Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Αφιέρωμα στο ΣΥΡΙΖΑ: ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΤΟΝ ΤΕΚΕ

Χασίσι μυρωδάτο - του Χρίστου Κυριάκου | Vantage Magazine

Δώσε πόνο,
δώσε μαστούρα,
κάνατε την Ελλάδα εκτός από ένα μεγάλο οίκο ανοχής που μπούκαρε ο κάθε Ευρωπαίος και Κινέζος φτωχοεπενδυτής να λεηλατήσει τον πλούτο του λαού (δημόσια περιουσία), κάνατε την Ελλάδα χώρο πουστιάς και ομοφυλοφιλίας, κάνατε και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως οι Γερμανοί Ναζί, μαζεύοντας τους κατοίκους της Μέσης Ανατολής και όχι μονάχα, κάνατε και την μαστούρα ελεύθερη για να μην σκέφτεται κανείς, να ζούμε στον ονειρικό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δώστε μαστούρα στο λαό, για να είναι όλοι ευτυχισμένοι, αλλά περισσότερο εσείς, που χρόνια καταπιεσμένοι και στο περιθώριο πολιτικά, σας δόθηκε μια φορά η ευκαιρία να βρεθείτε στην εξουσία, για να σκίσετε τα μνημόνια και να δώσετε αυξήσεις και να καταργήσετε το ΕΝΦΙΑ, αλλά στερέψατε από ισοδύναμα, μια που η λέξη ισοδύναμα οδηγεί σε μαθηματικές διαστάσεις που η ψευτοκουλτούρα σας δεν καταλαβαίνει.

Στερέψατε και την ελπίδα του λαού, γκρεμίσατε την ελπίδα, το όνειρο, για αυτό ΔΩΣΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ για να μη σας καταριέται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)