Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η σημερινή καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ με τις αυριανές εκλογές στη Γερμανία φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ του προκατόχου της Χέλμουτ Κολ που είχε διατελέσει 16 χρόνια καγκελάριος.
Εκείνο όμως που δεν ομολογεί ποτέ η κυρία Μέρκελ, είναι ότι χάρη σε αυτόν τον Χέλμουτ Κολ, αναδείχτηκε στην ηγεσία του κόμματος των χριστιανοδημοκρατών κάτι όμως που ο ίδιος ο Κολ το μετάνιωσε και λίγο πριν πεθάνει είχε πει χαρακτηριστικά για αυτήν: σας έβαλα ένα φίδι στην ηγεσία του κόμματος.
Ενώ στη Γερμανία και στην Αγγλία μπορείς να εκλεγείς πολλές φορές στην πρωθυπουργία της χώρας, σε άλλες χώρες όπως στις ΗΠΑ και στη Γαλλία έχεις τη δυνατότητα μόνο δύο φορές.
Συγκεκριμένα, για τις γερμανικές εκλογές το σημαντικό είναι πως όλα είναι ένα θέατρο και επειδή η ελίτ δεν έχει βρει κάποια καλή εναλλακτική λύση για να φαίνεται μια επίφαση δημοκρατικότητας, βάζει ξανά και ξανά τη Μέρκελ γιατί είναι ένα καλό πιόνι να ηγείται της χώρας.
Το πόσο κατευθυνόμενο θέατρο είναι αυτές οι γερμανικές εκλογές φαίνεται από του ότι όπου πάει να μιλήσει η Μέρκελ, ένας οργισμένος κόσμος τη φωνάζει «Μέρκελ φύγε» γιουχαΐζοντας την.







