Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Βόμβα Μέισον: Η γερμανική ελίτ θέλει Grexit τον ερχόμενο Ιούλιο

Βόμβα Μέισον: Η γερμανική ελίτ θέλει Grexit τον ερχόμενο ΙούλιοΤη δυσοίωνη εκτίμηση ότι η γερμανική ελίτ προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη τον ερχόμενο Ιούλιο κάνει ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον σε σειρά αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Αν και το βασικό θέμα των tweets του Μέισον είναι το Brexit και η στάση που θα πρέπει να κρατήσει το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας και ο ηγέτης του, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο», προσθέτοντας παρακάτω ότι οι Εργατικοί δεν θα πρέπει να γίνουν το «κόμμα των Βρυξελλών/Φρανκφούρτης» δεδομένης της «μεγάλης πιθανότητας κατάρρευσης του ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέισον δεν εξηγεί γιατί προβλέπει ότι το Grexit θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο, παρά τις ερωτήσεις άλλων χρηστών του Twitter.

tribune.gr

Σχόλιο ιστολογίου:
αν το θέλει η Γερμανική ελίτ, σίγουρα δεν θα είναι για το καλό μας, ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα. Η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα χωρίς καμία προετοιμασία θα είναι η θανατική καταδίκη της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)