Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

«Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;» έγραφε ένα από τα πλακάτ Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία ενστόλων στο Μαξίμου - Είχαν κρύψει τα πλακάτ κάτω απ' τις στολές

Πανελλαδική κινητοποίηση στις 5/2 των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων

Στον ύπνο έπιασαν τους συναδέλφους του 9 συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος που κατάφεραν νωρίς το πρωί να φτάσουν έξω από το Μαξίμου και να διαμαρτυρηθούν.
 
 Οι ένστολοι είχαν κρύψει μικρά πανό - πλακάτ κάτω από τις στολές τους, τα οποία εμφάνισαν μόλις έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Η «έφοδος» κράτησε περίπου 20 λεπτά και τελικά η ασφάλεια του Μαξίμου τους απομάκρυνε.

Τα πλακάτ που ύψωσαν έγραφαν πάνω: «Οι νεκροί μας δεν θα δικαιούνται σύνταξη;», «Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «Ο πατέρας μου είναι αγρότης» κ.α.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Mega», δήλωσε ότι η δράση τους ήταν ειρηνική και έγινε με μόνο σκοπό τη στήριξη σε όλη την ελληνική κοινωνία και κάθε κλάδο που υποφέρει από την νέα πραγματικότητα.
«Εμείς δεν θέλαμε να προκαλέσουμε. Θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για όλη την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

«Ηταν μήνυμα για όλη την κοινωνία. Εμείς θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι και η αστυνομία είναι κομμάτι της κοινωνίας και οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να αγωνιστούμε για τον κόσμο και για εμάς», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 16:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)