Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Το 4ο Ράιχ νόμισε ότι πήγαινε περίπατο στην αποικία Ελλάδα... Μια πόλη εκατομμυρίων κατοίκων ζει σε μια γιορτή...


Στο Ελλαδιστάν της Μνημονιακής "αριστεράς", η νεολαία μας είναι πολύ προχωρημένη, είναι "αριστερή"... είμαστε Ευραπαίοι, γιορτάζουμε διαφορετικά...


Στην αποικία του 4ου Ράιχ, στο Ελλαδιστάν έχουμε ευρώ, έχουμε "αριστερά" φτωχοκομεία" και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε εξαγωγές.
Κάνουμε εμπάργκο στη Συρία:  Η ευκαιρία για τις ελληνικές εξαγωγές θυσιάστηκε στην ποδιά των ΗΠΑ...


Απολίτιστοι στη Συρία... γιορτάζουν στην 59η Διεθνή Έκθεση της Δαμασκού και συνωστίζονται για να την επισκεφθούν (Ξεπερνούν τα 6 χιλιόμετρα οι ουρές των αυτοκινήτων για...)... Τι μεσαίωνας... Εδώ έχουμε λαϊκούς αγώνες για τα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, παιδόφιλων, κτηνοβατών και σια... Είμαστε Ευρωπαίοι!
Θέλησαν να καταστρέψουν της Συρία, να υποδουλώσουν τη Δαμασκό... Νόμισαν πως είναι Ελλαδιστάν...
Εμείς έχουμε πολιτισμό, έχουμε "κομμουνιστές" μοδάτους υπουργούς, χανουμάκια της Μέρκελ και κυρίων πολλούς, μα πολλούς πισωγλέντηδες!
Εμείς αγαπάμε τους "εξεγερμένους" αποκεφαλιστές που θέλουν να διώξουν τον χασάπη Άσαντ και να φέρουν την πρόοδο στη Συρία! (Όλοι οι Νατοϊκοί "αντιφασίστες-αντιρατσιστές" μαζί μπορούμε!)
Η ήττα των ιμπεριαλιστών είναι τελειωτική!

sibilla-gr-sibilla.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)