Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του και έκανε τους Ελληνες σκλάβους! [βίντεο]


«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ»!
Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του και έκανε τους Ελληνες σκλάβους! [βίντεο]

Για έναν πρωθυπουργό που δεν φοράει γραβάτα αλλά κάνει ότι του λέει η Ε.Ε και το ΔΝΤ, το ξεπούλημα της Ελλάδας αλλά και Ελληνες που είναι σκλάβοι έκανε λόγο ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber, ο Μπουλούτ, κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, είπε ότι η σημερινή κατάσταση  στην Ελλάδα έχει κάνει τους Ελληνες σκλάβους λόγω του χρέους τονίζοντας πως όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας.

«Ολα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας» δήλωσε και συμπλήρωσε πως:

«Eνας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η ΕΕ και το ΔΝΤ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Eλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί..».




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)