Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Anonymous απειλούν: «Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε - Τα χειρότερα έρχονται»

Οι Anonymous απειλούν: «Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε - Τα χειρότερα έρχονται» (φωτό)Οι Anonymous Grecce φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να κάνουν καθημερινές παρεμβάσεις στην ελληνική πραγματικότητα. Λίγο αφότου, λοιπόν, έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την σελίδα της ΤτΕ, επέστρεψαν με νέες απειλές.
Για την ακρίβεια το βράδυ της Κυριακής έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση! Στην σελίδα τους στο facebook έγραψαν: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».



Anonymous Greece
21 hours ago
Προς "Κυβέρνηση της Ελλάδος" Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!#AnonymousGreece

602



Σήμερα το πρωί λοιπόν επέστρεψαν, σχολιάζοντας την επίθεση την Τράπεζα της Ελλάδος και απειλώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς.


Anonymous Greece
4 hours ago
Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece
«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!» ανέφεραν στην σελίδα τους στο facebook.

| ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. |
2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας! #AnonymousGreece

Οι Anonymous Greece «έριξαν» το μεσημέρι της Κυριακής (24.09.2017) και την σελίδα της «Τράπεζας της Ελλάδος». Η σελίδα, σύμφωνα με τους Anonymous Greece «έπεσε». Αν κάποιος επιχειρήσει να μπει, θα παρατηρήσει ότι η σελίδα δεν φορτώνεται και αν καταφέρει και μπει τότε… σέρνεται.   
Στο μεταξύ με το νέο τους μήνυμα οι Anonymous Greece απειλούν με επίθεση και την ΑΑΔΕ.
 
Anonymous Greece
on Sunday
Επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος! ~ Το http://deltio.tnomik.gr/παραμένει εκτός εδώ και 27 ώρες! ΑΑΔΕ Warning. You are the next target!#AnonymousGreece

Οι χάκερς, πήραν θέση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αλλά και την μικρή Νεφέλη. Μάλιστα, οι Anonymous Greece φρόντισαν να «ρίξουν» την σελίδα που γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η σελίδα εδώ και σχεδόν μία μέρα δεν λειτουργεί ενώ σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για το περιστατικό.
«Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»», καταλήγει το μήνυμα που έστειλε προς την κυβέρνηση μέσω της σελίδας της στο Facebook οι Anonymous Greece.

Λίγη ώρα, αργότερα «κατέβασαν» την ιστοσελίδα όπου «έτρεχε» το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών, κάνοντας το γνωστό μέσω της σελίδας τους. 

Στο μήνυμα προς την κυβέρνηση οι Anonymous Greece καταφέρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και προειδοποιούν: «Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».

Αναφέρονται επίσης στην άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.

Λίγες ώρες αργότερα, οι Anonymous Greece επέστρεψαν και πάλι με νέες απειλές.»Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά!» έγραψαν στο Facebook.
  
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)