περιοδικού της, απέδιδε ενθουσιώδη φόρο τιμής στο ναζισμό - υπερηφανευόταν για τον αρχηγό της, ο οποίος ισχυριζόταν ότι αποτελούσε την ενσάρκωση του αρχηγού της ναζιστικής προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς. 
Ο Robert de Grimston (επίσης γνωστός ως "ο δάσκαλος" Robert Moor)
Η εκκλησία ιδρύθηκε από τους MacLean και Moor στο Λονδίνο το 1966. Το ζευγάρι είχε συναντηθεί αρκετά χρόνια πριν, όταν ήταν και οι δύο ήταν  μέλη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας. Το δίδυμο εκδιώχτηκε από την Εκκλησία το 1962 και παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο. Άρχισαν μια σχισματική ομάδα  της Σαηεντολογίας που ονομάζεται Αναγκαστική Ανάλυση, η οποία απέκτησε νέα θρησκευτικά στοιχεία και εξελίχθηκε σε Εκκλησία του σατανά.
Στη δεκαετία του 1970, όχι μόνο εντείνεται η σχέση του ναζισμού με τον σατανισμό (μεταξύ άλλων, υπό την επίδραση του Τσαρλς Μάνσον, του διάσημου εγκληματία γκουρού), αλλά προσπαθεί να συνδεθεί με όλες τις μέχρι τότε γνωστές αναταράξεις της αμερικανικής κοινωνίας, συντηρητικές ή επαναστατικές. Έτσι έχουμε την διείσδυση της σατανιστικής αντι-κουλτούρας και εκείνης που συνδυάζει το ναζιστικό υπόστρωμα με τον αποκρυφισμό. Νεοναζισμός, Black Metal και σατανισμός: πρόκειται για ένα σαφέστατο σημάδι της ανερχόμενης επιρροής της αμερικανικής άκρας δεξιάς κατά τη δεκαετία του 90.  
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα metalinjection.net «Ο μπασίστας του Black Metal συγκροτήματος είναι τώρα Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μπορεί να είναι ένας νεοναζί; Βλέπετε αυτό το μάγκα στα αριστερά; Το όνομά του είναι ο Γιώργος Γερμενής. Όχι μόνο είναι ο μπασίστας της ελληνικής black metal μπάντας, Naer Mataron, αλλά θα εκπροσωπήσει το κόμμα της Χρυσής Αυγής από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος! Το Κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ακραία πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, με ατελείωτες ομοιότητες με τους νεοναζί.

Ο ακούραστος χρονικογράφος των κατά συρροή δολοφόνων δρ Τζόελ Νόρις (Joel Norris) αποκάλυψε κάποτε σε ένα άρθρο που έγραψε μαζί με τον Τζέρι Αλεν Πόρτερ (Jerry Allen Potter) και δημοσιεύθηκε στο Penthouse με τον τίτλο The Devil Made Me Do It's ότι ο καταδικασμένος δολοφόνος, κανίβαλος και δεδηλωμένος σατανιστής Στάνλι Ντιν Μπέικερ (Stanley Dean Baker) είχε τατουάζ μια σβάστικα στο αριστερό του μπράτσο και ότι η φιλενάδα του είχε τατουάζ μια σβάστικα ανάμεσα στα στήθη της, ενώ ο ίδιος ο Μπέικερ έκανε τατουάζ τη σβάστικα στα σώματα των θυμάτων του στις τελετές.
Στάνλι Ντιν Μπέικερ (Stanley Dean Baker)
 Μίλησε στους αξιωματικούς κατά την ανάκριση σχετικά με τη συμμετοχή του σε ένα δόγμα που δρούσε στα βουνά της Σάντα Κρουζ κοντά στο Λος Αντζελες και συνδύαζε στοιχεία σατανισμού με ναζιστική εικονογραφία. Αυτό συνέβη την περίοδο της δίκης του Μάνσον και άτομα από την ανακριτική ομάδα του Μπέικερ πίστευαν ότι το δόγμα της Σάντα Κρουζ ήταν θυγατρική οργάνωση του δόγματος του Μάνσον, και ότι και οι δυο τους αποτελούσαν φράξιες κάποιας μεγαλύτερης, παλαιότερης εταιρείας, βασικό χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί ο τελετουργικός φόνος με ναζιστικές πινελιές. Αυτή η άποψη - ότι υπάρχει στη χώρα ένα σατανιστικό δόγμα με ναζιστικό προσανατολισμό - απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη ισχύ όταν ο Τσαρλς Μάνσον χάραξε και αυτός τη σβάστικα στο μέτωπό του.

