Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΔΝΤ χρέος και τράπεζες.

Στo ΔNT προσχώρησαν πολλά Κράτη για να αντιμετωπίσουν τις καταστροφές των μετά από τον Β΄Π.Π. Κάθε δε Κράτος έστειλε το δικό του χρήμα στο ΔΝΤ  από  το οποίο θα δάνειζε τις  Τράπεζες των Κρατών με  Επιτόκιο μόλις το 0,25% ετησίως.
Αποτέλεσμα εικόνας για τράπεζες
Οι Τράπεζες δε κάθε Κράτους θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν τους επιχειρηματίες των και με επιτόκιο πέραν του 0,25% ,  όπως επί Υφυπουργού Οικονομικών ΄Εβερτ  της Κυβερνήσεως Κων. Μητσοτάκη που δάνειζε δυστυχώς επιχειρηματίες και εμπόρους για ανάπτυξη με το φοβερό όμως επιτόκιο του μέχρι 35% ετησίως, που όμως οι πολλοί που το έλαβαν ΔΕΝ το άντεξαν.

Οι Κάρολος Παπούλιας , Αδαμάντιος Βασιλάκης και  Γιώργος Αλογοσκούφης
υπέγραψαν  τους 10 λογαριασμούς του Παγκόσμιου Ταμείου ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ της Ελλάδος και των Τραπεζών μας  με επιτόκιο 4%  ετησίως, αντί του αρχικού 0,25%. Ως κράτος είμαστε τα πρώτα μέλη του ΔΝΤ. Σήμερα έχουμε 71 χρόνια στο ΔΝΤ.  Το 2007 είχαμε  στην  ΤτΕ  10 λογαριασμούς του  Παγκόσμιου Ταμείου Καταπιστεύματός  μας, ήτοι 326 τρις USD,  δηλαδή… 326.000.000.000.000 USD και συνεπώς (ΝΑΙ σήμερα)  ΔΕΝ χρωστάμε τίποτα σε κανένα τοκογλύφο.

Η Σημερινή Κυβέρνηση νομίμως  υποχρεούται να  διακριβώσει πλήρως το τι ακριβώς συμβαίνει με την ΤτΕ και με τις 9 Τράπεζές μας : ΑΤΕ, Αlpha, Athens, Attika, Commersial, Greek Postal Savings, Geniki, National και Piraeus που όλες ελέγχθηκαν από  την Κεντρική μας ΤτΕ .

Δηλαδή ο έλεγχος των 9 τραπεζών ελέγχθηκε από την ΤτΕ  με ημερομηνία 1/1/1967.  Η ίδια δε ΤτΕ είχε κλείσει  τον προηγούμενο δικό της  λογαριασμό με προηγούμενη ημερομηνία από την 1-1- 1966.

ΣΕΛ.5 Το πολύ περίεργο είναι πάλι το ότι  η ΤτΕ , μαζί  με τις 9 ως άνω τράπεζές μας, ΔΕΝ θέλησε  ΕΓΚΑΙΡΩΣ να ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ  αυτούς τους 10 λογαριασμούς, μάλλον σκοπίμως και πολύ αργά, μέχρι την  1/1/2007, τότε  δηλαδή που ζήτησε να υπογράψουν τους λογαριασμούς αυτούς οι  κ.κ. Κάρολος Παπούλιας, Αδαμάντιος Βασιλάκης και Γεώργιος Αλογοσκούφης με το σκοπό της συνολικής γνώσεως των 10 λογαριασμών του Παγκόσμιου Ταμείου του τότε συνολικού ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ της Ελλάδος μας και των Τραπεζών μας  με επιτόκιο 4%  ετησίως, αντί του τότε αρχικού 0,25%.

Το συνολικό ποσό  των  111,7 τρις USD + 4% ετησίως  στα έτη 1966 και 1967, επί 48 χρόνια είναι 326 τρις USD.

Τελικά είναι λίαν περίεργο και καταστροφικό  το ότι  η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι από ιδρύσεώς της μονίμως υπό τον κυρίαρχο έλεγχο των ΡΟΤΣΙΝΤ, ειδικά δε και σήμερα από ένα ΡΟΤΣΙΛΝΤ (τον κ. Τζέϊκομ ) που κατοικοεδρεύει μέχρι και σήμερα στο ανάκτορό του στην Κέρκυρα, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Οι ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ… ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, ο δε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ φυλακίστηκε.

Οι μετά τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Πρωθυπουργοί υποκλίνονται  στον  κάθε  Διοικητή της ΤτΕ.

Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε ορισμένα στοιχεία της ΤτΕ από τον κ. Στουρνάρα.

Της γνώρισα με ε-μαιλ μου ότι ο κ. Στουρνάρας ΔΕΝ θα απαντήσει ως ανώτερός της  ο οποίος ήταν και θα είναι ο  εντολοδόχος  και  εκτελεστής των εργασιών της ΤτΕ  !!! 

Νόαμ Τσόμσκι:  Σωστό και πάση θυσία πρέπει να βροντοφωνάξουμε έξω οι Ρότσιλντ !!!

Κάτω το  οργανωμένο σχέδιο των  ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδος μας και κυρίως διότι  έχει τεράστιο πλούτο  και μοναδική γλώσσα και ιστορία. 

ΕΙΘΕ ΟΙ ΕΥΧΕΣ

ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ

ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΝ  Γ΄ Π.Π. ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που ποδηγέτησαν  ΚΑΙ ΤΟΥΣ  Α΄ Π.Π. ΚΑΙ  Β΄ Π.Π.
 
Στέλιος Σφακιανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)