Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ! ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ TAXIS NET ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ...



... ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΩ TAXIS NET ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

Ένα ακόμη έγκλημα με υπογραφή κυβέρνησης Τσίπρα. Υποχρεώνει τους μαθητές/μαθήτριες των ΕΠΑΛ να εγγραφούν μέσω του TAXIS NET! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι οι μαθητές/μαθήτριες φακελώνονται και τα....

στοιχεία τους (φορολογικά και όλα τα προσωπικά δεδομένα) περνάνε στους δανειστές. Ως γνωστόν, οι δανειστές ελέγχουν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίου Χρέους (και συνεπώς το TAXIS NET) με συνέπεια όλα τα στοιχεία μαθητών και γονέων τους να περάσουν στα χέρια των τοκογλύφων-εγκληματιών.
Βέβαια, αυτό που γίνεται φέτος με το ΕΠΑΛ θα γίνει τα επόμενα χρόνια με όλα τα Λύκεια της χώρας. Η εγγραφή κάθε μαθητή-μαθήτριας θα περνά μέσα από τις εφορίες και τα προσωπικά τους δεδομένα θα δίνονται πεσκέσι στους δανειστές!
Αυτό είναι παράνομο, δεδομένου ότι η κυβέρνηση παρέκαμψε την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, χωρίς δηλ. να ζητήσει τη γνωμοδότησή της, η οποία αν ήταν αρνητική, θα δέσμευε την κυβέρνηση.
Επιπλέον, όσοι δεν εγγραφούν (μέχρι σήμερα 23-6-2017), μέσω TAXIS NET λένε...αντίο σχολείο! Οδηγούνται στη διακοπή της εκπαίδευσής τους μια και δεν θα ακολουθήσουν τον τομέα ειδικότητας που θέλουν. Όμως, οι...παράπλευρες απώλειες συνεχίζονται από το δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης. Η μη εγγραφή χιλιάδων μαθητών-μαθητριών μέσω του TAXIS NET στα ΕΠΑΛ ήδη έχει αρνητικές συνέπειες στη λειτουργία των ίδιων των ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εγγραφή περί τους 60.000 μαθητές/μαθήτριες, ενώ πέρσι οι μαθητές που παρακολουθούσαν τα ΕΠΑΛ ήταν περί τις 85.000! Άρα οδηούμαστε αναπόφευκτα σε κλέισιμο ή συγχώνευση πολλών ΕΠΑΛ, με άμεσο επακόλουθο το ξήλωμα πολλών εκπαιδευτικών οι οποίοι θα συρθούν στο ταμείο ανεργίας!
Το σχέδιο των δανειστών σε συνεργασία με την εγκληματική κυβέρνηση Τσίπρα είναι σαταντικό. Εξοντώνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και τα ΕΠΑΛ! "Οι Έλληνες πρέπει να γίνουν λούστροι, σερβιτόροι ή πόρνες". Αυτή είναι η επιθυμία των Γερμανών.

indobserver 

thesecretrealtruth.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)