Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Το Αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιντσιρλίκ , μεταφέρεται στην βάση της Σούδας


Η παγίδα λειτουργεί πλέον σε βάρος της χώρας μας . Η Ελλάδα αγωνιώντας για δανεισμό εξαιτίας των μνημονίων ( που στήθηκαν γιαυτόν το σκοπό ) , παραχωρεί εθνική κυριαρχία για αντάλλαγμα . Η «συνθήκη » αυτή ναι μεν αναβιβάζει – εν προκειμένω – την γεωπολιτική αξία της βάσης της Σούδας σε ύψιστα επίπεδα, πλην όμως τα ανταλλάγματα δεν είναι πλέον σε χρήμα αλλά, σε ¨παροχή προστασίας¨ , όπως , την προστασία που παρέχουν οι ¨πορτιέρηδες ¨ στα μπαρ που προστατεύον , ¨για να μην πούμε τίποτα άλλο ¨
Παροχή προστασίας από έναν κίνδυνο , που οι ίδιοι οι ¨προστάτες μας ¨ δημιουργούν .
Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιντζιρλίκ ( Τουρκία ) , μεταξύ αυτών και μεγάλο μέρος από τις 60 περίπου ατομικές βόμβες τύπου Β-61 που ήταν αποθηκευμένες στην ανωτέρω νατοϊκή αεροπορική βάση , μεταφέρονται ( για τους γνωστούς λόγους ) σε τεράστιες στοές στα έγκατα των βουνών στην περιοχή γύρω από την ¨Νατοϊκή ¨- Αμερικανική βάση της Σούδας στο Ακρωτήρι Χανίων.
Τούτο μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής ( κοινό μυστικό ) που ανάστατοι ξυπνούν μέσα στη νύκτα τις τελευταίες εβδομάδες ,από το εκκωφαντικό βουητό των ( γνώριμων πλέον γιαυτούς) γιγαντιαίων αμερικανικών μεταγωγικών αεροσκαφών που πάντα , φτάνουν στα γνωστά μεγάλα αεροδρόμια της Κρήτης την 01:40 έως την 02:00 μεταφέροντας το πυρηνικό αυτό – ραδιενεργό – οπλοστάσιο και φεύγουν λίγο πριν την 05:00 πρωινή , για εύλογους λόγους .

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου το 50% των ασθενών από καρκίνο με αίτιο την Ραδιενέργεια , είναι από τον Νομό Χανίων .Ας κάνει κάποιος μια έρευνα , πόσοι νέοι πεθαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Σούδας από καρκίνο και γιατί κάθε φορά , το θέμα πνίγεται ¨βίαια¨. Τολμάτε ;
Δεν ήταν τυχαία , η πρόσφατη ανίχνευση του ραδιενεργού ισοτόπου ρουθηνίου-106 στην ατμόσφαιρα της χώρας μας , και δεί στην Κρήτη ( σταθμό Κουνουπιδανών ) , όπως επίσης δεν ¨εντυπωσίασε ¨ κανέναν η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) που έσπευσε να καθησυχάσει. Πως ξαφνικά μέσα σε τρεις μέρες οι ενδείξεις είναι μηδενικές; ( καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει κύριοι )
Δεν είναι τυχαίο ότι , κάθε τόσο ισχυρά πυρηνοκίνητα αεροπλανοφόρα και ενίοτε υποβρύχια των Η.Π.Α. «δένει» στη βάση της Σούδας ( προβλήτα του νατοϊκού αγκυροβολίου Μαραθίου ) και χιλιάδες Αμερικανοί ναυτικοί ¨ξεχύνονται ¨ στα Χανιά , όπως άλλοτε .
Το σκηνικό συμπληρώνει , η «ροζ» διάσταση ( τους στέλνουν εκδιδόμενες ακόμα και με αγροτικά από το Ηράκλειο ) , αλλά , και το λαθρεμπόριο καυσίμων . Γνωστή η έφοδος» του ΣΔΟΕ στη βάση της Σούδας και οι καταγγελίες για «πάρτι» στον ανεφοδιασμό πετρελαίου του 6ου Αμερικανικού Στόλου . Αλήθεια , ποιο το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ;
Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν διπλασιάζονται σε δυναμικότητα οι στρατιωτικοί κοιτώνες όπου διαμένουν οι Αμερικανοί στρατιώτες , μέσα στην Αμερικανική βάση ( περιοχή Μαράθι ) ,και ότι εκατοντάδες σπίτια στην γύρω περιοχή ενοικιάζονται σε αμερικανούς στρατιωτικούς .
Ποιος καταγράφει και ενημερώνει σχετικά με το ότι , τα πυρηνοκίνητα πλοία και υποβρύχια των HΠA που ¨συνωστιζόμενα ¨καταπλέουν στη ναυτική βάση στο Mαράθι, αφήνουν στο πέρασμά τους τα ραδιενεργά απόβλητα των πυρηνικών αντιδραστήρων με τους οποίους κινούνται ;
Ποιος διοικεί αυτή την χώρα ;
Δεν είναι τυχαίο επιπλέον ότι , ενισχύεται η μόνιμη βάσης καταδρομέων του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού (βατραχάνθρωποι SEALs) στις εγκαταστάσεις της Σούδας , ότι στην αεροπορική βάση του Καστελλίου (133 Σμηναρχία Μάχης), θα σταθμεύουν εφεξής επανδρωμένα αεροσκάφη (drones- UAV) , ότι το ιπτάμενο τάνκερ, πιθανόν το KC-135 θα έχει ¨παρκινγκ ¨ στη περιοχή , ότι , εγκαταλείφτηκε η δημιουργία αμερικανικής βάσης στην Κάρπαθο , ότι αμερικανικά μαχητικά που προέρχονται από την 480 Μοίρα της USAFE που εδρεύει στην αεροπορική βάση του Spangdahlem της Γερμανίας θα σταθμεύουν επίσης εκεί και άλλα πολλά , η δημοσίευση των οποίων δεν ενδείκνυται.
Η τοπική ( και όχι μόνο ) ΕΥΠ βρίσκεται σε , ¨βαθύ ύπνο ¨
Δεν είναι επίσης τυχαία , η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ , η κάθε τόσο επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στα Χανιά ( αυτός έκλισε το Ραντεβού ) του Πρωθυπουργού , και τέλος , δεν είναι τυχαία η ¨αναγκαστική ¨ επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αμερική τούτες τις ήμερες.
Που πάμε κύριοι ;
Ποιο είναι το αντίτιμο που θα κερδίσει πάλι η χώρα μας από την αμερικανική χρήση της βάσης αυτής ; Από αυτήν την κατοχή ;
Πότε θα μπορέσουμε να κυβερνήσουμε εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας;
Μα το σημαντικότερο . Ποιος προστατεύει ξεκάθαρα την υγεία των πολιτών , και γιατί στοχοποιούμε την χώρα μας ;
Καλούμε τους πολιτικού μας να μιλήσουν πλέον ανοικτά , εάν θέλουν την βοήθεια του λαού .
Συνεχίζεται ….
>ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)