Παρόλα αυτά, οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις της δίνουν τρομερά ποσοστά. Ακόμα και στα εκλογικά τμήματα υπάρχουν μαρτυρίες από υπαλλήλους ότι μια εκτεταμένη νοθεία είναι σε εξέλιξη.
Η ίδια η Μέρκελ έφτασε σε τέτοιο σημείο που μάζεψε παράνομους μετανάστες στις προεκλογικές της συγκεντρώσεις να κρατάνε πανό υπέρ της, αλλά οι φάτσες τους πρόδιδαν ότι δεν είναι Γερμανοί ψηφοφόροι.
Σε μια στημένη τηλεοπτική δημοσκόπηση, όπου ο κόσμος έκανε ερωτήσεις στην Μέρκελ, σε μια στιγμή φάνηκε ότι οι ερωτήσεις αυτές ήταν στημένες γιατί τα άτομα εκεί ήταν διαλεγμένα και ο δημοσιογράφος κρατούσε το χαρτί με τα πρόσωπα και τις ερωτήσεις που θα απεύθυνε το καθένα. Αυτό φάνηκε κατα λάθος στην κάμερα.
Αλλά το πολιτικό θέατρο της Γερμανία που θέλει να κάνει μαθήματα δημοκρατίας και σε εμάς, φαίνεται και από το πώς λειτουργεί η γερμανική βουλή.
Σε κρίσιμες ψηφοφορίες όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο  για σημαντικά ζητήματα, ενώ αναφέρουν ότι ψήφισαν 200 και 300 βουλευτές στα έδρανα της Βουλής φαινόταν ότι παρόντες ήταν ελάχιστοι. Οι δε υπόλοιποι, 5 λεπτά πριν γίνει η ψηφοφορία μπήκαν κατευθυνόμενοι να ψηφίσουν χωρίς καν να ξέρουν τι ψηφίζουν.
Όσον αφορά το διαφημιζόμενο σύστημα υγείας της Γερμανίας, στο παρακάτω βίντεο ένας νεαρός νοσοκόμος ξεσπάει κατά της Μέρκελ λέγοντας ότι για κάθε 200 ασθενείς διαθέτουν ένα  νοσοκόμο και ότι το σύστημα υγείας στην ίδια τη Γερμανία έχει διαλυθεί.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Κοινωνικής Προνοίας για την οικογένεια, ο εκπληκτικός αριθμός των 2,5 εκατομμυρίων παιδιών στη Γερμανία βρίσκονται σε επίπεδα φτώχειας ενώ την ίδια ώρα τεράστια κρατικά κονδύλια διατίθενται για τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες.
Σύμφωνα και με τους ειδικούς κοινωνιολόγους προβλέπεται ότι τα επόμενα χρόνια κάθε δεύτερο σπίτι στη Γερμανία θα αντιμετωπίσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα επιβίωσης.
Επίσης, μια περίπτωση είναι αυτή μιας 76χρονης ηλικιωμένης κυρίας η οποία δικάστηκε και οφείλει να πληρώσει 2000 ευρώ επειδή μάζευε μπουκάλια από το σταθμό του μετρό.
Αυτό είναι το εξωφρενικό σημείο της φτώχειας στο οποίο έχουν φτάσει οι Γερμανοί στη χώρα τους το 2017.
Στο επόμενο βίντεο ένας αξέχαστος δημοσιογράφος ερευνητής, που δυστυχώς έφυγε πρόωρα με πολύ ύποπτο τρόπο, ο Udo Ulfkotte, αποκαλύπτει ότι από το 2005  υπήρχε  απόρρητο έγγραφο κυβερνητικό , εσωτερικής κυκλοφορίας, που αποκάλυπτε από τότε ότι υπήρχε σχέδιο να έρθουν στην Ευρώπη εκατομμύρια παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες, 6 χρονιά πριν από την έκρηξη του πολέμου στην Συρία.
Το σχέδιο αυτό ήταν από τότε γνωστό σε πολλούς δημοσιογράφους αλλά οι περισσότεροι έκλειναν το στόμα τους και στήριζαν αυτό το σχέδιο. Όσοι πάλι δεν άντεχαν αυτή την κατάσταση η τους ‘‘αποχωρούσαν’’ ή πάλι ‘‘εξαφανίζονταν’’. Αυτό το πανούργο σχέδιο της νέας τάξης το είχε αποκαλύψει ο Udo Ulfkotte στο περίφημο βιβλίο του «Krieg in den Städten», δηλαδή «πόλεμος στις πόλεις»  και από τότε είχε απειληθεί η ζωή του.
Ο ίδιος ο Udo Ulfkotte είχε φανερώσει κάτι που το απέκρυψαν σκόπιμα όλα τα ΜΜΕ, ότι ήδη το 2009 παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες είχαν μαχαιρώσει έναν ιερέα σε μια επαρχιακή πόλη και είχαν απειλήσει ένα μικρό κοριτσάκι με το ποδήλατο του ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έτσι εκεί, γιατί η περιοχή είναι δική τους και υπάρχει ο νόμος της σαρία.
Φανταστείτε τι γίνεται σήμερα που δεν μας το αποκαλύπτουν όταν όλα αυτά συνέβαιναν από τότε.
Με όλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα  πώς η Μέρκελ είναι από τα βασικά πιόνια της νέας τάξης και ουσιαστικά εργάζεται για την καταστροφή της Ευρώπης.
Στο τελευταίο βίντεο έχουμε ένα πραγματικά κωμικοτραγικό γεγονός για τις γερμανικές εκλογές. Δυο έγχρωμοι μετανάστες  πήγαν στο AfD,  δηλαδή στο ευροσκεπτικιστικό  κόμμα που είναι αντίθετο στους παράνομους μετανάστες και  σε μια συγκέντρωση του κόμματος ο ένας από αυτούς ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να μιλάει ειρονεύοντας με χαρακτηριστικό τρόπο τους Γερμανούς που έχουνε γίνει τα προβατάκια της Μέρκελ και της νέας τάξης.

Αυτή λοιπόν η Μέρκελ, όπως αποκαλύπτει το παρακάτω βίντεο είχε κάνει στις μυστικές υπηρεσίες της Σταζι και έχει εβραϊκή καταγωγή.



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)