Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Όταν ένας μεγάλος προδότης αποκαλεί τους άλλους προδότες, σίγουρα τους κάνει μεγάλο καλό, καθώς τους καταξιώνει ότι είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που τους καταλογίζει γιατί θέλει ο ίδιος να βγει «λάδι».
Αυτή είναι η περίπτωση του πάγκαλος-σόου, όπου το γνωστό ανθελληνικό κανάλι του Φαλήρου κάθε λίγο και λιγάκι παρουσιάζει την παράσταση-παγκάλου, φιλοδοξώντας να κερδίσει σε τηλεθέαση και τηλεακρόαση.
Αυτός που βαρύνεται με τις μεγαλύτερες νεοελληνικές προδοσίες, που μαζί με τον αρχηγό του, εκείνο τον ύπουλο «κινέζο» έσκαβαν συστηματικά τον λάκκο του ελληνικού λαού, εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο σαν οχετός όπως τον χαρακτήρισαν.
Έτσι με τον χαρακτηρισμό «τσογλάνι» επιτέθηκε στον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα»
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη σφοδρή αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών μεταξύ κυβέρνησης και δικαιοσύνης, ο Θόδωρος Πάγκαλος αναρωτήθηκε «Στον κύριο Τσίπρα ποιος του ανέθεσε το δικαίωμα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα;».
Και συνέχισε, λέγοντας: «Λοιπόν αυτό και μόνο δείχνει ότι το τσογλάνι αυτό, που μου είναι σήμερα πρωθυπουργός, όχι τσογλάνι είπα, δεν ανακαλώ, γιατί το τσογλάνι αυτό έλεγε στη Βουλή, δεν θα βγείτε ποτέ από τις πόρτες των σπιτιών σας, όταν μας απειλούσε. Εγώ έχω ανοιχτό λογαριασμό με τους χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα και δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, είμαι άνθρωπος μετριοπαθής».
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε: «Δύο φορές δημιούργησα εχθρούς στη χώρα αυτή, η μία είναι της χούντας, δεν συγχωρώ τους χουνταίους και δεν θα συγχωρήσω αυτούς που συνεργάζονται με τον Τσίπρα σήμερα. Και θέλω να το ξέρουν όλοι οι συνεργάτες του».
Μετά από όλα αυτά και άλλα και μετά από όλες αυτές τις φοβέρες κατηγορίες. θα πρέπει κάποιοι από το μέγαρο Μαξίμου να του στείλουν μια… ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)