Το Παγκόσμιο Τάγμα του Τζέιμς Μέισον — που προβάλλεται στο σατανιστικό ενημερωτικό δελτίο The Black Flame: International Forum of the Church of Satan - επιδεικνύει το σύμβολο μιας «ανάστροφης» σβάστικας πάνω σε μια ζυγαριά. Το Παγκόσμιο Τάγμα  ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με διαταγή του Charles Manson, αρχηγού της λατρείας "The Family". Ο Manson όχι μόνο πρότεινε το όνομα, αλλά σχεδίασε και το λογότυπο που χρησιμοποιούσε ο όμιλος, μια σβάστικα πάνω από τη ζυγαριά της δικαιοσύνης.
Το διεθνές δίκτυο ρατσιστών χρησιμοποιεί ομάδες σκίνχεντ ως πλατφόρμες στρατολόγησης σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική



Τοφαινόμενο σκίνχεντ ξεκίνησε από τα αγγλικά εργατικά προάστια, στα τέλη τηςδεκαετίας του 1960 (στις οικονομικά καταπιεσμένες, χαμηλόμισθες και ελλιπώς μορφωμένες κοινωνικές τάξεις της Μεγάλης Βρετανίας) και στη συνέχεια ως μια παραλλαγή του πανκ, την «Oi!», με την αναδιαμόρφωση του  προώθησε το Εθνικό Μέτωπο και δημιούργησε το κίνημα Αίμα και Τιμή, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έμβλημά του ένα ναζιστικό σύμβολο. 



Η κίνηση αυτή κάνει έκκληση για ενότητα των σκίνχεντ και βρίσκεται κοντά στη «Διεθνή» των σκίνχεντ, την Combat 18. Η τελευταία αντιπροσωπεύει ευρέως τον κόσμο των σκίνχεντ. Λογότυπο της είναι το Totenkopf S.S., η διάσημη νεκροκεφαλή των Ες Ες, που είχαν αναλάβει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ ο αριθμός «18» αναφέρεται στον πρώτο και το όγδοο γράμμα της αλφαβήτου, «A.H.», δηλαδή «Adolph Hitler”.  Εν συνεχεία το φαινόμενο εμφανίστηκε στη Γαλλία, το 1984 ιδρύεται η ομάδα Oi Légion 88 (δηλαδή «H.H.» ή «Heil Hitler») που θέτει ρητά εκπεφρασμένο στόχο να πολιτικοποιήσει τους σκίνχεντ, στρατολογώντας τους στην άκρα δεξιά. Το 1985, δημιουργείται το πρώτο πολιτικό έντυπο των σκίνχεντ. Το χέρι υψώνεται σε χιτλερικό χαιρετισμό. Οι κεντρικές ιδεολογικές θεματικές που εμφανίστηκαν στον χώρο των σκίνχεντ είναι η διεξαγωγή του εθνικού πολέμου και η καταγγελία μιας παγκόσμιας εβραϊκής συνωμοσίας με σκοπό την ανάμειξη των φυλών, ενώ προτιμούν την αταξία από την τάξη. Στην ανατολική Ευρώπη, το φαινόμενο σκίνχεντ αναδύθηκε με την πλήρη αποσταθεροποίηση της εργατικής τάξης, που προέκυψε από τη μετάβαση στον καπιταλισμό.  
το λογότυπο της Αριας Αδελφότητας
Ομάδες όπως η Σιωπηλή Αδελφότητα, η Αρια Αδελφότητα,  το Αριο Έθνος, το Αντιστασιακό Κίνημα Αρίων, ο Λευκός Αμερικανικός Επαναστατικός Στρατός, η Λευκή Αντίσταση Αρίων, η Εκκλησία του Όρους του Ιησού Χριστού του Ρόμπερτ Μάιλς, καθώς και μια ομάδα που αποκαλείται Εκκλησία του Χριστιανού Ιησού Χριστού, έχουν όλες τους εμπλακεί σε διάφορα κακουργήματα στον Νότο και στη Δύση, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ληστείες τεθωρακισμένων αυτοκινήτων, πλαστογραφήσεις και δολοφονίες.
"Δεν θα είναι πλέον οι αδύναμοι να κυβερνούν τον Λευκό, ο άνθρωπος με ψέματα και εξαπάτηση, αλλά ο πολεμιστής θα κάνει την επιστροφή του και θα κυριαρχεί με δύναμη, ειλικρίνεια και αγάπη για τη φυλή του." IAN STUART (ηγέτης του συγκροτήματος Skrewdriver και μύθος για τους Ευρωπαίους σκίνχεντ).
Οι τάξεις αυτών των νεοϊδρυθεισών ναζιστικών οργανώσεων είναι γεμάτες με νέους ανθρώπους που αναζητούν κάποιο υποκατάστατο οικογένειας σε ένα κοινωνικό σχήμα που θυμίζει πολύ το σχήμα που συναντά κανείς μεταξύ όσων γίνονται μέλη δογμάτων και μυστικών οργανώσεων. Όλοι αυτοί λειτουργούν με βάση αυτό που ήταν γνωστό στο Τρίτο Ράιχ ως Fuhrerprinzip ή «Αρχή του Φύρερ». Στον αρχηγό οφείλουν όλοι τυφλή υπακοή στα πάντα. Παρ’ όλο που έχουμε συνηθίσει να ακούμε τον όρο «Φύρερ» σε συνδυασμό με τον Αδόλφο Χίτλερ, η λέξη αυτή ουσιαστικά χρησιμοποιούνταν για διάφορους τίτλους και αξιώματα κοινωνικής και στρατιωτικής ευθύνης μέσα στο Ράιχ. Για παράδειγμα, οι βαθμοί των Ες Ες περιείχαν όλοι τους τη λέξη «Φύρερ».
Ο ναζισμός ή νεοναζισμός δεν είναι μόνο ρατσισμός, αντισημιτισμός, αντικομμουνισμός, κοινωνικός δαρβινισμός και ξενοφοβία, υπάρχει και η πνευματική βάση του ναζισμού - νεοναζισμού με τις αποκρυφιστικές πλευρές του. Ο Χίτλερ ήταν γοητευμένος από τον αποκρυφισμό. Η μικρή συλλογή από βιβλία που είχε ως φοιτητής περιλάμβανε έργα μυθολογίας, καθώς και μια συλλογή από τεύχη του ρατσιστικού-αποκρυφιστικού περιοδικού Ostara που εξέδιδε ο Λίμπενφελς. Ο Χίτλερ ήταν παρανοϊκός και ο αποκρυφισμός ασκεί ιδιαίτερη έλξη στους παρανοϊκούς και υπάρχουν πολλές αποδείξεις πως τα αποκρυφιστικά θέματα ασκούσαν μεγάλη γοητεία πάνω του και πως ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Τρίτου Ράιχ σχετικά με τις φυλές, τους Εβραίους, τους μασόνους, τη γενετική μηχανική κ.λπ. ήταν ουσιαστικά το πρόγραμμα:
·     των volkisch (βόλκις), ο όρος völkisch δεν έχει άμεσο αγγλικό ή ελληνικό ισοδύναμο, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "εθνικιστικό", "φυλετικό-εθνικιστικό" ή "εθνο-ρατσιστικό".
·   των παγγερμανικών αποκρυφιστικών στοών, ένα πρόγραμμα που είχε μπει σε εφαρμογή και  που ο Χίτλερ κληρονόμησε από τον Λίμπενφελς, τον Ρόζενμπεργκ και τον Έκαρτ κατά τα πρώτα χρόνια του στη Βιέννη και στο Μόναχο.
 Ο Χίτλερ έγινε εργαλείο στα χέρια αποκρυφιστών ή καλύτερα, ήταν το δημιούργημά τους. Μπορεί να μη τον γοήτευαν οι τίτλοι  και οι γενεαλογικές πιστοποιήσεις και μυήσεις των αποκρυφιστικών ομάδων- στοιχεία συνηθισμένα για τους αποκρυφιστές του τέλους του αιώνα – ήταν όμως το κατάλληλο πρόσωπο να εφαρμόσει ο ίδιος τις αποκρυφιστικές ιδέες τους στην παγκόσμια σκηνή. Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολικός διακήρυξε ότι:
«Θα συντρίψω τον Χριστιανισμό με τη μπότα μου σαν ένα δηλητηριώδη βάτραχο. Ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και ο μπολσεβικισμός συνδέονται μεταξύ τους. Σύντροφοι ταραχοποιοί, εργαλεία που δημιουργούν σήψη, έχουν το ίδιο ταλέντο να καταστρέφουν τη φυσική δομή της κοινωνίας. Ο μπολσεβικισμός είναι η ιστορική και λογική συνέχεια του Χριστιανισμού. Δημιουργεί σε τεχνικό επίπεδο ότι έχει κάνει ο χριστιανισμός σε μεταφυσικό επίπεδο» Adolf Hitler 

