Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΡΟΣ Α : Για αυτό θα στείλει ο Θεός την ώρα της Αποκάλυψης του προσώπου του Αντιχρίστου, τους δύο προφήτες...

 Από τον μακαριστό πατέρα Χαράλαμπο Βασιλόπουλο - Ερμηνεία στην αποκάλυψη του Ιωάννη...

ΟΙ ΕΞΩ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ !!!

Οι ψευτοχριστιανοί, που ζουν εξω απο το Ναό στο προαύλιο μοιάζουν πολύ με τους σημερινούς οικουμενιστάς.
Διότι και οι οικουμενισταί παρουσιάζονται στην εποχή μας σαν Χριστιανοί και προσπαθούν να μας πείσουν, ότι αυτοί είναι η Εκκλησία.Εν τούτοις όμως είναι έξω απο τον Ναόν και το Θυσιαστήριον.Δεν έχουν καμία σχέσι με την Μία,Αγία,Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.Ευρίσκονται μακρυά απο την Ορθδοξία και μακρυά απο την παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Ο Οικουμενισμός είναι συγκρητισμός, είναι η αίρεσις των αιρέσεων.Είναι ένα άθροισμα ψευδών και πλανών.Ο Οικουμενισμός αγκαλιάζει όλες τις χριστιανομάχες σκοτεινές δυνάμεις και στρέφεται εναντίον της Εκκλησίας.Και όμως με υποκρισία μιλάει εν ονόματι, δήθεν του Χριστού και της Εκκλησίας!

Και ο σκοπός του σημερινού Οικουμενισμού, μπορούμε να πούμε, είναι να μας βγάλη απο την ζωντανή πίστη μας, απο το Ναό και το Θυσιαστήριο, και να μας περιμαζέψη στο προαύλιο.


Μας απομακρύνει απο την προστασία του Θεού και την σωτηρία, για να μας συμπεριλάβη στους εκβαλλόμενους έξω απο το μέτρημα.Για να μας κατατάξη σ' εκείνους, που περιμένει η απώλεια, η αιώνια τιμωρία.

Τον μεγάλο και φοβερό λόγο του Θεού: «Μέτρησον» δεν τον ακούνε σήμερα και πολλοί Ορθόδοξοι.Και είναι έτοιμοι να βγούν απο τον Ναό και το Θυσιαστήριο,ν' αρνηθούν δηλαδή την Αγία μας πίστη, την Ορθοδοξία, για να γίνουν αρεστοί στο σατανικό κατασκεύασμα του οικουμενισμού.


Δεν είναι δυνατόν να μένουν Ορθόδοξοι, όταν συμφωνούν με τις αιρετικές και χριστιανομάχες δοξασίες του Οικουμενισμού.


Δεν μπορούν να είναι Ορθόδοξοι, όταν συμπροσεύχονται με ετερόδοξους, με αιρετικούς, παπικούς, προτεστάντας,μωαμεθανούς, βουδδιστάς και βραχμάνους...Αφού γίνονται ένα με τις αιρέσεις και τις ειδωλολατρείες, με τα «εθνη» όπως τους ονομάζει ολους αυτούς η Αποκάλυψις, βγαίνουν απο την πίστη τους και συγκαταλέγονται εις«την αυλήν την έξωθεν του Ναού».

Ο πυρετός του Οικουμενισμού κατακαίει σαν λίβας και πολλες ψυχές ορθοδόξων.Τα συνθήματα της ψυχοκτόνου αυτής πλάνης σερβίρονται με τέχνη, και κερδίζουν έδαφος.Αν μάλιστα θελήσεις να πης τίποτα ορθό για τα ολέθρια σχέδια του, να αντείπης και ν', αντιταχθής, σε παίρνουν για ξεμωραμένο και αναχρονιστκό.

