Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

«'Oχι» και από τους κατοίκους του Φραγκοβουνίου στη Χίο για τη φιλοξενία ανήλικων προσφύγων

«Μπλόκο» στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου, το οποίο θα συζητούσε την παραχώρηση των ξενώνων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, για τις ανάγκες στέγασης προσφυγόπουλων, έθεσαν με την παρουσία του περί τους 30 πολίτες, που εμφανίσθηκαν ως θιγόμενοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Φραγκοβουνίου.
Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής,
30 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία είχαν προσέλθει οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες.
Μετά από έντονη λογομαχία ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παντελής Καμπούρης έκανε γνωστό ότι το θέμα έχει αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη.
Να υπενθυμίσουμε ότι το αίτημα είχε υποβάλει στο Νομικό Πρόσωπο η μη κυβερνητική οργάνωση «Save the children» και αφορούσε την μίσθωση των 15 ξενώνων του κολυμβητηρίου για περίοδο εννέα μηνών.

Πηγή: astraparis.gr
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)