Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Τρόμος για 30χρονη γυναίκα – Της επιτέθηκαν 20 άντρες (μετανάστες) στην Αργολίδα

Μια τριαντάχρονη γυναίκα έζησε τον τρόμο καθώς, μετά από έναν οικογενειακό διαπληκτισμό, θέλησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης να πάει μόνη της έναν περίπατο. Η κοπέλα μένει στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα.

Καθώς η 30χρονη πέρασε έξω από μια οικοδομή, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μια ομάδα μεταναστών, περίπου 20 ατόμων, όπου της επιτέθηκαν και άρχισαν να τη θωπεύουν.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφός της, που «έπεσε» πάνω στο περιστατικό, ο οποίος επενέβη χωρίς να πιαστεί στα χέρια μαζί τους. Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό. Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότερα άτομα με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστούν και οι δυο.

Οι γείτονες όλη αυτή την ώρα ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι μετανάστες είχαν εξαφανιστεί. Μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα που διαπιστώθηκε πως οι δυο από αυτούς ήταν παράνομα στην χώρα, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)