Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η θυσία αγάπης της Ελληνίδας που συγκλονίζει τη Βουλγαρία

Η θυσία αγάπης της Ελληνίδας που συγκλονίζει τη ΒουλγαρίαΠίσω από τον θάνατο από ηλεκτροπληξία της νεαρής Σωτηρίας το Μεγάλο Σάββατο στη Σόφια κρύβεται μια μεγάλη αγάπη και μια μεγάλη θυσία.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Τεό, τα δύο παιδιά αποφάσισαν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στη Σόφια και περιγράφει πως έγινε το περιστατικό.

«Μπήκα για να κάνω μπάνιο λέει ο ίδιος και σε κάποια στιγμή ένιωσα να με χτυπάει το ρεύμα. Άρχισα να τρέμω συνεχίζει, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να αφήσω το τηλέφωνο του μπάνιου», είπε και πρόσθεσε:
Η Σωτηρία με κατάλαβε, μπήκε στο δωμάτιο και πήρε το τηλεφωνο του μπάνιου από τα χέρια. Αν δεν είχε μπει στο δωμάτιο θα ήμουν νεκρός.

«Ήμουν σχεδόν αναίσθητος, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, με πονούσαν τα πλευρά μου» περιγράφει.

«Νόμιζα ότι ζούσα ένα όνειρο, έκανα αρκετή ώρα να φτάσω να κλείσω τον γενικό του ρεύματος», σημειώνει.
Στη συνέχεια, συνεχίζει ο Τεό, πλησίασα τη Σωτηρία, πρόσπαθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή μέχρι να έρθει η άμεση βοήθεια η οποία δεν άργησε αλλά δυστυχώς ήταν αργά,η Σωτηρία είχε καταλήξει.
«Μακάρι να είχα κλείσει την πόρτα του μπάνιου από μέσα» αναφέρει.
Τελειώνοντας κάνει έκκληση σε όλους να ελέγχουν καλά τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γιατί μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές.

tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)