Ο Οικουμενοσμός, λέγουν, είναι Χριστιανικός.Το πνεύμα του οικουμενισμού είναι θέλημα Θεού.Ο Χριστός «ερωτούν; », δεν είπε εις τους Αποστόλους να κηρύξουν την Διδασκαλία Του εις πάντα τα έθνη και εως εσχάτου της γης;Δεν λέγομεν Χριστιανικόν Οικουμενισμόν και δεν έχομεν Οικουμενικόν Πατριαρχείον;Πως, λοιπόν, είσθε εσείς αντίθετοι προς το σημερινό πνεύμα του Οικουμενισμού;Τι άλλο καλλίτερο υπάρχει απο του να γίνει η Οικουμένη«ένα».Να μην ενοποιηθούν τα πάντα και να μην υπάρχουν αιρέσεις;Mεγαλόστομα και πλάνα είναι τα ερωτήματα.Είναι ικανά να πείσουν αρκετούς αφελείς και ένα ακατήχητο ποίμνιο.Οι οικουμενιστές θέλουν να ενοποιηθώμεν με όλους και να χάσωμεν και ημείς την ορθήν πίστην και την κανονική λατρείαν του Θεού.Θέλουν τους αλλοπίστους, τους μη προσκυνούντας τον Σωτήρα μας να βάλουν εις το Θυσιαστήριον.Αγωνίζονται να συγχύσουν τα ασύγχυτα.Με αυτόν τον σατανικόν Οικουμενισμό και τας«Ενώσεις»που επιδιώκουν, θέλουν να πατήσουν οι βέβηλοι το Θυσιαστήριον του Χριστού και να το βεβηλώσουν.


Και ξέρετε ποιό είναι το σχέδιο τους; Να μας αποχρωματίσουν.Να μας βγάλουν απο την πίστη που έχουμε εις τον Σωτήρα Χριστό.Να πιστεύσωμε μόνο εις ενα Θεό αόριστον, συγκεχυμένον,( οχι τον Ιησου Χριστό) , όπως πιστεύουν εκείνοι, οπότε φυσικά δεν θα σωθούμε.Και το χειρότερο, που είναι και ο τελικός των σκοπός, αφου μας βγάλουν την λατρεία του Θεου, θα μας την αντικαταστήσουν με την λατρεία των Εθνων, του σατανα!


Οι σκοποί είναι αντιχριστιανικοί και πολιτικοί.Πίσω του κρύβετε ο διεθνής σιωνισμός, που θέλει να ενοποιήση τα πάντα.Να ενοποιήση όλα τα Εθνη , για να αναλάβη την ηγεσία ο αντίχριστος.«Κρείσον εις ποιών το θέλημα Κυρίου η μύριοι παράνομοι».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4- Η έλευση του Ηλία πριν την τελική κρίση.Μαλ. 4,4 καὶ ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστελῶ ὑμῖν Ἠλίαν τὸν Θεσβίτην, πρὶν ἢ ἐλθεῖν τὴν ἡμέραν Κυρίου τὴν μεγάλην καὶ ἐπιφανῆ,Μαλ. 4,5 ὃς ἀποκαταστήσει καρδίαν πατρὸς πρὸς υἱὸν{ ΤΟΥΣ (καλοπροαιρέτους) ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ «ΠΑΤΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)}καὶ καρδίαν ἀνθρώπου πρὸς τὸν πλησίον αὐτοῦ, μὴ ἐλθὼν πατάξω τὴν γῆν ἄρδην.Μαλ. 4,6 μνήσθητι νόμου Μωσῆ τοῦ δούλου μου, καθότι ἐνετειλάμην αὐτῷ ἐν Χωρὴβ πρὸς πάντα τὸν Ἰσραὴλ προστάγματα καὶ δικαιώματα

Ρητώς Αναφέρει η Αγία Γραφή τον ερχομό του προφήτη Ηλία ..Θα εκπληρωθεί ..Θα ξαναέλθει με σάρκα.

elladapoyantisteketai.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)