Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ : ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  



Εχουμε αρκετο καιρο να αρθρογραφησουμε. Ουτως η αλλως "ολα ειναι για πεταμα". Τι να την κανεις την αναλυση οταν καποιος σε κλειδωσει με βια στο αμπαρι και υστερα βυθισει το πλοιο.


Ειμαστε υπερ της χρησης της Ψηφιακης Τεχνολογιας, ειμαστε κατα της χρησης της για τον απολυτο ελεγχο των ανθρωπων.

Ειμαστε εντελως εναντια στην καταργηση της ΜΑΚΡΟ οντοτητας της Κοινωνιας, του κρατους, των Δημοσιων Υποδομων και καθε τι ΚΟΙΝΟΥ-ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ. Ειμαστε κατα της επιθεσης πιυ δεχεται η συλλογικοτητα, η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Βλεπουμε με δεος να επαναλαμβανεται η ανοησια του ΧΟΥΒΕΡ που με την βλακωδη τοποθετηση οτι "Το Κρατος βρισκει λεφτα μονο απο φορους" δημιουργησε το ΚΡΑΧ τιου 29 απο το οποιο η Αμερικη βγηκε με Κευνσιανισμο (και τα παραγωγα του οπως το Σχεδιο Μαρσαλ) που αντικλαμβανονται την εννοια και την πρακτικη της Δημιουργιας Χρηματος.

Απεραντα ακατατοπιστοι οι μη σχετικοι στο γνωστικο αντικεινενο, και βαθεια χειραγωγουμενοι κα αποπροσανατολιζομενοι απο τα μεσα προπαγανδας που διδασκουν "οικονομικα του Χουβερ" πιστευουν οτι οι Ελληνικη Τραγωδια οφειλεται σε Κλεφτες Πολιτικους, σε κλεφτη Λαο, και συμπαρατασσονται με την προπαγανδα που διαφημιζει οτι με συστηματα ελεγχου και ελεγκτικους μηχανισμους, που εντοπιζουν και "τσακωνουν" τους παντες ...Σωθηκαμε.

Μεσα σε αυτο τον βαθυ σκοτεινο βυθο της Χουβεριανης ανοησιας, μπηκαν και τα σιδερικα ρομποτακια με τα ηλεκτρονικα εισητηρια. "Για να αρπαξουμε τους τζαμπατζιδες", για να παταχθει το ενα , να παταχθει το αλλο.

Η Επιστημη της εγκληματολογιας προσδιοριζει οτι πανω απο το 5% παραβατικοτητα, δεν πιανεται ουτε διορθωνεται.

Αρα, αντι με την Χουβεριανη Βλακεια να διογκωνεται ο ελεγχος, θα επρεπε να εντοπισθουν τα γεννεσιουργα αιτια.

Και εκει θα διαπιστωθει οτι η ριζα του κακου ειναι το ΧΑΟΣ που προκληθηκε απο την Καταργηση των ΜΑΚΡΟ οντοτητων της Παγκοσμιας Κοινωνιας και Οικονομιας.

Ολα τα αλλα ειναι ασκοπες συζητησεις, και χαμενος χρονος. Το να περιμενεις βελτιωση του ΣΑΠΙΟΥ, μαλλον εθελοτυφλεις.....

Οσον αφορα τα νεα Ρομποτακια που θα διασφαλισουν να μην περναει κουνουπι αν δεν πληρωσει εισητηριο, την μονη ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ που ενετοπισα ειναι οτι μπορουν να εκδοσουν ηλεκτρονικη καρτα και οσοι εχουν γεννηθει το 1816.

Αυτο εχει πολλες ερμηνειες, η πλεον πιθανη των οποιων ειναι οτι ζουμε την ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, (σωστο...) οπου το συστημα ειναι ετοιμο για ολους οσους αναστηθουν απο το 1816 και μετα, να τους εκδοσει ηλεκτρονικες καρτες ξαναφερνοντας τους στην χυδαια πραγματικοτητα που αποτελει η ΨΥΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, και μην επιτρεποντας τους την δωρεαν μετακινηση (διαολε , ψυχες τζαμπατζιδες καταστρεφουν την Χωρα) 

Τι να την κανεις την αναλυση οταν καποιος σε κλειδωσει με βια στο αμπαρι και υστερα βυθισει το πλοιο.
Εκει ενα μενει, να γελας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)