Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν μπορεί να δεί τη μύτη του αλλά θέλει να γίνει Πρωθυπουργός ο Κούλης. Τί κώλλυμα!

Αντί ο κ.Μητσοτάκης της γνωστής οικογένειας αυτόφωτων, να παρουσιάσει δικό του σχέδιο για το προσφυγικό με τους γραφικούς του συμβούλους, κατηγορεί τον κ.Τσίπρα ότι δεν εκτελεί καλά τη συμφωνία που έχει κάνει με την ΕΕ και δεν επαναπροωθεί τους παράνομους μετανάστες…! Toν ευρίσκει αργό, ποιός; O Kούλης ο Γρήγορος που στη Θεσσαλονίκη πήγε να πάρει αέρα…!
Η λεπτομέρεια που αλλάζει τα πράγματα είναι, ότι η συμφωνία που έχει κάνει η
κυβέρνηση Τσίπρα και Κανέλου είναι για τα σκουπίδια.και ότι το συνεργείο του κ.Μητσοτάκη δεν έχει αντιπρόταση (μη κοιτάτε που λέει ότι έχει πρόταση, δεν έχει κάτι σοβαρό, έτσι το λέει για να φανεί). Αυτό δεν είναι αξιωματική αντιπολίτευση, είναι κάτι σαν το ΓΑΠ με φλογέρα…

trashpolitics-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)