Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Τα "τάγματα εφόδου" του αριστερού παρακράτους χτύπησαν ευέλπιδες και στρατιώτη στο Μοναστηράκι - Είναι οι "συλλογικότητες" κ. Τόσκα

Οι άγνωστοι πραγματικοί αριστεροφασίστες, έβρισαν τους νέους πως είναι φασίστες και τους επιτέθηκαν με μανία - Δύο ευέλπιδες μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο 401 


Τρεις μαθητές της Σχολής Ευελπίδων, ένας φαντάρος και τρεις ακόμα πολίτες, έπεσαν θύματα τυφλής βίας το απόγευμα της Κυριακής σε ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, κοντά στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι! 
Τα επεισόδια συνέβησαν μετά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες,

ομάδα περίπου 30 αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών «εντόπιζε» και ξυλοφόρτωνε όσους, κατά την κρίση των ατόμων αυτών, έμοιαζαν φασίστες!
Θύματά τους έπεσαν αρχικά οι τρεις ευέλπιδες, οι οποίοι επέστρεφαν στην Σχολή Ευελπίδων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν φορούσαν ή όχι την στολή τους. Οι νέοι έτρεξαν να γλιτώσουν και μπήκαν σε καφετέρια, όμως προηγουμένως οι δράστες είχαν κατορθώσει να τους χτυπήσουν τόσο, ώστε οι δύο από αυτούς να μεταφερθούν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς πάντως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό των Ευέλπιδων, οι άγνωστοι επιτέθηκαν σε τέσσερις ακόμα άντρες, βρίζοντάς τους ως φασίστες. Ο ένας από αυτούς είναι φαντάρος, ενώ οι άλλοι τρεις είναι ηλικίας 35-40 ετών.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)