Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Όπως αποκάλυψε χθες σε κάποιον Ρ/Σ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κ. Α. Λοβέρδος, οι δανειστές, βλέποντας την αλλαγή της βούλησης του λαού, πριν τις εκλογές του 2015, δεν ήθελαν να συμφωνήσουν με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι θα πρέπει να συνεργαστούν με τη νέα κατάσταση που έρχεται, καθόσον η βούληση του λαού έχει αλλάξει.

Αυτό αποδεικνύει (λέω εγώ) ότι οι δανειστές δεν υπολογίζουν τους «πρόθυμους» Έλληνες πολιτικούς, αλλά υπολογίζουν πολύ τις αλλαγές της βούλησης του ελληνικού λαού. Αυτή δηλαδή μόνο φοβούνται και υπολογίζουν.
Από τους Έλληνες πολιτικούς, εκείνο που προφανώς αναμένουν είναι να τους κάνουν τη δουλειά, δηλαδή να κρατούν το λαό σε ύπνωση υπάκουο, ώστε να γίνεται εύκολη η οικονομική του αφαίμαξη. Όποιος λοιπόν πολιτικός δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό, τότε οι δανειστές πάνε γι’ άλλους ικανότερους να το επιτύχουν. Μέχρι σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάει περίφημα στον τομέα αυτόν. Μην ξεχνάμε ότι άλλαξε την απόφαση του λαού στο δημοψήφισμα και δεν "άνοιξε μύτη".

Αυτή η αποκάλυψη, επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό: Η κρίση έχει ημερομηνία λήξης την ημέρα της λαϊκής αφύπνισης ή έγερσης ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το.

Πέτρος Χασάπης

hassapis-peter.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)