Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ… ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ! Δείτε πώς οι αυξήσεις Κατρούγκαλου γίνονται «κούρεμα» μπροστά στα ΑΤΜ

sintaxiouxos1Μεγάλη απάτη αποκαλύπτεται πίσω από τις περικοπές των συντάξεων που νομοθέτησε η κυβέρνηση, καθώς οι συνταξιούχοι χρεώνονται με μειώσεις για ποσά που δεν εισπράττουν! 

Αδιάψευστος «μάρτυρας» της απάτης είναι τα ντοκουμέντα που φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στο φως της δημοσιότητας σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και τα οποία δείχνουν ότι οι συνταξιούχοι χρεώνονται αναιτιολόγητα με περικοπές που φτάνουν ακόμη και τα 100 ευρώ το μήνα… επί ανύπαρκτων ποσών σύνταξης.


Oι περικοπές αυτές δεν οφείλονται ούτε σε μηχανογραφικό λάθος των Ταμείων ούτε σε λανθασμένους υπολογισμούς, γιατί κάτι τέτοιο το απέκλεισαν αρμόδια στελέχη (του Γενικού Λογιστηρίου) με τα οποία επικοινώνησε ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής.

Οφείλονται στο γεγονός ότι τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, δηλαδή οι κύριοι Κατρούγκαλος και Τσακαλώτος, και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση, δεν προχώρησαν στην αλλαγή του νόμου 4093/12 που προβλέπει τις μειώσεις στο άθροισμα συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ με αποτέλεσμα οι αρμόδιες υπηρεσίες να εξακολουθούν να επιβάλλουν τις ίδιες μειώσεις που είχαν οι συνταξιούχοι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι μετά τις περικοπές που είχαν στις επικουρικές αλλά και στα μερίσματα (όσον αφορά το Δημόσιο), το άθροισμα των συντάξεων είναι μικρότερο και ως εκ τούτου οι αντίστοιχες μειώσεις του νόμου 4093/12 θα έπρεπε είτε να διαγραφούν τελείως είτε να είναι μικρότερες.

financialbox.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)