Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Προσφυγή στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για Δημοψήφισμα & Μνημόνια που προέκυψαν μετά


aed-05072016-600x848Μια βδομάδα μετά την άλωση της Δικαιοσύνης, όταν 20 στους 22 Αρεοπαγίτες της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου έκριναν (?) ότι το ΕΕΤΗΔΕ ( ή γνωστότερο ως «χαράτσι της ΔΕΗ» ) ήταν δήθεν συνταγματικά ορθό, αντίθετα με την πλειοψηφία του Δ’ Τμήματος του Αρείου Πάγου και της Προέδρου του και πρώην Πρωθυπουργού, που επανέλαβε μειοψηφούσα πλέον την ορθότατη άποψή της ότι είναι αντισυνταγματικό να φορολογούνται ακόμη και περιουσιακά στοιχεία που δεν αποδίδουν εισόδημα ΠΡΟ(σ)ΚΑΛΕΙΤΑΙ η Ελληνική Δικαιοσύνη να ξεπλύνει το άγος της !!

Την Τρίτη 5/7/16 το μεσημέρι, ακριβώς ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ περσινού Ελληνικού ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ από γνωστό δικηγόρο, που εκπροσωπεί αμεσοδημοκρατικές πρωτοβουλίες ΠΡΟΣΦΥΓΗ για αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας και ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ το περιεχόμενό τους ταυτίζεται με τα προαπαιτούμενα που ερωτήθηκαν γι αυτά οι ‘Ελληνες και ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Η αναγνωριστική αυτή προσφυγή απευθύνεται στο μόνο αρμόδιο (κατά το Σύνταγμα) για να κρίνει το κύρος και τα αποτελέσματα Δημοψηφίσματος Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο του άρθρου 100 και θέτει την κορυφαία αυτή
σύνθεση Αρεοπαγιτών –Συμβούλων Επικρατείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου και Καθηγητών Νομικών Σχολών ενώπιον των ευθυνών τους απέναντι στη Σταύρωση του Ελληνικού Λαού ! Θα αποδείξουν ότι υπάρχουν Δικαστές και στην Ελλάδα ( ή μόνο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας?) ικανοί να ξεπεράσουν την ιππασία που τους επιβάλλει η υπόδουλη στους ξένους Εκτελεστική, μετά την Νομοθετική εξουσία ή θα μιμηθούν τον Πόντιο Πιλάτο ; Εις βάρους του Ελληνικού Λαού, που τους επιτρέπει να αυξάνουν από τα Ανώτατα Ειδικά Μισθοδικεία τους τις απολαβές που λαμβάνουν από το υστέρημά του μετά τον απάνθρωπο φορολογικό του στραγγαλισμό, που τον ευλόγησε ακόμη και η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
Όπως το Ελεγκτικό Συνέδριο ευλόγησε το ξεπούλημα του Ελληνικού σε μια λουξεμβουργιανή εταιρία ειδικού Σκοπού και μικρού κεφαλαίου, ακόμη και πρόσφατα και παρά το γεγονός ότι ουδέποτε απαντήθηκαν οι ενστάσεις του αμεσοδημοκρατικού Κινήματος που παρέστη στις δίκες που αδιαφανώς κύρωσαν την σύμβαση του Δημοσίου με την μοναδική τελικά συμμετέχουσα στον Διεθνή Διαγωνισμό εταιρία του Λάτση και κατάγγειλε και τα πρακτικά τους ως πλαστά! Ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας( ΣτΕ) αυτογελοιοποιήθηκε όταν η Ολομέλειά του έκρινε απαράδεκτη την αίτηση ακύρωσης που άσκησε το ίδιο Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας κατά του αντισυνταγματικού κλεισίματος της αρχικής ΕΡΤ για 29 βάσιμους λόγους επειδή αυτό είναι πολιτικό κόμμα και δεν δικαιούται ως κόμμα να προσφεύγει, ενώ το Δ’ Τμήμα του ίδιου Ανώτατου Δικαστηρίου ( ΣτΕ) απαγόρευσε την χρηματοδότησή του ιδίου κόμματος από όσα λαμβάνουν τα λοιπά 3 κόμματα του σχήματος που εξέλεξαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ευρωβουλευτή τον κ. Ν. Μαριά επειδή αυτό είναι Κίνημα- Συνασπισμός Κομμάτων και Κινήσεων Πολιτών? Και το θέμα αυτό τίθεται επίσης στη κρίση των Δικαστών του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου μαζί με την κρίση επί του πραγματικού νοήματος των αποτελεσμάτων του περσινού Δημοψηφίσματος , αφού το ίδιο Κίνημα παρέστη και αναγνωρίστηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε παρέμβασή του υπέρ του κύρους του Δημοψηφίσματος αυτού και έγινε δεκτή!

Την μεγαλύτερη όμως εντύπωση προκαλεί η άκρα του τάφου σιωπή που επιβλήθηκε σε όλο τον Ελληνικό Τύπο και στα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επιρροής για τη σημαντική αυτή προσφυγή που θα μπορούσε να προκαλέσει, αν γίνει δεκτή μια απαγκίστρωση της χώρας μας από τα πλέον δυσβάστακτα μετά το Δημοψήφισμα Μνημόνια, παρά τη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ανήμερα με την κατάθεσή της και την επέτειο του Δημοψηφίσματος και το γεγονός ότι πολλοί δημοσιογράφοι πολιτικού και δικαστικού ρεπορτάζ ενημερώθηκαν αυτοπρόσωπα από τον δικηγόρο που προσέφυγε! Ϊσως η αφίππευση της εκτελεστικής εξουσίας και από την τέταρτη λεγόμενη εξουσία είναι το βασικό ζητούμενο για τη Δημοκρατία και την Ελλάδα του μέλλοντός μας και όχι αν τα πανελλήνιας ακτινοβολίας τηλεοπτικά κανάλια θα είναι 4 ή 14 ?
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου
Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση
(Ν.Ελ.Σ.Ε.)
nele@dimopolis.gr
http://www.s120s.gr
Με την υποστήριξη από το
http://www.dimopolis.gr
ekad@dimopolis.gr
πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΔΩ 

justiceforgreece.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)