Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Φιάσκο η επανάληψη δημοψηφίσματος; Υπέγραψαν μέχρι και απ’το Βατικανό!

Από τις 3 εκατομμύρια υπογραφές για την επανάληψη του δημοψηφίσματος στην Βρετανία, πολλές προέρχονται από χώρες του εξωτερικού, και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα είναι περισσότερες από τον συνολικό πληθυσμό, όπως φαίνεται.
Για παράδειγμα, ενώ το Βατικανό έχει μόνο 800 κατοίκους, έχουν καταχωρηθεί από την Πόλη του Βατικανού 39.000 υπογραφές σύμφωνα με τον Guardian.

Η Ισλανδία, τα Νησιά Κέιμαν και η Τυνησία είναι μερικές ακόμα από τις χώρες από όπου προέρχονται υπογραφές. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, ήδη αφαιρέθηκαν πάνω από 77.000 υπογραφές που δεν προέρχονταν από την Βρετανία και όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή επίκεινται και άλλες διαγραφές. 

koutipandoras.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)