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ

Με τον όρο «νεοναζισμός» αποκαλείται το σύνολο των κινημάτων που σκοπό έχουν την επανεμφάνιση του ναζισμού και τα οποία αναπτύχθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου πόλεμου. Ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός, ο αντικομμουνισμός, ο κοινωνικός δαρβινισμός και η ξενοφοβία αποτελούν ιδεολογικές βάσεις του νεοναζισμού. Οι σχέσεις Ελλήνων και Γερμανών νεοναζί έχουν βάθος δεκαετιών. Από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή και μάλιστα με τόσο υψηλό ποσοστό ο νεοναζισμός «νομιμοποιήθηκε», οι Γερμανοί Ναζί άρχισαν να χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή ως «πρότυπο» οργάνωσης. Επί χρόνια είχαμε την ρητορική του ΛΑΟΣ, ενώ οι διάφορες φασιστικές ομάδες είτε ήταν ενσωματωμένες στα κόμματα εξουσίας είτε δρούσαν παρακρατικά και μυστικά, περιμένοντας την σωστή στιγμή για να αναδυθούν και η οικονομική κρίση βοήθησε πολύ σε αυτό. Τα πράγματα χειροτερεύουν παγκοσμίως διότι οι κυβερνήσεις εμπλέκονται και οι ίδιες σε αποκρύψεις και συνωμοσίες, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτόν τα επιχειρήματα των ναζιστικών δογμάτων που ισχυρίζονται ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι αποτέλεσμα μιας πνευματικής/πολιτικής συνωμοσίας, που ως σκοπό της έχει να καταστρέψει την ανθρωπότητα, ως μέρος κάποιας σατανικής αποστολής για την κυριαρχία του πλανήτη και τον εποικισμό του με δαίμονες.

ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)