Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΗΧΗΡΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!

fotoΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την έντονη αντίδραση της Ρωσίας, όπως επισημαίνει και ο τουρκικός τύπος, προκάλεσαν οι δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου κ Μέρκελ στην Άγκυρα, όπου κατηγόρησε την Ρωσία ότι με τους βομβαρδισμούς της στην Συρία προκαλεί έντονο ανθρωπιστικό και προσφυγικό πρόβλημα.
Όπως αναφέρουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος τύπου του
Κρεμλίνου, Dimitri Peskov, αναφερόμενος στις δηλώσεις της κ Μέρκελ τόνισε πως θα πρέπει να προσέχει πολύ τα λόγια της όταν αναφέρεται στην Ρωσία και να είναι πιο υπεύθυνη σε αυτό το καυτό ζήτημα.
merkel
Η Γερμανίδα Καγκελάριος στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε αυτές τις μέρες στην Άγκυρα και στις κοινές δηλώσεις που έκανε με τον Ερντογάν, προφανώς για να ευχαριστήσει τον… Τούρκο σουλτάνο, κατηγόρησε ανοιχτά την Ρωσία για τις πολεμικές επιχειρήσεις της στην Συρία πού έχουν ανησυχήσει έντονα την Άγκυρα.
Η απάντηση όμως της Μόσχας που εντυπωσίασε τους Τούρκους, ήρθε άμεσα και μάλιστα ήταν πολύ ηχηρή και σκληρή προς της Γερμανίδα καγκελάριο.
Η Αρκούδα έδειξε για άλλη μια φορά πως δεν αστειεύεται και πως όλοι συμπεριλαμβανόμενου και της κ Μέρκελ, θα πρέπει να προσέχουν πολύ τα λόγια τους όταν αναφέρονται σε αυτήν.
Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)