Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Με έκτακτο συνέδριο καθαιρείται από το κυβερνών κόμμα ο Νταβούτογλου

Με έκτακτο συνέδριο καθαιρείται από το κυβερνών κόμμα ο Νταβούτογλου
Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) θα πραγματοποιήσει έκτακτο συνέδριο τις ερχόμενες εβδομάδες, στο οποίο ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δεν σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, δήλωσαν σήμερα ανώτεροι αξιωματούχοι του κόμματος.
Ένας αξιωματούχος του AKP δήλωσε πως το συνέδριο θα διεξαχθεί αμέσως μετά τις 21 Μαίου και όχι αργότερα από τις 6 Ιουνίου, πρώτη μέρα του Ραμαζανίου.

Η ρήξη μεταξύ του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του Νταβούτογλου, έγινε δημόσια τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή σειρά θεμάτων όπως τις σχέσεις με την Ευρώπη έως την κράτηση επικριτών της κυβέρνησης, πλήττοντας το επενδυτικό κλίμα. Ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της χώρας συναντήθηκαν εκτάκτως την Τετάρτη.

Η «κόντρα» ανάμεσα στους δυο άνδρες, άρχισε ουσιαστικά όταν η Ανώτατη Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος AKP αφαίρεσε το δικαίωμα από τον Νταβούτογλου να διορίζει επαρχιακούς αξιωματούχους.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)