Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις των Οικολόγων με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο ιστολογίου:
λίγες ώρες είναι αρκετές για να αλλάξουν στάση και να ξεπουλήσουν την πατρίδα ακόμα και οι Οικολόγοι. Το αν τους έπεισε ο Τσίπρας νομίζουμε ότι είναι άτοπο, ο Τσίπρας με τόσα ψέματα που έχει πει ούτε τα ΟΥΦΟ δεν πείθει .. Άλλωστε ο ίδιος υπέκυψε μετά από 17 ολόκληρες ώρες και μετατράπηκε όπως λένε πολλοί σε προδότη, Γερμανοτσολιά που σκύβει στα 4 μαζί με τον Καμμένο.
Μπορεί κάποιοι να έχουν ιδεολογία αλλά μπροστά στα συμφέροντα των αφεντικών τους διαλύεται στη στιγμή.

 Κάνουν πίσω άρον-άρον στη διαφωνία τους με το πολυνομοσχέδιο οι Οικολόγοι
Κάνουν πίσω άρον-άρον στη διαφωνία τους με το πολυνομοσχέδιο οι Οικολόγοι

Τα μαζεύουν οι Οικολόγοι βουλευτές που συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν απειλήσει να καταψηφίσουν τις διατάξεις που προβλέπουν τη μεταφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων θεωρώντας ότι δρομολογείται η ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ύδρευσης.
Στο Πολιτικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πρασίνων, από τους οποίους
προέρχονται ένας υπουργός, ο Γιάννης Τσιρώνης, και ένας βουλευτής, ο Γιώργος Δημαράς, αποφασίστηκε να καταψηφίσουν τη διάταξη στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής και προβλέπει τη μεταβίβαση των μετοχών του Δημοσίου της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο νέο υπερ-ταμείο.
Ωστόσο οι κ. Τσιρώνης και Δημαράς κλήθηκαν εσπευσμένα στο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν στάση.
Από ότι φαίνεται ύστερα από πυρετώδεις διαβουλεύσεις και παρασκηνιακές διεργασίες, περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και οι δύο βουλευτές των Οικολόγων ανακοίνωσαν ότι οι κύριοι Τσιρώνης και Δημαράς θα υπερψηφίσουν τελικώς τις διατάξεις.
Για να πειστούν θα κατατεθεί νομοτεχνική βελτίωση που θα επιβεβαιώνει ότι ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα παραμείνουν σε δημόσιο έλεγχο θα κάνει η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής. Με την αλλαγή αυτή, που συμφωνήθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, θα ψηφίσουν και οι δύο βουλευτές των Οικολόγων Πρασίνων.


banksnews.gr

Υ.Γ. διαβάζοντας το κείμενο, έχουμε μια απορία εάν το νερό παραμείνει κρατικό τότε γιατί τόσο ντόρος; Γιατί να προσπαθεί ο Τσίπρας να πείσει τους Οικολόγους; Άλλη μα ψευτιά της κυβέρνησης για να μην υπάρχει καμία αντίδραση ώστε να πουλήσει το κοινωνικό αγαθό που λέγεται νερό ...  
Είναι φοβερό που μπορούν και κερδίζουν από την φύση, από το νερό και από τον ήλιο, μεγαλύτερη απάτη δεν έχουμε δει στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)